-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
καταρχην δεν ενοησα σε καμια περιπτωση για αυτους που κινουνται αντιθετο ρευμα,μιλαω αποκλειστικα για την διηθηση και οχι για παραβιαση διπλης,που την κανω και εγω μεν γιατι με βολευει αλλα δνε υπαρχει περιπτωση να κορναρω σε καποιον η να λογομαχησω αν δεν με αφησει να περασω απο την στιγμη που ειμαι αντιθετο ρευμα....
επισης δεν μιλαω για τους μηχανοβιους που πηαγινουν απο την δεξια στην αριστερη και τουμπαλιν σε ολο το μηκος του δρομου ....
μιλαω αποκλειστικα πχ στην κινηση της παραλιακης που τηνκανω καθε μερα εγω πιανω την αριστερη πλευρα δηλαδη μεταξυ αριστερης λωριδας κ μεσαιας και παω σερι εκει.
οποτε ειμαι απολυτα ορατος απο τους καθρεπτες των αυτοκινητων φυσικα ομως για οποιους τους χρησιμοποιουν....
και τελος εγω οταν οδηγω πριν αλλαξω λωριδα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κοιταω και τον κεντρικο καθρεπτη για να εχω εικονα τι γινεται πισω μου...αν δω μηχανη και στην δεξια λωριδα ακομα εχω τον νουμου γιατι μπορει να βρεθει απο το πουθενα διπλα μου στην αριστερη λωριδα......
και αν τρακαρουμε θα ειναι δυσκολο να πληρωθω την ζημεια μου αν δεν το παραδεχτει η δεν υπαρχουν μαρτυρες υπερ μου,και φυσικα ειναι κατι που προσπαθω να το αποφυγω μεχρι αηδειας.Εχεις κεντρικο καθρευτη στη μηχανη;;;;;;
-
ρε γιωργο μην πας να βγαλεις απο τηνμυγα ξυγκι...
οι μηχανοβιοι εχουν μετατρεξει την διακεκομενη διαγραμμιση και την διπλη διαχωριστικη σε λωριδα κινησης
ελεος δηλαδη
κωστα αλλο διπλη γραμμη που σημαινει οτι ειμαι εκτεθειμενος αντιθετο ρευμα,και αλλο ειμαι μεταξυ 2 λωριδων του ΔΙΚΟΥ μου ρευματος.ειναι λεπτομερεια σε ποια απο τις 2 λωρισες ειμαι αφου αυτος ππυ προτιθετε να αλλαξει λωριδα μπροστα μου ξερει ατυπα απο που θα περασω και ετσι δνε πρπει να με κλεισει διοτι εγω παω αναμεσα απο τα αυτοκινητα,παρανομα μεν,αλλα απο την στιγμη που ειναι υποχρεωμενοσ να κοιταξει καθρεπτες πριν αλλαξει λωριδα και απο υην στιγμη που ειμαι απο τα αρσιτερα του,εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.
ειναι κοινο μυστικο οτι στο κενο αναμεσα απο τα αυτοκινητα περνανε μηχανες ΤΕΛΟΣ!
το ξερουν ολοι οι οδηγοι αυτο και ωφειλουν να το σεβαστουν διοτι σε ενδεχομενο ατυχημα κατα 95 % τον πληρωνεις!ειδικα αν ειναι απο αριστερα.
ειπαμε παρανομοι οι μεν,αλλα ακομα ποιο παρανομος αυτος που αλλαζει λωριδα χωρις να διπλοκοιταξει τι συμβαινει πισω του.
εξαλου μην ξεχνας οτι την διηθηση ειναι υπο συζητηση αν θα την επιτρεψουν και στα χαρτια ωστε να ειμαστε καλυμενοι 100%.Αυτό που λέω εδώ και καιρό. ΑΠΑΙΤΟΥΝ να κάνουν ότι θέλουν και να τους σεβαστούν οι άλλοι.
Ωραίο σκεπτικό.Για τη διήθηση. ΌΤΑΝ και ΕΑΝ γίνει επιτρεπτή το ξανασυζητάμε.
Μέχρι τότε προσεκτικά για δικό σας καλό γιατί κάποια φορά θα πέσετε σε κανένα εφάπαξ ή καμία βιζιτού που της χάρισαν την άδεια οδήγησης και το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο που το δίκιο, αν έχετε, στα δικαστήρια να μη το βρείτε εσείς αλλά μέλη της οικογένειας σας. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αντρέα, αυτό που μόλις περιέγραψες είναι ο ορισμός του προσπεράσματος από δεξιά...
