-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Συνοδεία Πρωθυπουργού, άντε και των περισσοτέρων υπουργών, Γιωργάκη και μερικών ξένων διπλωματών το καταλαβαίνω.Να είμαι φραγκάτος και να κλείνω λωρίδα για πάρτη μου, απ'όσο ξέρωμ δεν συμβαίνει πουθενά.
Χμμμ...ψέματα, συμβαίνει σε πολλές **τριτοκοσμικές **χώρες.
Τριτοκοσμικές; Α εντάξει μέσα είμαστε.
-
ποιος είναι πιο ζώο? αυτός που έχει πιει ένα δύο ποτηράκια και πάει προσεκτικά και περιμένει στο φανάρι ή ο νηφάλιος που περνάει εσκεμμένα το κόκκινο? αν ο Α πηγαίνει όμορφα κι ωραία ακόμα κι αν έχει πιει όλο το Βόσπορο και ο Β πεταχτεί από κόκκινο και τον 'φάει' ποιος την πληρώνει?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποιος είναι πιο ζώο? αυτός που έχει πιει ένα δύο ποτηράκια και πάει προσεκτικά και περιμένει στο φανάρι ή ο νηφάλιος που περνάει εσκεμμένα το κόκκινο?Και οι δύο τα ίδια είναι. Το προσεκτικά του ενός που έχει πιει δυο ποτηράκια είναι σχετικό. Προσεκτικά για τα δεδομένα που έχει εκείνη την ώρα μέσα στην, έστω μικρή, ζάλη του.
Για τον άλλο που παραβιάζει κόκκινα ή στοπ άστα να πάνε, ένας νηφάλιος ανεγκέφαλος λεχρίτης των δρόμων μας.αν ο Α πηγαίνει όμορφα κι ωραία ακόμα κι αν έχει πιει όλο το Βόσπορο και ο Β πεταχτεί από κόκκινο και τον 'φάει' ποιος την πληρώνει?
Αν δεν υπάρχουν μάρτυρες το αλκοτέστ μάλλον θα δώσει τη 'νίκη' στον ξεμέθυστο.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Συνοδεία Πρωθυπουργού, άντε και των περισσοτέρων υπουργών, Γιωργάκη και μερικών ξένων διπλωματών το καταλαβαίνω.Να είμαι φραγκάτος και να κλείνω λωρίδα για πάρτη μου, απ'όσο ξέρωμ δεν συμβαίνει πουθενά.
Χμμμ...ψέματα, συμβαίνει σε πολλές **τριτοκοσμικές **χώρες.
Ρε παιδια... Εχουν πολυ πλακα!
Μπορειτε να παιξετε το παιχνιδι FiestaMan.....
Βλεπετε τον φαρο.... Δεν δινεται συμμασεια αρχηκα...
οταν πλησειαζει.... διαλεγετε στιγμη που θα αναγκαστουν να κανουν δεξια να προσπερασουν....
Δεξι φλας και αλλαζετε σιγα σιγα λωριδα.....
Τους κλεινετε και στην δεξια λωριδα.... περιμενετε να μπουν στην αριστερη......
Τα ιδια.....
Με το που πανε να μπουν στην αρηστερη, αριστερο φλας και βουρ για την αρηστερη....
Συνεχηζεται μεχρι να αγανακτησουν και κατσουν πισω...Καλα προφανως επεσες σε συνοδεια υπουργου και οχι κανενος Ελληνα φραγκατου, γιατι το λιγοτερο θα ειχες μαζεψει πολλες φαπες...για τα χειροτερα σεναρια δεν καθομαι να γραψω καταλαβαινεις πιστευω!
2 bentley μισθωσε προσφατα η ΦΑΓΕ
Καλα...βγαζουν λεφτα απο τα σαπισμενα γιαουρτακια;;;;;;;
ποιος είναι πιο ζώο? αυτός που έχει πιει ένα δύο ποτηράκια και πάει προσεκτικά και περιμένει στο φανάρι ή ο νηφάλιος που περνάει εσκεμμένα το κόκκινο?
Και οι δύο τα ίδια είναι. Το προσεκτικά του ενός που έχει πιει δυο ποτηράκια είναι σχετικό. Προσεκτικά για τα δεδομένα που έχει εκείνη την ώρα μέσα στην, έστω μικρή, ζάλη του.
