-
Θα πρεπει καποια αυτοκινητα να παιρνουν ρευμα κατευθειαν απο την ΔΕΗ
Δεν εξηγειται που πρεπει να πεσει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ για να αναψουν καποιοι την μεσαια σκαλα των φωτων τους
Η μικρη οχι μονο δεν φωτιζει, αλλα μεσα στην πολη, ουτε καν διακρινεται
Εχτες ειδα και την αποθεωση
Ενας οχι μονο ειχε την μικρη σκαλα, με εντελως σκοταδι, αλλα ειχε αλλαξει και τις λαμπιτσες, με αναλογες led μπλε χρωματος
Ας μου συγχωρεθει η εκφραση, αλλα πιο ευκολα διακρινεις μπ@υρδελ@ στα 500 μετρα, απο οτι αυτονΓια ολα αυτα φυσικα, φταιει ο ιδιος ο κανονισμος, ο οποιος προτεινει/επιβαλει(δεν θυμαμαι), την χρηση της μικρης σκαλας με τετοιες συνθηκες φωτισμου
Δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει, παντως πριν 13 χρονια που εδινα για διπλωμα, ετσι ηταν -
Ο χρήστης After έγραψε:
Θα πρεπει καποια αυτοκινητα να παιρνουν ρευμα κατευθειαν απο την ΔΕΗΔεν εξηγειται που πρεπει να πεσει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ για να αναψουν καποιοι την μεσαια σκαλα των φωτων τους
Ενας οχι μονο ειχε την μικρη σκαλα, με εντελως σκοταδι, αλλα ειχε αλλαξει και τις λαμπιτσες, με αναλογες led μπλε χρωματος
Ας μου συγχωρεθει η εκφραση, αλλα πιο ευκολα διακρινεις μπ@υρδελ@ στα 500 μετρα, απο οτι αυτονΓια ολα αυτα φυσικα, φταιει ο ιδιος ο κανονισμος, ο οποιος προτεινει/επιβαλει(δεν θυμαμαι), την χρηση της μικρης σκαλας με τετοιες συνθηκες φωτισμου
Δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει, παντως πριν 13 χρονια που εδινα για διπλωμα, ετσι ητανΓια ολα φταινε οι μπατσοι....
Οταν σε βλεπουν με τα προβολακια ομιχλης...
Σε γραφουν...
Οταν τον βλεπουν χωρις φωτα, του κανουν συστασεις....
Αν δεν βαριουνται...
Οταν σε βλεπουν με 120 σε ευθεια 10χιλιομετρων με οριο 50...
Σε γραφουν
Οταν βλεπουν τον μαλακα με 60 τερμα αριστερα και οριο 100...
Ψαχνουν να βρουν εσενα που πας με 105....
Η σε γραφουν παρανομα, επιδει προσπερασες νομημα απο δεξια -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θα πρεπει καποια αυτοκινητα να παιρνουν ρευμα κατευθειαν απο την ΔΕΗ
Δεν εξηγειται που πρεπει να πεσει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ για να αναψουν καποιοι την μεσαια σκαλα των φωτων τους
Δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει, παντως πριν 13 χρονια που εδινα για διπλωμα, ετσι ητανΓια ολα φταινε οι μπατσοι....
Οταν σε βλεπουν με τα προβολακια ομιχλης...
Σε γραφουν...
Οταν τον βλεπουν χωρις φωτα, του κανουν συστασεις....
Αν δεν βαριουνται...
Οταν σε βλεπουν με 120 σε ευθεια 10χιλιομετρων με οριο 50...
Σε γραφουν
Οταν βλεπουν τον μαλακα με 60 τερμα αριστερα και οριο 100...
Ψαχνουν να βρουν εσενα που πας με 105....
