-
Εψαχνε πελατες για την εφημερια!
-
Προσωχη.....
Παω Βολτα προς Βαρκηζα μερια....
Θα χω αναφορα αυριο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Προσωχη.....
Παω Βολτα προς Βαρκηζα μερια....Οκ..εληφθη..θα απομακρυνθουμε απο την περιοχη!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Προσωχη.....
Παω Βολτα προς Βαρκηζα μερια....Οκ..εληφθη..θα απομακρυνθουμε απο την περιοχη!
Χμ... Μπορεις να το παρεις κ ετσι....
-
Δεν είμαι σίγουρος 100% ότι ταιριάζει με το θέμα αλλά θέλω κάπου να το γράψω:
Τι γίνεται με τα βοθρατζίδικα (μη γελάτε, 'Αχόρταγος' style...) που κάνουν ότι τους γουστάρει χωρίς να δίνουν δεκάρα για την δημόσια υγεία;;
Δεν συζητάω για το που αδειάζουν τα φορτία τους! που θέλει πολύ ψάξιμο στην τελική...Μιλάω για την συμπεριφορά τους στο δρόμο. Συγκεκριμένα κινούνται χωρίς να έχουν τοποθετήσει τάπα στο πίσω μέρος στην υποδοχή που μοντάρουν τους σωλήνες τους. Αποτέλεσμα; Όπου περνάνε γεμίζουν τον τόπο με βοθρολύματα. Σήμερα μπροστά μου έσταζε σταθερά και δημιουργούσε μικρές ωραίες λιμνούλες... Ε, κάποιος θα τα πατήσει, κάποιο παιδάκι θα πιάσει κάτι που θα τπυ πέσει εκεί, κλπ, κλπ, κλπ.
Επίσης βλέπω μάλλον περίεργο να κινούνται τέτοια οχήματα φορτωμένα (φαίνεται διότι έχουν 'κάτσει' από το βάρος) 3-5 τη νύχτα.
Δεν πρέπει κάποιος να τους ελέγχει;
Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την δημόσια υγεία;; -
Περασμένες 12 και ενώ αρχικά υπολόγιζα να πάω σπίτι είχα την έμπνευση να κάνω μια ανεβοκατάβαση Πεντέλης.
Όπως ανεβαίνω και δεν υπάρχει κανείς ούτε να με ακολουθεί αλλά ούτε και στο ρεύμα καθόδου (ελάχιστη κίνηση), λίγο πριν φτάσω στη Μονή Πεντέλης, εκεί που έχει τις στροφές μετά τη μεγάλη ανηφορική ευθεία, διακρίνω στο αντίθετο ρεύμα ένα Yugo (το κλασσικό ξεθωριασμένο γαλάζιο χρώμα) να κατεβαίνει ΧΩΡΙΣ φώτα!!! Του κάνω κάμποσα σινιάλα από μακριά που τον είδα αλλά δεν φαινόταν να παίρνει χαμπάρι... Μόλις πέρασε από δίπλα μου, βλέπω στον καθρέφτη πως πατούσε φρένο και άναβε μόνο το δεξί φανάρι (το στοπ)!!! ΧΑΡΟΣ!!!
Και καλά εκεί που τον είδα είχε φωτισμό, λίγο πιο κάτω είναι πίσσα...
Τι ζώο ρε γμτ. Να σκάσει πάνω του κανείς άντε να βγάλει άκρη μετά....
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Επίσης βλέπω μάλλον περίεργο να κινούνται τέτοια οχήματα φορτωμένα (φαίνεται διότι έχουν 'κάτσει' από το βάρος) 3-5 τη νύχτα.
Νόμιζα ότι υπήρχε νόμος ότι απαγορεύει την κυκλοφορία τέτοιων φορτηγών το βράδυ(μπετονιέρες ,φορτηγά με χώματα ....)
Ιδέα μου ήταν?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για όσους ξέρουν έστω κάτι λίγα από Ναύπακτο...
