-
Κοίτα για τις αντιπροσωπείες όσο έχουν έστω και ένα αμάξι από το παλιό μοντέλο στοκ για αυτούς υπάρχει μόνο αυτό το μοντέλο το οποίο το λανσάρουν ως νέο μέχρι την τελευταία μέρα!
Μέχρι να πουληθεί και το τελευταίο αμάξι δεν υπάρχει νέο μοντέλο!
Μόλις φύγουν όλα τα αμάξια ξαφνικά εμφανίζεται το νέο μοντέλο!
Μέχρι τότε δεν ξέρουν τίποτα!
-
karapalis@e-b.gr ειναι απο την εσκιαδης μπαλοδημος στην Θεσσαλονίκη.
Φυσικά μετά και από το δεύτερο χθεσινο email σιγη ιχθύος....
Παραθετω και τις αλληλογραφίες:
Ενδιαφέρομαι για το νεο i30 n line σε 1.6 136 48v manual ή σε 1.5 159 48v manual .
* *Eπιπρόσθετα του εξοπλισμού της εκδοσης θα ήθελα να περιλαμβάνουν του παρακάτω προαιρετικούς εξοπλισμούς ασφαλείας:
* *Lane Following Assist (LFA- σύστημα διατήρησης του αυτοκινήτου στο κέντρο της λωρίδας)
Rear Collision-avoidance Assist (RCA)
Leading Vehicle Departure Alert (LDVA- απόκλιση πορείας προπορευόμενου οχήματος)
Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA- σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης τυφλού σημείου)
Blind Spot Detection (BSD)
Intelligent Speed Limit Assist (ISLA- έξυπνο σύστημα υποβοήθησης ορίου ταχύτητας)
* Εξοπλισμοί οι οποίοι παρουσιάζονται στις παρακάτω ειδήσεις.*
* Παρακαλώ για την αποστολή των προσφορών σας μέσω email με τους παραπάνω εξοπλισμούς και χρόνο παράδοσης σε χρώμα Stellar Blue.*
Απαντηση:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Η ΕΚΔΟΣΗ N-LINEHyundai SmartSenseTM VSM - Συνεργασία Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Τιμονιού (MDPS) και Ελέγχου Ευστάθειας (ESC)
Hyundai SmartSenseTM DAW - Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού
Hyundai SmartSenseTM LDW - Σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Λωρίδας
Hyundai SmartSenseTM LKA - Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας
Hyundai SmartSenseTM FCW - Σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης
Hyundai SmartSenseTM FCA City - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (χαμηλών ταχυτήτων)
Hyundai SmartSenseTM FCA Interurban - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (μεσαίων ταχυτήτων)
Hyundai SmartSenseTM FCA Interurban - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (αναγνώριση πεζών)
Hyundai SmartSenseTM HBA - Σύστημα Αυτόματης Ρύθμισης Υψηλής Σκάλας Φώτων
Hyundai SmartSenseTM HAC - Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα
Hyundai SmartSenseTM SL - Σύστημα Περιοριστή Ταχύτητας
Hyundai SmartSenseTM SCL - Στατικά Φώτα Στροφής
Απαντηση δικη μου:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση τα έχω δει από το site σας τα συστήματα αυτά.
* Θέλω να μου πείτε κόστος για να μπουν τα παρακάτω συστήματα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό σύμφωνα με τα δελτία τύπου του μοντέλου και δεν αφορούν τα παρακάτω στάνταρ.*
* Πιο συγκεκριμένα για αυτά:*
* *Lane Following Assist (LFA- σύστημα διατήρησης του αυτοκινήτου στο κέντρο της λωρίδας)
Rear Collision-avoidance Assist (RCA)
Leading Vehicle Departure Alert (LDVA- απόκλιση πορείας προπορευόμενου οχήματος)
Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA- σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης τυφλού σημείου)
Blind Spot Detection (BSD)
Intelligent Speed Limit Assist (ISLA- έξυπνο σύστημα υποβοήθησης ορίου ταχύτητας)
* *Eυχαριστώ.
απάντησε τελικά η εισαγωγική!
+1600 ευρώ για τα παρακάτω.