Άλλο είναι λογικό, άλλο είναι νόμιμο...Κάνεις λάθος. Το προσπέρασμα δεν ορίζεται απλά από τη διαφορά ταχύτητας μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Το νόμιμο είναι να κινείσαι στη δεξιά λωρίδα, ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται ότι κινείσαι συνεχώς γρηγορότερα από τους πάντες.
Αν δηλαδή λόγω της λαλακίας μερικών βρεθείς μια μέρα στην εθνική και η αριστερή και η μεσαία λωρίδα είναι γεμάτες, ενώ η δεξιά άδεια (λέγοντας δεξιά ΔΕΝ εννοώ η ΛΕΑ) έχεις κάθε δικαίωμα να πας δεξιά και να συνεχίσεις να κινείσαι εκεί για όσο θες, 'προσπερνώντας' όσους θες. Είσαι απόλυτα νόμιμος, και δεν θεωρείται παράνομη προσπέραση. -
Άρθρo 21, Kανόνες για τoυς ελιγμoύς των oχημάτων
- O oδηγός πoυ πρoτίθεται να εκτελέσει ελιγμό, oφείλει πρoηγoυμένως
να βεβαιωθεί ότι μπoρεί να τo πράξει χωρίς κίνδυνo ή παρακώλυση των
λoιπών χρηστών της oδoύ, oι oπoίoι κινoύνται πίσω, μπρoστά ή πλάι τoυ, ή
ετoιμάζoνται να τoν πρoσπεράσoυν, λαμβάνoντας υπόψη τη θέση, την κατεύ-
θυνση και την ταχύτητά τoυς. - Πριν από κάθε ελιγμό, o oδηγός υπoχρεoύται να καταστήσει έγκαιρα
γνωστή την πρόθεσή τoυ αυτή, χρησιμoπoιώντας για τo σκoπό αυτόν τoυς
δείκτες κατεύθυνσης, αν δε αυτoί δεν λειτoυργoύν, υπoχρεoύται να δώσει τα
ακόλoυθα σήματα με τo χέρι:
α) Έκταση τoυ βραχίoνα για στρoφή πρoς την κατεύθυνση αυτoύ.
β) Kάμψη τoυ βραχίoνα πρoς τα πάνω για στρoφή πρoς την αντίθετη πλευ-
ρά αυτoύ.
γ) Kάμψη τoυ βραχίoνα πρoς τα κάτω, για τoν ελιγμό στάθμευσης. - H πρoειδoπoίηση πoυ δίνεται με τoυς δείκτες κατεύθυνσης επιβάλλεται
να συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια τoυ ελιγμoύ και να παύει όταν oλoκληρωθεί
o ελιγμός. - Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται
με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ. Αυτός που επιχειρεί στην οδό
συνεχείς ή διακεκομμένους ελιγμούς και κίνηση που εγκυμονεί κίνδυνο για
τους λοιπούς χρήστες της οδού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο επτακοσί-
ων (700,00) ευρώ και επί τόπου αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης
για τριάντα (30) ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του
άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά των δικυκλιστών εμπίπτει στο παραπάνω Άρθρο που και παράλληλα με αυτή την παράβαση έχουν κάνει και άλλες όπως:
Μη σωστή θέση στο Οδόστρωμα
Μη σωστή θέση στη Λωρίδα
Καταπάτηση της διαχωριστικής γραμμής των Λωρίδων ή Ρευμάτων κυκλοφορίας (Απλής ή Διπλής κλπ)
Αντικανονική αλλαγή Κατεύθυνσης
Μη τήρηση αποστάσεων Ασφαλείας (από τα τροχοφόρα οχήματα, προπορευομενα και μη και παράπλευρα)Λέτε να νομιμοποιήσουν τέτοια Επικίνδυνη Συμπεριφορά ?
