Πληρης απουσια τριγμων!!
Απλα δεν το πιστευω! Τοση στεναχωρια για το τιποτα!
Πληρης απουσια τριγμων!!
Απλα δεν το πιστευω! Τοση στεναχωρια για το τιποτα!
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Nαι ρε, μην αγχώνεσαι! Δουλειά ενός λεπτού και λιγότερο είναι. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος, πέρνα από έναν μάστορα (Πεζάκια καλύτερα) να πιάσει όλα τα πιθανά σημεία.Το πρόβλημα είναι ότι πιθανότατα θα επιστρέψει το τρίξιμο σε λίγο καιρό, ειδικά αν ήσουν 3θυρος. Αλλά η θεραπεία είναι πανεύκολη, οπότε no worries!
Thanx δε με πειραζει να το κανω καθε τοσο αλλα δεν μπορω αλλο να το ακουω οποτε βγαινω κυριως απο το γκαραζ με τερμα στριμενο το τιμονι ακουγεται κρακ κρακ κρακ νομιζω οτι οδηγω φροκαλο, 2 ετων αμαξι!
Να ψεκασω μονο εκει που πιανει η κλειδαρια (το πυρακι ας πουμε που ειναι πανω στην πορτα ) η και μεσα εκει στο μηχανισμο που κανει τη δουλεια??? (καταλαβενει κανεις τι ρωταω? )
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μεντεσέδες δεν είναι πιο κλασσικό να θέλουν λίπανση αν τρίζουν οι πόρτες;3θυρος είσαι;
Μεντεσεδες εννοουσα thanx!! αρα δοκιμαζω με WD40 ε... 5πορτος ειμαι! Εχω καμμια ελπιδα με λιπανση η κουδουνιστρα θα μεινει?
ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος
Δεν ηξερα που να ρωτησω και εκανα νεο θεμα. εαν πρεπει μετακινηστε το.
Στο 206 τριζουν οι πορτες και μου ειπαν να καθαρισω και να λαδωσω τις κλειδαριες. (Θα κανει τιποτα αραγε το λαδωμα?)
Οντως πολλη βρωμα ειχανε γιατι τις καθαρισα (που περναει τοσο πολυ εκει περα ) και τωρα, με τι πρεπει να τις λαδωσω???
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Οσο για το nickname μου karabouzouklis κοιτα το δικο σου και μετα να σχολιαζεις των αλλωνων...
Εγω αγαπητε μου ουδεποτε θελησα να ειμαι ειτε εγω κακος, ειτε το αυτοκινητο μου.
Αλλοι εχουν αναγκη κατράμι (το γραφω οπως το εγραψες) φανάρια...
Τι αμαξι εχεις αν επιτρεπεται?
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Συγγνώμη, αν τα κάνεις μαύρα πώς θα φαίνονται;
+1
Τα φαναρια ειναι για ομορφια.
ΔΕΝ χρειαζονται να φαινονται, φτανει να ειναι ΜΑΥΡΑ και κακα, γιατι ειναι κακο αγορι!!!!
Καλα να παθει, ευτυχως δεν πηρε κανεναν ασχετο στο λαιμο του, η τον συνεπιβατη του.
όχι, μπορεις να τα χωρισεις οπως θελεις, απλα ειναι η συνηθεστερη ρουτινα που ακολουθουν οι αρχαριοι για να γυμναζουν συχνα ολες τις ομαδες. Αν κανεις καθε μερα πχ μπορεις να τα παιρνεις και ανα 2...
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και εγώ την έχω πατήσει έτσι. Και συνήθως τα βενζινάδικα δεν έχουν άδεια μπιτόνια. Τελευταία φορά που έμεινα από βενζίνη (ω ναι, μου έχει συμβεί πάνω από μια φορά ) ψάχναμε ανοιχτό περίπτερο στην Αράχοβα στις 7 το πρωί για να αγοράσουμε μπουκάλια νερό, να τα αδειάσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε ως μπιτόνια.
Το ιδιο εχω κανει και εγω, αφου υποσχεθηκα στον βενζινα οτι εαν με επιαναν αστυνομικοι με μπουκαλι με βενζινη, δε θα μαρτυρουσα σε ποιο βενζιναδικο γεμισα, αλλα θα ελεγα οτι το πηρα απο αλλο αμαξι
Αλλιως δε μου εδινε.