-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
@WAGNER ΠΡΟΣΕΧΕ σε ποιον θα βγαλεις το οπλο σου γιατι υπαρχουν πολλα παιδια που οταν τους το δειξεις ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗ 1!!!!
και δεν εχουνε και αδεια οπλοφοριας....Σωστό. Αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις μη το εμφανίσεις.
-
το ρητο 'του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε' επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα,περιτρανα, οτι ειναι και η μονη επιλογη στην καθημερινοτητα μας...
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
@WAGNER ΠΡΟΣΕΧΕ σε ποιον θα βγαλεις το οπλο σου γιατι υπαρχουν πολλα παιδια που οταν τους το δειξεις ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗ 1!!!!
και δεν εχουνε και αδεια οπλοφοριας....
ΧΑΛΑΡΩΣΕ και απολαυσε την κινηση και τα ζωα Η παρε μηχανη!!!!
και μην τσαμπουκαλευεσαι συνεχεια θα σε πλακωση κανενας πιο μαγκας-ΖΩΟ και μετα τι θα λες????Δεν το βγαζω με το παραμικρο.
Μια φορα βγηκε για δουλεια.
Οταν ενα Βουλγαρικο φορτιγο εκλεινε το δικο μας....
Κ επειδη υπηρχε κινδυνος, βγηκαν.
Τις περισσοτερες φορες απλα πιανει χωρο. -
Wagner, αντι να κανεις χρηματοποστολες και να χανεις 10 χρονια απο την ζωη σου και να οπλοφορεις....δεν βαζεις ενα internet banking;;;;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Wagner, αντι να κανεις χρηματοποστολες και να χανεις 10 χρονια απο την ζωη σου και να οπλοφορεις....δεν βαζεις ενα internet banking;;;;Που κολλάει αυτό;
-
εγω μιλησα για κατι συγκεκριμενο, μην συγχωνευεις τα δικα μου λεγομενα με τα περιστατικα του αλλου.
δεν πηγαινοφερνω λεφτα για πλακα, ουτε για μια καταθεση. Απο το σημειο εισπραξης στην τραπεζα πανε, κοινως απο το μαγαζι μου στην τραπεζα. Η αλλη λυση ειναι χρηματαποστολη το οποιο ομως δεν παιζει για πολλους και διαφορους λογους. Και επειδη εχω ηδη μια ενοπλη στο μαγαζι μου μεσα και μια στην διαδρομη, ειπα και εγω 'τελοςςςς'.
Και στην τελικη οπως ειπα, εγω το ζητησα, ειπα γιατι το χρειαζομαι, και αποφασισαν καποιοι οτι πρεπει να εχω.
@screwdriver
ναι ειναι γνωστο οτι του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε, αλλα οπως εχω πει παααααααααρα πολλες φορες, μερικοι δεν γουσταρουν να ειναι φευγατοι. Για αυτο καθε τρεις και λιγο τσακωνομαι με μπατσους πχ. Ως τωρα, παντα εχω βγει να εχω δικιο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Wagner, αντι να κανεις χρηματοποστολες και να χανεις 10 χρονια απο την ζωη σου και να οπλοφορεις....δεν βαζεις ενα internet banking;;;;Δεν μεταφερω μονο εισπραξεις.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
mustang βλεπω...οπλα ακουω...σε λαθος χωρα γεννηθηκες....
Δεν εχω κανει συλλογη.
Κανω μια δουλεια και μου εχουν δοσει ενα εργαλειο που με προστατευει.
Δεν ειναι ουτε για χαβαλε, ουτε για νταηλικι σε νυχτερινα κεντρα, ουτε για να το δειχνω στη γκομενα.
Ειναι για να με προστατεψει σε περιπτωση που κατι παει στραβα.
Υπαρχει αδεια, περασα απο επιτροπη που εκρινε οτι μπορω να το κουβαλαω και οποτε δεν ειναι απαραιτητο, μενει σε χρηματοκυβωτιο στο γραφειο η στο Τμημα Ασφαλειας της Αγ.Παρασκευης.
Οπως φωραω την ζωνη ασφαλειας μεσα στο αμαξι, ετσι εχω και αυτο να με προστατευει.
ΤΕΛΟΣΕυχομαι μονο να μην πεσεις σε κατι καλοπαιδα αλλοδαπα που κυκλοφορουν στην γειτονια μου στο Βαρδαρη τα οποια δεν καταλαβαινουν απειλες και σε γαζωσουν κανονικα,οπως εκαναν πριν κανα μηνα εναν μπραβο ενος καμπαρε
Απο το να τους πεταω αγιασμο οπως υποθετω θα κανεις εσυ οταν σου την πεσουν επειδη τους εβρισες επειδη περασαν με κοκκινο και παραλιγο να σε σκοτωσουν, καλυτερα το οπλο. Τελος...