Η σε γραφουν παρανομα, επιδει προσπερασες νομημα απο δεξιαΘα συμφωνήσω ,αλλά και οι ίδιοι δεν φταίνε καθώς τους έχουν διαλύσει το σώμα και τους έχουνε αλλοιώσει τον χαρακτήρα τους και τους έχουν κάνει όργανα είσπραξης φόρων.
-
Ναι μεν....
Αλλα επιλεγουν με την συμπεριφορα τους να ειναι εισπρακτικος μηχανησμος του κρατους.
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο. -
Ναι μεν....
Αλλα επιλεγουν με την συμπεριφορα τους να ειναι εισπρακτικος μηχανησμος του κρατους.
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.Συμφωνώ. Είναι τόσες πολλές οι παραβάσεις, που σίγουρα μπορείς να βρεις αν θέλεις κάποιες πιό σοβαρές. Αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο κι απλά μαζεύει τις 'εύκολες' περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ναι μεν....
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.Συμφωνώ. Είναι τόσες πολλές οι παραβάσεις, που σίγουρα μπορείς να βρεις αν θέλεις κάποιες πιό σοβαρές. Αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο κι απλά μαζεύει τις 'εύκολες' περιπτώσεις.
Ερώτηση κρίσεως και προς τους δυο: ξέρετε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους που να προσπαθούν να βελτιώσουν το επίπεδο της δουλειάς τους και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο;
Εγώ, πέρα από μερικούς πραγματικά καλούς καθηγητές που είχα στο σχολείο, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους.
-
Ναι μεν....
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.Α όλα κι όλα, εγώ τους μπάτσους θα τους έβριζα και χωρίς να ξέρω γιατί : αυτοί σίγουρα θα ήξεραν (για να παραφράσω γνωστό ρητό )
-
Ναι μεν....
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.Στο μυαλο μου εισαι
Εγω παντως πιστευω οτι αν ημουν αστυνομικος, και εκανα μια περιπολια, θα εβρισκα κανονικες παραβασεις, και οχι ψευτοπροστιμα για +10χμ/ω σε αυτοκινητοδρομο με οριο 80
Αφου τις βλεπουμε καθε μερα μπροστα μας, αυτοι δεν τις βλεπουν?Αν ειναι να τα παρουν, ας τα παρουν απο εκει που πρεπει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως και προς τους δυο: ξέρετε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους που να προσπαθούν να βελτιώσουν το επίπεδο της δουλειάς τους και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο;
Εγώ, πέρα από μερικούς πραγματικά καλούς καθηγητές που είχα στο σχολείο, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους.
Και να θελουν Σπυρο ,δεν μπορουν.ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ.
Το αξιωμα ειναι ενα.'Κανε αυριο αυτο που δεν εκανες εχθες.' -
Ναι μεν....
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.ναι τι να σου πω...ο νεοέλληνας πάλι θα παραπονεθεί κ πάλι θα τους βρίζει! .-
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ναι μεν....
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.Στο μυαλο μου εισαι
Εγω παντως πιστευω οτι αν ημουν αστυνομικος, και εκανα μια περιπολια, θα εβρισκα κανονικες παραβασεις, και οχι ψευτοπροστιμα για +10χμ/ω σε αυτοκινητοδρομο με οριο 80
Αφου τις βλεπουμε καθε μερα μπροστα μας, αυτοι δεν τις βλεπουν?Αν ειναι να τα παρουν, ας τα παρουν απο εκει που πρεπει
Όχι δεν θα το έκανες. Αν ήσουν αστυνομικός, θα ήσουν σαν κι αυτούς. Ή, για να το θέσω αλλιώς: θα έπρεπε ΠΡΩΤΑ να γίνεις σαν κι αυτούς για να γίνεις αστυνομικός.
Όπως λέει κι ο DAP μόλις πιο πάνω, γίνεσαι μέρος του συστήματος (της σαπίλας δηλαδή), για να μην χαλάς την πιάτσα. Αλλιώς, το ίδιο το σύστημα σε τρώει. Πρέπει να δείτε τι γίνεται στις εφορίες... Ξέρω για άνθρωπο που λαδώνεται ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ (όπου ζόρι = απειλές από συναδέλφους: ΘΑ λαδώνεσαι, αλλιώς....)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι μεν....
