-
Και τοτε υπηρχαν καφετερειες που θα ετρωγες πορτα αν πηγενες με φορμα.
-
Σήμερα διαπίστωσα ότι έχω από τα καλύτερα χέρια στο γυμναστήριο...
Απλά το αναφέρω για να υποδείξω μια διαφορετική πτυχή ψωνίσματος που υπάρχει στην οικουμένη...
ΥΓ:
-
Παντως,ετσι οπως εξελισσονται οι γυναικες στο θεμα υλισμος-αυταρεσκεια-ακριβα αμαξια-lifestyle,σε λιγα χρονια καμμια δε θα ψαρωνει απο απλως ενα ακριβο αμαξι(του μπαμπα ) και θα μεινουμε με το χειροφρενο στο χερι
απο την αλλη το θεμα σωμα-γυμναστηριο πιστευω οτι θα αποτελεσει πεδιο δοξης λαμπρο,κυριως διοτι η πλειοψηφια των νεων σημερα σκεφτεται ετσι κι ακολουθει το συγκεκκριμενο τροπο ζωης-πολυ περισσοτερο απο π.χ 10 χρονια πριν
Οποτε ολοι(εμεις) οσοι ακολουθουν το μοτο 'αστους αλλους να παλευουν με τα σιδηρα,παμε εμεις στου Μπαρμπα Γιαννη για πιτογυρα' θα βρεθουν στις λιστες της WWF
-
Σοβαρά τώρα, όταν βγαίνω να διασκεδάσω, δεν σκέφτομαι να ικανοποιήσω καμιάς γκόμενας το μάτι και την ανασφάλειά της, παρά μόνο τον ευατό μου και από εκεί και πέρα να μεταδώσω ωραία ατμόσφαιρα, αν είναι δυνατόν βρε παιδιά, όλο για αυτό μιλάμε!
Αν η γκόμενα σκέφτεται αλλιώς και θέλει υλικά και άλλα για να εκτιμήσει, τότε, να με συγχωράτε, δεν κάνουμε ο ένας για τον άλλο, και αν απαιτείται να τα στάξω στα λουλούδια και τα ποτά για να μαμήσω, όχι ευχαριστώ, ΔΕΝ θα πάρω, γιατί απλά: α) δεν εκτιμώ τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι και β) μαμάω ΠΟΛΥ ωραιότερα μωρά και ΠΟΛΥ πιο φθηνά και μου μένουν τα ρέστα(ή τα δίνω για επιπλέον μωρά ).
Άλλο να θέλω να κεράσω ένα ποτό γιατί περνάω εγώ ωραία με την κοπέλα και το θέλει η ψυχή μου(που μπορεί να κεράσω και παρέα ολόκληρη αν γουστάρω) και άλλο να πρέπει να κεράσω γιατί είναι το 'αδύνατο φύλο' ή/και 'ο άντρας πρέπει να είναι ιππότης' και τέτοιες π@παριές... όχι κέρασμα, αλλά ούτε λεφτά για εισητήριο δεν θα δώσω στην δεύτερη περίπτωση...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Σοβαρά τώρα, όταν βγαίνω να διασκεδάσω, δεν σκέφτομαι να ικανοποιήσω καμιάς γκόμενας το μάτι και την ανασφάλειά της, παρά μόνο τον ευατό μου και από εκεί και πέρα να μεταδώσω ωραία ατμόσφαιρα, αν είναι δυνατόν βρε παιδιά, όλο για αυτό μιλάμε!Αν η γκόμενα σκέφτεται αλλιώς και θέλει υλικά και άλλα για να εκτιμήσει, τότε, να με συγχωράτε, δεν κάνουμε ο ένας για τον άλλο, και αν απαιτείται να τα στάξω στα λουλούδια και τα ποτά για να μαμήσω, όχι ευχαριστώ, ΔΕΝ θα πάρω, γιατί απλά: α) δεν εκτιμώ τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι και β) μαμάω ΠΟΛΥ ωραιότερα μωρά και ΠΟΛΥ πιο φθηνά και μου μένουν τα ρέστα(ή τα δίνω για επιπλέον μωρά ).