τι μας λες μωρε, οποιος εχει λεφτα/κοννε στην ελλαδα μπορει να βγαλει αδεια, δεν θα βγαλω εγω που ανα πασα στιγμη καθε μερα μπορει να μου την πεσουν λογω δουλειας? Ε απο κει και περα οταν θα ερθει ο καριολης με την παρεα του, με τον ψευτοτσαμπουκα που του προσφερει το οτι ειμαι ενας και αυτοι 5 και ετσι γαμουν και δερνουν, θα το δουν να γυαλιζει και μετα βλεπουμε.
Δεν εχετε καταλαβει οτι ζουμε σε ζουγκλα μου φαινεται, και στην ζουγκλα ή προσαρμοζεσαι, ή φυλαγεσαι, ή τελοςςςςς.
Προς τον Kacey
Ναι πεταω αγιασμο οταν αρχισουν κι με απειλουν,δεν ειμαι τοσο μαγκας να τους ξαπλωσω κατω,ουτε κουβαλαω οπλο,
Δεν θα βαλω εγω μυαλο σε μαφιοζους και εμπορους ναρκωτικων ,ουτε στον καθε αλητη που θα με βρισει
Αλλου ειναι η μαγκια στη ζωη και οχι στο ποσους φοβεριζωΕιδικά άμα κουβαλάς γυναίκα και πιτσιρίκια απλά ξεχνάς βρισιές όπλα κτλ...... Αντε κάνα βρισίδι με χαμηλό τόνο.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
το ρητο 'του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε' επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα,περιτρανα, οτι ειναι και η μονη επιλογη στην καθημερινοτητα μας...και το άλλο
'Καλύτερα να σε πάνε 2 παρά 4'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχετε καταλαβει οτι ζουμε σε ζουγκλα μου φαινεται, και στην ζουγκλα ή προσαρμοζεσαι, ή φυλαγεσαι, ή τελοςςςςς.
Μα φυσικά και το καταλαβαίνουμε. Αφού κάθε τρεις και λίγο γράφεις πόσο όμορφα γράφεις τους κανόνες κυκλοφορίας στα @@ σου γιατί 'έτσι γουστάρεις' κι 'έτσι θεωρείς ΕΣΥ σωστό' και τώρα γράφεις ότι έτσι και σου την πέσει κάποιος (αδιάφορο το αν έχει δίκιο ή όχι), διαθέτεις και σιδερικό, εκτός από τα υπόλοιπα 'νόμιμα' όπλα για τα οποία έχεις κοκορευτεί παλιότερα (σπρέυ, πυροσβεστήρες, ρόπαλα κλπ)....
Φυσικά και ζούμε λοιπόν σε ζούγκλα.
Γνώριζε όμως ότι άμα μπεις στο χορό των ΖΩΩΝ θα πρέπει να χορέψεις ως το τέλος.
-
Ασε και τα εχω δει και τα χαλια τα δικα σας για το τι πρεπει και το τι δεν πρεπει...Εγω τουλαχιστον οταν την κανω την μλκια δεν το παιζω τσαμπουκας μετα, οπως αυτοι που πρεπει να μπουν στην θεση τους. Καθε μερα τα βλεπετε, καθε μερα σας τα κανουν, και τι κανετε? Σκυβετε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασε και τα εχω δει και τα χαλια τα δικα σας για το τι πρεπει και το τι δεν πρεπει...Εγω τουλαχιστον οταν την κανω την μλκια δεν το παιζω τσαμπουκας μετα, οπως αυτοι που πρεπει να μπουν στην θεση τους. Καθε μερα τα βλεπετε, καθε μερα σας τα κανουν, και τι κανετε? Σκυβετε...καλα........
-
Ο πατέρας μου στο δρόμο είναι πολύ ήρεμος και σπάνια σχολιάζει ή αντιδράει στις βλακείες των άλλων. Ε σήμερα το θηλυκό ΖΩΟΝ με το Seicento δικαίως κατάφερε να τον εκνευρίσει.