Στο λιμάνι κλασικά Σάββατο βράδυ γίνεται χαμός και τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν.... Λίγα μέτρα πριν το λιμάνι, όπως έρχεσαι από Αντίρριο, υπάρχει ένα στενάκι που φεύγει δεξιά, καπάκι αριστερά και πεφτει πάνω στο λιμάνι, γλιτώνοντας 50-60 μέτρα κίνησης. Μιλάμε όμως για πολύ στενό δρόμο, με το ζόρι χωράει ένα μεγάλο αυτοκίνητο, καθώς εκεί κυκλοφορούν και πολλοί πεζοί (πεζοδρόμιο ουσιαστικά δεν έχει, μια πλάκα 25 cm πλάτος είναι).
Πάει λοιπόν η γαϊδούρα με την Κορόλα αέρα στο στενό, με το ζόρι την αποφεύγουμε και όπως είναι φυσικό κολλάει στην κίνηση με το που φτάνει στο λιμάνι και μάλιστα κορνάρει, λες και θα κινιοντουσαν όλοι πιο γρήγορα.
Τη φτάνω και της χτυπάω το τζάμι...
-Πού νομίζεις οτι πάς έτσι, μέσα στο στενό, τον κόσμο δεν τον βλέπεις?
-Παράτα μας άνθρωπέ μου, έχω δουλειά, εφημερία.
-Και τι κατάφερες δλδ? Πάλι κόλλησες και απ' ότι φαίνεται δε θα πας πουθενά, εκτός αν έχεις άλλο τρόπο να περάσεις, από πάνω ή από τη θάλασσα...
-Θα βρω τον τρόπο και θα περάσω!
-Χέστηκα τι θα κάνεις, αρκεί να μην πάρεις στο λαιμό σου κανένα, έτσι όπως πας, είσαι επικίνδυνη.
-Δεν χτύπησα κανένα, οπότε δεν είμαι επικίνδυνη!- @#΅&^%^$##%!!!! @#$@%%#%@%%#!!!!
Γιατρίνες... τους αξίζει ένα δικό τους thread.
-
Εχεις πιπερατες ιστοριες?
-
-
Παιδιά τα μάτια σας 14 όσοι κινείστε Αθήνα.
Τα κόκκινα φανάρια πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Προχθές, ανέβαινα Βασ. Σοφίας και στη διασταύρωση με την Αλεξάνδρας σταματάω στο κόκκινο στη δεξιά λωρίδα. Όταν ανάβει το πράσινο στην Βασ. Σοφίας, περνάει λεωφορείο από Αλεξάνδρας κανονικότατα με κόκκινο. Το περιμένω και ξεκινώ πίσω του. Ξαφνικά βλέπω από αριστερά μου να ερχεται και δεύτερος που έχει παραβιάσει το κόκκινο (μιλάμε ήταν 50-60 μέτρα μετά το λεωφορείο που ήδη είχε περάσει με κόκκινο) και το καλύτερο ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Ανοίγομαι, ανοίγομαι και φτάνω σχεδόν στο πεζοδρόμιο και τελικά χρουπ... μου τρώει στην άκρη τον πίσω προφυλακτήρα.
Σταματώ, κατεβαίνω κάτω και του κάνω νόημα. Ο τύπος δεν είχε πάρει χαμπάρι καν τι είχε συμβεί.
Ήταν αλβανός, είχε ένα ολοκαίνουριο Σκόντα Φάμπια (του κουτιού) και έξυσε όλο τον προφυλακτήρα του πάνω στον προφυλακτήρα του Μίκρα της αδελφής μου (ίσως για αυτό δε νευρίασα πάρα πολύ ).
Μέχρι να ανταλάξουμε στοιχεία συνέχισε να με κοιτά σα χαζός. Δε λέω ο άνθρωπος οικογενειάρχης ήταν, συμπαθέστατος, καλοβαλμένος και με την οικογένειά του. Αλλά η απροσεξία απροσεξία.