Άλλο να θέλω να κεράσω ένα ποτό γιατί περνάω εγώ ωραία με την κοπέλα και το θέλει η ψυχή μου(που μπορεί να κεράσω και παρέα ολόκληρη αν γουστάρω) και άλλο να πρέπει να κεράσω γιατί είναι το 'αδύνατο φύλο' ή/και 'ο άντρας πρέπει να είναι ιππότης' και τέτοιες π@παριές... όχι κέρασμα, αλλά ούτε λεφτά για εισητήριο δεν θα δώσω στην δεύτερη περίπτωση...
²³³³³²²²³²³²
-
Πανω απ'ολα παιζει η εμφανιση!
Το αμαξι ή το ακριβο σπιτι δεν μπορεις να το κουβαλησεις μεσα σε ενα μαγαζι, κλαμπ ή μπουζουκι.
Βεβαια στοιχεια της εμφανισης προυποθετουν ενα μεσο επιπεδο χρηματων. Για να εχεις ενα ωραιο ντυσιμο δεν θελει μια περιουσια, αλλα στιλ. Ενα πραντα πουκαμισο, οταν σε φοραει, και ειναι λαθος συνδιασμενο, δεν θα κανει καλυτερη εντυπωση απο ενα smart look ντυσιμο και ας ειναι και ζαρα ή no name.Bεβαια σε γνωστους κυκλους και παρεες, τοτε παιζει ρολο το τι εχει ο καθενας, γιατι λιγο πολυ μαθαινονται τα καλα.
Το μαρκετινγκ μας εχει οδηγησει στο να πληρωνουμε χιλιαδες αχρηστα πραγματα για να πουλαμε μουρη πχ κινητα τελευταιας γενιας, ipod, ψηφιακες κλπ που τελικα τι σημασια εχουν μπροστα σε ενα ωραιο σωμα?Σιγα να κατσει η γκομενα να ασχολειται με το 8800 ή το boxster του σαπιοκοιλια και να μην δει το τυπακι με τους κοιλιακους.... Εστω και αν παντρευτει καποτε τον σαπιοκοιλια, αν βρει ευκαιρια με εναν τυπο που να της αρεσει , θα του τα φορεσει.
Οποτε οταν βλεπετε κακασχημους τυπους με θεες, κατι δεν παει καλα, και σιγουρα θα παει χειροτερα στο μελλον!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
... Εστω και αν παντρευτει καποτε τον σαπιοκοιλια, αν βρει ευκαιρια με εναν τυπο που να της αρεσει , θα του τα φορεσει.Με διαφορά η πιο μαμάτη φράση που έχω διαβάσει μέχρι τώρα στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μια γυναικα πως να σκεφτεται αραγε σημερα για ολα αυτα?
λετε να την συγκινουν οι πορσε κ οι μονοκατοικιες με πισινα η οι μπρατσαραδες με τους κιλοιακους που χτυπανε κοκκινο στο gaymeter?Η προσωπικότητα του ανδρός δεν παίζει, έ;
-
Για να πω κι εγώ μια άποψη εδώ, μιας και έχω αλλάξει κατά καιρούς άποψη στο ζήτημα, 'τι ψάχνουν οι γυναίκες από τους άντρες'...
Λοιπόν, ιδανικά η γυναίκα θα ήθελε κάποιον όμορφο, έξυπνο, αστείο, τρυφερό, bon viveur , οικονομικά ανεξάρτητο, γυμνασμένο κλπ κλπ... Βέβαια, και αν υποθέσουμε πως υπάρχει κάποιος τέτοιος στον κόσμο , θ' αποτελεί το 0.000003459991 του πληθυσμού, άρα είναι μη υπολογίσιμο μέγεθος σε γενικότερη θεωρία...
Ξεκινάμε λοιπόν με την απλή θεωρία πως οι γυναίκες όπως και οι άντρες θέλουν όσο δυνατόν περισσότερα ο ένας από τον άλλο, αλλά επειδή είναι αδύνατον να έχουν, στο τέλος θα συμβιβαστούν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ με λιγότερα, και θα είναι και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!Ωραία, μετά από αυτό, πάμε να δούμε τι θα έκανε ευχαριστημένο/η κάποιον/α...
Η ομορφιά είναι κάτι απλό: παρόμοια ποσοστά ομορφιάς υπάρχουν και στα δύο φύλα: πχ έχουμε 20% όμορφους, 30% μέτριους, 30% να βλέπονται, 20% μπάζα , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!
