-
submariner, δεν με κατάλαβες μάλλον. Δεν σχολιάζω φυσικά για τις πωλήσεις τις 159 (αυτό σε άλλο θέμα θα έπρεπε να γίνει), ούτε για την έρευνα του περιοδικού, όσο για το ότι τα κείμενα δεν δίνουν να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς μετρήθηκε. Ωστόσο, θα ρίξω μια ματιά και στο περιοδικό, και ελπίζω να βγάλω συμπεράσματα παραπέρα από έναν ξερό αριθμό (79, 96 κλπ.) και το 'προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης' π.χ.
Εκεί που βγάζω το καπέλο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν ΟΛΑ τα περιοδικά του χώρου, είναι οι οδηγοί αγοράς με πλήρη σχεδόν καταγραφή των προβλημάτων, των τιμών ανταλλακτικών κλπ. Το Autocar έχει τέτοια πράγματα και νομίζω και το EVO είναι αναλυτικό σε τέτοια θέματα.
-
Πόσο δίκιο έχεις Μαστρο-Αρίστο. Είναι τελείως edit [Krus]
-
Χωρις να διαφωνω τελειως με τα αποτελεσματα με τις φτωχες μου γνωσεις στην στατιστικη , δεν μπορω να καταλαβω πως μια στατιστικη ερευνα ειναι εγκυρη απο την στιγμη που το δειγμα αποτελειται απο ατομα που απο μονα του ς επελεξαν να συμμετασχουν...
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Χωρις να διαφωνω τελειως με τα αποτελεσματα με τις φτωχες μου γνωσεις στην στατιστικη , δεν μπορω να καταλαβω πως μια στατιστικη ερευνα ειναι εγκυρη απο την στιγμη που το δειγμα αποτελειται απο ατομα που απο μονα του ς επελεξαν να συμμετασχουν...Εχμ,κανονικα δηλαδη πως γινεται;Βγαινουν τα τανκς νυχτα και μαζεύουν το 'δείγμα';
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
submariner, δεν με κατάλαβες μάλλον. Δεν σχολιάζω φυσικά για τις πωλήσεις τις 159 (αυτό σε άλλο θέμα θα έπρεπε να γίνει), ούτε για την έρευνα του περιοδικού, όσο για το ότι τα κείμενα δεν δίνουν να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς μετρήθηκε. Ωστόσο, θα ρίξω μια ματιά και στο περιοδικό, και ελπίζω να βγάλω συμπεράσματα παραπέρα από έναν ξερό αριθμό (79, 96 κλπ.) και το 'προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης' π.χ.Εκεί που βγάζω το καπέλο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν ΟΛΑ τα περιοδικά του χώρου, είναι οι οδηγοί αγοράς με πλήρη σχεδόν καταγραφή των προβλημάτων, των τιμών ανταλλακτικών κλπ. Το Autocar έχει τέτοια πράγματα και νομίζω και το EVO είναι αναλυτικό σε τέτοια θέματα.
Δυστυχώς φίλε δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι οτι τα αποτελέσματα προφανώς αφορούν όσους έλαβαν μέρος και συμπλήρωσαν τα στοιχεία της έρευνας. Ετσι γίνεται στις στατιστικές έρευνες. Τα αποτελέσματα αφορούν αυτούς που έλαβαν μέρος. Κανείς δε λαμβάνει μέρος με το ζόρι η αποκλείεται από αυτήν. Το οτι οι 16 στις 17 Alfa είχαν προβλήματα γιαυτό δε φταίει η Chevrolet. Επίσης εάν υπήρχαν 16 Αλφίστι δυσαρεστημένοι που ήθελαν να πάρουν μέρος στην έρευνα αυτό δε απαγορεύει και στους ικανοποιημένους αλφίστι να πάρουν μέρος. Το ίδιο ισχύει και όλες τις άλλες φίρμες φυσικά που πήγαν πολύ καλύτερα στα αποτελέσματα.