Ευτυχώς έχουμε την ίδια ασφαλιστική και το χτύπημα είναι ουσιαστικά από πίσω μου (άρα και το πράσινο φανάρι που είναι μεγάλη παγίδα σε αυτές τις περιπτώσεις δε χρειάζεται να αποδειχτεί). Πήγε να μου τα μασήσει στο τέλος, αλλά του έκοψα το βήχα.
Από Δευτέρα (που επιστρέφει ο ασφαλιστής) βλέπουμε.
Ευτυχώς πάντως που δεν πάτησα φρένο γιατί θα είχε πέσει στην πόρτα μου.
Μιλάμε για κανονικότατους Χάρους (με και άνευ διπλώματος). -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παιδιά τα μάτια σας 14 όσοι κινείστε Αθήνα.
Τα κόκκινα φανάρια πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.+1!
Oύτε τα ΣΤΟΠ, ούτε οι προτεραιότητες, ούτε τίποτα. Για κάποιο λόγο σήμερα, όσο οδηγούσα, μια φράση μου ερχόταν συνέχεια στο μυαλό:
'Το άδειο όπλο σκοτώνει, το άδειο!!!'... μη μιλήσω για τη γ@μ@$#%@μενη λεωφ. Μαραθώνος. Εκεί να δεις τι κάνουν...
-
Χτες το βράδυ είχα πάει στην Αγία Παρασκευή και κατά τις 2.00 το πρωϊ γύριζα στο Ν. Βουτζά. Κλασσικά σχεδόν άδειος ο δρόμος, οπότε η διαδρομή έγινε με υψηλούς ρυθμούς . Κάποια στιγμή συνάντησα μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, η οποία στις ευθείες εξαφανιζόταν και την οποία πέρναγα στις στροφές.
Μετά από 3-4 κόκκινα φανάρια στάθηκε πίσω μου αντί για πλάι μου όπως έκανε συνήθως και φεύγοντας εγώ σχετικά γρήγορα αυτός με πήγαινε καροτσάκι με τη μηχανή στους 20 πόντους Άνοιξα τα φώτα ομίχλης, οπότε και έκοψε απότομα, ήρθε πλάι μου και μου έκανε χειρονομίες του στυλ τι θες και εξαφανίστηκε. Στο επόμενο φανάρι τον ξαναέφτασα και ανοίγοντας το παράθυρο του λέω: 'Μα καλά, σε άδειο δρόμο στους 20 πόντους έπρεπε να με πας;'. Εκεί αυτός απάντησε: 'Έχεις δίκιο', μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγε. Πραγματικά με εξέπληξε θετικά μετά την αρχική βλακώδη του ενέργεια. -
Ζωάκι (?... τελικά όχι...) στον παράδρομο της ΑΟ έξω από το Mall με κόκκινο Cooper με αναμμένα τα πίσω ομίχλης με στραβώνει. Του ανάβω τα εμπρός προβολάκια ομίχλης μου, κάτι φαίνεται να καταλαβαίνει αλλά μπααα... Βγαίνουμε Κηφισίας και μας πιάνει το φανάρι στην Audi οπότε πηγαίνω στη δεξιά για να φτάσω δίπλα του:
- Να σου πω...
- ???
- Έχεις αναμμένα τα πίσω φώτα ομίχλης, το ξέρεις; Στραβώνουν.
- Ναι... εεε, για να με βλέπουν καλύτερα!
- !!! Ναι, αλλά με στράβωναν τόση ώρα.
Thumbs up και από τους δύο και φεύγουμε στο πράσινο. Προχωρώντας βλέπω ότι έχει αναμμένα και τα εμπρός και σκέφτομαι ότι τζάμπα πήγε το σάλιο στο φανάρι. Λίγο πιο κάτω όμως με προσπέρασε και είχε σβήσει και τα εμπρός και τα πίσω.