Και πιο το όφελος ? - O oδηγός πoυ πρoτίθεται να εκτελέσει ελιγμό, oφείλει πρoηγoυμένως
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
καταρχην δεν ενοησα σε καμια περιπτωση για αυτους που κινουνται αντιθετο ρευμα,μιλαω αποκλειστικα για την διηθηση και οχι για παραβιαση διπλης,που την κανω και εγω μεν γιατι με βολευει αλλα δνε υπαρχει περιπτωση να κορναρω σε καποιον η να λογομαχησω αν δεν με αφησει να περασω απο την στιγμη που ειμαι αντιθετο ρευμα....
επισης δεν μιλαω για τους μηχανοβιους που πηαγινουν απο την δεξια στην αριστερη και τουμπαλιν σε ολο το μηκος του δρομου ....
μιλαω αποκλειστικα πχ στην κινηση της παραλιακης που τηνκανω καθε μερα εγω πιανω την αριστερη πλευρα δηλαδη μεταξυ αριστερης λωριδας κ μεσαιας και παω σερι εκει.
οποτε ειμαι απολυτα ορατος απο τους καθρεπτες των αυτοκινητων φυσικα ομως για οποιους τους χρησιμοποιουν....
και τελος εγω οταν οδηγω πριν αλλαξω λωριδα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κοιταω και τον κεντρικο καθρεπτη για να εχω εικονα τι γινεται πισω μου...αν δω μηχανη και στην δεξια λωριδα ακομα εχω τον νουμου γιατι μπορει να βρεθει απο το πουθενα διπλα μου στην αριστερη λωριδα......
και αν τρακαρουμε θα ειναι δυσκολο να πληρωθω την ζημεια μου αν δεν το παραδεχτει η δεν υπαρχουν μαρτυρες υπερ μου,και φυσικα ειναι κατι που προσπαθω να το αποφυγω μεχρι αηδειας.Εχεις κεντρικο καθρευτη στη μηχανη;;;;;;
ε εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα!!
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Άρθρo 21, Kανόνες για τoυς ελιγμoύς των oχημάτων
- O oδηγός πoυ πρoτίθεται να εκτελέσει ελιγμό, oφείλει πρoηγoυμένως
να βεβαιωθεί ότι μπoρεί να τo πράξει χωρίς κίνδυνo ή παρακώλυση των
λoιπών χρηστών της oδoύ, oι oπoίoι κινoύνται πίσω, μπρoστά ή πλάι τoυ, ή
ετoιμάζoνται να τoν πρoσπεράσoυν, λαμβάνoντας υπόψη τη θέση, την κατεύ-
θυνση και την ταχύτητά τoυς. - Πριν από κάθε ελιγμό, o oδηγός υπoχρεoύται να καταστήσει έγκαιρα
γνωστή την πρόθεσή τoυ αυτή, χρησιμoπoιώντας για τo σκoπό αυτόν τoυς
δείκτες κατεύθυνσης, αν δε αυτoί δεν λειτoυργoύν, υπoχρεoύται να δώσει τα
ακόλoυθα σήματα με τo χέρι:
α) Έκταση τoυ βραχίoνα για στρoφή πρoς την κατεύθυνση αυτoύ.
β) Kάμψη τoυ βραχίoνα πρoς τα πάνω για στρoφή πρoς την αντίθετη πλευ-
ρά αυτoύ.
γ) Kάμψη τoυ βραχίoνα πρoς τα κάτω, για τoν ελιγμό στάθμευσης. - H πρoειδoπoίηση πoυ δίνεται με τoυς δείκτες κατεύθυνσης επιβάλλεται
να συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια τoυ ελιγμoύ και να παύει όταν oλoκληρωθεί
o ελιγμός. - Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται
με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ. Αυτός που επιχειρεί στην οδό
συνεχείς ή διακεκομμένους ελιγμούς και κίνηση που εγκυμονεί κίνδυνο για
τους λοιπούς χρήστες της οδού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο επτακοσί-
ων (700,00) ευρώ και επί τόπου αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης
για τριάντα (30) ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του
άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά των δικυκλιστών εμπίπτει στο παραπάνω Άρθρο που και παράλληλα με αυτή την παράβαση έχουν κάνει και άλλες όπως:
Μη σωστή θέση στο Οδόστρωμα
Μη σωστή θέση στη Λωρίδα
Καταπάτηση της διαχωριστικής γραμμής των Λωρίδων ή Ρευμάτων κυκλοφορίας (Απλής ή Διπλής κλπ)
Αντικανονική αλλαγή Κατεύθυνσης
Μη τήρηση αποστάσεων Ασφαλείας (από τα τροχοφόρα οχήματα, προπορευομενα και μη και παράπλευρα)Λέτε να νομιμοποιήσουν τέτοια Επικίνδυνη Συμπεριφορά ?
