-
Και μην ξεχασετε και τον Vasgti που θα εστελνε τον ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ με την SLK στην νησιδα επειδη βιαζοταν λιγακι ρε παιδι μου...
-
Φιλαρακι...
Ξεκινησα απο ενα ποστ που ελεγε 'οδηγουσε στην λεα οποτε καλα να παθει', και μετα απο αρκετα ποστ φτασαμε σε εκεινο που ελεγε 'ωραια τοτε, ας κανουμε τις εξης υποθεσεις: μπλα μπλα μπλα .....'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μην ξεχασετε και τον Vasgti που θα εστελνε τον ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ με την SLK στην νησιδα επειδη βιαζοταν λιγακι ρε παιδι μου...Τώρα που το σκέφτομαι το ιδανικότερο θα ήταν να τον είχες πετύχει εσύ χθες το βράδυ... Είμαι σίγουρος πως το μάθημά του θα το θυμόταν για ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καιρό μετά...
Ο τύπος ήταν ο ορισμός του ΜΛΚΑ οδηγού...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο τύπος ήταν ο ορισμός του ΜΛΚΑ οδηγού...Και αυτός είναι λόγος να τον σκοτώσουμε αν μπορούμε να το αποφύγουμε χωρίς να κινδυνέψουμε?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με ασημί SLK....Ναι σε εσένα με το ασημί SLK ..... αναφέρομαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ SLK.
τελικά δε θα πάρω SLK, μάλλον το έχει το όχημα να σε μεταμορφώνει σε ΒΛΑΚΑ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και αυτός είναι λόγος να τον σκοτώσουμε αν μπορούμε να το αποφύγουμε χωρίς να κινδυνέψουμε?
Kid και λοιποί αφήστε τις ηθικολογίες τώρα...
Σε σημείο που ο δρόμος έχει 5 (ΠΕΝΤΕ!) λωρίδες, βράδυ με αραιή σχετικά κυκλοφορία, πόσο ΜΛΚΑΣ μπορεί να είσαι και να πας να τους περάσεις όλους φέτες από τις 2 λωρίδες που είναι να στρίψει κανείς αριστερά? Από τη στιγμή που από τις υπόλοιπες 3 λωρίδες του δρόμου που συνεχίζουν ευθεία, με μια απλή αλλαγή λωρίδας (ούτε καν σλάλομ) μπορούσε άνετα να περάσει μπροστά...
Ε σε κάτι τέτοιοι τους αξίζει να τα σπάσουν τα μούτρα τους... Φτάνει να μην πάρουν και άλλους μαζί τους...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και αυτός είναι λόγος να τον σκοτώσουμε αν μπορούμε να το αποφύγουμε χωρίς να κινδυνέψουμε?
Kid και λοιποί αφήστε τις ηθικολογίες τώρα...
Σε σημείο που ο δρόμος έχει 5 (ΠΕΝΤΕ!) λωρίδες, βράδυ με αραιή σχετικά κυκλοφορία, πόσο ΜΛΚΑΣ μπορεί να είσαι και να πας να τους περάσεις όλους φέτες από τις 2 λωρίδες που είναι να στρίψει κανείς αριστερά? Από τη στιγμή που από τις υπόλοιπες 3 λωρίδες του δρόμου που συνεχίζουν ευθεία, με μια απλή αλλαγή λωρίδας (ούτε καν σλάλομ) μπορούσε άνετα να περάσει μπροστά...
Ε σε κάτι τέτοιοι τους αξίζει να τα σπάσουν τα μούτρα τους... Φτάνει να μην πάρουν και άλλους μαζί τους...
Δεν διαφωνώ ότι είναι ΜΑΛΑΚΑΣ, ούτε λέω πως αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις τότε φταις που θα τον στείλεις στα θυμαράκια.. Αλλά αν μπορείς να τον αποφύγεις, γιατί να μην το κάνεις?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με ασημί SLK....
Ναι σε εσένα με το ασημί SLK ..... αναφέρομαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ SLK.
