-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
εγω την αποψη μου λεω και σε οποιον αρεσει. η αποψη μου ειναι οτι λευκοι και αραπηδες δεν ειναι ισοι. ποτε δεν ηταν και ποτε δεν θα γινουν. δεν ειπα ομως κανεναν 'ηλιθιο' επειδη πιστευει πως ειναι.
εσυ που ζεις στην χαρτοσφαιρα... στον επιστρεφω τον χαρακτηρισμο.Δεν έχεις δίκαιο και το ξέρεις. ΑΠλά έτσι θα ήθελες να είναι. Η λευκή φυλή αλλού υπερέχει και αλλού υστερεί.
Ότι υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και είναι και ιατρικώς τεκμηριωμένες και καταγεγραμμένες, πολλές από τις οποίες ΠΟΤΕ δεν θα βγουν στη δημοσιότητα.
Πάντως η άποψη σου είναι 'μια ακόμη άποψη', προσωπική, αστεία κατ'εμέ , και εκφράζεσαι με τρόπο τρελά απαράδεκτο... -
κατα τα άλλα μιλάμε για τις επιδόσεις...του Hamilton...
μην δίνετε σημασία ρε παιδιά...προσπεράστε τα. Γιατί η διόγκωση από μέρους σας περισσότερο κακό κάνει...
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
εγω την αποψη μου λεω και σε οποιον αρεσει. η αποψη μου ειναι οτι λευκοι και αραπηδες δεν ειναι ισοι. ποτε δεν ηταν και ποτε δεν θα γινουν.Εσύ καλά κάνεις και έχεις την άποψή σου. Η άποψή σου όμως δεν γίνεται δεκτή εδώ μέσα. Μη ρωτήσεις γιατί. Η απάντηση είναι 'γιατί έτσι'. Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση και ban alert ταυτόχρονα, στο επόμενο ρατσιστικό 'κιχ' έχεις φύγει.
Προς υπολοίπους (ξανά): δεν υπάρχει κανείς λόγος να απαντάτε, πόσο μάλλον υβριστικά. Κατανοώ την οργή σας, αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα.
[mod]
-
Μην ξανακάνεις δημοσίευσή σου να μοιάζει με επέμβαση mod!
-
banned!
Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτηση κανονικά, ο BiLL-MS δεν είναι πια μαζί μας.
-
Hremia pedes afiste tous ratsismous apo thn exw...edw uparxei protathlitismos... h mexri twra poreia tou dixnei oti einai o poio stathers odhgos mesa stou 4 kaluterous kai tou axizei to protathlima asxeta an einai mikros kai einai h prwth tou xronia sthn F1.Auto pisteyw tha to xekatharisei h dieythintis ths F1 se sinergasia me tis poliethnikes opou kai pezoun simantiko rolo sthn F1
-
Οι ΜακΛαρεν εχουν μια διαφορα βαθμων αλλά είμαστε ακόμη στη μέση της χρονιάς. Γι' αυτό και (μάλλον) δεν τις αφησαν να μονομαχήσουν προχτές..
Αν είχαμε 3-4 αγώνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα και είχαν διαφορά από τη Φερράρι τότε θα βλέπαμε ωραία μονομαχία...Και στους 2 τελευταίους αγώνες ο Αλόνσο ήταν πιο γρήγορος στα δοκιμαστικά και στο 3ο μέρος αυτών ο Χάμιλτον τον περνούσε
μήπως στα practice ο Χαμιλτον ετρεχε με ποιο πολύ καυσιμο??
για να συνηθίσει το μονοθέσιο με λίγο καυσιμο, στην κατάσταση που είναι δηλαδή στο Q3? -
To πιο ανουσιο τοπικ ολων των εποχων κατεληξε το συγκεκριμενο...
-
Alonso also revealed how the McLaren team has changed its tune since
Hamilton won his first race at Montreal a couple of weeks ago. Now Alonso claims he is happy with the team's renewed attitude and denies that he was angry at the team for allowing Hamilton access to his car's data.He added: 'After last week, when I said that they were happier when Hamilton won, something that everybody realised too, I think they are now being more cautious over their behaviour. And (at the American Grand Prix) we saw a more balanced delight.'
Referring to sharing data with Hamilton, he said: 'The team does a good job in that respect. Since he is in a new category and he doesn't know the tracks, on Fridays he gets all the data from my car and my laps so he can learn the circuit better and knows where the is to be found.'
- Τους μάλωσε και δε χαίρονται δημόσια τόσο πολύ με το Hamilton.
- 'Εγώ φταίω που του δίνω τα δεδομένα και μαθαίνει γρήγορα τις πίστες'. Μπουχουυυυ
Έτσι, να έχουμε να ασχολούμαστε ανάμεσα στα Grands Prix! Χιχι!
-
Θυμηθείτε το: ο Alonso θα καταντήσει ο Jacques του μέλλοντος
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θυμηθείτε το: ο Alonso θα καταντήσει ο Jacques του μέλλοντοςμε 2 champs απέναντι στον πολύ Μ. Σουμάχερ δεν νομίζω.
ταμείο στο τέλος του έτους...(αλλά κ πάλι νωρίς είναι...με τόσες 'φωτοβολίδες' που έχουν πάρει 1 champ)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θυμηθείτε το: ο Alonso θα καταντήσει ο Jacques του μέλλοντος
με 2 champs απέναντι στον πολύ Μ. Σουμάχερ δεν νομίζω.
Σε δηλώσεις, εννοώ, όχι σε ικανότητα.
