-
- peugeot 306 gti
- ferrari F40 και F430
- ferrari 599GTB (αυτήν από τότε που την είδα στo μουσείο της ferrari κόλλησα άσχημα)
- BMW M3 E46
- Lotus Elise
-
- Lancia Delta Integrale 16v
- Ferrari F40
- Austin Mini Cooper
- Lamborghini Diablo
- Lotus Exige
- Ferrari Enzo
-
lambo countach
ferrari enzo & f40 & 599
bugatti veyron -
Αναρωτιέμαι,αν βαζαμε και ενα ερωτημα για το 'πόσα απο τα αυτοκινητα αυτα θα μπορούσαμε να τα οδηγήσουμε ικανοποιητικα' (και φυσικα αν μπορούσαμε να το διαπιστωναμε) ποιές θα ητανε οι απαντησεις
-
Carrera gt
SL 65 AMG
DB9 VolanteΤα έχω ερωτευτεί
-
Pagani Zonda
Ferrari F40
Aston Martin DB9
Lamborghini Murcielago
Audi Quattro/Lancia Delta Integrale Group B (στα χώματα)
1960's Mustang Convertible στην Route 66
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Χμ... ναι μεν αλλά... Εγώ φτιάνχομαι όταν οδηγώ ένα punto sporting του 98 πχ, όπως επίσης και ένα cinqo sporting. Ανάλογα φτιάχνομαι όταν οδηγώ ένα 107 ή ενα samurai. Μου τη σπάνε αφάνταστα όμως almera, primera, astra και λοιπό κακό συναπάντημα. Για να εξηγούμαι: εντελώς άχρωμα μικρομεσαία κυρίως που δεν σου προσφέρουν (σχεδόν) τίποτα οδηγικά. Για να αποφύγουμε μετέπειτα παρεξηγήσεις, μιλάω μόνο οδηγικά. Προφανώς και έχουν λόγο ύπαρξης τέτοια αυτοκίνητα αλλά όχι για να κάνεις βόλτες οποιουδήποτε είδους.Απόλαυση σίγουρα δεν πρόκειται να σου δώσουν. Αν όμως κατορθώσεις να πας γρήγορα με ένα από αυτά, τότε σίγουρα μπορείς να πας γρήγορα και με κουτί σπίρτα με ροδάκια.
Κανείς μας δεν θα ήθελε να ζητήσει ένα τέτοιο στην ερώτηση του τζίνι 'Διάλεξε αυτοκίνητο για την υπόλοιπη ζωή σου', αλλά αν έχεις τη δυνατότητα να τα οδηγήσεις όλα, σίγουρα θα ανακαλύψεις πράγματα που δεν φανταζόσουν λόγω των στερεότυπων.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Krusenmastersen. Όσο για αυτό που είπε ο dimsabas περί σωρού κλπ. ας σκεφτεί με τι χαιρόμασταν (εσείς δηλαδή γιατί εγώ είμαι νέοπας) 20 χρόνια πριν, που τώρα βολευόμαστε μόνο με sports και supercars.
-
- Lancia Delta Integrale
- Ferrari 599GTB και F430
- Lotus Elise
- Porsche 911 GT3 RS
- Αriel Atom
Αυτα μου ερχονται τωρα.. Απο τα πιο νορμαλ θα ηθελα να οδηγησω ενα 106 rallye καποια στιγμη...
και φυσικα GP Abarth P
-
Bugatti Veyron
Pagani Zonda
Ariel Atom
Οποιοδηποτε Caterham...
Οποιοδηποτε αυτοκινητο κλασης World Rally...
MRT -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν σας τύχει, θα δείτε ότι καταντά απίστευτα βαρετό, ελάχιστα μοντέλα ξεχωρίζουν από το σωρό.
Τάδε έφη ο 'Τα-έχω-κάνει-όλα-στην-οδηγική-μου-ζωή'
Όταν κάποια στιγμή φτάσεις να το κάνεις (δηλαδή να οδηγάς καθημερινά άλλο αυτοκίνητο και πολύ δύσκολα να συγκινείσαι), τότε θα μπορείς, σε παρακαλώ, να έχεις πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Και πίστεψέ με, με το πόστο που έχεις, το πολύ σε κάνα χρόνο, θα είσαι σε αυτήν ακριβώς τη θέση. Τότε θα με θυμηθείς. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις τους παλιότερους από σένα και να στο επαληθεύσουν.