Για το αυτόματο κιβώτιο (κωδικός Η 40093) N Line HB 1.6D 136ps 7DCT 48V
Η τιμή πελάτη είναι 1600€ και περιλαμβάνει
BCA/RCCA
LFA
αλλά επιπλέον λόγω εργοστασιακών ρυθμίσεων έχει
Ηλεκτρικό χειρόφρενο
15’’ δισκόφρενα πίσω
Σύστημα αυτόματης έκτακτης πέδησης (ανίχνευση δικύκλων)
Smart Cruise Control (SCC)
Αεραγωγός πίσω καθισμάτων
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για το ISLA (εργοστασιακός περιορισμός)
Το LVDA υπάρχει ήδη στον εξοπλισμό , ενώ το Blind Spot Detection (BSD) προφανώς εμπεριέχεται στο BCA/RCCA που είναι αναβαθμισμένο χαρακτηριστικό.
Δλδ πάμε στα +28000!!! πάντως αυτό που μαθαμε είναι ότι μπαίνουν τουλάχιστον ,φυσικά μου έδωσαν τιμή για το ντιζελ 48V και το αυτόματο δλδ στην πιο ακριβη εκτέλεση του μοντέλου.
Μπαίνει και στο χειροκίνητο είπαν.
-
Αν είναι να το φτάσω 28k, όσο δηλαδή ένα Golf 8 /Octavia 4 με πολλά επιπλέον της Style extras ή όσο το Focus 1,5T 182ps St-line X 8AT μαζί με techpack και εργοστασιακό συναγερμό ή όσο το Civic 1,5T Sport+ navi, θα πάρω i30; Σε ποιο πλανητικό σύστημα έχει αυτό νόημα; Ρητορικό το ερώτημα.
-
Για άλλη μια φορά σωστά μίλησες 1000 φορές να πάρω το civic το 1.5 ή το 1.0 με 22500 και τα υπόλοιπα να τα φάω βενζίνες τσιπούρα κοκορετσι και προβατινα
-
Για άλλη μια φορά σωστά μίλησες 1000 φορές να πάρω το civic το 1.5 ή το 1.0 με 22500 και τα υπόλοιπα να τα φάω βενζίνες τσιπούρα κοκορετσι και προβατινα
Άρα καταλήγουμε ότι το i30 είναι για Vegan!?! (αχαχα)!!
-
Υπάρχει ως ακομα το 1.5 182 φοκους ως επιλογή;
Πάντως με τα 28 χιλιάρικα που φτάνει το αυτόματο 136 48v i30 με τα πάντα όλα από πακέτα ασφαλείας πας στα 28-29 σε μηχανικό ή αυτόματο σιβικ με τα 182 και με καλύτερους χώρους παντού....φτηνό τελικά το σιβικ!!!!
Σε δύο χρόνια τα περισσότερα από τα συστήματα ασφαλείας που τώρα χρυσοχρεωνει 1600 η χιουνται θα τα έχει στάνταρ υποχρεωτικά με +500 αντί για 1600.
-
Όχι αλλά μάλλον είναι ρητορικό το ερώτημα.
Όπως ρητορικό είναι γιατί συγκρίνουμε το υβριδικο ι30 με τα άλλα που δεν είναι υβριδικά...
-
Σωστοοοος ο Φανης. Βεβαια υπάρχει και το άλλο. Αν πω παίρνω το civic 1.5 με 28κατι θα γίνω μακαρονας... Γιατί θα χω λεφτά μόνο για μακαρόνια. Χαχα
-
Tkin73 wrote:
Όπως ρητορικό είναι γιατί συγκρίνουμε το υβριδικο ι30 με τα άλλα που δεν είναι υβριδικά...
Υπάρχει ST Line X 1.5 182 αυτόματο
-
Και γιατί δεν εμφανίζεται στον διαμορφωτή; Μόνο το ήπια υβριδικό εμφανίζεται.
Αν υπάρχει πόσο κοστίζει με όλη την ομπρέλα ασφαλείας ;
-
Βρε συ Tkin73, έχεις κάνει τις ίδιες ερωτήσεις πολλαπλές φορές σε διάφορα νήματα. Νομίζω πραγματικά πως δεν κάθεσαι να διαβάσεις τις απαντήσεις που σου δίνουν τα μέλη.
