-
Τελευταία βλέπω πολύ συχνά άσπρη 997 GT3 στην Κηφισίας..
-
Σήμερα στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου Μ5 άσπρη...
-
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
β) Πριν απο 1 ώρα,Μικρολίμανο,έξω απο το 'cocoon',F430,τοποθετημένη ακριβώς στην στροφή.Μπράβο ψυχραιμία ο ιδιοκτήτης(ή ο παρκαδόρος)...Και την Τρίτη παρκαρισμένη μία στη Ν.Σμύρνη σε στροφή στην Ελ.Βενιζέλου! Είχα ακριβώς την ίδια απορία για τον ιδιοκτήτη!
Και σήμερα στο Κορωπι 5 (!!!) πόρσε στην σειρά παρκαρισμένες σε πάρκινγκ επιπλάδικου! Νόμιζες ότι ήσουν στην αντιπροσωπεία!
-
Ερώτηση, κυρίως προς τον sv2 που είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια σε αυτά ή σε όποιον άλλο ξέρει φυσικά: έχει περάσει ποτέ από ελληνικά χέρια κάποια McLaren F1;
Ρωτάω γιατί πριν από μερικά χρόνια μια γνωστή μου είχε αναφέρει ότι είχε δει μια στην Αθήνα. Η φίλη μου δεν έχει καμμία επαφή με αυτοκίνητα, είδε απλώς κάτι χαμηλό και εντυπωσιακό που τραβούσε όλα τα βλέμματα και όταν πλησίασε είδε ότι έγραφε McLaren. Ψέμματα δεν υπάρχει περίπτωση να μου έλεγε γιατί ούτε λόγο είχε ούτε έχει δείξει τέτοια δείγματα άλλη φορά.
Άρα ή όντως κάποτε μια McLaren F1 πέρασε από την Καλλιθέα ή κάποιος κάγκουρας με 'τουμπανιασμένο' πλην όμως πιο προσιτό όχημα είχε βάλει σηματάκια McLaren για να μπερδεύει τους αδαείς... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Lexus Infiniti G35 με πινακίδες επαναπατρισμού(κόκκινες).Το είδα στην Γλυφάδα.
Απλά ΤΕΛΕΙΟ
Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δυο στην Αθήνα με κανονικές πινακιδες και αρκετα στην Ευρώπη παρότι επίσημα δεν ήρθε ποτε στην Ευρώπη. Ιδιος κινητηρας με 350Ζ.
Εδιτ: εννοούσα FX35 άλλα και το G35 καλό είναι.
-
Carspotting [#3]