-
Α, ναι. Και συνοδευόταν από 'ιαπωνικής' αισθητικής ανακλαστικό ανάμεσα στα πίσω φωτιστικά σώματα με αυτή τη λέξη.
-
Xsara Picasso Ταξί σήμερα το πρωί στο Χαλάνδρι
-
Porsche 911 turbo Gemballa κίτρινη με πινακίδες Θεσσαλονικης στη Βουλιαγμένης.
Ο τυπος την άνοιξε στο φανάρι εξω απο το Intersport(λεγε με Μαυρη) και έγινε χαμος! -
M5 μαύρη με ξανθιά οδηγό στο ΠΦ χθές!
-
Χτες έκανα μια βόλτα με τ' αυτοκίνητο στο Ψυχικό με δύο φίλους.
Προφανώς είδα πολλά καλά αυτοκίνητα, όταν όμως βλέπεις παρκαρισμένα έξω από το ίδιο σπίτι (μονοκατοικία) μια Mercedes S600, μια Corvette, μια SLK 350 και μια Ferrari 430 Cabrio πιστεύω ότι αποτελεί θέμα για το carspotting -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
M5 μαύρηΑυτό είναι στο σωστό θέμα....
με ξανθιά οδηγό στο ΠΦ χθές!
Αυτό εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=24656 με τις ανάλογες φώτος βεβαιως, βεβαίως....
-
-
Eτούτο εδώ...από μια ωραία σχεδιαστική έμπνευση!
-
2 (ολογράφως #δύο# )Honda Civic Hybrid στο Νέο Ηράκλειο σήμερα το απόγευμα.
-
Έχει 1 (ολογράφως #ένα# ) ο πατέρας μιας φίλης μου εδώ και περίπου 8(?) μήνες
-
Την είδα και γώ καμια ώρα πριν στο Φοίνικα.Απο μπροστα έμοιαζε κάτι μεταξύ παλιού χιουνται κουπε και ροχι8 σε μαζεμένες διαστάσεις.Απο πίσω όμως θύμισε γιουρόπα
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Την είδα και γώ καμια ώρα πριν στο Φοίνικα.Απο μπροστα έμοιαζε κάτι μεταξύ παλιού χιουνται κουπε και ροχι8 σε μαζεμένες διαστάσεις.Απο πίσω όμως θύμισε γιουρόπαη φωτό φοίνικα μου θυμίζει.. μάλλον θα είδες και τον sv2..
-
Η φωτό μάλλον είναι κοντα στο Απολλώνια πολιτεία απότι το κόβω...Εγω τη στη στάμπαρα στη Ρεναλ
-
Χθές (Πέμπτη) κατα τις 6 το απόγευμα στην παραλιακή κίτρινο κουκλί Gallardo.
Παίξαμε λίγο 1-2 και ήμουν σχετικά κοντά. Στα μέσα της δευτέρας των ψιλοέχανα
Μετά 'bye bye' που λέει και ένα βιντεάκι, αν και δεν το ζώριζε μετά την δευτέρα!! (δηλαδή οκ έφευγε γρήγορα αλλά χωρίς πολύ θόρυβο, οπότε μάλλον 'έκοβε')
-
Σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα λευκή Porsche GT3 RS.
Ναι , ναι το γράφω και ολογραφως ΤΖΙ ΤΙ 3 ΑΡ ΕΣ!!!
Οπως είπα , λευκή με μαυρη ρήγα και ζάντες , με γερμανικές πινακίδες.
-
Σήμερα Audi RS4 Wagon μπλε χρώματος με πινακίδες Γερμανίας! Πολύ όμορφο και ωραίος ήχος!
-
Lamborghini **Espada **στην Κύπρον, Λευκωσία χθές. Κόκκινη και άψογη!
-
Σήμερα στη Λεπτοκαρυά. Οι φωτό το αδικούν, από κοντά είναι πραγματικά διαμάντι...
-
Ελληνικές πινακίδες; Πανέμορφο και σπάνιο.
-
Ναι, και μάλιστα αρκετά καινούριες οι πινακίδες!
Carspotting [#3]