Εγώ στους εγκάθετους θα απαντήσω οτι τα αποτελέσματα μιας έρευνας ένα σοβαρό περιοδικό τα δημοσιεύει έτσι όπως αυτά καταγράφονται. Το εάν κάποιοι συνωμότησαν η όχι κατά της Αλφα της Lancia η της VW αυτό δεν έχει να κάνει με την δημοσίευση των αποτελεσμάτων και τη διεξαγωγή της έρευνας. Κανείς δεν αποκλείστηκε πιστεύω από την έρευνα ούτε υποχρεωτικά συμμετείχε. Θεωρώ μάλιστα πολύ 'γενναίο' ένα περιοδικό να δημοσιεύει μία ερευνα η οποία κατακεραυνώνει όλη σχεδόν την πρεστιζάτη ελίτ της ελληνικής αυτοκινητικής κουλτούρας χωρίς να φοβάται τα... επακόλουθα. Ας τολμούσαν και άλλα περιοδικά να κάνουν κάτι το ανάλογο...εάν δεν υπολόγιζαν το κόστος.
Στην τελική όσες ανάλογες έρευνες έχω διαβάσει μέχρι τώρα πανευρωπαικές η άλλες, πουθενά δεν έχω δει να διαπρέπουν οι Αλφα οι Λαντσια η VW με το group της ούτε οι BMW kai Mercedes. Στο μέσο όρο στην καλύτερη περίπτωση βρίσκονται πάντα. Ολοι δηλαδή παγκοσμίως συνομοτούν εναντίον των Ιταλογερμανών? Ολες τις ανάλογες έρευνες τις διεξάγουν άσχετοι και ανίδεοι? Γιατί οι εγκάθετοι δεν παρουσιάζουν μία έρευνα ποτέ που να δείχνει τελευταία σε αξιοπιστία τα Ιαπωνικά η κορεάτικα και πρώτα τα Ιταλογερμανικά? Θέλουν ν αζουν το μύθο τους κάποιοι στην Ελλάδα? Πρόβλημα τους. Το να κατηγορείς ομως τους άλλους επειδή δε ζούνε τον ίδιο μύθο αυτό πάει πολύ....
Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν μεμπτά σημεία, σίγουρα αυτή η έρευνα δεν είναι αντιπροσωπευτική 100%, όμως είναι μία κίνηση προς τη θετική κατεύθυνση και μακάρι και άλλα περιοδικά του χώρου να διεξάγουν ανάλογες μετρήσεις όπως γίνονται και χρόνια τώρα στο εξωτερικό και ας υπάρχουν μεμπτά σημεία. Από εκεί όμως μέχρι να καθυβρίζουμε και να θεωρούμε εκ των προτέρων ως αναξιόπιστους τους ανταγωνιστές μας για 'μικροπολιτικά' συμφέροντα ε αυτό χαρίζει τον Iron Cross στους επίδοξους γλυψιματίες. απωθημένων ανταγωνισμού και μικροπρέπειας.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αλλά δε νομίζω να έχω γίνει γιατί για να γίνει αυτό πρέπει κάποιοι να μη δεχτούν το παράσημο ανδρείας και δεν αναφέρομαι σ'εσένα φίλε μου….
-
Στο παραπάνω να προσθέσω, πως αν υπήρχαν αυτές οι έρευνες από αρκετούς φορείς ώστε να ασκείται πίεση στην κάθε αντιπροσωπεία, τότε θα βελτιωνόντουσαν και οι υπηρεσίες τους και η συμπεριφορά τους προς τους πελάτες τους και θα αντιμετώπιζαν καλύτερα ακόμα και το πιο ασήμαντο πρόβλημα.