O τιμοκατάλογος υπάρχει εδώ:
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdfΕπίσης στον διαμορφωτή υπάρχει κανονικά αν διαλέξεις έκδοση ST Line X και κινητήρα βενζίνης:
www.ford.gr/s/JwLQΒάλε και επιπλέον τα έξτρα που θες να δεις μια ενδεικτική τιμή. Οι τελικές ενδέχεται να διαφέρουν και καλό είναι να συζητήσεις με έναν έμπορο εφ' όσον ενδιαφέρεσαι και για έξτρα.
Επίσης η έκδοση αυτή έχει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και στο hatch και έχει και paddles στο τιμόνι.
-
Στο λινκ που έστειλες βγαίνει και με τα έξτρα του i30 ποιο πάνω πάει 29500 αλλά φυσικά μιλάμε για ισχυρότερο κινητήρα, όταν έμπαινα εγώ από τον διαμορφωτή έτρωγε σκάλωμα και μου έβγαζε μόνο το υβριδικό.
Οπότε τελικά πάλι πανάκριβο βγαίνει το i30 136 48v .
Πάντως πιο σωστά είναι να το συγκρίνουμε με το 1.5 159 48v auto που λογικά με τα πάντα όλα από συστήματα ασφαλείας θα βγαίνει 25600 που είναι 4000 κάτω από το φοκους 182 και το σιβικ.
Το ντίζελ 48v i30 είναι πολύ ακριβό.
-
Ναι συγκλονιστικό το 48v υβριδικό. Τρομερή διαφορά. Ρολόι το SS...
Υβριδικό μόνο η Toyota. Όλα τα άλλα τα mh είναι μπαταρίες για να πέσουν 20€ τα ΤΚ, οκ;
Και συγκρίνουμε το i30 που τελικά δεν ειναι και ιδιαίτερα vfm εκ του αποτελέσματος με καλύτερα αυτοκίνητα στα ίδια λεφτά όπως όλα όσα ανέφερα (στα 28κ).
-
BCA/RCCA
LFA
Ηλεκτρικό χειρόφρενο
15’’ δισκόφρενα πίσω
Το LVDA υπάρχει ήδη στον εξοπλισμό , ενώ το Blind Spot Detection (BSD) προφανώς εμπεριέχεται στο BCA/RCCA που είναι αναβαθμισμένο χαρακτηριστικό.
Δλδ πάμε στα +28000!!! πάντως αυτό που μαθαμε είναι ότι μπαίνουν τουλάχιστον ,φυσικά μου έδωσαν τιμή για το ντιζελ 48V και το αυτόματο δλδ στην πιο ακριβη εκτέλεση του μοντέλου.
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Θέλω ωστόσο να σε ρωτήσω τα εξής, αν γνωρίζεις να μου απαντήσεις:
- Το email στο οποίο σου απάντησε η εισαγωγική είναι το info@hyundai.gr ? Αν ναι,να στείλω και γω κατευθείαν εκεί, να μην παιδεύομαι με αντιπροσωπείες κλπ.
- Το N Line, 1.6D 48V 136hp 7-DCT, έχει κόστος €26,690, με χαρτιά + μεταλλικό χρώμα υποθέτω θα πάει στα €27,500 περίπου, οπότε συν τον εξοπλισμό που ανέφερες θα βγει κοντά στα €29,000. Η απορία μου έχει να κάνει με το αν η προσθήκη του εξτρά εξοπλισμού +€1600, θα φέρει και αλλαγή στην κλίμακα φορολόγησης ή όχι? Αν ναι, τότε το κόστος εύκολα πάει πάνω από €30,000.
- Ο εξοπλισμός που ανέφερες πάει αποκλειστικά ως πακέτο ή υπάρχει δυνατότητα να μπει κάτι μεμονωμένα/επιλεκτικά? Εγω προσωπικά ενδιαφέρομαι για το i30 N Line είτε το 1,0 120ps, είτε το 1,5 48V 160ps, αλλά τα manual και στις 2 εκδόσεις και έχω την εντύπωση ότι το RCCA συνεργάζεται μόνο με το αυτόματο κιβώτιο, οπότε αν ισχύει αυτό, στο χειροκίνητο λογικά δεν θα υπάρχει...
-
Mεσω αντιπροσώπου πήρα την απάντηση.
Θεωρώ ότι αν ρωτήσεις απευθείας ξερά μόνος σου τον εισαγωγέα μπορεί να μην πάρεις ποτέ απάντηση.
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω , δεν υπάρχει ιδιαίτερη επικοινωνία όπως βλέπεις προωθούν email...
