-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σήμερα έστριψα 2η σειρά σε αριστερό φανάρι, βλέποντάς το όμως από μακρυά ότι θα ανάψει δίχως να επηρεάσω τη κυκλοφορία στη λωρίδα μου
Το θεωρώ πολύ γράψιμο αυτό γι’ αυτούς που περιμένουν. Κάτι σαν τα μηχανάκια και τα διόδια.
Δε κατάλαβες, δε χώθηκα πλαγίως να περιμένω, πήγαινα κανονικά (σε δρόμο δίχως διαγράμμιση, απλώς στο τέλος ένα φανάρι για ευθεία κι ένα γι'αριστερά, ε και από μακρυά βλέπω ότι κοντεύει ν'ανοίξει πράσινο το αριστερά καθώς γνωρίζω τους χρόνους του και κινήθηκα παράλληλα με τους άλλους δίχως να ενοχλήσω κανέναν ούτε από πίσω ούτε από αριστερά λόγω άπλετου χώρου. `Οχι δλδ σαν τους άλλους που πάνε και χώνονται και περιμένουν και ταλαιπωρούν και 2 λωρίδες. Νομίζω ότι με κάνει λιγότερο ζώο αυτό
βασικά το σπαστικό στα διόδια είναι ότι μερικοί δεν έχουν έτοιμα τα λεφτά και ψάχνονται, είτε θέλουν να αγοράσουν/ανανεώσουν το e-pass. Γιατί δε διαθέτουν μία ξεχωριστή πύλη γι'αυτή τη δουλειά?
-
OK. Παίρνεις άφεση...
-
Βόδι με μοσχάρι 4x4 πήγε να σκοτώσει φουκαριάρα οδηγό γκόλφ το πρωί στην επίδαυρο... προσπέρασε 5-6 αυτοκίνητα μαζί σε εντελώς τυφλό σημείο και εκεί που σκέφτηκα 'τι κάνει μωρέ ο μ@λάκας και αν έρχεται κανείς;' ε... ερχόταν. Η γυναίκα κόλλησε το αμάξι στην άκρη του δρόμου και σχεδόν το ακινητοποίησε για να μην την πατήσει το βόδι! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα που την είδα από κοντά ήταν κίτρινη. Δεν έβριζε αλλά πιθανολογώ ότι μάλλον θα περάσουν λίγες ώρες μέχρι να μπορεί να ξαναμιλήσει.
Ωραία πράγματα! -
Πλατεία Ομονείας, έρχομαι από Ελευθ. Βενιζέλου και θέλω να πάω Αγ. Κων/νου, οπότε είμαι από την αρχή τέρμα αριστερή λωρίδα, αποφεύγοντας τον κυρίως όγκο της κίνησης που στρίβει 3ης Σεπτ. Ενώ ήδη κινούμαι κυκλικά 'ακουμπώντας' τα μπετά της πλατείας, ο ταρίφας της διπλανής λωρίδας με κλείνει στεγνά (φλας; τιντούτο;) και ακούει την παρατεταμένη κόρνα μου ξεκάθαρα από το ανοικτό του παράθυρο.
Στη συνέχεια αρχίζει τα νεάτερνταλ: απότομα δεξιά+φρένα τσαρούχι για να φτάσω δίπλα του/Γαλλικά.
Κρίμα που μέσα στο αυτοκίνητο είχα γυναίκα και μητέρα και αδιαφόρησα, γιατί ήθελα πολύ να σου πω κάτι. -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Πλατεία Ομονείας, έρχομαι από Ελευθ. Βενιζέλου και θέλω να πάω Αγ. Κων/νου, οπότε είμαι από την αρχή τέρμα αριστερή λωρίδα, αποφεύγοντας τον κυρίως όγκο της κίνησης που στρίβει 3ης Σεπτ. Ενώ ήδη κινούμαι κυκλικά 'ακουμπώντας' τα μπετά της πλατείας, ο ταρίφας της διπλανής λωρίδας με κλείνει στεγνά (φλας; τιντούτο;) και ακούει την παρατεταμένη κόρνα μου ξεκάθαρα από το ανοικτό του παράθυρο.