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.ναι τι να σου πω...ο νεοέλληνας πάλι θα παραπονεθεί κ πάλι θα τους βρίζει! .-
Ναι αλλά τότε θα είχε 100% άδικο.
-
+1
Και ίσως αισθανόταν λίγο πιο ασφαλής. Πολλες φορές γκρινιάζουμε ενώ έχουμε άδικο, αλλά μετά που το βουλώνουμε, αντιλαμβανόμαστε το φάουλ.
Το κακό είναι ότι έχουν κακό προηγούμενο και δεν λένε να το διορθώσουν οι τροχαίοι...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ναι μεν....
μακάρι να φταιγε μόνο ο τροχονόμος μάγκες...μακάρι.
εμείς δηλ είμαστε 100% οκ...ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι μεν....
μακάρι να φταιγε μόνο ο τροχονόμος μάγκες...μακάρι.
εμείς δηλ είμαστε 100% οκ...ε;
Δεν ειμαστε 100% ΟΚ
Αλλα γιατι;
Γιατι ξερουμε οτι δεν θα πιασει εμας που εχουμε μπαρμπα τον ταδε, αλλα καποιον αλλο.
Οποτε στ @@ μας και τα ορια και τα στοπ και τα φαναρια...-Εβγαινα με μια γκομενα.
Μπαμπας δικηγορος, μαμα δικηγορος αυτη στη νομικη....
Ε... Η συμπεριφορα της ηταν ΓΤΠΚαβαλα....
Δεν το χα παρει χαμπαρι απο την αρχη, γιατι ειχε αλλα ωραια πραγματα να ασχοληθεις....
Ειχε ενα Μινι, το οποιο κατι επαθε κ ηρθε να με μαζεψει με το αμαξι του μπαμπα της.
Το Ε200Κ ηταν κλασσικα συνεργειο με βλαβη και διανυκτερευση...
Ο μπμπας ειχε Caynne....
Μεχρι να βγω απο το αμαξι μου φευγε το σκατο 2 φορες σε καθε οικοδομικο τετραγωνο....
Οταν την ρωτησα πως παει ετσι απαντησε...
Σιγα... Τι να παθουμε; Και να μας σταματησουν, θα παρω τηλ και θα μαστε ΟΚ.... -
Ας μου πει κάποιος τον λόγο που ΔΕΝ γράφουν την ξανθιά που στο ένα χερι κρατάει το κινητό και στο άλλο το τσιγάρο...
Ρε γαμώτο, δεν είναι προφανές ότι θα προκαλέσει ατύχημα;; -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Ας μου πει κάποιος τον λόγο που ΔΕΝ γράφουν την ξανθιά που στο ένα χερι κρατάει το κινητό και στο άλλο το τσιγάρο...
Ρε γαμώτο, δεν είναι προφανές ότι θα προκαλέσει ατύχημα;;Ε εφόσον είναι ξανθιά είναι αναπόφευκτο
-
-
Τα στγχαριτηρια μου στην ξανθια με το 206cc στο 'πεταλο' στα λιμανακια, η οποια ενω ειδε 2 αυτοκινητα να ερχοντε, αποφασησε να βγει απο το παρκιγκ στην αριστερη μερια μερια του δρομου, να διασχισει το αντιθετο ρευμα διαγωνια και να μπει μπροστα τους....
επρεπε να αποφασησω πολυ γρηγορα κωλονα η 206...κωλονα... 206...
Τελικα κορνα και γκαζι με σωσανε...
Το 106 που ηταν πισω μου, πρεπει να καβαλησε τα φρενα του για να μη την κοπανησει.... -
Ναι μεν....
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.+1
To protect and to serve που λένε και ''απέναντι''.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]