-
Ο χρήστης tls έγραψε:
Μα πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος που πιστεύει πως ο Αλόνσο έγινε πρωταθλητής επειδή είχε ταλέντο
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρίσκετε πίσω απ΄τον Αλόνσο.Δεν γνωρίζετε (λογικό είναι μην αισθάνεστε άβολα,λίγοι γνωρίζουμε καλά τα πράγματα) ποιοι τον στηρίζουν.
Ποτέ δεν ήταν φτωχός ο Αλόνσο,πάντα είχε την νέα τάξη πραγμάτων να το στηρίζει...ΥΓ.Σκεφτόμαστε πριν κάνουμε post ή ρωτάμε τον tls
Όπα μεγάλε, εδώ μας στέλνεις αδιάβαστους. Νέα τάξη? Μήπως διαβάζεις λάθος έντυπα?
Χρειαζόταν τίποτε περισσότερο από τον Μπριατόρε??? Και τον τσαμπουκα και ταλέντο που έχει? -
Ο χρήστης tls έγραψε:
ΥΓ.Σκεφτόμαστε πριν κάνουμε post ή ρωτάμε τον tls...για λέγε... για λέγε...
-
Ο χρήστης tls έγραψε:
(λογικό είναι μην αισθάνεστε άβολα,λίγοι γνωρίζουμε καλά τα πράγματα)Ποτέ δεν ήταν φτωχός ο Αλόνσο,πάντα είχε την νέα τάξη πραγμάτων να το στηρίζει...
ΥΓ.Σκεφτόμαστε πριν κάνουμε post ή ρωτάμε τον tls
Φιλε tls, μηπως μπορεις να αποκαλυψεις (αν δεν ειναι classified information) αν εχεις συγγενεια με καποιον απο του παρακατω:
Α.Π.
Δημοσθένη Λιακόπουλο
FireBro
George W. BushΕυχαριστω θερμα
Ενας πιστος θαυμαστης σου
-
Ο χρήστης tls έγραψε:
O LH θα σπάσει τα ρεκόρ του MS μέχρι το 2015 και μετά θ΄αποσυρθεί δίνοντας την θέση του στον εντεκάχρονο σήμερα Kajima Seli Hu (Κίνα)
Υπαρχει καπου να το παιξουμε σε στοιχημα αυτο;
-
Ο χρήστης tls έγραψε:
O LH θα σπάσει τα ρεκόρ του MS μέχρι το 2015 και μετά θ΄αποσυρθεί δίνοντας την θέση του στον εντεκάχρονο σήμερα Kajima Seli Hu (Κίνα)... άντε τώρα να θυμάμαι εγώ το παραπάνω ποστ το 2015!!!
Υ.Γ.: Φίλε tls, θα με πάς βόλτα με τη 'μηχανή του χρόνου'??? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 2139!!
-
Ο χρήστης tls έγραψε:
Νομίζω πως ήρθε η ώρα ν΄αποκαλύψω κάποιες λεπτομέρειες για τον LH.Το πραγματικό του όνομα είναι Frank James Wells και μόνο Βρετανός δεν είναι...
Είναι καθαρόαιμος Αμερικάνος απ΄το Salt Lake City της Utah.
Είναι ο νέος 'κανακάρης' της νέας τάξης πραγμάτων και θα τον βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα στις πίστες.Υπήρχε η σκέψη ν΄αφήσουν τον προηγούμενο 'κανακάρη' (FA) να πάρει το τρίτο και να φύγει αλλά τελικά αποφασίστηκε ο LH να είναι ο πρωταθλητής για το 07.
Ο LH θα πάρει το πρωτάθλημα κερδίζοντας 7 αγώνες (2 έχει ήδη κερδίσει)
Βρετανία,Γαλλία,Γερμανία,Ιταλία,Ιαπωνία (+Καναδά,ΗΠΑ)
Σας θυμίζει κάτι ο παραπάνω συνδυασμός;O LH θα σπάσει τα ρεκόρ του MS μέχρι το 2015 και μετά θ΄αποσυρθεί δίνοντας την θέση του στον εντεκάχρονο σήμερα Kajima Seli Hu (Κίνα)
Αυτά τα ήξερα και εγώ. Εμένα μου τα είπε ένας γέροντας από το Αγιο Όρος ο οποίος επίσης μου είπε ότι ο Κοβαλάινεν είναι από το Σείριο για αυτό έχει τόσο μεγάλο κεφάλι.
-
οταν γραφω ότι ο Αλόνσο ήταν φτωχός εννοώ ότι τα ηταν φτωχος για να ασχολείται με μηχανοκίνητα οχι κυριολεκτικα φτωχός...