Στη συνέχεια αρχίζει τα νεάτερνταλ: απότομα δεξιά+φρένα τσαρούχι για να φτάσω δίπλα του/Γαλλικά.
Κρίμα που μέσα στο αυτοκίνητο είχα γυναίκα και μητέρα και αδιαφόρησα, γιατί ήθελα πολύ να σου πω κάτι.ΓΚρρρρρρρρρρρρρρρ!
Μου έχει τύχει 2 φορές τις τελευταίες ημέρες. Μπαίνουν στη λωρίδα σου ΧΩΡΙΣ φλας και απότομα παρεμποδίζοντας την πορεία σου (συν ότι κινδυνεύεις να πέσεις πάνω τους), και μόλις τους κορνάρεις και πας δίπλα τους με αγριεμένο ύφος, σε κοιτάνε με απορία και ψιλοτσαμπουκά και κάνουν την κίνηση του χεριού 'τι θες?'....! Γίνεσαι πύραυλος μετά ή δεν γίνεσαι?
-
Το 1984 είχα ένα Morris Marina φορτηγάκι εκεί που δούλευα!Ερείπιο!!!
Ωραία ήταν!...Απλά δεν σταμάταγα και τους ακούμπαγα!! Ειδικά όταν τσούλαγαν από κάθετους της Αθηνάς για να σε κάνουν να σταματήσεις!!
-
Ζώον με περικεφαλαία (ή μάλλον με κράνος) και βέσπα.
Βρίσκομαι σε μονόδρομο και θέλω να στρίψω αριστερά. Από απέναντι βλέπω το 'μεγαλέξανδρο' να έρχεται για να μπει ανάποδα. Του παίζω τα φώτα γιατί βέβαια προκειμένου να στρίψω αριστερά κινούμαι στο αριστερό μέρος του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ και οι πορείες μας θα συναντηθούν. Στα @@ του... Φτάνουμε απέναντι και του κορνάρω. Κάνει ελαφρώς δεξιά και στριμώχνεται ανάμεσα στο διάζωμα και τον μπροστινό μου τροχό.Και βέβαια;;;
Μου την είπε:
-'Αφού με βλέπεις που έρχομαι, τι κορνάρεις από τα 500 μέτρα'
-'Το ότι σε βλέπω που έρχεσαι δε σημαίνει ότι θα μπεις αέρα στο μονόδρομο'
-'Γιατί;;;;'- Ε, αει και... (τη συνέχεια τη γνωρίζετε).
Που'σαι Wagneeeeer!!!
Το καλύτερο; Μόλις απομακρύνθηκα στα 50 μέτρα άρχισε να με βρίζει...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το 1984 είχα ένα Morris Marina φορτηγάκι εκεί που δούλευα!Ερείπιο!!!Ωραία ήταν!...Απλά δεν σταμάταγα και τους ακούμπαγα!! Ειδικά όταν τσούλαγαν από κάθετους της Αθηνάς για να σε κάνουν να σταματήσεις!!
Έτσι θέλουν...
Είχες και καλή δικαιολογία γιατί δεν 'έπιασαν' τα φρένα...
-
Μπααα...καμία δικαιολογία...τους έδειχνα το STOP...
Σε 2 χρόνια το Marina είχε γίνει καινούργιο....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Μπααα...καμία δικαιολογία...τους έδειχνα το STOP...
Σε 2 χρόνια το Marina είχε γίνει καινούργιο....
αυτο ειναι αναπαλαιωση!
-
Ε ναι! Αλλά τότε δεν ήταν και τόσο παλιό!!!
-
χθες απογευμα στην Δημοσθενους στην Καλλιθεα...
ειμαι δευτερος στο φαναρι με την Δαβακη (στον Οτε δηλαδη) στο ρευμα προς αθηνα.μπροστα ταριφας.