τελικά δε θα πάρω SLK, μάλλον το έχει το όχημα να σε μεταμορφώνει σε ΒΛΑΚΑ
Οδηγώ και εγώ SLK αλλά τέτοιες παπαριές δεν τις κάνω.
Πάντως αρκετές φορές έχω κινδυνεύσει από κατόχους Merc .Ακόμα θυμάμαι πως γλίτωσα το μπροστινό φτερό μου μια φορά στη Ποσειδώνος από βλάκα πιτσιρικά που χωρίς να ξέρει τον όγκο της CLK ήθελε να κάνει και σφήνες το μλκισμένο και ευτυχώς που δεν είχα στη δεξιά λωρίδα άλλο όχημα και έκανα ελιγμό. Για χιλιοστά τη γλιτωσα. Και ακριβώς ίδιο σκηνικό στη Λ.Κηφισιάς στο ύψος της Φιλοθέης όταν πάλι τύπισσα με λευκό CLK τραβάει μια τιμονιά από αριστερή να μπει δεξιά και παρά τον ελιγμό μου πέρασε σύριζα από το φτερό και τον προφυλακτήρα μου. Ανάθεμα τα κουλάδια που μας περιτριγυρίζουν δηλαδή...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα δε θα τον σκότωνε, απλά θα μαζευόταν λίίίγο (10cm) αριστερά. Πού είναι το κακό?
Και το οτι βιάζεται είναι λόγος να αυτοκτονήσει και να τρέχουμε εμείς μετα δικαστήρια, αν μπορεί να το αποφύγει χωρίς να κινδυνεύσει??
Ποσες φορες πρεπει να πληκτρολογούμε τα ιδια κ τα ιδια... μάλλιασε το πληκτρολόγιο μας
-
Για τον κακομοιρο τον μηχανακια που ο δολοφονος unhackable ηθελε να δει να σκαει στην νησιδα, δεν θα πειτε τιποτα?
Αμα τα ειχα γραψει εγω, τωρα το μισο φορουμ θα εκραζε εν χορω για την απανθρωπη νοοτροπια μου. Και θα εψαχνε να βρει πως να δωσει ελαφρυντικα στον μηχανακια ('αποκλειεται να πηγε να περασει απο εκει, ηταν στην αριστερη και δεν τον ειδες'). Αιντε πια...
Α και κατι αλλο. Σε καποιο απο τα επομενα τευχη των 4Τ θα εχει μια λευκη BMW 335i. Που το ξερω? Την πετυχα στον δρομο. Το τι οργια εκανε? Δεν θα τα ξαναγραψω γιατι θα 'φταιω εγω που τον προκαλεσα, γιατι οι συντακτες των 4Τ δεν ειναι και δεν συμπεριφερονται ως αλητες κοντρακηδες', οπως και με την SLK AMG...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α και κατι αλλο. Σε καποιο απο τα επομενα τευχη των 4Τ θα εχει μια λευκη BMW 335i. Που το ξερω? Την πετυχα στον δρομο. Το τι οργια εκανε? Δεν θα τα ξαναγραψω γιατι θα 'φταιω εγω που τον προκαλεσα, γιατι οι συντακτες των 4Τ δεν ειναι και δεν συμπεριφερονται ως αλητες κοντρακηδες', οπως και με την SLK AMG...Να γράψεις να γράψεις...
-
Επανέρχομαι στο θέμα τυ ατυχήματος στην ΛΕΑ.
Σαφέστατα, το 'καλά να πάθει' που προανέφερα ήταν 'σχήμα λόγου' και δεν πρέπει να πεθαίνει κανείς στην άσφαλτο.
Στην Αγγλία θα έλεγε κανείς ότι τον οδηγό τον πήρε ο ύπνος. Εδώ όμως ξέρουμε τι έγινε...
