-
Tην παρασκευη που ηθελα να βγω Ε.Ο Αθηνων λαμιας ,μπηκα απο καρεα...ε απο την εξοδο της Κηφισιας μεχρι την εξοδο της Ε.Ο.
Μ@λ@κες ολοι στην ΛΕΑ σφαιρα...περιπολικα να μην δινουν σημασια και εγω να κανω για αυτο το κομματι 1 1/2 ωρα .
Μου ειχαν γινει τα νευρα... -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Κλασική περίπτωση κουρασμένου και νυσταγμένου οδηγού.
Ευτυχώς δεν πήρε και άλλους μαζί του.
Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους.
Τώρα ποιος φταίει, κατά σειρά
Ο οδηγός
Ο συνοδηγός
Ίσως να φταίει και ο σταματημένος αν δεν είχε βάλει τρίγωνο ή είχε αλλά σε λάθος απόσταση αλλά το μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μικρό, αλλά εδώ δεν είδαν ολόκληρο αμάξι το τρίγωνο θα έβλεπαν.Αυτός που πήγε τελείος άδικα και χωρίς να φταίει είναι το πεντάχρονο αγοράκι τους όπου στην ερώτηση Γιατί συνέβη αυτό καμιά απάντηση δεν είναι αρκετή
Αφού σε ενοχλεί το ότι κάποιος απομονώνει κομμάτια, φράσεις που τον βολεύουν γιατί κάνείς το ίδιο ?
Κατ΄αρχάς δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του emoticon.
Τώρα τα κομμάτια που δεν έβαλα (και με τα οποία συμφωνώ άλλωστε) αλλάζουν το νόημα του υπόλοιπου μηνύματος??
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Κλασική περίπτωση κουρασμένου και νυσταγμένου οδηγού.
Ευτυχώς δεν πήρε και άλλους μαζί του.
Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους.
Τώρα ποιος φταίει, κατά σειρά
Ο οδηγός
Ο συνοδηγός
Ίσως να φταίει και ο σταματημένος αν δεν είχε βάλει τρίγωνο ή είχε αλλά σε λάθος απόσταση αλλά το μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μικρό, αλλά εδώ δεν είδαν ολόκληρο αμάξι το τρίγωνο θα έβλεπαν.Αυτός που πήγε τελείος άδικα και χωρίς να φταίει είναι το πεντάχρονο αγοράκι τους όπου στην ερώτηση Γιατί συνέβη αυτό καμιά απάντηση δεν είναι αρκετή
Αφού σε ενοχλεί το ότι κάποιος απομονώνει κομμάτια, φράσεις που τον βολεύουν γιατί κάνείς το ίδιο ?
Κατ΄αρχάς δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του emoticon.
Τώρα τα κομμάτια που δεν έβαλα (και με τα οποία συμφωνώ άλλωστε) αλλάζουν το νόημα του υπόλοιπου μηνύματος??
Δεν μου απάντησες στο ερώτημα που έθεσα.
Αντ΄αυτού κάνεις ερώτηση.
Να θέσω και εγώ αντ΄αυτού μια ερώτηση αντί απάντησης ? -
[Δεν μου απάντησες στο ερώτημα που έθεσα.
Να θέσω και εγώ αντ΄αυτού μια ερώτηση αντί απάντησης ?Κρίμα που δεν κατάλαβες την απάντηση μου.
Είμαι πρόθυμος να απαντήσω στις ερωτήσεις σου επί της ουσίας. -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
[Δεν μου απάντησες στο ερώτημα που έθεσα.
Να θέσω και εγώ αντ΄αυτού μια ερώτηση αντί απάντησης ?Κρίμα που δεν κατάλαβες την απάντηση μου.
Είμαι πρόθυμος να απαντήσω στις ερωτήσεις σου επί της ουσίας.Κρίμα που δεν κατάλαβες την ερώτηση μου.
Είμαι πρόθυμος να απαντήσω στις ερωτήσεις σου επί της ουσίας. -
Είμαι πρόθυμος να απαντήσω στις ερωτήσεις σου επί της ουσίας.ΟΚ Άμα μου δημιουργηθεί καμία απορία επί της… ουσίας θα είσαι ο πρώτος που θα ρωτήσω.-
-
Διαβάστε :
Τραγικό τροχαίο στην Μαλακάσα
17/7/2007 9:38Πατέρας, μάνα και γιος βρήκαν τραγικό θάνατο στη 1 τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Μαλακάσα. Νεκροί είναι ο 42χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, η συζύγός του 39 ετών και το ανήλικο αγόρι τους 5 ετών από τη Νέα Σμύρνη.