Αρα πολύ απλά τους μοιράζουμε μεταξύ τους... Κανείς δεν θα είναι χαμένος και στις περισσότερες σχέσεις, όλοι κάπως έτσι βολεύονται...Λοιπόν, ανακεφαλαιώνω: οι καιροί είναι χαλεποί, τα χρήματα όταν υπάρχουν , υπάρχουν για να τοκίζονται ή να επενδύονται και όχι να πετιούνται στα μπουζούκια, ή στα Prada και τις Louis Vuitton (τυχαίο νομίζετε είναι πως στο κέντρο της Γλυφάδας θα δεις περισσότερους μαύρους να πουλάνε μαϊμούδες από την Καλλιθέα πχ;) και τέλος πάντως, οι λεφτάδες ήταν πάντα λίγοι για να φτάσουν για όλους και όλες...
Οι όμορφες εξάλλου ήταν πάντα περισσότερες από τους λεφτάδες, άρα όλο και κάτι θα μείνει και για μας....Αν η άλλη θέλει να 'πουληθεί' θα κατεβάσει το 'εμπόρευμα' στην αγορά και θα το 'πουλήσει' στον μεγαλύτερο πλειοδότη... Αυτές δεν μας αφορούν, καθώς ας τις αναλάβει η κοροϊδάρα να τις πληρώνει και να τις ανέχεται! Υπάρχουν βέβαια, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ δεν θα μπλέξουν στα πόδια μας, αν ήταν έτσι ας μας τα έτρωγαν οι Ρωσσίδες που η τιμή είναι στην διατίμιση και ξέρεις πόσο θα σου στοιχίσει το μαλλί...
Πώς λοιπόν θα κάνουμε το κομμάτι μας; Κι εμείς και οι γυναίκες, 'πλασάρουμε' τον εαυτό μας και διαλλαλούμε την 'πραμάτεια' μας ο ένας στον άλλο, χιλιάδες χρόνια τώρα... Από τον πίθηκο που έφερνε μπανάνες στην καλή του μέχρι σήμερα που φέρνουμε τα μη βρώσιμα κόκκινα τριαντάφυλλα, έχουν περάσει χρόνια πολλά, αλλά η κίνηση έχει την ίδια σημασία... Απλά , μιας και η καλή μας πλέον τρέφεται μόνη της συνήθως, θέλει να την συγκινήσουμε αλλιώς! Είπα και πιο πριν, αν η άλλη θέλει να τραφεί από τις....σάρκες μας, να πάει αλλού!
Το 'κουμπί' λοιπόν, είναι να δίνουμε τριαντάφυλλα αντί μπανάνας... Κοινώς , να 'επενδύσουμε' εκεί που έχουμε πλεονέκτημα : στοχεύουμε στις ανασφάλειες και στο θυμικό και όχι τόσο στο λογικό!
Δεν θ'ανταγωνιστούμε ποτέ αυτόν που θα της πληρώσει ένα τραπέζει στον Πλούταρχο με ένα κοφίνι λουλούδια! Εξάλλου, προσωπικά και να μου το χάριζες, ούτε στην εξώπορτα δεν θα πήγαινα! Αλλά θα πατήσουμε εκεί που πονάει: θα προσφέρουμε συναισθηματική ασφάλεια, αγάπη, τρυφερότητα! Αυτά ο λεφτάς δεν τα προσφέρει, γιατί δεν έχει χρόνο για χάσιμο, πρέπει να πάει ....στην επόμενη!Από την μικρή μου εμπειρία, λίγες θα παραγνωρίσουν αυτά τα χαρακτηριστικά, για χάρη των χρημάτων! Και μόνον ο φόβος του κέρατου από τους έχοντες και κατέχοντες, θα τις στείλει στην αγκαλιά μας! Επειδή έχω υπάρξει μέρος κύκλου 'λεφτάδων' μην έχοντας μία βέβαια, αλλά έχοντας....κοπέλα του κύκλου, έχω να πω πως....μην τους ζηλεύετε! ΟΚ, όταν είσαι 23 και έχεις χαρτζηλίκι 2000
-
σωστος ο HF
σωστος και ο travelman
παντως δε ξερω τι ειναι αυτο που κανει τους ανθρωπους να κανουν τα παντα για show off
YΓ. αλλιως ξεκινησε το θεμα απο , αυτους που πιστευουν οτι ειναι ανωτεροι , αυτοι που κανουν show off μαλλον πιστευουν οτι ειναι κατωτεροι
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
παντως δε ξερω τι ειναι αυτο που κανει τους ανθρωπους να κανουν τα παντα για show off
Aς ειναι καλα το lifestyle απο Νιτρο, ΚΛΙΚ, ΜΑΧ και λοιπα περιοδικα που εστησαν τοσο καλα , τοσα χρονια.
