-
ενταξει αλλα οταν το κανουν ολο και περισσοτεροι εισαγωγεις να κοβουν κατα το δοκουν εξοπλισμους τι να κανει και αυτος που χρειαζεται νεο αμαξιο θα ψωνισει καποιο
-
Καλα να μην σας πω οτι το tuschon εχει blind spot με καμερα που βγαινει εικονα στο digital cluster και αναλογως την πλευρα που αναβεις το φλας.
-
Καλα να μην σας πω οτι το tuschon εχει blind spot με καμερα που βγαινει εικονα στο digital cluster και αναλογως την πλευρα που αναβεις το φλας.
Κάτσε να δεις το ελληνικό Lap και μετά κουβεντιασουμε.
-
Πάντως αυτό που βλέπω εγώ είναι πως όλες πλέον έχουν και από ένα μείον. Μέχρι στιγμής στα δικά μου μάτια αν και πολλοί την υποτιμούν αυτή που είναι ποιο νορμάλ είναι η Toyota στοπ το πετρέλαιο στοπ παντού. 4 με 5 κατηγορίες σε κάθε μοντέλο για όλα τα γούστα και βαλάντια, υποδομές σχεδόν παντού δεν λέω πως είναι σούπερ έχει και αυτή τα θέματα της.
-
Να σου πω τι θα κάνω εγώ; Δεν θα τους περάσει η πουστι@. Προτιμώ να κάνω πίσω σε κάτι άλλο φτάνει να μην τους περάσει η μαγκιά. Civic ακριβό πακέτο με 'Σ'; Παλιομοδίτικο εσωτερικό; Ας είναι. Τουλάχιστον ότι πληρώνω παίρνω. Τα πάντα όλα. Όχι να μου τιμολογείς μέτρια, λίγο καλύτερα από τον ανταγωνισμό, αλλά να προσπαθείς να παίξεις με την νοημοσύνη μου. Τα ίδια σκ@τ@ με το Xceed κάνανε. Άσε μας ρε κουκλίτσα μου...
-
Πάντως αυτό που βλέπω εγώ είναι πως όλες πλέον έχουν και από ένα μείον. Μέχρι στιγμής στα δικά μου μάτια αν και πολλοί την υποτιμούν αυτή που είναι ποιο νορμάλ είναι η Toyota στοπ το πετρέλαιο στοπ παντού. 4 με 5 κατηγορίες σε κάθε μοντέλο για όλα τα γούστα και βαλάντια, υποδομές σχεδόν παντού δεν λέω πως είναι σούπερ έχει και αυτή τα θέματα της.
Θέματα; Πληθυντικός αριθμός; Μπα. Ένα μόνο θέμα έχει. Την φορολόγηση-τιμωρια του κράτους στα 2L. Γιατί η αλήθεια είναι προς πρέπει να είσαι μέσα σου νεκρός (ή 70+) για να πάρεις 1,8 hybrid αν δεν το έχεις μόνο για κίνηση εντός πόλης και αυτό μη σας πω μόνο Αθήνα...
Αν σηκώνεις δίλιτρο υβριδικό είναι εξαιρετικό. Όπως πχ ένα CHR για ένα ζευγάρι ημίψηλο ή μια Corolla TS για έναν οικογενειάρχη...
-
συνεχίζουν τα κουτσουρεματα; να μου πεις η πλειονότητα δεν ξέρει ότι άλλαξε η οθόνη η τα λεντ..
-
Καλά, στα Peugeot βρίζετε που έχει 10' κ αυξάνουν την τιμή κ εδώ που έχει 8' και μειώνουν την τιμή;! Δεν σας πιάνει κανένας πουθενά και ποτέ!
Τα παλιά Κορεάτικα 'πέταξαν' τις μπαταρίες στο χώρο αποσκευών γιατί ήταν το ευκολότερο. Άλλοι βάζουν κάτω από τα καθίσματα, ακόμη και σε άλλες θέσεις στο αμάξωμα.
Τα καινούργια Tuscon και Sportage θα είναι τούμπανα κ μισή κατηγορία τουλάχιστον πάνω από τα τωρινά. Κ σε αντίστοιχη τιμή.