αναβει πρασινο,ξεκιναει και χωρις φλας ξεκιναει να στριψει δεξια προς ν.σμυρνη.ομως!του κανει νοημα πελατης επι της δημισθενους και αφου εχει ηδη στριψει κατα τα 2/3 και εχω φτασει στον κωλο του το κοβει ολο αριστερα πεφτω στα φρενα και εγω και ο πισω μου και αρχιζουμε τις κορνες.αταραχος ο ταριφας συνεχιζει την πορεια του και σταματαει να παρει τον πελατη.τον πλευριζω και του λεω 'ωραιος εισαι'....'απο σενα πιο ωραιος' μου λεει η μαιμου με το επαγγελματικο διπλωμα 'πιο μ@λ..ας εισαι' του απανταω και φευγω.μετα τα ακουει και απο τον πισω.ειμαι σιγουρος οτι κατασυγκινηθηκε και δεν θα το ξανακανει -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ζώον με περικεφαλαία (ή μάλλον με κράνος) και βέσπα.
Βρίσκομαι σε μονόδρομο και θέλω να στρίψω αριστερά. Από απέναντι βλέπω το 'μεγαλέξανδρο' να έρχεται για να μπει ανάποδα. Του παίζω τα φώτα γιατί βέβαια προκειμένου να στρίψω αριστερά κινούμαι στο αριστερό μέρος του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ και οι πορείες μας θα συναντηθούν. Στα @@ του... Φτάνουμε απέναντι και του κορνάρω. Κάνει ελαφρώς δεξιά και στριμώχνεται ανάμεσα στο διάζωμα και τον μπροστινό μου τροχό.Και βέβαια;;;
Μου την είπε:
-'Αφού με βλέπεις που έρχομαι, τι κορνάρεις από τα 500 μέτρα'
-'Το ότι σε βλέπω που έρχεσαι δε σημαίνει ότι θα μπεις αέρα στο μονόδρομο'
-'Γιατί;;;;'- Ε, αει και... (τη συνέχεια τη γνωρίζετε).
Που'σαι Wagneeeeer!!!
Το καλύτερο; Μόλις απομακρύνθηκα στα 50 μέτρα άρχισε να με βρίζει...
Το χω ξαναπει....
Σταματας σε νσημειο που δεν μπορει να περασει η σταματας λοξα, διθεν επιδει φρεναρες αποτομα, για να μη μπορει να περασει... .... Και ασε τον να κανει τα κουμαντα του....
Εχει πολυ πλακα....
Εγω εχω δει 2 να πεφτουν κατω και αρκετους να προσπαθουν να χωθουν αναμεσα στα αυτοκινητα για να περασω....Σημερα.
Στενακι, ειμαι πισω απο λεοφωρειο κ εχω μαθει ολες τις στασεις.
Πισω μου σκουτερ που βιαζοταν.
Σταματαει το λεοφωρειο, πλησειαζει το σκουτερ, ανεβαινει στο πεζοδρομιο και τσουλαει....
Ελα που ξεκινησε το λεοφωρειο....
φτανει στο τελος του πεζοδρομιου, και παει να μπει απο τον καθετο, οπου εχει ΣΤΟΠ... Ε.... Τη γ...μησες παπαρα...
Κολλησα στο λεοφωρειο και οταν πηγε να χωθει κοιταζα απο την αλλη....Λιγο ποιο μετα.
Κεντρικος που βγαζει απο Βυρωνα Κατεχακη
2Λωριδες ανα κατευθυνση, νισηδα στη μεση και..... Δεξια μερια με παρκαρησμενα.
Βγαινει απο καθετο, με ΣΤΟΠ μεχρι τη μεση της λωριδας που δεν εχει παρκαρησμενα, μια τυροπιτα με Megan Classic και με κλεινει...
Οπα....
Τυροπιτα;;;;;;;;
Ο οδηγος που ειναι;;;;;;;
Πισω απο την τυροπιτα....
Κ ουτε που με ειδε...