Και πιο το όφελος ?λεειι κατι στο κειμενο που μας παρεθεσες,για την σωστη θεση στο οδοστρωμα??
λεει για τους ελιγμους και με ποιον τροπο πρπει να τον κανεις...
μεσα σε αυτο ειναι και η αλλαγη λωριδας που θελει να κανει το αυτοκινητο δεν με βλεπει γιατι θα επρπε να με δει,με χτυπαει και πεφτω κατω,και με πληρωνει μετα!!
αυτο προσπαθω να πω τοσα ποστ αλλα εσεις...τιποτα!!! - O oδηγός πoυ πρoτίθεται να εκτελέσει ελιγμό, oφείλει πρoηγoυμένως
-
Δε σεν βλέπει γιατί εκτελείς ελιγμό επικίνδυνο και δεν είσαι σε σωστή θέση στο οδόστρωμα. Και δεν σε πληρώνει. Στην καλλίτερη για εσένα να βγει συνυπευθυνότητα.
-
Εγω πάντως ,με τους μηχανόβιους και ας κάνουν μ@λ@κιες ,υποχωρώ και τους αφήνω να περάσουν γιατί αμά τους κλείσω και έχω και δίκιο ,και ο αναβάτης χτυπήσει ή τίποτα χειρότερο αφένως θα το έχω βάρος στη συνείδηση μου ,αφέτερω άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας .
Οπωτε πέρνα και σε προσπερασματα και τετοια του ανοιγομαι για να περασει.... -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δε σεν βλέπει γιατί εκτελείς ελιγμό επικίνδυνο και δεν είσαι σε σωστή θέση στο οδόστρωμα. Και δεν σε πληρώνει. Στην καλλίτερη για εσένα να βγει συνυπευθυνότητα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ@!
εαν σε εχω χτυ[πησει στο πλαι που λογικα εκει θα σε χτυπησω αν με κλεισεις με πληρωνεις πανυγηρικα....
θα σου συνηστουσα να μην το δοκιμασεις ποτε γιατι αμα ο μηχανοβιος ειναι μαγκας και το χτυπημα ειναι ετσι οπως λεμε ποιο πανω,εκτος οτι θα τον πληρωσει η ασφαλιστικη,αμα το τρβηξεις περισσοτερο με μαγκiες τετοιου τυπου,θα ζητησει απο την τροχαια μια πολυ σπεσιαλ ποινικη διωξη για σενα απο την στιγμη που θα υπαρχει τραματισμος (το ποιο πιθανο)που θα τρεχεις και δεν θα φτανεις μετα....
για αυτο be cool... -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Εγω πάντως ,με τους μηχανόβιους και ας κάνουν μ@λ@κιες ,υποχωρώ και τους αφήνω να περάσουν γιατί αμά τους κλείσω και έχω και δίκιο ,και ο αναβάτης χτυπήσει ή τίποτα χειρότερο αφένως θα το έχω βάρος στη συνείδηση μου ,αφέτερω άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας .
Οπωτε πέρνα και σε προσπερασματα και τετοια του ανοιγομαι για να περασει....εσυ μιλας σωστα...
μακαρι να σκεφτοντουσαν ολοι ετσι... -
Οπωτε πέρνα και σε προσπερασματα και τετοια του ανοιγομαι για να περασει....Όταν όμως από αυτό που γράφεις φτάνουμε στο 'κάνε στην άκρη ρε' και στο 'πρέπει να με προσέξεις' μάλλον κάπου υπάρχει λάθος.
-
Οπωτε πέρνα και σε προσπερασματα και τετοια του ανοιγομαι για να περασει....Νομίζω ότι όλοι αυτό κάνουν. Με την μηχανή προσέχω πολύ για να μην χτυπήσω εγώ με το αυτοκίνητο προσέχω να μην χτυπήσω εγώ ή κάποιος άλλος ( έστω και αποφασισμένος ).
-
Δε σεν βλέπει γιατί εκτελείς ελιγμό επικίνδυνο και δεν είσαι σε σωστή θέση στο οδόστρωμα. Και δεν σε πληρώνει. Στην καλλίτερη για εσένα να βγει συνυπευθυνότητα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ@!
