Aug 27, 2007, 3:39 PM

Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:

Εχω να γράψω καιρό εδώ,γιατί δεν είχα πέσει σε ζώα για πολύ καιρό...όμως μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα μαζεμένα.

Αρχίζουμε λοιπόν...
1)Χθές το πρωί κατευθύνομαι προς Γλυφαδα ,μέσω παραλιακής.
Στο ύψος της Βούλας (εκεί που είναι τα 2 φανάρια που απέχουν 30 ~40 μέτρα μεταξύ τους.
Ειμαι αριστερή με περίπου 70 μόνος μου όμως χωρίς κανένα άλλο αμάξι κοντά μου ή πίσω μου.Στο πρώτο φανάρι περνάω με πράσινο σε αλλαγή για πορτοκαλί ,και το επόμενο με βρίσκει κόκκινο .Σταματάω και κοιτώντας τον καθρέφτη βλέπω ένα πράσινο 207 να έρχεται αφρενάριστο κατά πάνω μου....
Βάζω πρώτη ίσα να κάνω κανά μέτρο μπας και γλυτώσουμε το TypeR... τελικα αυτά τα λίγα μέτρα μας έσωσαν .....

2)Πεζός στην Βουλιαγμένη ,παρατηρώ σε στενό ένα μεγαλό φωτιζόμενο STOP...'κυρία' παραβιάζει το STOP κατέβαινε άλλη ψιλό αέρα ....στο τσάκ σταμάτησε ...

3)Τον τελευταίο καιρό στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου(χωράει ένα αμάξι και μια σειρά από παρκαρισμένα)περνάνε κάτι ασυνείδητοι με JEEP με καμια 100 άρα και βάλε...
Η μία έχει ένα μαύρο Cherokee με μαύρα τζάμια και περνάει αέρα απο το στενό και παραλίγο να πατήσει τον σκύλο και τον πατέρα μου ....
Ο άλλος έχει ένα Grand cherokee χθές ένω **με έβλεπε που περπάταγα **έρχονταν καταπάνω μου τελευταία στιγμή πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα απο το αμάξι μου και ένα άλλο,αλλιώς θα σας έγραφα από τον Αγ.Πέτρο...

Οι 2 παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν μπαμ στο στενό που τρέχουνε σαν τους παλαβούς,και ελπίζω να μην είναι με τα δικά μας αμάξια γιατί τότε θα έχουμε άγρια ξεμπερδέματα..

Ειναι προφανες οτι ειναι και οι δυο (Jeepουρες) για σφαλιαρες, αλλα πες μου κατι. Παραλιγο να σε πατησει επειδη πηγαινε αυτος στο πεζοδρομιο, ή περπαταγες εσυ στον δρομο?

Ξέχασα το πιο σημαντικό δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στο δρόμο(θα σου βγάλω και φωτογραφία για να δείτε)...αρα πρέπει να περπατάω αναγκαστικά στο δρόμο..που είναι και στενός,οπώτε περιμένω σε ένα τόσο στενό δρόμο ο άλλος να έχει το μυαλό να μην τρέχει.

Καλα...αμα περιμενεις απο μαλακες....
Κατα πασα πιθανοτητα θα σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις....