Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ@!
εαν σε εχω χτυ[πησει στο πλαι που λογικα εκει θα σε χτυπησω αν με κλεισεις με πληρωνεις πανυγηρικα....
θα σου συνηστουσα να μην το δοκιμασεις ποτε γιατι αμα ο μηχανοβιος ειναι μαγκας και το χτυπημα ειναι ετσι οπως λεμε ποιο πανω,εκτος οτι θα τον πληρωσει η ασφαλιστικη,αμα το τρβηξεις περισσοτερο με μαγκiες τετοιου τυπου,θα ζητησει απο την τροχαια μια πολυ σπεσιαλ ποινικη διωξη για σενα απο την στιγμη που θα υπαρχει τραματισμος (το ποιο πιθανο)που θα τρεχεις και δεν θα φτανεις μετα....
για αυτο be cool...
Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που καυτηριάζουν όλοι εδώ μέσα. Ας απλοποιήσουμε λίγο το σκεπτικό σου. Είμαι λοιπόν ο alfa156 και σκέφτομαι τα εξης:
- Κάνω διήθηση γιατί έτσι με βολεύει
- Ξέρω ότι είναι παράνομη
- Ξέρω ότι αν βρεθεί κάποιος να με κόψει αλλάζοντας λωρίδα (είτε από λάθος είτε εσκεμμένα) είναι πολύ πιθανό να τραυματιστώ
- Χρησιμοποιώ το παραπάνω έτσι ώστε ΑΝ ποτέ πέσω πάνω σε κάποιον όταν κάνω διήθηση να προσποιηθώ τραυματισμό (ή να μεγαλοποιήσω τον τραυματισμό που έχω) και έτσι να αποσπάσω την υπαιτιότητα του άλλου (το δικαστήριο θα με λυπηθεί) και αποζημιώσεις
(αυτό δεν σημαίνει η φράση 'μην το δοκιμασεις ποτε γιατι αμα ο μηχανοβιος ειναι μαγκας';)
- Για τους παραπάνω λόγους συμβουλεύω τους οδηγούς αυτοκινήτων να είναι cool και να μην κάνουν καμιά μαλακία και με κόψουν, γιατί θα το πληρώσουν
Με συγχωρείς, αλλά πραγματικά απορώ με αυτό το σκεπτικό. Είσαι παράνομος. Είσαι σε δυσμενή θέση ως προς την ασφάλειά σου. Αντί να απειλείς λοιπόν τους άλλους να σου ανοίξουν χώρο γιατί αλλιώς θα σε πληρώνουν μια ζωή, δεν κοιτάς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τον (δύστυχο...) συνεπιβάτη σου; Τι σημασία έχει αν εγώ θα πληρώνω, όταν εσύ θα είσαι παράλυτος ή ...οριζόντιος; Μου καταστρέφεις τη ζωή, αλλά πρώτα καταστρέφεις τη δική σου. Αν φίλε θες να αυτοκτονήσεις, μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρίσεις κάποιον δολοφόνο, ενώ μάλιστα δεν φταίει και το ξέρεις! Να ρωτήσω ποια ηθική σου επιτρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο; Άτοπο... Έλεος πια...
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να σου βγω, γιατί δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Όλοι κοιτάμε τη δουλειά μας (ή έτσι θα έπρεπε) και γι'αυτό θα κοιτάξω να έχω τέτοια θέση στο δρόμο που να διευκολύνω τις μηχανές που κάνουν (παράνομα) διήθηση. Αλλά όταν θέλω να αλλάξω λωρίδα, έχω βγάλει φλας για ώρα, έχω αρχίσει να βγαίνω από τη λωρίδα μου και ένα μηχανάκι πατάει γκάζι για να χωθεί εκεί που δεν χωράει, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρατήσω σταθερό τιμόνι και να τον αφήσω να ελπίζει ότι θα χωρέσει. Δεν θα ξαναγυρίσω στην αρχική λωρίδα γιατί μπορεί με μια απότομη κίνηση να ρίξω κάποια άλλη μηχανή που δεν φταίει σε τίποτα... Δεν είμαι εγώ αυτός που παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα, εσύ είσαι αυτός. Και αν πέσεις σε κάποιον παντελώς άσχετο, έναν 80άρη, μια οξυζενέ (μέσα-έξω) γκόμενα, ή όποιον άλλο άσχετο, μια φορά το νόμισμα θα έρθει γράμματα και τότε θα είναι πολύ αργά για να το μετανιώσεις που επέμεινες σ'αυτό το παιχνίδι 'ποιός θα κοτέψει πρώτος'.
Κρίμα... Πραγματικά κρίμα που υπάρχουν κάποιοι που συνειδητά στοιχηματίζουν τη ζωή τους για μερικά δευτερόλεπτα διευκόλυνσης ή για την επιβεβαίωση του παραφουσκωμένου εγώ τους... Δεν με κάνει να θυμώνω, αλλά μόνο να λυπάμαι για λογαριασμό τους... Κρίμα...