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία η οικογένεια επέστρεφε από διακοπές όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο ΙΧ στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της εθνικής οδού. Το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει λόγω βλάβης με αναμμένα τα αλάρμ και περίμενε το όχημα της οδικής βοήθειας που ερχόταν εκείνη τη στιγμή.
Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η οικογένεια μετά την πρόσκρουση βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Προανάκριση για το δυστύχημα κάνει το Β΄Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που εδρεύει στις Αφίδνες.
Πηγή ΑΠΕ
**Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.Όταν έχει κίνηση υπάρχουν άπειρα ανθρωποειδή αντικείμενα που πηγαίνουν από την λωρίδα έκτακτης ανάγκης,και μάλιστα με πολλά χλμ/ώρα.Η τροχαία κατά τ'άλλα νοιάζεται για την ασφάλειά μας και αντί να κόβει τον κώλο σε αυτούς τους ανεγκέφαλους,την στήνει στις ευθείες για να εισπάξει...Και όταν η κίνηση γίνει αποπνιχτική,τότε η λωρίδα έκτακτης ανάγκης είναι μποτιλιαρισμένη από τους μαλάκες.Αν έχεις ανάγκη από άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.....πέθανες...Αν υπάρχει φωτιά κάπου....θα καούν όλα...
Και οι μπάτσοι κόβουν κλήσεις........**
Εχει ήδη αναφερθεί στο http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=954207#954207. Παρακαλώ συνέχεια εκεί. Το παρόν κλειδώνεται.
(Moderator nass)
-
Craven Blue
όχι χρώματα μόνο οι moderators γράφουν έγχρωμα, μη μας μπερδεύειςnass, κεκτημένη ταχύτητα, edit
-
Craven Blue
-οτι & να λεμε εμεις,δυστηχως δεν αλλαζει με τιποτε η κατασταση...-dmitspan
-
Ο χρήστης Ăł& έγραψε:
Craven Blue
-οτι & να λεμε εμεις,δυστηχως δεν αλλαζει με τιποτε η κατασταση...-dmitspan
δε φαίνεται το username σου φίλε
-
παω χτες το πρωι για Σαρωνιδα και πριν τις στροφες στα λιμανακια εκει που ειναι κατι φοινικες με πηγαινε καροτσακι ενα golf παλιο λευκο.ελεος λεω τι κανει?λεω κανενας παπους θα ειναι.κοιταω καλυτερα και ο καθρεφτης οδηγου κλειστος.
προσπερναω απο δεξια,και σταματαω στο φαναρι.και σταματαει το γκολφ διπλα μου για να στριψει αριστερα.βλεπω μια γιαγια 70 χρονων να οδηγαει και συνοδογος παπους καμια 75αρια.
τους λεω ευγενικα οταν πατε αργα να κινηστε στην δεξια λωριδα και να ανοιξετε τον καθρεφτη σας!
και πεταγετε ο παπους εξω απο το παραθυρο και ουρλιαζει!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΤΡΑΓΕ!!!!!!
σεβαστηκα την ηληκια τους.αλλιως ημουν ετοιμος να κατεβω κατω για τρελο τσαμπουκα.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
παω χτες το πρωι για Σαρωνιδα και πριν τις στροφες στα λιμανακια εκει που ειναι κατι φοινικες με πηγαινε καροτσακι ενα golf παλιο λευκο.ελεος λεω τι κανει?λεω κανενας παπους θα ειναι.κοιταω καλυτερα και ο καθρεφτης οδηγου κλειστος.προσπερναω απο δεξια,και σταματαω στο φαναρι.και σταματαει το γκολφ διπλα μου για να στριψει αριστερα.βλεπω μια γιαγια 70 χρονων να οδηγαει και συνοδογος παπους καμια 75αρια.
τους λεω ευγενικα οταν πατε αργα να κινηστε στην δεξια λωριδα και να ανοιξετε τον καθρεφτη σας!
και πεταγετε ο παπους εξω απο το παραθυρο και ουρλιαζει!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΤΡΑΓΕ!!!!!!