Τεσπά, επαναλαμβάνω το τραγικό του θέματος:
**Δεν έχω δεί ποτέ - ξαναλέω, ποτέ! - την αστυνομία να σταματάει αλητίριους που κάνουν τέτοιες καραμπινάτες (και σχεδόν εγκληματικές) ενέργειες. **
Και ούτε πιστεύω ότι θα πιάσουν κάποιον ever. Γιατί το να την στήνεις αραχτός με ραντάρ είναι πανεύκολο, βγάζεις $$$ χωρίς κόστος και ικανοποιείς τους λαμακο-τεμπέληδες άσχετους της πολυθρόνας που εξομοιώνουν τα 122χαω με φόνο εκ προμελέτης.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
SLK ειναι.... Ουτε μυτη δεν θ ανοιξει!
Αλλα οταν ερθει η ωρα, να πει στον μπαμπα πως κατελειξε το αμαξι στις μπαριερες.... Θα χει πολυ πλακα..... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Α και κατι αλλο. Σε καποιο απο τα επομενα τευχη των 4Τ θα εχει μια λευκη BMW 335i. Που το ξερω? Την πετυχα στον δρομο. Το τι οργια εκανε? Δεν θα τα ξαναγραψω γιατι θα 'φταιω εγω που τον προκαλεσα, γιατι οι συντακτες των 4Τ δεν ειναι και δεν συμπεριφερονται ως αλητες κοντρακηδες', οπως και με την SLK AMG...
Να γράψεις να γράψεις...
Δείτε την υπογραφη μου
-
Εισαι στην ΑΟ ενα πρωι Κυριακης με ελαχιστη κινηση και πηγαινεις με 155 χαω? 350 ευρω και 2 μηνες χωρις διπλωμα.
Εδω να πω οτι την Κυριακη που πηγαινα Κορινθο, με οση κινηση ειχε, η αριστερη προχωραγε με 160 (και περισσοτερα σε σημεια) σταθερα με αρκετα αυτοκινητα σε τετοιες ταχυτητες.
Οδηγεις στην ΛΕΑ, με πιθανοτατα τραγικα αποτελεσματα, οπου θα παρεις μαζι σου και τον ατυχο που εχει παθει βλαβη? 200 ευρω προστιμο.
Να πουμε και για την συχνοτητα ελεγχου των δυο αυτων?
ΥΓ It is not speeding that kills, it is the sudden coming to a stop when you hit something immobile
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απόψε το βράδυ κατά τις 11 στο ανέβασμα Λ.Κηφισίας προς Κηφισιά.Έχω περάσει το ύψος της Interamerican και είμαι στην αριστερή λωρίδα όπου όλοι πηγαίνουμε σβέλτα (γύρω στα 60-70χλμ). Πιο μπροστά στη διχάλα που ανοίγουν 2 λωρίδες για αριστερά (για κέντρο Αμαρουσίου), ξαφνικά βλέπω με την άκρη του ματιού μου στον αριστερό καθρέφτη 2 φώτα να κάνουν σπασμωδική κίνηση και να πάνε να χωθούν από αριστερά μου (εγώ συνέχιζα επι της Κηφισίας για Κηφισία). Βλέπω τότε έναν ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με ασημί SLK να πάει να χωθεί φέτες από το άνοιγμα των λωρίδων για αριστερά, μπροστά μου στη λωρίδα που συνέχιζε για Κηφισιά. Έχε χάρη πανίβλακα που στρώνω ακόμα το new car γιατί λίγο το γκάζι θα τάβλιαζα και θα το χαιρόμουν να καρφωθείς στα αυτοκίνητα που ήθελαν να στρίψουν κανονικά ή στη νησίδα! ΖΩΟ!
Περιττό να σας πω ότι στη συνέχεια άλλαζε ΦΕΤΕΣ στην κυριολεξία (!) τις λωρίδες, συνεχόμενα και ΧΩΡΙΣ φλας. Στο εσάκι πήγε να την κάνει και τη μλκια του. Είναι και πανηλίθιος. Στην πρώτη αριστερή στροφή (πριν ανοίξει η ευθεία του ΚΑΤ) πήγε να τους περάσει όλους από την δεξιά λωρίδα αλλά ο ηλίθιος δεν είδε ότι είχε ουρά από αυτοκίνητα που ήθελαν να μπουν στο βενζινάδικο και έπεσε τελευταία στιγμή στα φρένα.