Επίσης πρέπει να καθιερωθεί και σύστημα αξιολόγησης των εξουσιοδοτημένων συνεργείων και στο after sales κομμάτι γενικότερα. Εκεί να δείτε γέλια (ή κλάμματα, όπως το δει κανείς) με τα αποτελέσματα και πόσοι θα αναγκαστούν σοβαρευτούν μετά...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχμ,κανονικα δηλαδη πως γινεται;Βγαινουν τα τανκς νυχτα και μαζεύουν το 'δείγμα';
Ακομα και η Στατιστικη Γ' Λυκειου λεει ξεκαθαρα οτι για να ειναι εγκυρη μια ερευνα το δειγμα πρεπει να επιλεγεται τυχαια απο τον πληθυσμο.
Με απλα λογια δεν γινεται να κανεις μια ερευνα και να βγαζεις ανακοινωση οποιος θελει ας ερθει να μας πει τη γνωμη του , γιατι τοτε το αποτελεσμα ειναι κατευθυνομενο...
Ειμαι σιγουρος θα το ειχες κανει το μαθημα αν δεν ειχες να συμμετασχεις σε ανωτερους αγωνες...
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Στην τελική όσες ανάλογες έρευνες έχω διαβάσει μέχρι τώρα πανευρωπαικές η άλλες, πουθενά δεν έχω δει να διαπρέπουν οι Αλφα οι Λαντσια η VW με το group της ούτε οι BMW kai Mercedes.
Εχεις δει πουθενα τα βολβο στην 1η θεση?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στην τελική όσες ανάλογες έρευνες έχω διαβάσει μέχρι τώρα πανευρωπαικές η άλλες, πουθενά δεν έχω δει να διαπρέπουν οι Αλφα οι Λαντσια η VW με το group της ούτε οι BMW kai Mercedes.
Tώρα τι ερωτήσεις είναι αυτές που του κάνεις του ανθρώπου, τόσο ωραία τα τεκμηρίωνε...Μας είπε και Εσέδες.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καταπιάνεσαι σε μία μόνο περίπτωση? (Καλά να μην αναφέρω και για τον από πάνω). Ενδιαφέρον!
Οχι δεν έχω δει τη VOLVO στην πρώτη θέση αλλά σε όλες έχω δει την ALFA και την VW στις τελευταίες πάντα....
Ομως το ζουμί των όσων αναφέρω παραπάνω δεν είναι στα στατιστικά αλλά στο κατά πόσο κάποιοι είναι εγκάθετοι και κατακρίνουν αξιόλογες προσπάθειες που δε βλέπουμε συχνά στη χώρα μας η μάλλον δε βλέπουμε καθόλου... Κάπου έγραψα για αμηχανία αλλά διάφοροι τύποι δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι η αμηχανία στο διάλογο μέσω internet σχεδόν πάντοτε εκλαμβάνεται με ... πολύ 'χαρούμενα' emoticons. Τα emoticons δεν αποτελούν αντίλογο ως γνωστόν αλλά προσπάθεια αποφυγής διαλόγου οταν δεν έχεις τι να πεις. Αυτά πάνε στο 'μαχητικό' αεριωθούμενο που τρώει καρώτα... Και δεν είναι 'Εσέδες' αλλά 'Εσεσέδες'...
-
Οχι δεν έχω δει τη VOLVO στην πρώτη θέση αλλά σε όλες έχω δει την ALFA και την VW στις τελευταίες πάντα....
Ομως το ζουμί των όσων αναφέρω παραπάνω δεν είναι στα στατιστικά αλλά στο κατά πόσο κάποιοι είναι εγκάθετοι και κατακρίνουν αξιόλογες προσπάθειες που δε βλέπουμε συχνά στη χώρα μας η μάλλον δε βλέπουμε καθόλου... Κάπου έγραψα για αμηχανία αλλά διάφοροι τύποι δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι η αμηχανία στο διάλογο μέσω internet σχεδόν πάντοτε εκλαμβάνεται με ... πολύ 'χαρούμενα' emoticons. Τα emoticons δεν αποτελούν αντίλογο ως γνωστόν αλλά προσπάθεια αποφυγής διαλόγου οταν δεν έχεις τι να πεις. Αυτά πάνε στο 'μαχητικό' αεριωθούμενο που τρώει καρώτα... Και δεν είναι 'Εσέδες' αλλά 'Εσεσέδες'...