-
Να σου πω τι θα κάνω εγώ; Δεν θα τους περάσει η πουστι@. Προτιμώ να κάνω πίσω σε κάτι άλλο φτάνει να μην τους περάσει η μαγκιά. Civic ακριβό πακέτο με 'Σ'; Παλιομοδίτικο εσωτερικό; Ας είναι. Τουλάχιστον ότι πληρώνω παίρνω. Τα πάντα όλα. Όχι να μου τιμολογείς μέτρια, λίγο καλύτερα από τον ανταγωνισμό, αλλά να προσπαθείς να παίξεις με την νοημοσύνη μου. Τα ίδια σκ@τ@ με το Xceed κάνανε. Άσε μας ρε κουκλίτσα μου...
Ρε Χρησταρα... και γω το civic μόλις σκεφτομουν(καλά από την 1η μέρα το σκέφτομαι). Έκατσα και το σκέφτηκα κρατάω το corolla με το lpg για δεύτερο και παίρνω το civic για 1ο θα μοιράσω και τα χλμ 22000μεσο όρο οπότε δεν θα μου κακοφανει η βενζινη
-
Βρηκε ο Ντουβλης ευκαιρία να παρει το αιμα του πισω....
Dublin, 7 αρα εχουν τα psa τα υπολοιπα 3 ειναι ψηφιακα κουμπια του clima...
-
Lap wrote:
Κάτσε να δεις το ελληνικό Lap και μετά κουβεντιασουμε.
Δεν υπάρχει περίπτωση ελληνικό τουσον να έχει αυτόν τον εξοπλισμό. Εκτός αν αποφασίσουν να πουλάνε σε τιμες Μερσεντές. Αν βάλουν αυτούς τους εξοπλισμούς θα το πάνε 45990 ...
Το βασικό τουσον δεν θα έχει ψηφιακα όργανα θα έχει μια 7αρα πολυμέσων θα είναι με κλειδί θα έχει πλαστικό τιμόνι και λεβιέ δεν θα έχει acc και blind spot δεν θα έχει οπισθοπορειας.
Μόνο η τιμή θα τσιμπήσει 2000+ για κάποιο μυστήριο λόγο...
Αυτά δεν αλλάζουν στην χιουνται...
-
Να σου πω τι θα κάνω εγώ; Δεν θα τους περάσει η πουστι@. Προτιμώ να κάνω πίσω σε κάτι άλλο φτάνει να μην τους περάσει η μαγκιά. Civic ακριβό πακέτο με 'Σ'; Παλιομοδίτικο εσωτερικό; Ας είναι.
Εγώ νομίζω ότι προτιμάς να μην πάρεις τίποτα και να σχολιάζεις αιώνια στο φόρουμ ότι το ένα σου βρωμάει και το άλλο σου μυρίζει.
-
Περαστικά ,ελπίζω να μην τριτώσει το κακό και καλα γεννητούρια. Προφανώς και σε πειράζω,έχεις κάθε δικαίωμα να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο.
-
@Aikibill ίσως έτσι φαίνεται προς τα έξω με τόσα που έχω πει τον καιρό που είναι μέσα στο forum. Την αλήθεια όμως δεν μπορείς να την ξέρεις. Το ξέρω ότι το λες περιπαικτικά αλλά να σε ενημερώσω ότι αυτό που φαίνεται προς τα έξω ως 'μόνο γκρίνια' εκ μέρους μου είναι αποτέλεσμα του ότι δεν μπορώ να προβώ τουλάχιστον για φέτος σε αγορά, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Τι θέλω το ξέρω αλλά είναι λάθος το timing και σκοτώνω τον χρόνο με ένα αντικείμενο που λατρεύω. Φέτος ανακαινίσαμε το σπίτι, κάναμε μερεμετια απαραίτητα στο εξοχικό, από τον Γενάρη έχω κάνει δύο χειρουργεία (θυρεοειδή, χολή) και τον Νοέμβριο ξεκινάμε εξωσωματική για το 1ο μας παιδί. Όλα αυτά που σου προανέφερα είναι 26.000€ μέχρι στιγμής χωρίς να μπορώ να ξέρω τι θα προκύψει από την/τις εξωσωματικές. Θα είχα πάρει ήδη αμάξι μετρητής ήδη όπως καταλαβαίνεις. Τέλος οι απόψεις διαμορφώνονται κατά την διαδρομή όσο αλλάζουν τα δεδομένα. Προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο γκρίνια όσο ζύμωση και λυπάμαι αν ενοχλώ αλλά αυτό είναι.