Μπράβο λοιπόν που κατάλαβε ότι ενοχλεί ΚΙ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ για να μην ενοχλεί άλλο. Βρίσκοντας λοιπόν τέτοιους οδηγούς κάντε έναν κόπο να τους μιλήσετε ήρεμα. Μπορεί το σάλιο σας να πιάσει τόπο και θα αισθανθείτε καλύτερα. Όχι σαν τον μαλάκα με Starlet με δύο καμμένα stop τις προάλλες που αφού του έκανα επιδεικτικά δύο φρεναρίσματα πανικού πίσω του μήπως και ψυλλιαστεί τι γίνεται, τον πλεύρισα σε μια στιγμή και η απάντησή του στο «Έχεις και τα δύο stop σου καμμένα» ήταν «Εεε, τι να γίνει...».
-
Με την φωτια στη Πεντελη, ο κοσμος χαζεψε.....
Καρεα Κατεχακη καθ οδον στο γραφειο, οπου εβλεπα φαναρι, εκοβα....
Και σταματουσα....
Ζωα που κοιταζαν τους καπνους -φωτια δεν φαινεται- περναγαν τα φαναρια μ οτι χρωμα και να ταν...
Κοκκινο, βαθυ κοκκινο, Ferrari κοκκινο.... μωβ.... οτι να ναι....
Δεν την παλευει ο κοσμος....
Παιρνει αυτοκινητο και χαζευει....ΖΩΑ..... Και αυτοι που καψαν την Πεντελη.... Εναν τετοιο να πιασουν και να τον λιθοβολησουν στο Συνταγμα, να δω ποιος θα τολμησει να σκεφτει να καψει δασος...
Που να ψωφησετε αργα κ οδυνηρα! -
Ημουνα νεα φιλαδελφεια και γυρνουσα απο Καποδιστριου στο Χαλανδρι
Ημουν με την μοτοσυκλετα
Στην διασταυρωση με την Βεϊκου(περναει απο πανω με γεφυρα) εχει ενα φαναρι
Περναω κανονικα με πρασινο, και ξαφνικα βλεπω ακρανωτο βλακα με vstrom, να παει να κοψει καθετα την οδο(ερχοταν απο Χαλανδρι) για να μπει Βεικου, φυσικα με κοκκινο
Ειχε ξεκινησει, αλλα επειδη ερχομουν απο απεναντι, ειδε οτι δεν θα προλαβαινε και αρχισε να παταει φρενο, και το abs με τα τουκ τουκ(εβλεπα το πιρουνι του που συμπιεζοταν), τον εκανε να σταματησει στην μεση του δρομου
Ευτυχως για αυτον(βασικα για τους αλλους) δεν περναγε κανεις απο πισω μου, ωστε να πεσει επανω του
Περνοντας απο διπλα του, του σκαω μια μουτζα ΜΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, και στην συνεχεια ειδα απο τον καθρεπτη που με κοιταζε και με εβριζε
Ας ηθελε ας με ακολουθουσε, θα ειχε πολυ γελιο -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
......- Να σου πω...
- ???
- Έχεις αναμμένα τα πίσω φώτα ομίχλης, το ξέρεις; Στραβώνουν.......
kotetsi, η ατάκα εδώ είναι: Έχει ξεχάσει τους προβολείς ομίχλης ανοικτούς και στραβώνουν αφού δεν έχει ομίχλη.
Αν είναι η απάντηση είναι, 'τους έχω αφήσει για να βλέπω καλύτερα' είναι σα να λέει 'ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ'.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΖΩΑ..... Και αυτοι που καψαν την Πεντελη.... Εναν τετοιο να πιασουν και να τον λιθοβολησουν στο Συνταγμα, να δω ποιος θα τολμησει να σκεφτει να καψει δασος...
Που να ψωφησετε αργα κ οδυνηρα!Όχι να τον λιθοβολήσουν. Να τον αφήσουν στο ίδιο δάσος που έβαλε φωτιά να καεί ζωντανός. Αργά και βασανιστικά. Έτσι τους αξίζει!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
......
