εγω εχω βαρεθει να περιμενω απο τα σαλιγκαρια-αρχοντες της αριστερης να φιλοτιμηθουν και να κανουν δεξια.
μεσα σε 1-2'' καταλαβαινεις αν ο αλλος εχει σκοπο να κανει δεξιο.
αν δεν, απλα τους περναω απο δεξια.
τυπικα δεν με νοιαζει ποιος ειναι πιο παρανομος,πιο μ@λ..ας παντως ξερω.
προσωπικα,ακομα και αν κινουμαι γρηγορα,αν ερθει αλλος πιο γρηγορος,απλα κανω δεξια.ακομα και αν εκεινη την στογμη εχω αλλα αυτοκινητα δεξια μου,επιταχυνω για να φτασω πιο γρηγορα στο πρωτο ανοιγμα και να διευκολυνω τον πισω.ξερω οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τον εκνευρισω και οσο λιγοτεροι εκνευρισμενοι τοσο το καλυτερο για ολους μας.
μια ακομα πιο ηλιθια κατηγορια ειναι αυτη που αφου θελουν πολυ χρονο να καταλαβουν οτι ο αλλος ερχεται πιο γρηγορα,αναβουν τελικα δεξι φλας και ξεκινανε να μπαινουν δεξια(οπου δεν υπαρχει αλλο αμαξι)....μετα απο 15'' εχουν καταφερει να αλλαξουν λωριδα ayrton και βαλε,μεγαλα ταλεντα.
αλλα απο ανθρωπους που παρκαρουν με το αυτι και μετα απο κανα 5λεπτο,ανθρωπους που δωσαν 600 ευρω και πηραν το διπλωμα με... κουριερ,ανθρωπους που δεν λαδωσαν,αλλα ηταν εξαιρετικοι στην...οπισθογωνια(που απαγορευεται)-αρα,δεν μπορει θα ειναι καλοι σε ολα,ανθρωπους που δεν τους εμαθαν ποτε οτι ειναι εν δυναμει δολοφονοι οταν οδηγουν,ανθρωπους που ποτε δεν αφιερωσαν ενα διωρο να δουν πως φρεναρει το αμαξι τους,πως στριβει,ανθρωπους που αλλαζουν λαστιχα καθε 5 χρονια,ανθρωπους που δεν σεβονται ουτε τον εαυτο τους,με μηδενικη παιδεια,με μηδενικη κοινωνικη αισθηση ευθυνης ή συνοχης,τι μπορεις να περιμενεις? Τ Ι Π Ο Τ Α! ή μαλλον Ο Λ Α!
θελει πολλη τυχη και πολλους αεροσακους εκει εξω...