@Dublin φίλε μου η Peugeot δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό το Group. Το PSA οφείλει εδώ και καιρό να κάνει το επόμενο βήμα μπροστά. Σε πρώτη φάση με την υπέροχη εμφάνιση του μέσα/έξω το πρωτοποριακό i-cockpit κλπ κέρδισε μεγάλο κομμάτι της αγοράς αναλογικά. Τώρα που εδραιώθηκε στον τελευταίο όροφο πρίν τους premium κατασκευαστές είναι η ώρα να κάνει άλμα μπροστά. Έχω προσωπικά πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από το Σασό! Θέλω πλέον παράγωγα που κοιτάνε τους πάντες στα μάτια. Θέλω EAT8 (το πληρώνω), θέλω μεγαλύτερο μεταξόνιο έστω από την ίδια πλατφόρμα (όπως τα κάνει ο VAG με τα Golf - Leon, άρα δεν κοστίζει τίποτα παραπάνω στον κατασκευαστή) και θέλω (το φωνάζει ότι το έχει ανάγκη το αμάξι) ml πίσω στο νέο 308! Το τελευταίο είναι το μόνο που θα κοστίσει στην εταιρεία. Και στην τελική αν θελει να μην επιβαρυνθεί ούτε σε όλα τα 308 που θα πουλήσει ας το βγάλει option σε ένα πακέτο τύπου 'sports pack' και χρέωσε την επιπλέον αλλά δωστην επιλογή, έλεος! Πρωτιμώ ειλικρινά να πάρω ένα 308 Active αλλά με EAT8 και optional ml παρά μια έκδοση GT-line για να χορτάσει το μάτι. Επιζητώ την ουσία. Δεν μπορείς φίλε να λες ότι βγάζω αμάξι για να ανταγωνιστώ Focus/Vag/i30/Civic κλπ και να έχεις σε σχέση με όλους αυτούς χειρότερους χώρους πίσω, χειρότερο τιμόνι, χειρότερο μηχανικό κιβώτιο και χειρότερο set-up ανάρτησης! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Τι θα πουλήσεις ομορφιά και ταμπλό; Δεν μπορεί να θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο! Ή είσαι brand με @@ ή είσαι tablet, κουμπάκια αφής και επενδύσεις piano black. Με συγχωρείς να το χ@σω αν είναι να πάρω ένα νέο 308 25-27κ 'γεμάτο ομορφιές' και να μου μπει σε στροφή καλύτερα ένα i30 'κατώτερου' brand επειδή έχει ml και δεν χορεύει μόλις πατήσει σε κακοτεχνία.
ΥΓ: Κλασικά γκρίνια, σεντόνι και το μισό off-topic...
-
Πάρα πάρα πολύ ωραίο το νέο i30! Και με καλές τιμούλες.
Πως είναι ρε παιδιά οδηγικά το i30; Δεν έχω οδηγήσει ποτέ κανένα. Πως το κατατάσσετε εσείς που το έχετε οδηγήσει σε σχέση με ένα civic, ένα focus κτλ.;
Sabas, εύχομαι να σας πάνε όλα κατ' ευχήν! Αυτά είναι τα σημαντικά (και όχι πόσο καλύτερο είναι το civic από το δεύτερο της κατηγορίας... )
-
@Aikibill ίσως έτσι φαίνεται προς τα έξω με τόσα που έχω πει τον καιρό που είναι μέσα στο forum. Την αλήθεια όμως δεν μπορείς να την ξέρεις. Το ξέρω ότι το λες περιπαικτικά αλλά να σε ενημερώσω ότι αυτό που φαίνεται προς τα έξω ως 'μόνο γκρίνια' εκ μέρους μου είναι αποτέλεσμα του ότι δεν μπορώ να προβώ τουλάχιστον για φέτος σε αγορά, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Τι θέλω το ξέρω αλλά είναι λάθος το timing και σκοτώνω τον χρόνο με ένα αντικείμενο που λατρεύω. Φέτος ανακαινίσαμε το σπίτι, κάναμε μερεμετια απαραίτητα στο εξοχικό, από τον Γενάρη έχω κάνει δύο χειρουργεία (θυρεοειδή, χολή) και τον Νοέμβριο ξεκινάμε εξωσωματική για το 1ο μας παιδί. Όλα αυτά που σου προανέφερα είναι 26.000€ μέχρι στιγμής χωρίς να μπορώ να ξέρω τι θα προκύψει από την/τις εξωσωματικές. Θα είχα πάρει ήδη αμάξι μετρητής ήδη όπως καταλαβαίνεις. Τέλος οι απόψεις διαμορφώνονται κατά την διαδρομή όσο αλλάζουν τα δεδομένα. Προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο γκρίνια όσο ζύμωση και λυπάμαι αν ενοχλώ αλλά αυτό είναι.