εαν σε εχω χτυ[πησει στο πλαι που λογικα εκει θα σε χτυπησω αν με κλεισεις με πληρωνεις πανυγηρικα....
θα σου συνηστουσα να μην το δοκιμασεις ποτε γιατι αμα ο μηχανοβιος ειναι μαγκας και το χτυπημα ειναι ετσι οπως λεμε ποιο πανω,εκτος οτι θα τον πληρωσει η ασφαλιστικη,αμα το τρβηξεις περισσοτερο με μαγκiες τετοιου τυπου,θα ζητησει απο την τροχαια μια πολυ σπεσιαλ ποινικη διωξη για σενα απο την στιγμη που θα υπαρχει τραματισμος (το ποιο πιθανο)που θα τρεχεις και δεν θα φτανεις μετα....
για αυτο be cool...OK , η λογική μας είναι : Κάνω την μαλακία , δεν το παραδέχομαι και τρέχει ο χαζός να βρει άκρη. Με συγχωρείς αλλά αυτή την λογική και τρόπο σκέψης δεν τις ασπάζομαι ούτε με πολλές σφαίρες. Και μου δίνει το δικαίωμα να λέω πως τουλάχιστον εγώ όταν κάνω μία μαλακία έχω και την μαγκιά να την παραδεχθώ και να την πληρώσω. Και για να το πω αλλιώς , πως εσώ θα αποδείξεις ότι δεν πετάχτηκες εκεί που πετάχτηκες ;Ότι έκανες σλάλομ μεταξύ αυτοκινήτων και φορτηγών και πεζών ; Πρέπει να έχεις και εσύ μάρτυρες ότι πήγαινες κανονικά μεταξύ των λωρίδων (!!!) και παρ' όλο που είδες το φλας δεν σταμάτησες. Πως μεταθέτεις την ευθύνη της ζωής σου σε κάποιον άλλον ;
-
Οπωτε πέρνα και σε προσπερασματα και τετοια του ανοιγομαι για να περασει....εσυ μιλας σωστα...
μακαρι να σκεφτοντουσαν ολοι ετσι...Κανείς δεν θέλει να εμπλακεί σε ένα ατύχημα , πόσω μάλλον να σκοτώσει ή τραυματίσει κάποιον. Το θέμα είναι να το προσπαθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
-
παιδια, ξαναλέω, αφήστε τον ΚΟΚ για το δικαστικό σύστημα, ΔΕΝ είμαστε σε θέση να τον ερμηνεύσουμε, δεν είναι τόσο απλό σα να διαβάζουμε ένα άρθρο στην εφημερίδα.
-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ@!
για αυτο be cool...Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που καυτηριάζουν όλοι εδώ μέσα. Ας απλοποιήσουμε λίγο το σκεπτικό σου. Είμαι λοιπόν ο alfa156 και σκέφτομαι τα εξης:
- Κάνω διήθηση γιατί έτσι με βολεύει
- Ξέρω ότι είναι παράνομη
- Ξέρω ότι αν βρεθεί κάποιος να με κόψει αλλάζοντας λωρίδα (είτε από λάθος είτε εσκεμμένα) είναι πολύ πιθανό να τραυματιστώ
- Χρησιμοποιώ το παραπάνω έτσι ώστε ΑΝ ποτέ πέσω πάνω σε κάποιον όταν κάνω διήθηση να προσποιηθώ τραυματισμό (ή να μεγαλοποιήσω τον τραυματισμό που έχω) και έτσι να αποσπάσω την υπαιτιότητα του άλλου (το δικαστήριο θα με λυπηθεί) και αποζημιώσεις
(αυτό δεν σημαίνει η φράση 'μην το δοκιμασεις ποτε γιατι αμα ο μηχανοβιος ειναι μαγκας';) - Για τους παραπάνω λόγους συμβουλεύω τους οδηγούς αυτοκινήτων να είναι cool και να μην κάνουν καμιά μαλακία και με κόψουν, γιατί θα το πληρώσουν
Με συγχωρείς, αλλά πραγματικά απορώ με αυτό το σκεπτικό. Είσαι παράνομος. Είσαι σε δυσμενή θέση ως προς την ασφάλειά σου. Αντί να απειλείς λοιπόν τους άλλους να σου ανοίξουν χώρο γιατί αλλιώς θα σε πληρώνουν μια ζωή, δεν κοιτάς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τον (δύστυχο...) συνεπιβάτη σου; Τι σημασία έχει αν εγώ θα πληρώνω, όταν εσύ θα είσαι παράλυτος ή ...οριζόντιος; Μου καταστρέφεις τη ζωή, αλλά πρώτα καταστρέφεις τη δική σου. Αν φίλε θες να αυτοκτονήσεις, μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρίσεις κάποιον δολοφόνο, ενώ μάλιστα δεν φταίει και το ξέρεις! Να ρωτήσω ποια ηθική σου επιτρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο; Άτοπο... Έλεος πια...
