-
Τέτοια γ@μημένα ανακλαστικά βάλανε και έξω από το Γ.Ν.Κ. ( Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας ) σε 5 μάλιστα σειρές, τα υπέρζωα και τώρα όποιος περνάει από εκεί ή κόβει λάστιχα ή κάνει ελιγμούς αποφυγής τους με αποτέλεσμα την αλλοπρόσαλη κίνηση των αυτοκινήτων εκεί! Και τα ζώα τα βάλανε για να μειώνουν ταχύτητα μετά από ατύχημα που έγινε στην είσοδο του Νοσοκομείου, λόγω ταχύτητας, και τα ανακλαστικά αυτά πρέπει να έχουν τουλάχιστον 1 πόντο ύψος. ΖΩΑ!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για 'ματια της γατας' μιλάς Δημητρη;Αυτα που μπαίνουν στη διαχωριστική γραμμή;Ναι..στη διπλη ειδικα γινεται πανικος!
(μην ακουσω οτι ειναι διπλη και δεν προσπερναμε..εχει τοσες απεραντες ευθειες ο δρομος με διπλη )
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
...τι θα γινοταν?Μονο οι ξενοι ζητανε συγνωμη ή μονο οι Ελληνες βριζουν?
Σε μεγαλύτερη συχνότητα εννοούσα.
Πάντως η πράξη του αυτή ήταν αδιαφορία εγκληματικού βαθμού.
Του χρειαζόντουσαν πολλές κλωτσιές και πρόστιμα.Καλά, μόνο που τέτοιου είδους οχήματα δεν είναι ακριβώς ιχ και η ορατότητα προς τα πίσω είναι πολλές φορές μηδενική.
Ακόμα και σε μικρότερα βανάκια είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις όπισθεν και δεν είναι εφικτό να έχεις πάντα βοηθό να σου δίνει οδηγίες.Το αν έπρεπε να βγεί από το στενό με την όπισθεν αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς δεν αναφέρεται, οπότε καλύτερα να μην κατακρίνουμε αμέσως.
δηλαδή ήρθε διακοπές με το αυτοκινούμενο κατάμονος ; Και αφού ήρθε κατάμονος , δεν μπορούσε να ζητήσει από έναν περαστικό να τον βοηθήσει ;
Δεν ξέρω αν ηρθε μόνος του διακοπές.
Δεν ξέρω αν υπήρχε κανείς να βοηθήσει εκεί γύρω.
Δεν ξέρω αν έψαξε για βοήθεια ο οδηγός.
Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να βγεί με όπισθεν από το στενό.
Δεν ξέρω αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και καβάλα στην Αφροδίτη.Στο φινάλε, δεν ήμουν εγώ παρών στην σκηνή.
Όλα τα πράματα έχουν δύο όψεις όμως .Απλά σχολιάζω το γεγονώς ότι χωρίς στοιχεία καλύτερα να μην κατακρίνουμε αμέσως.
Μα τότε τίποτε δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε. Σχεδόν για τίποτε που βλέπουμε περαστικό στους δρόμους δεν έχουμε στοιχεία που θα μπορούσαν να μας επιτρέψουν να βγάλουμε ακριβές συμπέρασμα.
-
ο ΚΟΚ απαγορευει τις προσπερασεις οπου υπαρχει η υπαρξη διπλης διαχωριστικης
η θα τηρουμε τον ΚΟΚ οπως θελει-κρινει ο καθενας ασχολιαστα...
η θα τον σεβομαστε κατα γραμμα... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ο ΚΟΚ απαγορευει τις προσπερασεις οπου υπαρχει η υπαρξη διπλης διαχωριστικηςη θα τηρουμε τον ΚΟΚ οπως θελει-κρινει ο καθενας ασχολιαστα...
η θα τον σεβομαστε κατα γραμμα...Συμφωνω!
(Η οριζοντια και η καθετη σημανση στο συγκεκριμενο δρομο ειναι απαρχαιωμενη ομως δυστυχως )
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...τι θα γινοταν?Μονο οι ξενοι ζητανε συγνωμη ή μονο οι Ελληνες βριζουν?
Σε μεγαλύτερη συχνότητα εννοούσα.
Πάντως η πράξη του αυτή ήταν αδιαφορία εγκληματικού βαθμού.
Του χρειαζόντουσαν πολλές κλωτσιές και πρόστιμα.Καλά, μόνο που τέτοιου είδους οχήματα δεν είναι ακριβώς ιχ και η ορατότητα προς τα πίσω είναι πολλές φορές μηδενική.
Ακόμα και σε μικρότερα βανάκια είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις όπισθεν και δεν είναι εφικτό να έχεις πάντα βοηθό να σου δίνει οδηγίες.Το αν έπρεπε να βγεί από το στενό με την όπισθεν αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς δεν αναφέρεται, οπότε καλύτερα να μην κατακρίνουμε αμέσως.
δηλαδή ήρθε διακοπές με το αυτοκινούμενο κατάμονος ; Και αφού ήρθε κατάμονος , δεν μπορούσε να ζητήσει από έναν περαστικό να τον βοηθήσει ;
Δεν ξέρω αν ηρθε μόνος του διακοπές.
Δεν ξέρω αν υπήρχε κανείς να βοηθήσει εκεί γύρω.
Δεν ξέρω αν έψαξε για βοήθεια ο οδηγός.
Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να βγεί με όπισθεν από το στενό.
