Jul 20, 2007, 3:28 PM

Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
καταρχην δεν ενοησα σε καμια περιπτωση για αυτους που κινουνται αντιθετο ρευμα,μιλαω αποκλειστικα για την διηθηση και οχι για παραβιαση διπλης,που την κανω και εγω μεν γιατι με βολευει αλλα δνε υπαρχει περιπτωση να κορναρω σε καποιον η να λογομαχησω αν δεν με αφησει να περασω απο την στιγμη που ειμαι αντιθετο ρευμα....
επισης δεν μιλαω για τους μηχανοβιους που πηαγινουν απο την δεξια στην αριστερη και τουμπαλιν σε ολο το μηκος του δρομου ....
μιλαω αποκλειστικα πχ στην κινηση της παραλιακης που τηνκανω καθε μερα εγω πιανω την αριστερη πλευρα δηλαδη μεταξυ αριστερης λωριδας κ μεσαιας και παω σερι εκει.
οποτε ειμαι απολυτα ορατος απο τους καθρεπτες των αυτοκινητων φυσικα ομως για οποιους τους χρησιμοποιουν....
και τελος εγω οταν οδηγω πριν αλλαξω λωριδα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κοιταω και τον κεντρικο καθρεπτη για να εχω εικονα τι γινεται πισω μου...αν δω μηχανη και στην δεξια λωριδα ακομα εχω τον νουμου γιατι μπορει να βρεθει απο το πουθενα διπλα μου στην αριστερη λωριδα......
και αν τρακαρουμε θα ειναι δυσκολο να πληρωθω την ζημεια μου αν δεν το παραδεχτει η δεν υπαρχουν μαρτυρες υπερ μου,και φυσικα ειναι κατι που προσπαθω να το αποφυγω μεχρι αηδειας.

Εχεις κεντρικο καθρευτη στη μηχανη;;;;;;