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να σου βγω, γιατί δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Όλοι κοιτάμε τη δουλειά μας (ή έτσι θα έπρεπε) και γι'αυτό θα κοιτάξω να έχω τέτοια θέση στο δρόμο που να διευκολύνω τις μηχανές που κάνουν (παράνομα) διήθηση. Αλλά όταν θέλω να αλλάξω λωρίδα, έχω βγάλει φλας για ώρα, έχω αρχίσει να βγαίνω από τη λωρίδα μου και ένα μηχανάκι πατάει γκάζι για να χωθεί εκεί που δεν χωράει, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρατήσω σταθερό τιμόνι και να τον αφήσω να ελπίζει ότι θα χωρέσει. Δεν θα ξαναγυρίσω στην αρχική λωρίδα γιατί μπορεί με μια απότομη κίνηση να ρίξω κάποια άλλη μηχανή που δεν φταίει σε τίποτα... Δεν είμαι εγώ αυτός που παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα, εσύ είσαι αυτός. Και αν πέσεις σε κάποιον παντελώς άσχετο, έναν 80άρη, μια οξυζενέ (μέσα-έξω) γκόμενα, ή όποιον άλλο άσχετο, μια φορά το νόμισμα θα έρθει γράμματα και τότε θα είναι πολύ αργά για να το μετανιώσεις που επέμεινες σ'αυτό το παιχνίδι 'ποιός θα κοτέψει πρώτος'.
Κρίμα... Πραγματικά κρίμα που υπάρχουν κάποιοι που συνειδητά στοιχηματίζουν τη ζωή τους για μερικά δευτερόλεπτα διευκόλυνσης ή για την επιβεβαίωση του παραφουσκωμένου εγώ τους... Δεν με κάνει να θυμώνω, αλλά μόνο να λυπάμαι για λογαριασμό τους... Κρίμα...
-
Βρε στο τέλος θα ζητήσουν και κώλο.
-
Οδηγό σήμερα στην αρχή της Κ.Καραμανλή, στο δεξί ρεύμα. Στο αριστερό ρεύμα, λίγο μπροστά μου κινείται Sonata με πινακίδες Σκοπίων. Βλέποντας ο άνθρωπος στα δεξιά του βενζινάδικο, κάνει φλας, κόβει και στρίβει να μπει στο βενζινάδικο. Έλα όμως που καμικάζι μηχανάκιας ερχόταν γκαζωτός από τέρμα δεξιά προσπερνώντας με. Πέφτει στα φρένα άλλα πλέον είναι αργά. Καρφώνεται στην πόρτα του συνοδηγού του Sonata και σκάει στο βενζινάδικο. Τι να πεις...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Οδηγό σήμερα στην αρχή της Κ.Καραμανλή, στο δεξί ρεύμα. Στο αριστερό ρεύμα, λίγο μπροστά μου κινείται Sonata με πινακίδες Σκοπίων. Βλέποντας ο άνθρωπος στα δεξιά του βενζινάδικο, κάνει φλας, κόβει και στρίβει να μπει στο βενζινάδικο. Έλα όμως που καμικάζι μηχανάκιας ερχόταν γκαζωτός από τέρμα δεξιά προσπερνώντας με. Πέφτει στα φρένα άλλα πλέον είναι αργά. Καρφώνεται στην πόρτα του συνοδηγού του Sonata και σκάει στο βενζινάδικο. **Τι να πεις... **Αυτό που είδες στη τροχαία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βρε στο τέλος θα ζητήσουν και κώλο.Μην το ακουσει ο taurus αυτο θα κυκλοφορει μονο με το αμαξι!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]