-
Και κάτι άλλο, το προηγούμενο σχέδιο δεν ήθελε σχεδόν τίποτα για να ψιλοκαγκουριαστεί σε επίπεδο N performance.
Αυτό θέλει τρελές αλλαγές για να χαρακτηριστεί σπορτιφ -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Είχαν ένα ξεχωριστό σχέδιο και πήγαν και αντέγραψαν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας, αντί να εξελίξουν αυτό το σχέδιο.Ακριβώς αυτό.
- ... Καλό θα ήταν οι κορεάτικες να βρουν δικό τους πάτημα ώστε να ξεχωρίσουν και να αποκτήσουν δική τους ταυτότητα, παρά να 'ακολουθούν' αντιγράφοντας άλλους κατασκευαστές.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Εγώ το μόνο που διαπιστώνω είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια αντιγραφής ευρωπαϊκών σχεδιασμών.
Ειδικά μπροστά είναι σαν μικρό φαλαινάκι που χασκογελάει.Ας πουμε εσυ ποια θεωρεις επιτυχημενη προσπαθεια αντιγραφης?
Εγω παντως το βρισκω τρομερο απο εμφανιση. Ειδικα πισω μοιαζει πολυ με Golf με μιξη Ασσου οπως προειπαν τα παιδια. Μπροστα επισης τρομερo.
Εμένα σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσουν ούτε οι αντιγραφές, ούτε τα σχεδιαστικά 'πασαλείμματα', κοινώς 'μίξεις' ειδικά όταν αυτές είναι σαν αποτυχημένα photoshop.
Το i30 που βλέπω στις φωτογραφίες μου φαίνεται σαν να κόλλησαν διαφορετικά σημεία γνωστών αυτοκινήτων ώστε να προκύψει ένα νέο μοντέλο. Εμένα δεν μου αρέσει. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και προσωπικό. Σε άλλους θα αρέσει.
-
δεν μου φαίνεται άσχημο...αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας...
το προηγούμενο μου άρεσε πολύ... -
Μεσα ειναι πολυ καλυτερο και εξωτερικο πολυ χειροτερο απο το απερχομενο.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
δεν μου φαίνεται άσχημο...αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας...
το προηγούμενο μου άρεσε πολύ...Συμφωνώ μαζί σου. Το προηγούμενο μου άρεσε αν και έδειχνε κάπως φτηνό. Το καινούριο μου θυμίζει μίξη 308 και V40.
Μπροστά και πλάι 308 και πισω V40 με εξαίρεση τα οριζόντια φώτα.
Γενικά μου αρέσει πάντως, αν ήταν και κανά 3χίλιαρο κάτω από τα πιο επώνυμα το αγόραζα ασυζητητί. Στο ένα χιλιάρικο κάτω δε ξέρω. -
Αν κατι θυμιζει εμπρος ειναι το mazda 3.
-
Ναι ο προφυλακτηρας, ηθελα να γραψω κι αυτο αλλα το ξεχασα, τα φαναρια μου θυμιζουν και 308.
-
Ωραιο εσωτερικο και αδιαφορο εξωτερικα...........το προηγουμενο ηταν πιο αγριοπο!!!!
-
Μετά τις πρώτες φωτογραφίες του Rio αλλά και του i30, το συμπέρασμα είναι πως πλέον τα επόμενα μοντέλα της Hyundai-Kia θα έχουν σαφείς επιρροές από τη 'γερμανική σχολή' σχεδίασης. Δηλαδή θα είναι πιο 'συγκρατημένα' σχεδιαστικά και με πιο απλές - κλασσικές γραμμές.
Η γνώμη μου πάντως είναι η ίδια που είπα και για το Rio. Δεν βρίσκω άσχημα τα νέα σχέδια, όμως και στις δύο περιπτώσεις προτιμάω την εξωτερική σχεδίαση των 2 προηγούμενων μοντέλών. Στο εσωτερικό πάντως θεωρώ πως αμφότερα είναι πιο όμορφα από τις προηγούμενες γενιές τους.
Όσον αφορά το σημείο τοποθέτησης της οθόνης, πέρα από το γούστο, νομίζω πως εργονομικά είναι πιο σωστή η θέση της, μια και βρίσκεται ψηλότερα και πιο κοντά στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Έτσι θα είναι ευκολότερη και η χρήση αλλά και η παρακολούθηση της. -
το i20 βελτιώθηκε απίστευτα σε εμφάνιση σε σχέση με το παλιό (γνώμη μου...)
εδώ όμως κάτι πήγε στραβά...