Για τον άλλο που παραβιάζει κόκκινα ή στοπ άστα να πάνε, ένας νηφάλιος ανεγκέφαλος λεχρίτης των δρόμων μας.αν ο Α πηγαίνει όμορφα κι ωραία ακόμα κι αν έχει πιει όλο το Βόσπορο και ο Β πεταχτεί από κόκκινο και τον 'φάει' ποιος την πληρώνει?
Αν δεν υπάρχουν μάρτυρες το αλκοτέστ μάλλον θα δώσει τη 'νίκη' στον ξεμέθυστο.
Υπαρχουν, δεν υπαρχουν μαρτυρες, το δικαστηριο θα θεωρησει τον μεθυσμενο ως υπαιτιο.
Κακως....
Σε περιπτωση που φταιει ο ξεμεθυστος, καλα θα καναν να βγαζαν συνυπαιτειους και τα εξτρα λεφτακια να τα διναν σε κανα ιδρυμα για ατομα με ιδικες αναγκες/θυματα τροχαιων. Ετσι κ αλλιως, στατιστικα η ο ξεμεθυστος που περναει τα κοκκινα και τα στοπ και ο μεθυσμενος θα στιλουν εναν η παραπανω σε τετοιο ιδρυμα -
τι γίνεται όταν συναντηθούν δύο τέτοιες συνοδείες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι γίνεται όταν συναντηθούν δύο τέτοιες συνοδείεςΜαυρη τρυπα.....
-
καλό
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
τι γίνεται όταν συναντηθούν δύο τέτοιες συνοδείες
Μαυρη τρυπα.....
-
Ζώα καραμπινάτα χθες νωρίς το απόγευμα....Κατεβαίνω τον Κηφισό προς Πειραιά. Κίνηση ελάχιστη...Ξαφνικά κι ενώ βρίσκομαι γύρω στα 800-1000 μέτρα πριν την έξοδο για Πειραιά τι βλέπω; Στην ΛΕΑ του ρεύματος προς Πειραιά, παπάκι με 2 ενήλικες γύρω στα 50, άντρα και γυναίκα, να πηγαίνει ανάποδα στη ροή, δηλαδή προς Αθήνα . Ο τύπος πήγαινε με καμιά 30αριά χαω...Το κλου της ιστορίας...Φοράγανε και οι 2 κράνη που προφανώς αγοραστήκανε στου κουτρούλη το γάμο (της πλάκας δηλαδή), σαν κασκέτα...Ε ρε ξύλο που θέλει ο κόσμος... Πλησίασα προς τη δεξιά για να τους δω καλύτερα και δε ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά νομίζω πως ο τύπος είχε ένα κουτοπονηρίστικο ύφος του τύπου, ας κάνω τη δουλειά μου κι ας σκέφτεστε ότι θέλετε οι υπόλοιποι. Ελπίζω μόνο να πρόσεξε τη μούντζα που του έριξα (αν και δε το συνηθίζω αυτό).
-
Σάββατο βράδυ στον Κηφισσό, επιστρέφοντας από έξοδο. Πηγαίνω στην αριστερή με ~120-140 ενώ η μεσαία είναι γεμάτη από πιο αργά αυτοκίνητα. Seat Ibiza προηγούμενης γενιάς έρχεται πίσω μου με πολλά, κολλάει στο μισό μέτρο και αρχίζει να με 'σπρώχνει'. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα βρίσκω άνοιγμα στη μεσαία λωρίδα και κάνω δεξιά για να περάσει ο γλήγορος. Κοιτάω τον καθρέπτη για να βεβαιωθώ ότι πέρασε για να διαπιστώσω ότι ο πιτσιρικάς αλλάζει λωρίδα μαζί μου και συνεχίζει να με σπρώχνει. Γυρνάω θορυβημένος το βλέμμα μου μπροστά για να δω ότι το μπροστινό αυτοκίνητο έχει επιβραδύνει και πέφτω στα φρένα για να μην τον εμβολίσω. Το Ibiza κάνει σφήνα στη δεξιά λωρίδα και το βλέπω να βγαίνει οριακά στην επόμενη έξοδο.
Βρε μαλ:lipsealed:ένο, αφού θέλεις να βγεις στην επόμενη έξοδο γιατί έρχεσαι και με σπρώχνεις; Πού ήξερες ότι θα προλάβαινες/θα σε αφήνανε να βγεις στην έξοδό σου;
Μετά από λίγο τρακάρισμα έχει κλείσει τον Κηφισσό, ευτυχώς για λίγο.
Προσοχή τώρα που έχει φύγει ο κόσμος από την Αθήνα και δεν έχει κίνηση γιατί βρίσκουν ευκαιρία διάφοροι βλάκες και πηγαίνουν σαν τρελοί.