ublin φίλε μου η Peugeot δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό το Group. Το PSA οφείλει εδώ και καιρό να κάνει το επόμενο βήμα μπροστά. Σε πρώτη φάση με την υπέροχη εμφάνιση του μέσα/έξω το πρωτοποριακό i-cockpit κλπ κέρδισε μεγάλο κομμάτι της αγοράς αναλογικά. Τώρα που εδραιώθηκε στον τελευταίο όροφο πρίν τους premium κατασκευαστές είναι η ώρα να κάνει άλμα μπροστά. Έχω προσωπικά πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από το Σασό! Θέλω πλέον παράγωγα που κοιτάνε τους πάντες στα μάτια. Θέλω EAT8 (το πληρώνω), θέλω μεγαλύτερο μεταξόνιο έστω από την ίδια πλατφόρμα (όπως τα κάνει ο VAG με τα Golf - Leon, άρα δεν κοστίζει τίποτα παραπάνω στον κατασκευαστή) και θέλω (το φωνάζει ότι το έχει ανάγκη το αμάξι) ml πίσω στο νέο 308! Το τελευταίο είναι το μόνο που θα κοστίσει στην εταιρεία. Και στην τελική αν θελει να μην επιβαρυνθεί ούτε σε όλα τα 308 που θα πουλήσει ας το βγάλει option σε ένα πακέτο τύπου 'sports pack' και χρέωσε την επιπλέον αλλά δωστην επιλογή, έλεος! Πρωτιμώ ειλικρινά να πάρω ένα 308 Active αλλά με EAT8 και optional ml παρά μια έκδοση GT-line για να χορτάσει το μάτι. Επιζητώ την ουσία. Δεν μπορείς φίλε να λες ότι βγάζω αμάξι για να ανταγωνιστώ Focus/Vag/i30/Civic κλπ και να έχεις σε σχέση με όλους αυτούς χειρότερους χώρους πίσω, χειρότερο τιμόνι, χειρότερο μηχανικό κιβώτιο και χειρότερο set-up ανάρτησης! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Τι θα πουλήσεις ομορφιά και ταμπλό; Δεν μπορεί να θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο! Ή είσαι brand με @@ ή είσαι tablet, κουμπάκια αφής και επενδύσεις piano black. Με συγχωρείς να το χ@σω αν είναι να πάρω ένα νέο 308 25-27κ 'γεμάτο ομορφιές' και να μου μπει σε στροφή καλύτερα ένα i30 'κατώτερου' brand επειδή έχει ml και δεν χορεύει μόλις πατήσει σε κακοτεχνία.
ΥΓ: Κλασικά γκρίνια, σεντόνι και το μισό off-topic...
Χαχα! Δεν διαφωνώ μαζί σου. Το 308 δεν το βλέπω στα ίσια ανταγωνιστή του Focus/Civic, απλά προσφέρει διαφορετικά πράγματα σε πιο 'χαλαρό' πακέτο. Δεν είναι τυχαίο που είχα Focus I, ούτε Auris, ούτε C3, B max, ούτε ότι τώρα πήρα 2008. Κάτι βλέπω ανάλογα τη κατηγορία και τη κατάστασή μου.