Ναι σε εσένα με το ασημί SLK με πινακίδα ΙΗΒ-4455 αναφέρομαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. Την επόμενη φορά να είσαι σίγουρος δεν θα σου χαριστώ. Θα σε πετάξω στις μπαριέρες. Και οι άνθρωποι όταν θέλουν να άλλαξουν λωρίδα βγάζουν και ένα φλας και δεν κάνουν κοφτές τιμονιές. ΖΩΟ!
Όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς και λίγο πιο κάφρος και επειδή το θεωρούσα αδικία να γίνεται αυτό, σε παρόμοιο σκηνικό στο τότε αριστερό φανάρι του ΟΤΕ στην άνοδα της Κηφισίας ... γκάζωσα και ο τύπος με φρενάρισμα πανικού σταμάτησε 5 εκατοστά από την γαλάζια ταμπελα της νησίδας.
Συνέχισα την άνοδο και τον έβλεπα πλέον να πλησιάζει ένα αμάξι στο ΚΑΤ με σφηνες... σταματήσαμε στο φανάρι (κόκινο γαρ) και κατέβηκε για τσαμπουκά ... εγώ κλείδωσα ... του είπα 'Που ήσουν?? Δεν σε είδα!!! Κοιτούσα πιο πολύ τον δεξί καθρέπτη (ψιλοψέμα, γιατί του την έκανα)... επέμενε θα με σκοτώσεις κλπ.... του είπα 'Ασε μας ρε φίλε είμαι κουρασμένος και από το μπασκετ' και έφυγα!!!!! Γενικώς σε τέτοια 'Αστον παει στο δια@@@@' -
KC, σταμάτα να βλέπεις θεωρίες συνομωσίας συνεχώς γύρω σου. Το οτι εγώ, ο After ή ο Νass ή οποιοσδήποτε άλλος δεν κράξαμε τον Χ, Ψ, Ω που έκανε παρόμοιες δηλώσεις με τις δικές σου, δε σημαίνει και οτι του δίνουμε δίκιο, ενώ εσένα έχουμε όρεξη να 'κυνηγάμε'. Έτυχε και όταν το έγραψε δεν ήταν κάποιος μέσα να το δει, δεν είμαστε 24/7 on line.
Ό,τι έχω γράψει για πράγματα που έχεις πει εσύ ή ο Wagner ισχύει αυτούσιο και για όποιους άλλους γράφουν κάτι παρόμοιο. Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει μανία καταδίωξης... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ ότι και να γράψεις αποκλείεται να σε πιστέψω...
Αφού εσένα και το wagneer σας δείχνουν μια ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση.
Τι περίμενες;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς και λίγο πιο κάφρος και επειδή το θεωρούσα αδικία να γίνεται αυτό, σε παρόμοιο σκηνικό στο τότε αριστερό φανάρι του ΟΤΕ στην άνοδα της Κηφισίας ... γκάζωσα και ο τύπος με φρενάρισμα πανικού σταμάτησε 5 εκατοστά από την γαλάζια ταμπελα της νησίδας.
Συνέχισα την άνοδο και τον έβλεπα πλέον να πλησιάζει ένα αμάξι στο ΚΑΤ με σφηνες... σταματήσαμε στο φανάρι (κόκινο γαρ) και κατέβηκε για τσαμπουκά ... εγώ κλείδωσα ... του είπα 'Που ήσουν?? Δεν σε είδα!!! Κοιτούσα πιο πολύ τον δεξί καθρέπτη (ψιλοψέμα, γιατί του την έκανα)... επέμενε θα με σκοτώσεις κλπ.... του είπα 'Ασε μας ρε φίλε είμαι κουρασμένος και από το μπασκετ' και έφυγα!!!!! Γενικώς σε τέτοια 'Αστον παει στο δια@@@@'είμαι κουρασμένος από το ΜΠΟΞ.... λένε. Πιάνει καλύτερα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να γράψεις να γράψεις...
Να γράψεις , να γράψεις.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]