-
Βουλγαρικό taxi!!!!!!!!!!!!!! στον Κηφισό.
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Βουλγαρικό taxi!!!!!!!!!!!!!! στον Κηφισό.Στην χαλκιδικη να δεις ποσα εχει!!!
Καλα και για ρουμανικα DACIA LOGAN δε το συζηταω!! -
Lotus Europa, χρώματος μαύρου στην Ανθέων σήμερα κατά τις 14:30.
-
Καινούργια CL έχει δεί κανείς; Έχω δεί μόνο μία και αυτή καμια 10αρια μέρες πριν τα χριστούγεννα...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Καινούργια CL έχει δεί κανείς; Έχω δεί μόνο μία και αυτή καμια 10αρια μέρες πριν τα χριστούγεννα...Απλά κούκλα! Καμία σχέση με την προηγούμενη. Σε αντίθεση με την παλιά δείχνει σπορ και καταφέρνει σε ένα βαθμό να κρύψει τις τεράστιες διαστάσεις της. Εδώ δεν έχω δει ακόμα αλλά έξω είναι πολλές!
εντιτ το μπόλντ προφανώς...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καινούργια CL έχει δεί κανείς; Έχω δεί μόνο μία και αυτή καμια 10αρια μέρες πριν τα χριστούγεννα...
Απλά κούκλα! Καμία σχέση με την προηγούμενη. Σε αντίθεση με την παλιά δείχνει σπορ και καταφέρνει σε ένα βαθμό να κρύψει τις τεράστιες διαστάσεις της. Εδώ δεν έχω ακόμα αλλά έξω είναι πολλές!
Έχω δει και μερικές στο Βέλγιο. Προσωπικά δεν μου πολυ αρέσει. Η παλιά ήταν πιο classy, όπως πρέπει να είναι μια CL κατά την γνώμη μου. Α, ναι και μου θυμίζει λίγο Buick Riviera..
-
Toyota Supra ασημι το τελευταίο μοντελο με Αγγλικές πινακίδες , στη Γλυφάδα.
Δεξιοτίμονη βεβαίως. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Απλά κούκλα! Καμία σχέση με την προηγούμενη. Σε αντίθεση με την παλιά δείχνει σπορ και καταφέρνει σε ένα βαθμό να κρύψει τις τεράστιες διαστάσεις της. Εδώ δεν έχω δει ακόμα αλλά έξω είναι πολλές!
εντιτ το μπόλντ προφανώς...
Κοίτα στην προηγούμενη σελίδα...
Πέτυχα εγώ ένα βράδυ την εβδομάδα που μας πέρασε, στη Λ.Κηφισίας στο ύψος του Υγεία και με ελληνικές πινακίδες.
-
Και άλλη μία στην Πάτρα πριν κανα μήνα
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Καινούργια CL έχει δεί κανείς; Έχω δεί μόνο μία και αυτή καμια 10αρια μέρες πριν τα χριστούγεννα...καινούρια CL έχω δει μία ελληνική στην Θεσσαλονίκη και μία βουλγάρικη CL **63 AMG **στην Χαλκιδική...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
καινούρια CL έχω δει μία ελληνική στην Θεσσαλονίκη και μία βουλγάρικη CL **63 AMG **στην Χαλκιδική...Ακριβώς το ίδιο!
Μόνο που και τη βουλγάρικη την είδα Θεσσαλονίκη.
Η ελληνική -αν θυμάμαι καλά- ήταν CL 500.Επίσης, για όσους είχαν πάει στo 'Sport Cars Show' που είχε γίνει στο Ανατόλια τον Μάιο, είχε CL ανοιχτή στο κοινό.
-
Infiniti G35 Coupe στα Φλογητά...
Τι παίρνει ένας Αμερικανός με 24.5Κ και τι μ@λ@κίες παίρνουμε εμείς και χαιρόμαστε...
-
Κατακόκκινη Ferrari 360 Spider χτες βράδυ στην Καραμανλή στο ύψος του Blue.........
-
Χθες το βράδυ παρκαρισμένο στο Κεφαλλάρι μπλε VW Crosspolo! Το πρώτο που βλέπω στο δρόμο. Μόνο σε περιοδικά το έχω δει.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χθες το βράδυ παρκαρισμένο στο Κεφαλλάρι μπλε VW Crosspolo! Το πρώτο που βλέπω στο δρόμο. Μόνο σε περιοδικά το έχω δει.Ώπ, είδα κι εγώ ένα τέτοιο προχθές!
-
Terrano II ως ΑΓΟΡΑΙΟ ταξί, κοντά στα Ψαχνά σήμερα !! Κάποιο σκούρο Mondeo με τ' αυτοκόλλητα των 4Τ στην Κορασίδα χθες. Αυτό που ζήλεψα περισσότερο σ' αυτές τις διακοπές (λόγω ...έλλειψης χώρων): ένα Grand Espace Initiale, με αυστριακές πινακίδες, που πάρκαρε πολύ κοντά μας... Πανάκριβο μεν, αλλά...
-
Avensis Verso με ιταλικες πινακιδες!
-
ασημι mustang gt σημερα στην πατρα!!! καπακι απο usa?!?!:lol:
-
Corvette cabrio μπορντώ χρώμα,αλλά αυτή τη βλέπω συνέχεια,είναι ελληνοαμερικάνος που έχει επαναπατριστεί.Επίσης ένας άλλος έχει φέρει Μitsubishi 3000GT,μπλε χρώματος.Και τα 2 έχουν αμερικάνικες πινακίδες.Είδα και ένα Grand Vitara με πινακίδες από ILLINOIS,το οποίο έγραφε πίσω 4χ4 v6!
-
Carrera Cabrio στο αεροδρομιο Ηρακλειου
Με Ηρακλειωτικες πινακιδες ουαουουου!!!!
Carspotting [#3]