- Να σου πω...
- ???
kotetsi, η ατάκα εδώ είναι: Έχει ξεχάσει τους προβολείς ομίχλης ανοικτούς και στραβώνουν αφού δεν έχει ομίχλη.
Αν είναι η απάντηση είναι, 'τους έχω αφήσει για να βλέπω καλύτερα' είναι σα να λέει 'ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ'.
Εσείς λέτε για αυτά... Για το γεγονός ότι τον τελευταίο 1 1/2 μήνα έχω συναντήσει τουλάχιστον 15-20 αυτοκίνητα (χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή!!!) να ξεκινάνε και να κινούνται βράδυ με σβηστά φώτα και όλοι σε διαφορετικές περιοχές και χρονικές στιγμές (προφανώς οδηγώντας αφηρημένοι), τι πρέπει να πούμε???
Βλέπω τις προάλλες έναν με ένα Yaris σε λεωφόρο (όπως έβγαινα με πράσινο από κάθετο δρόμο και περίμενε σε κόκκινο), ανοιχτό παράθυρο και εκείνος και εγώ, απόλυτη ησυχία, και όπως περνάω στρίβοντας από δίπλα του λέω 'τα φώτα σου' (2 φορές) και με κοίταζε σαν χάνος (ούτε καν να κάνει την κίνηση να ελέγξει το διακόπτη των φώτων του).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΖΩΑ..... Και αυτοι που καψαν την Πεντελη.... Εναν τετοιο να πιασουν και να τον λιθοβολησουν στο Συνταγμα, να δω ποιος θα τολμησει να σκεφτει να καψει δασος...
Που να ψωφησετε αργα κ οδυνηρα!Όχι να τον λιθοβολήσουν. Να τον αφήσουν στο ίδιο δάσος που έβαλε φωτιά να καεί ζωντανός. Αργά και βασανιστικά. Έτσι τους αξίζει!
χμ.....
Καλη ιδεα....
Και στη 'Διευθνη Αμνυστεια' θα πουμε οτι ηταν ατυχημα...........
- Να σου πω...
- ???
Εσείς λέτε για αυτά... Για το γεγονός ότι τον τελευταίο 1 1/2 μήνα έχω συναντήσει τουλάχιστον 15-20 αυτοκίνητα (χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή!!!) να ξεκινάνε και να κινούνται βράδυ με σβηστά φώτα και όλοι σε διαφορετικές περιοχές και χρονικές στιγμές (προφανώς οδηγώντας αφηρημένοι), τι πρέπει να πούμε???
Βλέπω τις προάλλες έναν με ένα Yaris σε λεωφόρο (όπως έβγαινα με πράσινο από κάθετο δρόμο και περίμενε σε κόκκινο), ανοιχτό παράθυρο και εκείνος και εγώ, απόλυτη ησυχία, και όπως περνάω στρίβοντας από δίπλα του λέω 'τα φώτα σου' (2 φορές) και με κοίταζε σαν χάνος (ούτε καν να κάνει την κίνηση να ελέγξει το διακόπτη των φώτων του).
Το παθαινω κ εγω με το Γλαστρακι...
Το προβλη εντωπιζεται στο γεγονος οτι αρκετα μοντελα αυτοκινητων για καποιο ηλιθιο λογο εχουν μονημως αναμενο το ταμπλο τους.
Μπαινεις μεσα, μεχρι να τακτοποιησεις τα πραγματα εχεις ξεχασει αν τα αναψες.... και ξεκινας....
Γι αυτο το λογο εχω χαμηλωσει την ενταση του φωτισμου.
Μωλις αναψεις τα φωτα χαμηλωνει.
Μωλις τα σβησεις αυξανεται παλι ο φωτισμος....
Αλλο ενα πραγμα που δεν θα καταλαβω ποτε στο Οπελ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]