Μην αποκλείετε πάντως να πάει καλά... -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... yundai-i30
Mε αυτα τα μοτερακια κατι γινεται...... -
Ο Σραιερ κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς. Το αμάξι θα σπειρει.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ο Σραιερ κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς. Το αμάξι θα σπειρει.Αρκει να εχει ομως και συγκρατημενες τιμες!!!!
Μιλαω για την ελληνικη αγορα..... -
Θα έρθει Ελλάδα;
Θα υπάρχει τότε Hyundai/ΚΙΑ στην Ελλάδα; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/news/article/kinitires-10-ke-14-turbo-gia-to-neo-hyundai-i30
Mε αυτα τα μοτερακια κατι γινεται......Καλη φαση,ειδικα τα diesel.
-
Καπου πηρε το ματι μου οτι παει σχεδον 1350 κιλα (?)
-
Δημιουργω το νημα για ενα σενταν, ετσι να σπασουμε λιγο την μονοτονια με τα SUV. Παραθετω τις πληροφοριες απο την ανακοινωση των τιμων.
Εξοπλιστικά, η αρχική έκδοση Active που συνδυάζεται με τον 1.000άρη turbo κινητήρα διαθέτει ένα αρκετά καλό επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα με οθόνη 5 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι, cruise control και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.
Στάνταρ επίσης προσφέρεται και το πακέτο Προηγμένων Τεχνολογιών Ενεργητικής Ασφάλειας S-10, που περιλαμβάνει 10 διαφορετικά συστήματα ασφαλείας όπως Αυτόματη πέδηση, Προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας, Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κ.α. (αξίας 1.600 ευρώ).
Η αμέσως επόμενη έκδοση Style Navi προσθέτει μεταξύ άλλων αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, οθόνη για το σύστημα πολυμέσων 8 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς ομίχλης εμπρός. Τέλος, πιο πλούσια έκδοση είναι η Premium Navi, που περιλαμβάνει σαλόνι με δέρμα/ύφασμα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σκούρα κρύσταλλα κ.α.
Στο τιμολογιακό κομμάτι, το νέο Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI Active κοστίζει στη χώρα μας 17.650 ευρώ, ενώ το Style Navi έχει τιμή 18.990 ευρώ. Η έκδοση με τον ισχυρότερο 1.400άρη turbo των 140 ίππων συνδυάζεται μόνο με το ανώτερο επίπεδο Premium Navi και κοστίζει 21.750 ευρώ (24.290 ευρώ το αυτόματο).
Τέλος, εκτός του i30 Fastback ανακοινώθηκαν στη χώρα μας και οι τιμές του νέου Hyundai i30 Tourer, το οποίο κοστίζει από 16.250 ευρώ (1.4-100 PS βενζίνη Active).
-
Δημιουργω το νημα για ενα σενταν, ετσι να σπασουμε λιγο την μονοτονια με τα SUV. Παραθετω τις πληροφοριες απο την ανακοινωση των τιμων.
Εξοπλιστικά, η αρχική έκδοση Active που συνδυάζεται με τον 1.000άρη turbo κινητήρα διαθέτει ένα αρκετά καλό επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα με οθόνη 5 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι, cruise control και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.
Στάνταρ επίσης προσφέρεται και το πακέτο Προηγμένων Τεχνολογιών Ενεργητικής Ασφάλειας S-10, που περιλαμβάνει 10 διαφορετικά συστήματα ασφαλείας όπως Αυτόματη πέδηση, Προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας, Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κ.α. (αξίας 1.600 ευρώ).
Η αμέσως επόμενη έκδοση Style Navi προσθέτει μεταξύ άλλων αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, οθόνη για το σύστημα πολυμέσων 8 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς ομίχλης εμπρός. Τέλος, πιο πλούσια έκδοση είναι η Premium Navi, που περιλαμβάνει σαλόνι με δέρμα/ύφασμα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σκούρα κρύσταλλα κ.α.
Στο τιμολογιακό κομμάτι, το νέο Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI Active κοστίζει στη χώρα μας 17.650 ευρώ, ενώ το Style Navi έχει τιμή 18.990 ευρώ. Η έκδοση με τον ισχυρότερο 1.400άρη turbo των 140 ίππων συνδυάζεται μόνο με το ανώτερο επίπεδο Premium Navi και κοστίζει 21.750 ευρώ (24.290 ευρώ το αυτόματο).
Τέλος, εκτός του i30 Fastback ανακοινώθηκαν στη χώρα μας και οι τιμές του νέου Hyundai i30 Tourer, το οποίο κοστίζει από 16.250 ευρώ (1.4-100 PS βενζίνη Active).
-
Hyundai i30