Κινούμασταν στη Λ. Μαραθώνος στο ύψος της Νομαρχίας Ανατολικής (?) Αττικής και ενώ ετοιμαζόμασταν να περάσουμε με ΚΑΤΑπράσινο το φανάρι, το ΖΩΟΝ με το Seicento ΞΕΚΙΝΗΣΕ με κόκκινο από τον κάθετο που βγαίνει από το στενό της νομαρχίας. Θα μου πείτε οκ, μια απλή παρανομία έκανε αν έμενε στη δεξιά λωρίδα, μιας και εμείς κινούμασταν στην αριστερή, όχι όμως, βγαίνοντας δεν μπήκε δεξιά, βγήκε με τη μία στη ΜΕΣΗ των δύο λωρίδων, υποχρεώνοντάς μας να φρενάρουμε έντονα και σιγά σιγά με το πάσο της κινήθηκε εξολοκλήρου προς την αριστερή λωρίδα.
Μετά είπε να ολοκληρώσει το έργο της, οδηγώντας με όχι παραπάνω από 40 χλμ/ώρα στην αριστερή λωρίδα, οπότε και την προσπεράσαμε από δεξιά, της έριξα τη χαρακτηριστική μούτζα και συνεχίσαμε.Ρε ζώα, αντί να βάζετε τον αυτόματο πιλότο (αν και ακόμα και αυτός θα σταμάταγε στο κόκκινο) και να βγαίνετε ως χάροι στους δρόμους, καθήστε σπιτάκι σας... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στους δρόμους
Υ.Γ. Ως προς τα όπλα, κτλ ένα έχω να πω.
Ελπίζω απλά να μη γίνουμε Αμερική, όπου για ψύλλου πήδημα πέφτει και ένας πυροβολισμός έτσι για... το καλό. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
και δεν εχουνε και αδεια οπλοφοριας....Σωστό. Αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις μη το εμφανίσεις.
+1 αν το βγαλεις ριχνεις κιολας, αλλιως κοτα!
-
**@doom1983 & manosk
**κοιταξ΄τε τι εγινε Πεμπτη βραδυ και πειτε μου πως θα αντιδρουσατε εσεις οι πολιτισμενοι, αφου εγω το ζωον ο αγριος αντιδρω λαθος.
Παω προς Μικρολιμανο. Ο δρομος που απο την παραλια καταληγει μικρολιμανο εχει 4 καθετα στενακια, δυο που σε βγαζουν μικρολιμανο και δυο που βγαινεις στην Τζαβελα. Αυτα τα στενακια εχουν το καθενα απο ενα ΣΤΟΠ, 1,5 μετρο απο πλευρα σε πλευρα. Οπως λοιπον κατεβαινω εχοντας προτεραιοτητα, αστερι σφαζει το ΣΤΟΠ κορναροντας μου μαλιστα τσαντισμενα.
Για κακη του τυχη, πηγαιναμε ακριβως στο ιδιο μαγαζι, και λογω εποχης βρηκαμε και παρκαραμε και εξω απο το μαγαζι διπλα-διπλα. Βγαινουν λοιπον απο μεσα ενας 35αρης και ενα τσοκαρο που κουβαλουσε μαζι του, και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
Kacey: Να σου πω ρε μαστορα, τα στοπ ετσι σου εχουν μαθει να τα περνας?
Μαλακακος: Α σιγα ρε φιλε, αφου ειχα στοπ αμα σε τρακαιρνα (!) θα σε πληρωναΔεν ειπε ενα 'συγνωμη δεν το ειδα', το ηξερε οτι ειχε στοπ και απαιτησε μαλιστα κορναροντας εντονα να κοψω για να περασει. Και αμα με τρακαιρνε θα με πληρωνε...
Kacey προς τσοκαρο: Να χαιρεσαι τον αντρακλα που εχεις διπλα σου, τα λεφτα να πληρωσει τα εχει, τα @@ να παραδεχτει οτι εκανε λαθος, δεν τα εχει
Μαλακακος: Για πλησιασε λιγο να σε γαμησω...Θελω να μου απαντησετε, τι θα κανατε ακριβως σε αυτο το σημειο. Απαντηστε μου εσεις οι πολιτισμενοι (οι 'καλλιεργημενοι' που λεει και ενας αλλος εδω μεσα) γιατι εγω ο αγροικος δεν ξερω ποια ειναι η πρεπουσα συμπεριφορα.
Τεσπα, πλησιασα να με γαμησει, και εφαγε μια σφαλιαρα απο αυτες που κανουν σπλατς και αφηνουν το αποτυπωμα σου στο μαγουλο του αλλου (ειδικα λογω ενασχολησης και με το πολο, το γυριστο μου το εχω πολυ καλο). Δεν ξερετε ποσο ξεφτυλα ειναι να bitch-slap αντρα, ειδικα οταν μετα γυρναει το τσοκαρο και λεει μπροστα σε ολο τον κοσμο
'εμ, καλα να παθεις για να το παιζεις μαγκας ενω εχεις κανει μλκια'. Μιλαμε για show ε...