οκ... αυτο οποιο εχεις παρεξηγησει ειναι το οτι εδω κανενας δεν κατεκρινε το αποτελεσμα του Αuto Triti, ουτε καν την προσπαθεια η οποια αν μη τι αλλο ειναι θετικη. Αυτο το οποιο κατακρινουμε ειναι η μεθοδολογια της ερευνας η οποια ειναι σχεδον μπακαλιστικη και δεν προσφερεται για την εξαγωγη οποιονδηποτε συμπερασματων.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οκ... αυτο οποιο εχεις παρεξηγησει ειναι το οτι εδω κανενας δεν κατεκρινε το αποτελεσμα του Αuto Triti, ουτε καν την προσπαθεια η οποια αν μη τι αλλο ειναι θετικη. Αυτο το οποιο κατακρινουμε ειναι η μεθοδολογια της ερευνας η οποια ειναι σχεδον μπακαλιστικη και δεν προσφερεται για την εξαγωγη οποιονδηποτε συμπερασματων.
Δυστυχώς αισθάνομαι συνεχώς σαν συνήγορος του Auto Triti....
Ποτέ δεν είπα οτι η έρευνα ήταν το κάτι άλλο. Απλά δε μου αρέσουν τα αλληλοθαψίματα μεταξύ περιοδικών και η προσπάθεια μείωσης της δουλειάς του ενός με τον άλλο. Τα ίδια θα έλεγα και εάν υπήρχε ανάλογο φόρουμ του autotriti.
Το οτι χαρακτηρίζεται μπακαλίστικη η έρευνα φίλε δε μου λέει τίποτα από τη στιγμή που κανένα άλλο περιοδικό δεν έχει προσπαθήσει να πράξει κάτι ανάλογο (έρευνα έστω και με προβλήματα. (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Πιστεύω οτι υπάρχει προκατάληψη και αυτό φάνηκε και στο άλλο νήμα που είχα ανοίξει για το LEON TSI 1.8. Τα σχόλια πάλι μιλούσαν για μπακάλικα επειδή το νήμα αναφερόταν σε πληροφορία του autotriti.
Σαν αναγνώστης επαναλαμβάνω οτι δε με ενδιαφέρουν τα απωθημένα και οι διαφορές μεταξύ περιοδικών.
Στην τελική αυτό που μου μένει από την έρευνα είναι το θάρρος και το θράσος του autotriti να τα βαλει με την ελιτ των περισσότερο πρεστιζάτων αυτοκινήτων στην ελλάδα χωρίς να φοβάται τις συνέπειες. Αυτό μου μένει και μου άρεσε πολύ μάλιστα γιατι τόλμησαν να πούνε στην ελλάδα αυτά που καταγράφουν άλλοι στην Ευρώπη και όχι μόνο. Πχ οι Αλφα έχουν εξαιρετικό όνομα στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις έρευνες τελευταίες σε αξιοπιστία είναι. Το ίδιο και τα AUDI VW ΒMW ΜΕRCEDES που σε καμία έρευνα δεν έχουν αποσπάσει δείκτες αξιοπιστίας πάνω από το μέσο όρο και συνήθως βρίσκονται και αρκετά χαμηλότερα… Γιατί άλλο να βγάλεις τα Hyundai χάλια που έτσι και αλλιώς ο αγοραστής τους δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και άλλο να παρουσιάζεις όλη την ελίτ της Γερμανίας σε κακά χάλια όταν ο Ελληνας τα σκάει για να πάρει απροβλημάτιστο και ποιοτικό γερμανικό αυτοκίνητο, όπως και όταν πάλι τα σκάει για να πάρει το «υποκατάστατο» της Ferrari…
Δυστυχώς όμως το μόνο που εισπράττω για την γνώμη μου αυτή μέχρι τώρα είναι χλευασμός χαρακτηρισμοί και απαξίωση. Φαίνεται οτι ξεχναμε οτι όλοι μας έχουμε γνώμη όπως και κώλο... Δε θέλω να σεβαστεί κανείς τον κώλο μου, τη γνώμη μου θέλω να είναι σεβαστή. Ετσι λένε οι κανόνες και του φόρουμ και του σωστού τύποις έστω διαλόγου. -
Ρε συ submariner, φυσικά και υπάρχουν ακριβά αυτοκίνητα που χαλάνε περισσότερο από πολύ φθηνότερα(και δεν αναφέρομαι μόνο σε 'προβληματικά' αυτοκίνητα 'της Δευτέρας'), και ακριβά αυτοκίνητα που κρατάνε περισσότερο από πολύ φθηνότερα... δεν νομίζω πως το αμφισβητεί κανείς αυτό...όλα μπορεί να συμβούν σε ΟΛΕΣ τις μάρκες.