Δεν μου δώσανε τελική τιμή μου είπαν ότι για το αυτόματο 136 48v το πακέτο αυτό κοστίζει 1600 . Πιθανόν να σπάει αλλά δεν το ξέρω αν και πως.
-
Δείτε λίγο τους άλλους ευρωπαϊκούς διαμορφωτές. Έχει κάποια έξτρα αλλά κι εκεί έρχονται σε πακέτα και δεν υπάρχει η δυνατότητα για μεμονωμένες επιλογές όπως οι ευρωπαϊκές εταιρείες. Σίγουρα κι εδώ αν πιέσεις θα σου δώσουν τιμές για τα έξτρα πακέτα αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι θα δώσουν χρόνο παράδοσης εξάμηνο+ και χρειάζεται υπολογισμός ποιο θα είναι το τελικό κόστος, γιατί μπορεί θέλοντας 2-3 έξτρα από 2 διαφορετικά πακέτα να περάσεις το σκαλοπάτι και να πέσει ο πέλεκυς του φόρου!
-
1 ερώτηση που ξέρω πως είναι πολύ νωρίς να την κάνω. Γνωρίζει κανείς πότε αλλάζει το μοντέλο? Γιατί αν πάρει τα χαρακτηριστικά από το νέο I 20 θεωρώ θα είναι πολύ ωραίο. Όσο για το τουσον το καινούργιο έλεγα τόσο καιρό τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει και κάπου το διάβασα το Murano της nissan
-
1 ερώτηση που ξέρω πως είναι πολύ νωρίς να την κάνω. Γνωρίζει κανείς πότε αλλάζει το μοντέλο? Γιατί αν πάρει τα χαρακτηριστικά από το νέο I 20 θεωρώ θα είναι πολύ ωραίο. Όσο για το τουσον το καινούργιο έλεγα τόσο καιρό τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει και κάπου το διάβασα το Murano της nissan
Είσαι πολύ μπροστά τελικά.
Που ακριβώς εντοπίζεις τις ομοιότητες;;;
-
alex mix wrote:
Είσαι πολύ μπροστά τελικά.
Που ακριβώς εντοπίζεις τις ομοιότητες;;;
στο μπροστινό μέρος εντάξει δεν είπα είναι ίδια αλλά θεωρώ πως μοιαζουν
-
Tkin73 wrote:
BCA/RCCA
LFA
Ηλεκτρικό χειρόφρενο
15’’ δισκόφρενα πίσω
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Θέλω ωστόσο να σε ρωτήσω τα εξής, αν γνωρίζεις να μου απαντήσεις:
- Το email στο οποίο σου απάντησε η εισαγωγική είναι το info@hyundai.gr ? Αν ναι,να στείλω και γω κατευθείαν εκεί, να μην παιδεύομαι με αντιπροσωπείες κλπ.
- Το N Line, 1.6D 48V 136hp 7-DCT, έχει κόστος €26,690, με χαρτιά + μεταλλικό χρώμα υποθέτω θα πάει στα €27,500 περίπου, οπότε συν τον εξοπλισμό που ανέφερες θα βγει κοντά στα €29,000. Η απορία μου έχει να κάνει με το αν η προσθήκη του εξτρά εξοπλισμού +€1600, θα φέρει και αλλαγή στην κλίμακα φορολόγησης ή όχι? Αν ναι, τότε το κόστος εύκολα πάει πάνω από €30,000.
- Ο εξοπλισμός που ανέφερες πάει αποκλειστικά ως πακέτο ή υπάρχει δυνατότητα να μπει κάτι μεμονωμένα/επιλεκτικά? Εγω προσωπικά ενδιαφέρομαι για το i30 N Line είτε το 1,0 120ps, είτε το 1,5 48V 160ps, αλλά τα manual και στις 2 εκδόσεις και έχω την εντύπωση ότι το RCCA συνεργάζεται μόνο με το αυτόματο κιβώτιο, οπότε αν ισχύει αυτό, στο χειροκίνητο λογικά δεν θα υπάρχει...
Αν φτάσει κανείς τα 30Κ, τίθεται αυτομάτως το ερώτημα 'μήπως με τόσα χρήματα παίρνω πολύ καλύτερο αυτοκίνητο με ελάχιστα λιγότερα gimmicks';
Hyundai i30