-
Κόκκινο RS4 σήμερα το πρωί στο Γέρακα με πινακίδες ΑΜΑ ****.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
που να δειτε το σημειο που παρκαρει...(αν ειναι αυτη σε ενα στενο της δελφων)H φωτογραφία πάνω πρέπει να είναι στην ερμού πάντως
-
παιδιά είδα το audi R8 ....μαύρο....ήταν πανέμορφοοοοοοοο!!!!!!!!!! μου τρέχανε τα σάλια...πότε πρόλαβε και κυκλοφόρησε ελλάδα?
-
Ειδα κι εγω ενα R8(εγραφε TSAOUSIS η πινακιδα) στην παραλια της Κουρουτας!
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο αμαξι!!Επισης εθεαθη Mercedes SLR ,911 Turbo καθως επισης 1 Lambo και 2 Ferrari στην ευρυτερη περιοχη!!
Παει..Μοντε Καρλο γιναμε..
-
Νομίζω είναι το μοναδικό R8 του Τσαούση γιατί και άλλοι που έχω ακούσει βλέπουν το συγκεκριμένο. Η λίστα αναμονής θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη!
-
Μεγαλεία η Κάτω Κρυόβρυση!!!!
-
Aν ήταν κίτρινη η Lambo που είδες την έχει ένας εργολάβος από τον Πύργο.Επίσης ένας άλλος έχει πάρει Ferrari,δεν ξέρω ποιό μοντέλο είναι,με ΗΑΚ πινακίδα.Όσο για Porshe,υπάρχουν Cayenne,Boxster,911 GT2.Eπίσης Μercedes AMG,Mitsubishi 3000GT και επειδή ζαλίστικα δεν γράφω άλλα.
-
H SLR μου εκανε περισσοτερο εντυπωση ...ηταν σε ενα kWλοστενο στην Αμαλιαδα στη μεση του πουθενα για αρκετες μερες!
-
Νομίζω ότι ξέρω σε ποιόν ανήκει,ασημί ήταν,με αθηνα'ι'κές πινακίδες;
-
ναι ασημι...μ@λ@κια χρωμα βεβαια...απο μακρια φαινοταν σαν CLK!
-
Όντως είναι μαλακία αυτό το χρώμα επάνω της.Ο καθένας με το γούστο του.Ένας θείος μου ναυτικός στο Μονακό το '94,είχε δει 360 MODENA,με βιολετί χρώμα
-
Είδε το '94... 360 Modena;
Τι έκανε, ταξίδεψε πίσω στον χρόνο; -
Μάλλον κάποιο προηγούμενο μοντέλο θα είδε.
-
Ναι δεν προσέχω και τι γράφω!349 MODENA είδε.
-
Μαύρο R8 με αθηναϊκές πινακίδες είδα κι εγώ σήμερα στις 18:30, κατέβασμα Μεσογείων προς Αθήνα, έξοδος προς Κατεχάκη-401. Ημουνα πλάτη και άκουσα τον ήχο, και με το που γύρισα έμεινα παγωτό...
Φίλος μου είχε δει και πριν καμιά εβδομάδα πρωϊ Αλίμου ένα ασημί με ανθρακονημάτινα πλαϊνά.
-
Ferrari 612 Scaglietti στη Βούλα χρώματος ασημι και 599 Fiorano κόκκινη στη Καβουρίου(για πολλοστη φορά).
-
Αυτό το μαύρο R8 του Τσαούση πρέπει να κάνει κάθε μέρα τον γύρο της Αθήνας, όλοι σχεδόν το έχουν δει....
Αν και κάτι ακούστηκε ότι έχουν παραγγελθεί 35 R8 μέχρι στιγμής Ελλάδα...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Αν και κάτι ακούστηκε ότι έχουν παραγγελθεί 35 R8 μέχρι στιγμής Ελλάδα...
Μεχρι τα μεσα μαιου οντως ειχαν παραγγελθει 35 τετοια
-
Βυσινη RX7 στην περιοχη καλαμαριας!!!
Ασπρο κοπεν στον ιδιο δρομο
Μαυρη CL καινουρια στη αρετσου!
Elise στην αρετσου -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
H SLR μου εκανε περισσοτερο εντυπωση ...ηταν σε ενα kWλοστενο στην Αμαλιαδα στη μεση του πουθενα για αρκετες μερες!Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, η Hertz έχει SLR-Maclaren για ενοικίαση!
Carspotting [#3]