ΥΓ. Όσο για τα συμπεράσματα για την οδηγική μου ζωή, κρίμα δεν είναι να χαλάμε τις καρδιές μας άνθρωποι που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και που έχουμε ιδωθεί τόσες φορές από κοντά; Αυτό λέω και γω!
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν σας τύχει, θα δείτε ότι καταντά απίστευτα βαρετό, ελάχιστα μοντέλα ξεχωρίζουν από το σωρό.
Τάδε έφη ο 'Τα-έχω-κάνει-όλα-στην-οδηγική-μου-ζωή'
Όταν κάποια στιγμή φτάσεις να το κάνεις (δηλαδή να οδηγάς καθημερινά άλλο αυτοκίνητο και πολύ δύσκολα να συγκινείσαι), τότε θα μπορείς, σε παρακαλώ, να έχεις πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Και πίστεψέ με, με το πόστο που έχεις, το πολύ σε κάνα χρόνο, θα είσαι σε αυτήν ακριβώς τη θέση. Τότε θα με θυμηθείς. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις τους παλιότερους από σένα και να στο επαληθεύσουν.
Ας μην αρχίσουμε τους αριθμούς. Ούτε ξέρεις τι έχω οδηγήσει και τι όχι, ούτε έχω ανάγκη να μπω στη διαδικασία να στο αναφέρω. Και δεν ξέρω για τους δικούς σου 'παλαιότερους', οι δικοί μου πάντως de facto θα διαφωνούσαν μαζί σου.
ΥΓ. Όσο για τα συμπεράσματα για την οδηγική μου ζωή, κρίμα δεν είναι να χαλάμε τις καρδιές μας άνθρωποι που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και που έχουμε ιδωθεί τόσες φορές από κοντά; Αυτό λέω και γω!
Να χαλάμε τις καρδιές μας γιατί;
Το ότι ξεκάθαρα δεν συμφωνώ σχεδόν με τίποτα από όσα έχεις γράψει ποτέ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαστούμε κιόλαςΚανείς μας δεν θα ήθελε να ζητήσει ένα τέτοιο στην ερώτηση του τζίνι 'Διάλεξε αυτοκίνητο για την υπόλοιπη ζωή σου', αλλά αν έχεις τη δυνατότητα να τα οδηγήσεις όλα, σίγουρα θα ανακαλύψεις πράγματα που δεν φανταζόσουν λόγω των στερεότυπων.
+1. Τεράστια αλήθεια.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Krusenmastersen. Όσο για αυτό που είπε ο dimsabas περί σωρού κλπ. ας σκεφτεί με τι χαιρόμασταν (εσείς δηλαδή γιατί εγώ είμαι νέοπας) 20 χρόνια πριν, που τώρα βολευόμαστε μόνο με sports και supercars.
Προσωπικά, ακόμα μπορώ να χαρώ ή και να συγκινηθώ με 'ταπεινά' (ας μου συγχωρηθεί ο όρος) αυτοκινητάκια. Ένα πολύ ακριβό, sport ή supercar μπορεί να σε συγκινήσει πιο εύκολα. Αλλά το 'εύκολα' δεν είναι πάντα το ζητούμενο. Για μένα τουλάχιστον
-
Porsche 911 GT3 RS
Lotus Elise
Honda S2000
Lancia Delta Integrale
Lamborghini Gallardo SuperleggeraΑυτη τη στιγμη θα ηθελα ενα mx-5 NC ασπρο και θα ημουν υπερικανοποιημενος!
Τα αλλα εχω καιρο να τα οδηγησω οταν αρχισω να βγαζω δικα μου λεφτα! -
Honda NSX-R & S2000 (Respect...-Honda talking)
BMW Z8
FERRARI F50 Spider (έχω κόλλημα με τις 'ανοιχτές' Ferrari)
Porsche 912 (μοντέλο δεκαετίας '60- την είδα φέτος στο 1st Sports Cars Show στο Ανατόλια)
Lotus Elise
Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR FQ400 -
Ο χρήστης V-Tec_Killer έγραψε:
Porsche 912 (μοντέλο δεκαετίας '60- την είδα φέτος στο 1st Sports Cars Show στο Ανατόλια)
αν επιτρέπεται τι σε έκανε να θες να την οδηγήσεις περισσότερο από μια 911?