Σε καθε τευχος δεν ελλειπε ενα αρθρο για πως θα πουλησετε μουρη, πως να φερθειτε για να μετρατε, τι να κυκλοφορησετε και χιλιαδες αλλες μαλακ***!Εχουμε γινει Αμερικη και μαλιστα στη χειροτερη της εκδοχη!
Ολα ειναι πουλ μουρ!
Δεν εχει τοσο σημασια τι μορφωση εχεις, τι παιδεια εχεις, τι χαρακτηρα εχεις...Αρκει να εχεις χρηματα ή να φαινεται πως εχεις χρηματα!
Αλλιως θα σε αντιμετωπισουν παντου. Αλλιως να σκας με ενα πουντακι και αλλιως με μια slk.... -
Ωραίος ο HF. Μίλησε επιστημονικότατα. Ειδικά τα περί στόχευσης με βρίσκουν 100% σύμφωνο.
-
Δυστυχώς για όλα όσα βλέπουμε και συμβαίνουν γύρω μας φοβάμαι πως είμαστε ακόμα στην αρχή του κατήφορου και δεν έχουμε δει τίποτα...Πως έλεγε ο Μάρκες... Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας
-
Παρακολουθούσα την συγκεκριμένη συζήτηση και μου έκανε εντύπωση πως από το θέμα περι φαντασμένων κ.λ.π. πήγε στο 'πως θα ρίξω μια γκόμενα'
Αλλά μετά σκέφτηκα γιατί να μου κάνει εντύπωση αυτός δεν είναι ο τελικός σκοπός που κινεί τα πάντα
Υπάρχει και το κλασικό ρητό 'το μ&@#$ σέρνει καράβι' μάλλον τελικά ολόκληρο τον πλανήτη σέρνει αλλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη
Το θέμα είναι γιατί τον σέρνει είναι τελικά το αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής; ή πήπως έχει πέσει και αυτό βορά κάποιων 'έξυπνων' που εκμεταλεύονται όλα αυτά προς όφελός τους και μιλάμε για πολύ μεγάλο όφελος
Σκεφτείτε οτι για κάθε μπολυζάκι που λόγω σήματος πωλείται 1000% πάνω στην αξία του για κάθε αποθήκη που γίνεται hi σκυλάδικο για κάθε ισόγειο που γίνεται mast cafe από πίσω υπάρχουν κάποιοι που, τώρα που εσείς λιώνετε στις δουλειές σας για έναν ψωρομισθό για να αγοράσετε αυτά τα πράγματα, αυτοί είναι στα εξωτικά νησιά με αιθέριες υπάρξεις δίπλα τους (και κάτω τους) και περνάνε φίνα εις υγείαν των κορόϊδων.Άντε και καλές αγορές ...
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
ή πήπωςΚοίτα πώς φανερωνονται οι υποβόσκουσες επιθυμίες στον καθενα μας,και θα καταλάβεις πώς ΟΛΑ κινούνται με το σεξ.
-
Ασχετο, αλλα εχετε παρατηρησει οτι για τα προιοντα ακριβων εταιριων δεν κανουν ποτε εκπτωσεις?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ασχετο, αλλα εχετε παρατηρησει οτι για τα προιοντα ακριβων εταιριων δεν κανουν ποτε εκπτωσεις?Τι προϊόντα; Στα ρούχα κάνουν π.χ.
-
Και όμως τα Tods δεν κάνουν εκπτώσεις!
Στα Polo (στη βουκουρεστιου) αν πας και αογρασεις κατι περιοδο εκπτωσεων, σου δινουν μια τσαντα ΝΑ που λεει Polo blah blah blah SALES!
-
Έχεις βρει ποτέ στην Tod's παπούτσια που να μην είναι καινούρια? Επειδή οτιδπήποτε κι αν φέρουν, σε 2 βδομάδες έχει τελειώσει..
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
και θα μεινουμε με το χειροφρενο στο χερι+1
Περί ψωνισμένων και φαντασμένων, το ανάγνωσμα