Πειτε μου και κατι αλλο τωρα. Αμα αυτος εμπαινε μεσα στο μαγαζι και σηκωνε καμμια παρεα του με 2-3-4-5 για τα περαιτερω, θα ηταν μαγκας αυτος? Και ποσο λαθος θα ημουν εγω αν εκεινη την στιγμη που οι 2-3-4-5, αντι να του πουν ποσο μαλακας ειναι ερχονταν για τσαμπουκαδες, αρχιζα να βγαζω διαφορα απο το ντουλαπακι ή το πορτ-μπαγκαζ?
Απαντηστε μου στο πρωτο για το τι θα κανατε εσεις οι πολιτισμενοι, και μετα αμα θελετε πειτε μου και γιατι θα ημουν λαθος να τους εκανα να χεστουν πανω τους...
κοιτα, εγω δεν ειπα τιποτα για οπλα κλπ εκτος απο το οτι
α) εχω, λογω της δουλειας, και το απεκτησα νομιμα. 2 ενοπλες εχω φαει, ε να μην εχω και εγω ενα?
β) δεν θα διστασω να χρησιμοποιησω οτι κουβαλαω στο αμαξι (και σε εσχατο σημειο το οπλο, τουλαχιστον για εκφοβισμο) αμα μου την πεσουν καποιος ή καποιοι που κρινω οτι δεν μπορω να αντιμετωπισω αλλιως.
αν τωρα εσεις εχετε καταλαβει οτι την εχω δει σεριφης του texas ή αμερικανακι που βγαινω με το οπλο στο χερι επειδη καποιος εκανε μλκια στον δρομο, ε δεν θα ειναι και η πρωτη φορα που αλλα λεω και αλλα (θελετε να) καταλαβαινετε.
για οσους λενε 'αμα το βγαλεις, να το χρησιμοποιησεις κιολας
πολλες ταινιες βλεπετε. Αμα το βγαλω, θα ειναι για να προλαβω τα χειροτερα εις βαρος μου. Το να μου λετε το απο πανω και μετα να κανετε και κριτικη επειδη μιλαμε για οπλα, ειναι τουλαχιστον γελοιο...
-
Δεν ειναι θεμα ταινιας Κωστα, το βα το βγαζεις και να το δειχνεις σαν αξιοθεατο ειναι καραγκιοζιλικη, αν εχεις τα @@ ριξε κιολας, αφου κινδηνευεις μπορει να σε σκοτωσουν κλπ, απλα το πολυ πολυ στην τελευταια φαση που περιγραφεις και με 4 ατομα να εβγαινε θα ετρωγες 5-10 μπουφλες, σε περιπτωση ενοπλης, και παλι το μαλακα θα εκανα, να τα παρουν και να φυγουν, θα το τραβουσα μονο αν ενιωθα οτι θα με φανε, στο φιναλε δεν ειναι ασφαλισμενα τα λεφτα?
Εχω παει καποιες φορες λεφτα της παλιας εταιριας που ημουνα στην τραπεζα μαζι με αλλο ενα αατομο, και για να ισχυει η ασφαλεια επρεπε να εινα ιστο πορτμπαγκαζ τα λεφτα και μαλακιες, αυτο δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει η απλα μας το λεγανε γιατι θεωρουσαν πιο ασφαλες το πορτμπαγκαζ και δεν ειχαν καν ασφαλεια!
Μετα την 2ρη φορα τους ειπα οτι δεν ξαναπαω λεφτα σε τραπεζα, πωλητης ειμουνα εξαλου, και με παρακαλεσαν αλλες 2ή 3 φορες...την τελευταια δεν πηγα οτι και να μου λεγανε απλα δεν μου το ξαναζητησαν μετα!
Μην τρελαθουμε τωρα, ενα μεροκαματο παμε να βγαλουμε ολοι, θα παιζω εγω το κεφαλι μου για ξενα λεφτα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@aserfκοιτα, εγω δεν ειπα τιποτα για οπλα κλπ εκτος απο το οτι
α) εχω, λογω της δουλειας, και το απεκτησα νομιμα. 2 ενοπλες εχω φαει, ε να μην εχω και εγω ενα?
β) δεν θα διστασω να χρησιμοποιησω οτι κουβαλαω στο αμαξι (και σε εσχατο σημειο το οπλο, τουλαχιστον για εκφοβισμο) αμα μου την πεσουν καποιος ή καποιοι που κρινω οτι δεν μπορω να αντιμετωπισω αλλιως.