Το 'καλό όνομα' ενός αυτοκινήτου δεν σημαίνει πάντοτε πως δεν θα βγάλει και απρόσμενα προβλήματα(πέραν των συνηθισμένων στα σέρβις).
Αν είναι αντικειμενική ή όχι μια έρευνα (ή ένα συγκριτικό σε περιοδικό αυτοκινήτων) αυτό είναι άλλο θέμα, και ο καθένας κρίνει όπως καταλαβαίνει και μπορεί...
-
Σβήστηκαν αρκετά προκλητικά ΚΑΙ υβριστικά ποστς. Παρακαλώ να σταματήσει αυτό το βιολί. Lock alert.
[mod]
-
Ποιό είναι το 'υποκατάστατο' Ferrari?
-
Καταπιάνεσαι σε μία μόνο περίπτωση? (Καλά να μην αναφέρω και για τον από πάνω). Ενδιαφέρον!
Ενώ εσύ καταπιάνεσαι με....2 περιπτώσεις (Alfa Romeo και Lancia...)!
Δεν καταλαβαίνεις , πως επειδή βγήκαν αυτές οι δύο τελευταίες (και μάλιστα η δεύτερη με εξαιρετικά μικρό δείγμα για αξιόπιστα αποτελέσματα...), ΕΣΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;
Δεν βλέπεις πως η έρευνα είναι στον αέρα; Δεν βλέπεις πως η κατάταξη των υπολοίπων είναι περίπου...τυχαία;
Συγνώμη, έχεις δει έρευνα άλλη, που να έχει την Volvo, την Chevrolet και την Daihatsu στις πρώτες θέσεις; Όπου οι Ιάπωνες είναι χειρότεροι από τους Κορεάτες και τους...Σουηδούς; Όπου οι Γάλλοι είναι το ίδιο σχεδόν με τους Ιάπωνες και όπου η Fiat απειλεί τη...Honda σε αξιοπιστία;
Επειδή βγήκε η Alfa χειρότερη (σε άλλες έρευνες πάντως χειρότεροι ΟΛΩΝ είναι οι Γάλλοι...), αυτό κάνει την έρευνα επιτυχημένη;
Τέλος, για να μην αρχίσεις πάλι τις...φλογίτσες σου, δεκάρα δεν δίνω για την θέση της Lancia στο AutoTriti ή σε οποιονδήποτε άλλο πίνακα! Εγώ αγόρασα το δικό μου μεταχειρισμένο ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή θεώρησα και θεωρώ πως είναι καλή επιλογή! Αξιόπιστο είναι (όσο κι αν έψαξα στο net δεν βρήκα παρά ελάχιστους να παραπονιούνται...), όμορφο παρόλο που σχεδιάστηκε πριν 10 και βάλε χρόνια, υπερ-εξοπλισμένο και με τιμή που μόνο κάνα ...Starlet 10ετίας και βάλε αγόραζες!