-
Ξέρω ότι δεν θα ήθελα να οδηγήσω τον έρωτά μου, την 250 gto. Θα την έβρισκα τόσο απελπιστικά δύσκολη, που θα έβαζα τα κλάμματα. Οπότε, καλύτερα να παραμείνει ως όνειρο.
Δεν θα κάνω λίστα με τα αγαπημένα μου, απλά θα είχα μεγάλη περιέργεια να οδηγήσω τα:
-Ένα οποιοδήποτε σύγχρονο σούπερκαρ. Να δω πόσο φιλικά είναι, επιτέλους.
-306 gti. Είναι τόσο θεϊκό όσο λένε; (συμβιβάζομαι και με rallye)
-Alfasud. Έχω διαβάζει ότι είχε πολύ ιδιαίτερη συμπεριφορά.
-Mini Cooper S, το αυθεντικό
-Elise. Κεντρομήχανο πούπουλο. Πόσο διαφορετική είναι από τα νορμάλ αυτοκίνητα;
-Ένα οποιδήποτε wrc!
-911rs. Την widowmaker
-Land cruiser 100!Γενικά, μ' αρέσει να οδηγάω διαφορετικα αυτοκίνητα και να εμπλουτίζω τις εμπειρίες μου! Όσο ταπεινά κι αν είναι.
-
Bugatti Veyron και μια F1.
-
mclaren f1
αγωνιστικο καρτ
skyline r34
το αμαξι μου με +50 αλογα -
Βασικά αυτό τον καιρό 2 μοντελα μου έχει κολλήσει να οδηγήσω και δν έχω αξιωθεί ακόμα, και τα 2 αρκετά ταπεινά θα έλεγα.
Ένα μινι (και ας μην είναι Κούπερ) και ένα 2cv.
Καμια προσφορά? -
Κάτι τέτοια θέματα ποστάρετε και μας βάζετε να κάνουμε όνειρα. Δεν πειράζει αφού με την άτιμη ζέστη δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, ας ονειροπολήσουμε...
Από σχετικά νορμάλ θα ήθελα τα εξής:
Alfa Romeo 147 GTA, 156 1.8
BMW 325 compact, M3 E30
Honda S2000*
Mazda miata mk1*, 323 GTX/GTR, RX-7 mk3
Mini Cooper S* (το αυθεντικό βέβαια!)
Mitsubishi EVO 7, 9 (και τα άλλα φυσικά δεν με χαλάνε)
Peugeot 106*/306 rallye
Subaru Impreza STi 2006Πιο σπέσιαλ καταστάσεις:
Bristol Fighter (άρεσε στον Σέτραιτ...)
Οποιοδήποτε αξιοπρεπές Caterham
Dodge Viper
Ford Mustang GT350 (βασικά αυτή του Μπούλιτ θέλω τώρα που το σκέφτομαι)
Ferrari 355, F430, 550/575, 599 GTB και οποιαδήποτε άλλη ακόμα και μοντιάλ!!!
Lamborghini Miura (πιο πολύ λόγω ιστορίας...)
McLaren F1 (ο ορισμός του σούπερκαρ)
Mercedes 300SL Gullwing (παιδικός έρωτας )
Porsche 911 997, Cayman, 959, GT2 996Δυστυχώς θα είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένος αν καταφέρω να οδηγήσω όπως τους αρμόζει μερικά από την πρώτη λίστα και πανευτυχής αν καταφέρω να μετακινήσω έστω και ένα από τη δεύτερη...
*να έχω και τα χαπάκια που έπαιρνε η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων για να μικραίνω ελαφρώς μπας και χωρέσω. Για το δε ραλλύ που έχω οδηγήσει αλλά όχι όπως θα ήθελα θα αρκούσε να μίκραιναν μόνο τα πόδια! Στο δε κουπεράκι ίσως και να μου έβγαινε το σύστημα χαιτάουερ
αυτοκινητα που θα θελατε να οδηγησετε