Ο Σεννα ηταν από πλουσια οικογενεια και οταν πηγε να τρεξει σε μονοθεσια εψαχνε και αυτός για χορηγούς...τα έξοδα είναι πολλά -
Ο χρήστης tls έγραψε:
Νομίζω πως ήρθε η ώρα ν΄αποκαλύψω κάποιες λεπτομέρειες για τον LH.Το πραγματικό του όνομα είναι Frank James Wells και μόνο Βρετανός δεν είναι...
Είναι καθαρόαιμος Αμερικάνος απ΄το Salt Lake City της Utah.
Είναι ο νέος 'κανακάρης' της νέας τάξης πραγμάτων και θα τον βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα στις πίστες.Υπήρχε η σκέψη ν΄αφήσουν τον προηγούμενο 'κανακάρη' (FA) να πάρει το τρίτο και να φύγει αλλά τελικά αποφασίστηκε ο LH να είναι ο πρωταθλητής για το 07.
Ο LH θα πάρει το πρωτάθλημα κερδίζοντας 7 αγώνες (2 έχει ήδη κερδίσει)
Βρετανία,Γαλλία,Γερμανία,Ιταλία,Ιαπωνία (+Καναδά,ΗΠΑ)
Σας θυμίζει κάτι ο παραπάνω συνδυασμός;O LH θα σπάσει τα ρεκόρ του MS μέχρι το 2015 και μετά θ΄αποσυρθεί δίνοντας την θέση του στον εντεκάχρονο σήμερα Kajima Seli Hu (Κίνα)
φτουυυ ρε γμτ και γω νομιζα οτι ο Χαμιλτον είναι απ'τα μέρη μου
-
**vengas, **
δεν χρειάζεται να απολογείσαι φίλε, χαλάρωσε λίγο και διασκέδασε... -
Hamilton crashes kart after charity auction
21 June 2007Lewis Hamilton crashed the go-kart that had been sold at a charity auction for £42,000 on Thursday. The 22-year-old championship leader has yet to make a mistake in a Grand Prix but during a demo in the kart around a specially constructed track in central London he lost control after clipping a barrier.
The contact flipped the go-kart around, but Hamilton emerged without injury. The damage to the kart was not at all significant though.
Χαχα! Καλό! Εκτονώνεται αλλιώς το παιδί!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
(λογικό είναι μην αισθάνεστε άβολα,λίγοι γνωρίζουμε καλά τα πράγματα)
Ποτέ δεν ήταν φτωχός ο Αλόνσο,πάντα είχε την νέα τάξη πραγμάτων να το στηρίζει...
ΥΓ.Σκεφτόμαστε πριν κάνουμε post ή ρωτάμε τον tls
Φιλε tls, μηπως μπορεις να αποκαλυψεις (αν δεν ειναι classified information) αν εχεις συγγενεια με καποιον απο του παρακατω:
Α.Π.
Δημοσθένη Λιακόπουλο
FireBro
George W. BushΕυχαριστω θερμα
Ενας πιστος θαυμαστης σου
-
Ο Lewis Hamilton φαινεται να ειναι το νεο αγαπημενο παιδι της Βρετανιας. Και πως οχι αφου πριν τον αγωνα στις ΗΠΑ δεν ειχε κερδισει Βρετανος οδηγος για σχεδον 20 χρονια αν δε κανω λαθος. Ειναι καλος οδηγος σε, μεχρι στιγμης, καλη και αξιπιστη ομαδα. Αν και στην αρχη της καριερας του στην Φορμουλα 1, εχει 15 χρονια εμπειριας στον μηχανοκινητο αθληισμο, αρα δεν ειναι μονο ταλεντο, αλλα καλλιεργημενο ταλεντο. Αν συνεχισει ετσι με σκληρη δουλεια θα ειναι one for the future.
-
Εξαιρώντας τον David Coulthard που είναι από Σκωτία, ο τελευταίος Άγγλος νικητής πρέπει να ήταν ο Johnny Herbert στο θρυλικό Grand Prix του 1999 στο N'u'rburgring που ο Θεός έλειπε διακοπές.
-
Τον Button ξεχασες περσυ στην Ουγγαρια.
-
Ω, ναι, σαφώς. Τόσο πρόσφατο που μου διέφυγε
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τον Button ξεχασες περσυ στην Ουγγαρια.που εβαλε φρένο στο ρεκόρ του περισσοτερες pole χωρις νίκη αν θυμαμαι καλα!
-
D'oh!Εννοουσα νικη στην πιστα της Indianapolis οχι γενικα σε αγωνα F1.
Lewis Hamilton