σεβαστηκα την ηληκια τους.αλλιως ημουν ετοιμος να κατεβω κατω για τρελο τσαμπουκα.
Εσυ ποσο εισαι;;;;
Μηπως φωβηθικε οτι κανεις καμακι στην γκομενα του ο παπους.........
-
25 ειμαι και τι να λεει αυτο?αμα ηταν κανας 55αρης θα σου λεγα εγω.το πα στην κοπελα μου και γελαγε μιση ωρα.ακου μου λεει να σε πει τραγε.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
το πα στην κοπελα μου και γελαγε μιση ωρα.ακου μου λεει να σε πει τραγε.Φιλε fabiawrc, λιγο υποπτο αυτο, προσεξε το.
(just kidding)
-
Χτες στο ύψος του Ζαπείου προς Αμαλίας ήταν ένας με Ibiza (μετα της γυναικός όπως είδα μετά) και ενώ πήγαινε στη μεσαία ήταν λίγο σκεπτικός αν θα πάει στην αριστερή με αποτέλεσμα να μη με αφήνει να προχωρήσω. Εκεί που φάνηκε να καταλήγει στη μεσαία ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!
Φυσικά πέφτω στα φρένα αλλά περισσότερο στην κόρνα για να μην κάνει καμμιά βλακεία και στρίψει πιο πολύ αριστερά κ έχουμε κανά ΚΡΑΟΥ. Μόλις τον πέρασα βλέπω ότι αιτία του κοκκαλώματος ήταν ένα ΖΩΟ με ένα Smart που αποφάσισε τελευταία στιγμή ότι έπρεπε να σταματήσει.
Πιο κάτω στο φανάρι ο τύπος με το Ibiza έρχεται δίπλα, κατεβάζει παράθυρο και σε έντονο ύφος (χωρίς να βρίσει) μου ζήτησε τα ρέστα γιατί του κόρναρα.
Και ερωτώ: δεν κατάλαβα κάτι σωστά ή απλά έχουν σφίξει οι ζέστες; -
Τι θα γίνει με τις μηχανές μέσα στη πόλη που παίζουνε Chicken κάθε μέρα από το αντίθετο ρεύμα?
Σήμερα μου λέει ένας που ήταν μίσο μέτρο στη λορίδα μου να πάω πιό δεξιά γιατί δεν χωρούσε και μανούριασε κιόλας όταν του είπα ότι έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα με διπλή γραμμή κάτω. -
Κλασικό φαινόμενο στην Πειραιώς προς κέντρο μετά την Ιερά οδό αυτό με τις μηχανές και το αντίθετο ρεύμα.
-
Ο χρήστης Darkled έγραψε:
Τι θα γίνει με τις μηχανές μέσα στη πόλη που παίζουνε Chicken κάθε μέρα από το αντίθετο ρεύμα?
Σήμερα μου λέει ένας που ήταν μίσο μέτρο στη λορίδα μου να πάω πιό δεξιά γιατί δεν χωρούσε και μανούριασε κιόλας όταν του είπα ότι έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα με διπλή γραμμή κάτω.Κλασικό φαινόμενο στην Πειραιώς προς κέντρο μετά την Ιερά οδό αυτό με τις μηχανές και το αντίθετο ρεύμα.
Βαλτοί είστε.
Είπαμε. Οι δικυκλιστές έχουν ΠΑΝΤΑ δίκιο. Τέλλλλος. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα μου λέει ένας που ήταν μίσο μέτρο στη λορίδα μου να πάω πιό δεξιά γιατί δεν χωρούσε και μανούριασε κιόλας όταν του είπα ότι έχει μπεί στο αντίθετο ρεύμα με διπλή γραμμή κάτω.Κλασικό φαινόμενο στην Πειραιώς προς κέντρο μετά την Ιερά οδό αυτό με τις μηχανές και το αντίθετο ρεύμα.
Βαλτοί είστε.
Είπαμε. Οι δικυκλιστές έχουν ΠΑΝΤΑ δίκιο. Τέλλλλος.…ειδικά η Λωρίδα με την διπλή γραμμή (διπλή διαχωριστική γραμμή μεταξύ των αντιθέτων ρευμάτων κυκλοφορίας) είναι αποκλειστικής χρήσης από τις Μηχανές, γι αυτό και οι γραμμές απέχουν όσο το πλάτος της ρόδας.
-
-βλακ χιουμορ-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]