Σταματησα χωρις να τον κοπανησω....
Κορναρα...εντονα....
Με κοιταζε με το ηλιθιο βλεμα της αγελας που αναμασα τα χωρτα που εφαγε χθες.... Και....Ουτε που εκοψε....
Μπηκε μπροστα μου και συνεχησε να τρωει, μες στη μεση του δρομου με 25ΧΑΩ -βαση GPS- μεχρι το φαναρη με την Κατεχακη, οπου του κατεβασα οτι ηξερα και οτι ειχα δημιουργησει εκεινη την στιγμη! -
Εχω την εντυπωση οτι στην ομονοια η τερμα αριστερη λωριδα σταματαει πανω στα μαρμαρα
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
χθες απογευμα στην Δημοσθενους στην Καλλιθεα...
ειμαι δευτερος στο φαναρι με την Δαβακη (στον Οτε δηλαδη) στο ρευμα προς αθηνα.μπροστα ταριφας.
αναβει πρασινο,ξεκιναει και χωρις φλας ξεκιναει να στριψει δεξια προς ν.σμυρνη.ομως!του κανει νοημα πελατης επι της δημισθενους και αφου εχει ηδη στριψει κατα τα 2/3 και εχω φτασει στον κωλο του το κοβει ολο αριστερα πεφτω στα φρενα και εγω και ο πισω μου και αρχιζουμε τις κορνες.αταραχος ο ταριφας συνεχιζει την πορεια του και σταματαει να παρει τον πελατη.τον πλευριζω και του λεω 'ωραιος εισαι'....'απο σενα πιο ωραιος' μου λεει η μαιμου με το επαγγελματικο διπλωμα 'πιο μ@λ..ας εισαι' του απανταω και φευγω.μετα τα ακουει και απο τον πισω.ειμαι σιγουρος οτι κατασυγκινηθηκε και δεν θα το ξανακανειΤα κίτρινα βόδια, το μόνο που βλέπουν στο δρόμο είναι το ανθρωπόμορφο... δεκάρικο/εικοσάρικο στο πεζοδρόμιο να τους κουνάει το χέρι
Αυτοί θέλουν άλλη θεραπεία... να κάτσεις ανάμεσα στο οπτικό τους πεδίο και στο πιθανό πελάτη και να μην το κουνάς με τίποτα
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι στην ομονοια η τερμα αριστερη λωριδα σταματαει πανω στα μαρμαραοχι η τερμα αριστερη λωριδα παει γυρω γυρω την πλατεια κανονικοτατα, οι τριμαλακες της αμεσως διπλα ειναι που περνουν γραμμες και αλλαζουν 2.5 λωριδες για να πανε αριστερα. Εκει περα οπως και στις στηλες Ολυμπ. Διος πρεπει να μπουν πανω στις διαγραμμισεις τα διαχωριστικα των λεωφορειοδρομων για να ισιωσουν μερικοι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι στην ομονοια η τερμα αριστερη λωριδα σταματαει πανω στα μαρμαρα
οχι η τερμα αριστερη λωριδα παει γυρω γυρω την πλατεια κανονικοτατα, οι τριμαλακες της αμεσως διπλα ειναι που περνουν γραμμες και αλλαζουν 2.5 λωριδες για να πανε αριστερα. Εκει περα οπως και στις στηλες Ολυμπ. Διος πρεπει να μπουν πανω στις διαγραμμισεις τα διαχωριστικα των λεωφορειοδρομων για να ισιωσουν μερικοι.
+1.000. ... .000
Χθες ηταν η ημερα της ατακας.....
Πηγα να ρηξω ενα Χαγιαμπουσα στους Στ.Ολυμπιου Διος.
Πηγε να κανει το πεταλο ευθεια ο παπακουλας και μου την ειπε που τον εκλεισα, ακολουθοντας την διαγραμμηση του δρομου.....
Κατεβαζω παραθυρο...