Δεν ξέρω αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και καβάλα στην Αφροδίτη.Στο φινάλε, δεν ήμουν εγώ παρών στην σκηνή.
Όλα τα πράματα έχουν δύο όψεις όμως .Απλά σχολιάζω το γεγονώς ότι χωρίς στοιχεία καλύτερα να μην κατακρίνουμε αμέσως.
Μα τότε τίποτε δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε. Σχεδόν για τίποτε που βλέπουμε περαστικό στους δρόμους δεν έχουμε στοιχεία που θα μπορούσαν να μας επιτρέψουν να βγάλουμε ακριβές συμπέρασμα.
Πέρσι το καλοκαίρι πάντως στους επαρχιακούς δρόμους της Πελοποννήσου είδα τόσες πατάτες και ηλιθιότητες από ξένους τουρίστες (αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες και όχι νοικιάρικα) που ειλικρινά απόρησα για τις οδηγικές τους ικανότητες. Χωρίς να γνωρίζουν τους δρόμους οδηγούσαν απίστευτα επιπόλαια και ανεγκέφαλα. Σε όλες τις διαδρομές πιο πολύ απέφευγα αυτούς, παρά τους παραδοσιακούς 'ελληνάρες'.
Και όχι δεν ήταν Έλληνες με αυτοκίνητα αλλοδαπής. Ήταν ξένης καταγωγής τουρίστες που είχαν έρθει με τα αυτοκίνητά τους Ελλάδα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλά, μόνο που τέτοιου είδους οχήματα δεν είναι ακριβώς ιχ και η ορατότητα προς τα πίσω είναι πολλές φορές μηδενική.
Η αλήθεια είναι οτι είμαι λίγο προκατηλημένος με τα τεράστια οχήματα και τους οδηγούς τους.
Αλλά αυτό το πράγμα δέν έπρεπε με κανέναν τρόπο να το κάνει ακόμα και άν βρισκόταν στην πιό εξαιρετική των περιπτώσεων. Εγώ κατακρίνω βασικά αυτούς που έχουν κάτι τέτοια για ψωμοτύρι ... άν ανήκει και ο οδηγός αυτός στην συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων ... και όχι όσους το κάνουν πολύ σπάνια για κάποιον λόγο μεγάλης ανάγκης. -
Μα τότε τίποτε δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε. Σχεδόν για τίποτε που βλέπουμε περαστικό στους δρόμους δεν έχουμε στοιχεία που θα μπορούσαν να μας επιτρέψουν να βγάλουμε ακριβές συμπέρασμα.Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στο άλλο άκρο.
Δεν αναφέρομαι σε περιστατικά όπου είναι εντελώς εξώφθαλμη η μ@λ@κί@ που κάνει κάποιος, ούτε σε αυτά όπου το περιστατικό περιγράφεται αναλυτικά χωρίς να μένουν απορίες.Π.Χ. όταν μας λέει κάποιος ότι ζώον πέρασε αέρα από STOP και όταν του την είπα με έβρισε από πάνω υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε λάθος συμπέρασμα δηλαδή;;;;;;
-
Και λέω εγώ τώρα...Το τροχόσπιτο που έβγαινε σε κεντρικό δρόμο με την όπισθεν δεν είναι εξίσου εγκληματικό ; Άσχετο αν δεν έβρισε ο τούριστ. Αν αντί για το πλοίο ήταν εκεί κανένα μηχανάκι μάλλον άλλα θα λέγαμε. Επί του προκειμένου η μαλακία ήταν τεραστίου μεγέθους.
-
Whatever...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Whatever....gif
-
Whatever...
.gif
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Whatever...
.gif
Πρόσεχε μην λερώσεις....
Εμείς οι πιο πάνω είμασταν διακριτικοί...
-
Λοιπόν επειδή εγώ ήμουν παρών στο σκηνικό με τον Ιταλό και το τροχόσπιτο,ο τύπος μπήκε στο στενό για να γυρίσει,πήγε να κάνει αναστροφή,γιατί μάλλον είχε κάνει λάθος και ήθελε να πάει αλλού.Μέσα είχε τη γυναίκα του και 2 ή 3 παιδιά.Το θέμα είναι ότι βγήκε απότομα από το στενό,χωρίς να έχει ανάψει allarm και χωρίς να ελέγξει αν ερχόταν κάποιος από πάνω
(είναι κατηφορικός ο δρόμος,η οδός Αγίου Γεωργίου,για όσους ξέρουν από Πύργο). -
Σήμερα έστριψα 2η σειρά σε αριστερό φανάρι, βλέποντάς το όμως από μακρυά ότι θα ανάψει δίχως να επηρεάσω τη κυκλοφορία στη λωρίδα μου
-
Ουουουουουουου antichrist, ουουουουουουου antichrist!
-
Είπα να το βάλω στο 'ό,τι πιο απίθανο...' αλλά μια και μιλάμε για ζώα...
-
Mazda 323 με σπασμένο αριστερό καθρέπτη και ραγισμένο δεξιό.
ΟΜΩΣ είχε navigator με βεντούζα στο παρμπρίζ. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σήμερα έστριψα 2η σειρά σε αριστερό φανάρι, βλέποντάς το όμως από μακρυά ότι θα ανάψει δίχως να επηρεάσω τη κυκλοφορία στη λωρίδα μουΤο θεωρώ πολύ γράψιμο αυτό γι’ αυτούς που περιμένουν. Κάτι σαν τα μηχανάκια και τα διόδια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]