-
Ο Villeneuve μόλις πήρε το πρωτάθλημα πήγε σε μια νεοσύστατη ομάδα μόνο και μόνο για τα λεφτά. Εκανε κάτι αντίστοιχο ο Αλόνσο? Σε κορυφαία ομάδα πήγε...θα μπορούσε να είχε πάει και στη Honda με διπλάσιο μισθό από ότι στη ΜακΛάρεν(στον Rossi εδιναν 100 εκατομ. στον Αλόνσο δε θα έδιναν 50 τα τζαπόνια που θέλουν να έχουν σταρ στην ομάδα τους?)
Ο Villeneuve βρέθηκε από την αρχή σε κορυφαία ομάδα και πηρε το πρωτάθλημα στη δευτερή του χρονιά, ενώ ο Αλόνσο στράγγιξε και την τελευταία δυνατότητα που του έδινε η ταπεινή Μινάρντι για να τον εμπιστευτεί ο Μπριατόρε που τον έκανε δοκιμαστή και μετά οδηγό.
Ο Villeneuve ήταν πολύ πλούσιος πριν πάει στην F1 ενώ ο Αλόνσο ήταν φτωχός και με όπλο το ταλέντο του κερδιζε χορηγούς ακόμη και όταν ήταν στα καρτ πολύ μικρός. Ποτέ δεν έδωσε φράγκο, όλα πλούσιοι Ισπανοί τα πλήρωναν από τότε που ήταν 7 χρονών. Φαντάσου τι ταλέντο είχε...
Οσο για τις δηλώσεις, κορυφαία ομάδα είναι η ΜακΛάρεν όλοι πάνω της στρεφουν τα βλέματά τους. Οταν άφηναν το Μπαρικέλλο να μιλήσει τις προηγούμενες χρονιές εναντίον του Σουμάχερ χαμός δε γινόταν? Στο επόμενο γκραν πρι εάν νικήσει ο Αλόνσο και δεν επιτρέψουν στο Χάμιλτον να κάνει προσπεράση δε θα πει και ο Βρετανός παρόμοια? -
Ο χρήστης tls έγραψε:
Δεν ήξερα ότι ήταν φτωχός, (o Αλόνσο),πραγματικά έχω συγκινηθεί
Να γίνει αμέσως ταινία παρακαλώ...Καλή ιδέα. Αναλαμβάνεις πρωταγωνιστής?
Έτσι κι αλλιώς έχεις πλάκα! -
Καλα δεν θα τον μαζέψανε και απο τις φαβέλες,απλά δεν θα ηταν κανας πλούσιος.Χλωμο μου φαινεται ενα παιδακι 7 ετων να εχει δικο του αγωνιστικο καρτ χωρις να εχει ξηλωθει ο φαδερ, εκτός εάν στην Ισπανια γινεται τρελο κυνηγι ταλεντων,κατι που δεν μου φαινεται πιθανό....
-
Ετρεχε από μικρός σε μία πίστα...
τον πρόσεξε ο ιδιοκτήτης της και μίλησε γι' αυτόν σε γνωστούς κλπ κλπ και τον έπαιρναν στις ομάδες λόγω του ταλέντου του.Από την εποχη που ετρεχε στα καρτ το καρτ του ηταν γεμάτο χορηγούς, σε σχέση με άλλα που ήταν αδεια από αυτοκόλλητα
Μέχρι τα 18 έτρεχε στα καρτ μετά formula nissan και F3000.τα υπόλοιπα είναι γνωστά
Χωρίς την Telefonica όμως δε θα είχε πάει στα μονοθέσια
Αν σκεφτεί κανείς πως τα έξοδα για να τρέξει κανείς πχ στη formula renault 2000 είναι 500000 euros.... -
Ωωωωωπα οχι και 500, περιπου 200 χιλιαρικα ειναι αλλα ναι ειναι απλησιαστο χωρις χορηγους.
Βασικα τοσο ο Αλονσο οσο και ο Χαμιλτον προερχονται απο οικογενειες χωρις ιδιαιτερη οικονομικη ανεση αλλα ηταν αρκετα ταλαντουχοι για να βρουν υποστηριξη απο πολυ νωρις ωστε να συνεχισουν.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ωωωωωπα οχι και 500, περιπου 200 χιλιαρικα ειναι αλλα ναι ειναι απλησιαστο χωρις χορηγους.Βασικα τοσο ο Αλονσο οσο και ο Χαμιλτον προερχονται απο οικογενειες χωρις ιδιαιτερη οικονομικη ανεση αλλα ηταν αρκετα ταλαντουχοι για να βρουν υποστηριξη απο πολυ νωρις ωστε να συνεχισουν.
Tόσο πολύ κατεβηκε?? πριν 2 χρονια ήταν 500χιλ. για το ευρωπαικό πρωταθλημα μιλάω...
Τα τελευταία χρόνια παντως με τα energy drinks είναι ευκολο να βρει καποιος χορηγό -
Καλα, ειδικα για το Ευρωπαϊκο μπορεις να ξοδεψεις οτι θες σε λαστιχα, εχω ακουσει αρκετα παλαβα απο οδηγους ακαδημιων (Τογιοτα, Ρεντ Μπουλ κλπ). Παντως γενικα η τιμη χωρις υπερβολες αλλα και χωρις στερησεις παιζει στα 200 απο μετρια ομαδα μεχρι 250 σε κορυφαια.
-
To 'όχι ιδιαίτερη οικονομική άνεση' πώς προσδιορίζεται? Γιατί έστω και για τις πρώτες χρονιές κάποιου στα καρτ χρειάζονται κάποια χρήματα, καθόλου ευκαταφρόνητα.
Την εποχή π.χ. του Schumacher ή του Senna κτλ που τα πράγματα στις μικρές κατηγορίες ήταν κάπως πιό ερασιτεχνικά μπορεί κάποιος να πει ότι όντως ξεκίνησαν φτωχοί κάποιοι. Αλλά σήμερα χλωμό ως αδύνατο.
Lewis Hamilton