Περαστικά φίλε, τα σοβαρά είναι αυτά που αναφέρεις και οχι οι λαμαρίνες. Κ εγώ 'επενδύω' = σχεδόν πετάω, πολλά για τις 'επιχειρήσεις' μου, δεν είμαι τόσο τρελαμενος ώστε να δίνω τα πάντα για τουτου, και ότι λέμε εδώ κριτική κάνουμε κ να περνάει η ώρα αφού είμαστε στο χώρο δεκαετίες (από πιτσιρικάς που δούλευα στα συνεργεία των θείων).
Να είσαι καλά και υγεία σε όλους παιδιά.
-
Η εκδοση distinctive ειναι εξαιρετικη απο εξοπλισμο!! Απλα θελω ν δω την καταναλωση του νεου ιμιιβριδικου κινητηρα της hyundai,γιατι μεχρι τωρα ο χιλιαρης και ο 1.4 ηταν ισως αυτος με την μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με ανταγωνιστες! Αν ειναι καλη τοτε ο 1.5 τουρμπο με 160 αλογα θα ειναι μια καλη επιλογη!!
-
Πήρα τηλέφωνο σε δύο αντιπροσωπείες πριν λίγο και μου είπαν ακριβώς τα ίδια. Βασικά για το SW ρώτησα. Έρχεται με όλα τα σύνολα συμπεριλαμβανομένου του 1,5Τ 160ps. Όχι όμως σε όλους τους εξοπλισμούς. Προ το παρόν μέχρι Distinctive, όχι N-line. Η ουσιαστική διαφορά των εκδόσεων εινσι ότι η πρώτη έχει αλογόνου ενώ η άλλη LED. Πέρα από εφέ νικελάκια προφυλακτήρες και 18' φυσικά, ανούσια πράγματα. Όταν αναφέρθηκα στο 8αρι Infoteinment και σε πιθανή παραγγελία για led/10' Infoteinment η κλασική απάντηση του ομίλου. Θα πάει ψηλά η τιμολόγηση λόγο τελωνείου. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
Τι ξενέρα είναι αυτή, όλοι από ένα κουλό έχουν...
Για DCT στο SW δεν ρώτησα γιατί ξενέρωσα με τα υπόλοιπα.
-
Η εκδοση distinctive ειναι εξαιρετικη απο εξοπλισμο!! Απλα θελω ν δω την καταναλωση του νεου ιμιιβριδικου κινητηρα της hyundai,γιατι μεχρι τωρα ο χιλιαρης και ο 1.4 ηταν ισως αυτος με την μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με ανταγωνιστες! Αν ειναι καλη τοτε ο 1.5 τουρμπο με 160 αλογα θα ειναι μια καλη επιλογη!!
-
Πήρα τηλέφωνο σε δύο αντιπροσωπείες πριν λίγο και μου είπαν ακριβώς τα ίδια. Βασικά για το SW ρώτησα. Έρχεται με όλα τα σύνολα συμπεριλαμβανομένου του 1,5Τ 160ps. Όχι όμως σε όλους τους εξοπλισμούς. Προ το παρόν μέχρι Distinctive, όχι N-line. Η ουσιαστική διαφορά των εκδόσεων εινσι ότι η πρώτη έχει αλογόνου ενώ η άλλη LED. Πέρα από εφέ νικελάκια προφυλακτήρες και 18' φυσικά, ανούσια πράγματα. Όταν αναφέρθηκα στο 8αρι Infoteinment και σε πιθανή παραγγελία για led/10' Infoteinment η κλασική απάντηση του ομίλου. Θα πάει ψηλά η τιμολόγηση λόγο τελωνείου. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
Τι ξενέρα είναι αυτή, όλοι από ένα κουλό έχουν...
Για DCT στο SW δεν ρώτησα γιατί ξενέρωσα με τα υπόλοιπα.
Εμ προσέχουν την τσέπη μας εμ γκρινιάζουμε!
Σου λένε οι άνθρωποι αν είναι να πληρώσεις παραπάνω χιουνται θα πας να πάρεις; Ξέρουν τι πουλάνε και μέχρι τι ποσά ζητούν! Είναι προσγειωμένοι!
Hyundai i30