Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν ξανακουμπήσει αυτοκίνητο με το ρημάδι του, θα τον θάψω
Αυτή η δήλωση για μια ζημιά λαμαρίνας και πλαστικών σε μια ήρεμη κουβέντα και όχι στο δρόμο είναι too much για μένα...Ο Krus δλ μας είπε ότι θα τον δείρει αν τον τσακώσει να γδέρνει άλλο αμάξι στο παρκάρισμα ...Αν αυτό γίνει και πράξη με τη μορφή βίας για 500, 1000, 3000 ευρώ τότε πλέον μιλάμε για τον τιμωρό των δρόμων : εξ ' ου και η σύγκριση με το Wagner και kacey που ρέπουν προς το είδος 'επιβολή της τάξης και δικαιοσύνης όπου ΕΜΕΙΣ κρίνουμε ότι απαιτείται και με τα μέσα που ΕΜΕΙΣ θέλουμε'
Ξέρεις τι γίνεται; Ο τύπος αποδεδειγμένα παρκάρει αποκλειστικά με το αυτί. Δεν είναι ότι ακούμπησε τυχαία ένα αυτοκίνητο και τέλος. Που και πάλι, μια συγνώμη θα την όφειλε ακόμα και έτσι. Ο άνθρωπος αυτός ακουμπάει συστηματικά τα εμπρός και πίσω αυτοκίνητα για να παρκάρει, πάει και τελείωσε. Δεν ξέρει άλλο τρόπο. Επιπλέον, μιλάμε για ένα τρακαρισμένο, ασυντήρητο ρημάδι του κερατά, με λάστιχα τουλάχιστον 10 ετών. Αυτός θα βγει και θα οδηγήσει στον ίδιο δρόμο με μένα, με σένα, με τα παιδιά σου και με τη γυναίκα σου. Ε, στα μάτια μου δεν είναι άξιος να οδηγεί. Στα δικά σου;
Το 'θα τον θάψω', προφανώς ειπώθηκε χάριν υπερβολής αλλά, με κάθε ειλικρίνεια, την επόμενη φορά που θα βγάλει γλώσσα αντί να ζητήσει συγνώμη (γιατί του την έχω στημένη και δεν το παίρνω πίσω αυτό) δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Και παρότι θα το μετανιώσω, όπως και κάθε φορά που έχω πλακωθεί στη ζωή μου (δεν είναι πολλές), ίσως βγει και ένα καλό αν τις φάει: ίσως το ξανασκεφτεί πριν βάλει μπρος να οδηγήσει άλλη φορά.
Καποτε πιστευα οτι η εκφραση ''οταν ακουσεις ΜΠΑΜ σταματα'', την λενε για πλακα
Τελικα ποτε δεν σταματας να μαθαινεις στην ζωη
Κοιτα, το να κατσεις να τσακωνεσαι, δεν εχει νοημα
Αν τον ξαναδεις να το κανει, κατεβαινεις το βραδυ κατω, του σκας και τα 4 λαστιχα, και τελειωνει εκει το θεμα
... και μετά κατεβαίνει αυτός, σου σκάει τα δικά σου και ούτω καθεξής... Άσε, δεν είμαι για τέτοια μπλεξίματα. Αν είναι να γίνει κάτι, προτιμώ πρόσωπο με πρόσωπο. Επιπλέον, δε μου πάει να κάνω ζημιά στην περιουσία του άλλου. Στη μούρη του θα έκανα με μεγαλύτερη ευκολία
Kαι που θα καταλαβει οτι το εκανες εσυ?
Δεν θες να κανεις ζημια στην περιουσια του αλλου, εκεινος ομως κανει καθε μερα
Δεν ειμαι υπερ της βιας, αλλα με τους καλους, καλυτερος, και με τους κακους, χειροτερος
Δεν προκειται να φτιαξουμε ουτε εγω, ουτε εσυ τον κοσμο
Μερικοι γεννηθηκαν ζωα, και ζωα θα παραμεινουν
Δεν γουσταρω να ζουν ειτε εις βαρος μου, ειτε εις βαρος καποιανου ανθρωπακου, που θα κατεβει το πρωι, και θα δει το αμαξακι του που κουραστηκε να το αγορασει, με ενα μπασιμο στον πανακριβο προφυλακτηρα του