-
το πετυχα και εγω το τρακαρισμα, ευτυχως ηταν χωρις τραυματισμους.
ενα ralye και ενα αλτο νομιζω.
η ροδα του πεζο ηταν καμια 500αρια μετρα μακρια απο το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ζώα καραμπινάτα χθες νωρίς το απόγευμα....Κατεβαίνω τον Κηφισό προς Πειραιά. Κίνηση ελάχιστη...Ξαφνικά κι ενώ βρίσκομαι γύρω στα 800-1000 μέτρα πριν την έξοδο για Πειραιά τι βλέπω; Στην ΛΕΑ του ρεύματος προς Πειραιά, παπάκι με 2 ενήλικες γύρω στα 50, άντρα και γυναίκα, να πηγαίνει ανάποδα στη ροή, δηλαδή προς Αθήνα . Ο τύπος πήγαινε με καμιά 30αριά χαω...Το κλου της ιστορίας...Φοράγανε και οι 2 κράνη που προφανώς αγοραστήκανε στου κουτρούλη το γάμο (της πλάκας δηλαδή), σαν κασκέτα...Ε ρε ξύλο που θέλει ο κόσμος... Πλησίασα προς τη δεξιά για να τους δω καλύτερα και δε ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά νομίζω πως ο τύπος είχε ένα κουτοπονηρίστικο ύφος του τύπου, ας κάνω τη δουλειά μου κι ας σκέφτεστε ότι θέλετε οι υπόλοιποι. Ελπίζω μόνο να πρόσεξε τη μούντζα που του έριξα (αν και δε το συνηθίζω αυτό).Αλαρμ..... Και βγαινεις στη ΛΕΑ κατα πανω του.....
Αν το ξανακανει ο δολοφωνος.... εμενα να μου τρυπησεις την μυτι! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το πετυχα και εγω το τρακαρισμα, ευτυχως ηταν χωρις τραυματισμους.ενα ralye και ενα αλτο νομιζω.
Γαλλικα ρε φιλε.... Μη το ψαχνεις....
-
Ναι εκτος απο τα ζουαν ειναι γνωστό ότι μας φευγουν και οι ρόδες!
-
Και ενίοτε η ουρά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το πετυχα και εγω το τρακαρισμα, ευτυχως ηταν χωρις τραυματισμους.ενα ralye και ενα αλτο νομιζω.
Πες μου τώρα και ότι ήσουν εσύ με το Ibiza!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Seat Ibiza προηγούμενης γενιάς έρχεται πίσω μου με πολλά, κολλάει στο μισό μέτρο και αρχίζει να με 'σπρώχνει'. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και ενίοτε η ουρά.Για τα ελατωματα των γαλλων λεμε οχι για τα προταιρηματα!
-
Ρε, δεν έχετε χιούμορ ρεεεεεεε!
-
Ειχα μια συνδιαλεξη με βλ@κα που οδηγουσε μαυρο Impreza Αθηναικης προελευσης.Ο οποιος αφου καπνιζε το τσιγαρακι με πολυ στυλ(ολο το χερι τεντωμενο εξω),πεταγε τις σταχτες εξω βεβαια οπου το δροσερο αερακι του Αυγουστου πηγαινε τις σταχτες οπου να'ναι και ενιοτε και σε'μενα που ημουν πισω του.Ενω σκεφτομουν τι να του ελεγα στο φαναρι που θα μας πιασει,ειπα απο μεσα μου πως δεν ειναι και τοσο κακο πια,μπορει να ξεχαστηκε και τα λοιπα.Αλλα οταν το τελειωσε,εκανε την μαγικη κινηση να το πεταξει και αυτο εξω.Ε τοτε δεν θα του χαριζα.Οταν σταματησαμε στο φαναρι και πηγα διπλα του ακολουθησαν τα εξης:
Eγω: (του κανω κινηση με το χερι οτι θελω να του πω)
Ζωο: (με κοιταει...)
Εγω:Τι μαρκα καπνιζεις???
Ζωο:prince
Εγω:Το καταλαβα απο τις σταχτες!!!!!
Ζωο:εξακολουθει να με κοιταει
Μετα εφυγα γιατι αναψε πρασινο.Μπραβο παλιοκ@ραγκιοζη!!!!
(Για αποφυγη παρεξηγησεων ο εν λογω διαλογος θα γινοταν ανεξαρτητος καταγωγης,πινακιδας,χρωματος αυτοκινητου,μαρκα κτλ....)
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]