Ο χρήστης nasos έγραψε:
Με το ότι δεν ξέρεις ούτε καν από που σου'ρθε, για μένα είσαι ήδη φάουλ. Ειδικά σαν οδηγός μηχανής που είσαι που θα'πρεπε να ήξερες επακριβώς τι γίνεται στο δρόμο γύρω σου ανά πάσα στιγμή.
Επίσης εγώ προσωπικά, ακόμα και αν έχω βεβαιωθεί πως δεν έρχεται κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού στρίψω δεν βάζω παρωπίδες και κοιτάω ευθεία. Ρίχνω κι άλλη μια ματιά πίσω μπας και μου ξέφυγε τίποτα. Πόσο περισσότερο μάλλον, πως αφού βγω δεν έχω σκοπό να πάω ευθεία, αλλά να στρίψω στο επόμενο ή κάτι τέτοιο. Εκεί κολλάει το common sense.
Τον είδα από τους καθρέπτες μου, ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΣΤΗ ΕΥΘΕΙΑ και γι΄αυτό ΔΕΝ έστριψα αριστερά στη Νοταρά. Είχα δε βγάλει το φλασάκι μου και δεν κουνήθηκα, παρά περίμενα να δω από που θα περάσει το 'αστέρι' (τελικά πέρασε από ΑΡΙΣΤΕΡΑ, δηλ. από το αντίθετο ρεύμα, Ο ΑΣΧΕΤΟΣ, ενώ κάλλιστα μπορούσε να την 'κάνει' από την ΑΔΕΙΑ ΔΕΞΙΑ λωρίδα ή έστω να περάσει από δίπλα μου ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, μόνο που η ασχετοσύνη του και η ταχύτητά του, σε συνδυασμό με τον άλλο που είχε ξεκινήσει μαζί μου από το ΣΤΟΠ και πρέπει να έμεινε ο χριστιανός 'παγωτό' μέσα στη μέση του δρόμου, για να περάσει το ΑΤΙΑ, δεν του επέτρεψαν να το κάνει. Ποιος φταίει από κει και πέρα, πες μου εσύ... Και πάλι όμως πλησίασε σε dt, πόσο σαφέστερα να το διατυπώσω;
Υ.Γ.: Η κοινή λογική λέει, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πως υπάρχει και το μέτρο εκτός από την σωστή παρατήρηση. Αλλά καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ, γιατί δε συμφωνούμε ούτε στα βασικά, ότι δηλαδή δεν πλακωνόμαστε στις μικροευθείες των πόλεων με τέτοιες μηχανές, αλλά ίσως σε κανένα βουνό (αν ξέρουμε, βέβαια, τον τρόπο )...