Εσύ να πάρεις λοιπόν κανένα Starlet, ή καλύτερα Matiz και άσε με εμένα να...περιμένω την οδική βοήθεια!
Τέλος για το AutoTriti: εκτός από μένα κι άλλοι σου είπανε, πως γενικώς τα περιοδικά χ3σμένα τα έχουμε, αφού οι περισσότεροι δεν αγοράζουμε κανένα τακτικά, ό,τι τύχει ('εμείς οι βλάχοι , όπου λάχει' κι έτσι... ). Δεκάρα δεν δίνω αν πουλήσει 100 ή 100.000 φύλλα, το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ περιοδικό! Ούτε φυσικά είμαι μέτοχος, ούτε εκπρόσωπος κανενός, για να υποστηρίξω το ένα ή το άλλο!
Προσπαθώ να σου εξηγήσω, μαζί με κάποιους άλλους, για ποιο λόγο η συγκεκριμένη έρευνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ! Καμία έρευνα δεν είναι αξιόπιστη, αν το δείγμα δεν είναι τυχαίο κι αν το δείγμα δεν είναι αρκετό! Η συγκεκριμένη, δεν πληροί κανένα από τα δύο κριτήρια!
Κατά πόσο είναι σοβαρή η προσπάθεια λοιπόν και κατά πόσο τα βάζει με το...κατεστημένο το AutoTriti , να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω! Ξέρεις τι θα περίμενα εγώ από ένα περιοδικό; Να πάει και να πάρει τηλέφωνο τους ιδιοκτήτες τους ίδιους και να κάνει πραγματική έρευνα!
Παράδειγμα: 50 άτομα, διαλεγμένα τυχαία, από κάθε εταιρεία, θα πουν εντυπώσεις από το αυτοκίνητο, αξιοπιστία, αντιπροσωπεία κλπ κλπ. Που θα βρεθούν τα τηλέφωνα θα μου πείτε; Ε, αν ήταν εύκολο, θα το είχαν κάνει από καιρό...
Αλλά εμένα να σου πω, ούτε αυτό με νοιάζει, αφού τελικά τα ...κακά μαντάτα μαθαίνονται πια , υπάρχει και το Internet. Εμένα θα με ενδιέφερε ένα περιοδικό, να έχει πραγματική άποψη: δεν εννοώ να βγάζεις την Volvo πρώτη ή τελευταία, ή την Lancia καλύτερη (από πότε; ), αλλά να έχει το θάρρος της γνώμης: του πχ Atos, Picanto: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ το Atos, αγοράστε με 1000 το Picanto'. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ το Sonata, πάρτε...οποιοδήποτε άλλο σ' αυτά τα λεφτά, θα σας μαμήσουν και τα τέλη κυκλοφορίας'. Τόσο....στεγνά θα έπρεπε να τα λένε! Αλλά, δεν τα λένε! Απλά βγάζουν μια 'έρευνα' και κάποιοι χαίρονται... -
Θεωρω οτι δεν μπορουν αυτα τα στατιστικα να ειναι και εντελως αληθη και αντικοιμενικα εφοσον το target group του Autoτριτη εχει ενα 'γερμανικο' προφιλ.
Chevrolet στην τριτη θεση; -
....δε μου αρέσουν τα **αλληλοθαψίματα μεταξύ περιοδικών **και η προσπάθεια μείωσης της δουλειάς του ενός με τον άλλο.
Το οτι χαρακτηρίζεται μπακαλίστικη η έρευνα φίλε δε μου λέει τίποτα από τη στιγμή που κανένα άλλο περιοδικό δεν έχει προσπαθήσει να πράξει κάτι ανάλογο (έρευνα έστω και με προβλήματα. (διορθώστε με αν κάνω λάθος).
Στην τελική αυτό που μου μένει από την έρευνα είναι το θάρρος και το θράσος του autotriti να τα βαλει....