αν τωρα εσεις εχετε καταλαβει οτι την εχω δει σεριφης του texas ή αμερικανακι που βγαινω με το οπλο στο χερι επειδη καποιος εκανε μλκια στον δρομο, ε δεν θα ειναι και η πρωτη φορα που αλλα λεω και αλλα (θελετε να) καταλαβαινετε.
για οσους λενε 'αμα το βγαλεις, να το χρησιμοποιησεις κιολας
πολλες ταινιες βλεπετε. Αμα το βγαλω, θα ειναι για να προλαβω τα χειροτερα εις βαρος μου. Το να μου λετε το απο πανω και μετα να κανετε και κριτικη επειδη μιλαμε για οπλα, ειναι τουλαχιστον γελοιο...
Το σχόλιό μου δεν απευθυνόταν προσωπικά σ' εσένα.
Απλά θέλησα να εκφράσω τον προβληματισμό μου ότι ανησυχώ με το να ξέρω ότι κυκλοφορεί γύρω μου κόσμος με όπλα. Και ναι, εσύ και ο Wagner μπορεί να έχετε μια Χ σοβαρότητα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι όσοι οπλοφορούν την έχουν.
Γι' αυτό πολύ απλά θα ήθελα να μη γίνουμε Αμέρικα, όπου υπάρχουν όπλα ακόμα και μέσα στα σχολεία και ανησυχείς μη στην ανάψουν την ώρα που τρως την τυρόπιτά σου έξω από την καντίνα...Όσο για το σκηνικό με τον 'Μαλακάκο' το πιο πιθανό είναι ότι θα αντιδρούσα αντίστοιχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτή είναι και η σωστή αντίδραση
-
Αυτό που λες για το ζώο με το stop μου έχει συμβεί και μένα.Παραβίασε το stop,φρέναρα για να μην τρακάρουμε και μου πέταξε ένα:''Δεν βλέπεις που πας ρε;''
''Συγγνώμη,του λέω,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ STOP''.
Και τι κάνει ο ηλίθιος,κατέβηκε για τσαμπουκά,αλλά δεν πρόσεξε ότι μέσα στο αμάξι ήμασταν τέσσερις.Όταν το κατάλαβε ότι θα τις φάει,άρχισε την κλάψα(έχεις δίκιο,ήμουν αφηρημένος και τέτοια).Έδωσα τόπο στην οργή και έφυγα.Αν όμως ήμουν μόνος μου,είμαι σίγουρος ότι θα παίζαμε μπουνιές. -
@rataplan
τα λεφτα δεν ειναι ξενα, ειναι δικα μου/μας/οικογενειακης επιχειρησης. ειναι ασφαλισμενα αλλα και τις 2 φορες πηραμε απο ενα @ σε σχεση με το κανονικο ποσο γιατι παιζουν διαφορα στην μεση με τις ασφαλιστικες. Και κατι τετοιες απωλειες σε γονατιζουν, ειναι η φυση της δουλειας τετοια. Απο κοντα σου εξηγω. Τεσπα εγω εχω πει, φευγατος ΠΟΤΕ. Αμα θες, το καταλαβαινεις.
επισης, για το αλλο. Αμα φτασει στο ΕΣΧΑΤΟ, τοτε θα το χρησιμοποιησω κιολας. Αυτο που λεω ειναι οτι θα κανω το παν να το αποφυγω, μπορει αμα μου την πεσουν πολλοι να το βγαλω ευκολα, αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι θα αρχισω/οτι πρεπει να αρχισω να ριχνω. Αμα το δουν και δεν κανουν πισω, ε τοτε...
Αλλα να λετε τοσο ευκολα 'αμα το βγαλεις, να ριξεις κιολας' και μετα να μου δινετε και συμβουλες ή να μου λετε να μην το παιζω αγριος...
πανω κατω τα ιδια λεμε. Στο σκηνικο με τον μαλακακο λες 'πιθανως θα αντιδρουσα το ιδιο, αλλα δεν ειναι η σωστη αντιδραση'. Ε ποια ειναι η σωστη αντιδραση? Ειδικα οταν μπροστα στον κοσμο σου λεει ελα να σε γαμησω? Να κανεις παντα πισω σε κατι τετοιους ενω εχεις δικιο? Ε sorry αλλα εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, και ας με λενε εδω μεσα ζωον. Τουλαχιστον δεν θα ειμαι κοτα. Αλλο ζωον, αλλα οχι κοτα.
-
Ετσι κι αλλιως για να τελειωνει αυτο το θεμα, το οπλο ειναι παντα στο μαγαζι εκτος απο οταν μεταφερονται χρηματα στην τραπεζα. ικανοποιημενοι?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]