'φιλε... τις λευκες γραμμες που εχει κατω τις βλεπεις;;;; Δεν ειναι για να τις σνυφαρουμε... Οριζουν τις λοριδες'Γκομενιτσα με σκουτερ στη Μεσογειον.
Χωρις κρανος.
Σταματαω διπλα της....
Την κοιταω..... Φευγει... Την προλαβαινω στο επωμενο φαναρι, το ιδιο...την χαζευω...
Κατεβαζω παραθυρο
-Να σας κανω μια ερωτιση;
-????
-Θα κανατε ποτε σεξ με 20.000 ανθρωπους μεσα σε μια μερα, χωρις προφυλαξεις;
-!!!!!!!
-Μαλλον οχι.... Τοτε γιατι οδηγειτε χωρις κρανος;;;;;
-ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!
-Προφανως δεσποινης, τα προσωπικα σας δεν με αφορουν....
Εξαλλου, οπως βλεπετε, παντα φοραω ζωνη....
Αλλα δεν θα ταν κριμα να πληρωσετε την απροσεξεια αλλου....Ταριφας....
Παραλαμβανει πελατι στο ΦΙΞ και παει να βγει απο την εσωχη για τα ταξι στη Συγγρου....
Με βλεπει....
Τον βλεπω οτι με βλεπει....
Μπαινει στη λωριδα μου σιγα-σιγα
Συνεχηζω ευθεια εγω και
Τον κλεινω στεγνα και συνεχηζω.
Με φτανει στο φαναρι και ερχεται για τα ρεστα....-Καλα δεν με ειδες;;;
-Οχι.... Εσυ δεν με ειδες;;;;
-Δεν μπορουσες να εκοψες;;;;
-Οχι... Εσυ δεν μπορουσες να κοψεις;;;;
-Εχεις σκεφτει τι θα γινοταν αν 'τρακαιρναμε';;;;;
-Εγω εχω νομικη προστασια..... Δεν σκεφτομαι.... Δοκιμαζω!!!Παπι βγαινει απο στενο με ΣΤΟΠ ....χωρις να κοψει.... Και βλεπει οτι ουτε εγω εχω κοψει.... Γιατι κοιταζα απο την αλλη
Τσακιζεται κατω....-Καλα ρε φιλε δεν με ειδες;;;
-Οχι ρε φιλε.... Κοιταζα απο την αλλη..... Αν ειχα δει οτι ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΠ, θα χα σταματησει..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γκομενιτσα με σκουτερ στη Μεσογειον.
Χωρις κρανος.
Σταματαω διπλα της....
Την κοιταω..... Φευγει... Την προλαβαινω στο επωμενο φαναρι, το ιδιο...την χαζευω...
Κατεβαζω παραθυρο
-????
-!!!!!!!
-ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!
Αλλα δεν θα ταν κριμα να πληρωσετε την απροσεξεια αλλου....Χαλλλλαρά πίστευε ότι πήγαινες έμμεσα να της κάνεις καμάκι...
Μην σε δουν στο φανάρι να τις κοιτάζεις ή να τους πεις κάτι, είναι στο στυλ 'θέλει να μου την πέσει'....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χωρις κρανος.
Σταματαω διπλα της....
Κατεβαζω παραθυρο
-????
-!!!!!!!
-ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!
Αλλα δεν θα ταν κριμα να πληρωσετε την απροσεξεια αλλου....Χαλλλλαρά πίστευε ότι πήγαινες έμμεσα να της κάνεις καμάκι...
Μην σε δουν στο φανάρι να τις κοιτάζεις ή να τους πεις κάτι, είναι στο στυλ 'θέλει να μου την πέσει'....
Αναψε πρασινο και την εκανε.
Κατα βαθος.... Καμακι εκανα.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χωρις κρανος.
Σταματαω διπλα της....
Κατεβαζω παραθυρο
-????
-!!!!!!!
-ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!
Αναψε πρασινο και την εκανε.
Κατα βαθος.... Καμακι εκανα....Δεν σε κατάλαβα νομίζεις...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]