Δε θέλω να σεβαστεί κανείς τον κώλο μου, τη γνώμη μου θέλω να είναι σεβαστή. Ετσι λένε οι κανόνες και του φόρουμ και του σωστού τύποις έστω διαλόγου.Δεν είναι θάψιμο του περιοδικού είναι αξιολόγηση της μεθοδολογίας που τελικά κρίνει και την αξία των αποτελεσμάτων....
Αν λοιπόν εγώ αποφασίσω να κάνω μια έρευνα ρωτώντας τους φίλους μου και μαζέψω απόψεις για 20-40 αυτοκίνητα και βγάλω στατιστικές κλπ εσύ θα λες μπράβο μου που έχω το θάρρος, το θράσσος και τη γενναιότητα να το δημοσιεύσω??? Από ότι βλέπω από τα λεγόμενά σου μάλλον έτσι θα λες, μπράβο του του onyx που έχει κάτι @@ να!
Θα αγόραζες όμως αυτοκίνητο με βάση τα αποτελέσματα της 'έρευνάς' μου? Θα εμπιστευόσουνα τα αποτελέσματα? Όχι, αυτό είναι το νόημα και αυτό είναι που τελικά καθιστά την έρευνα μηδενικής αξίας.... (την έρευνα και όχι άμεσα το περιοδικό που την κάνει..... έμμεσα βλέπουμε) Και δίκαια θα μου πεις να την βάλω την έρευνά μου εκεί που πρέπει....
Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά του θράσσους. Τα περί θράσσους που λες εσύ εγώ τα λέω έλλειψη αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας.... και εν τέλει κοροϊδία του καταναλωτή. Και δεν με νοιάζει ποιος το κάνει αυτό, όποιος και να είναι θα τον κράξω. Το ότι κανένας άλλος δεν το έκανε αυτό εγώ το θεωρώ δείγμα τιμιότητας και σεβασμού και όχι δείγμα θάρρους. Όλα βέβαια είναι θέμα ερμηνείας και το πώς θα την κάνει κάποιος εξαρτάται από πολλά και διάφορα πράματα που αν αρχίσουμε να τα σχολιάζουμε θα θεωρηθούν και μάλλον όχι άδικα προσωπικές επιθέσεις....
Σχετικά με την γνώμη σου φυσικά και είναι σεβαστή. Όλες οι γνώμες είναι. Αυτό όμως δεν θα πει ότι πρέπει να θεωρηθεί η γνώμη σου η μόνη σωστή και αληθινή, ποιος είσαι ο Πάπας?! Και βέβαια πρέπει και εσύ να σέβεσαι τις γνώμες των άλλων για να είσαι σύμφωνος με τους κανονισμούς του forum και της τέχνης του διαλόγου.
Τώρα σχετικά με τα οπίσθιά σου μια και εσύ τα έβαλες στη συζήτηση, τι να σου πω, δεν θέλω και να απογοητευτείς..... μου είναι εντελώς αδιάφορα (και πιστεύω ότι εκφράζω την πλειοψηφία, δεν είμαστε San Francisco...). Νομίζω ότι αν θέλεις ο κόσμος να ασχολείται με αυτά καλύτερα να βρεις άλλο μέρος να τα εκθέσεις. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τώρα σχετικά με τα οπίσθιά σου μια και εσύ τα έβαλες στη συζήτηση, τι να σου πω, δεν θέλω και να απογοητευτείς..... μου είναι εντελώς αδιάφορα (και πιστεύω ότι εκφράζω την πλειοψηφία, δεν είμαστε San Francisco...). Νομίζω ότι αν θέλεις ο κόσμος να ασχολείται με αυτά καλύτερα να βρεις άλλο μέρος να τα εκθέσεις.
Αυτό με την....έκθεση ήταν όλα τα λεφτά!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν βλέπεις πως η κατάταξη των υπολοίπων είναι περίπου...τυχαία;
Συγνώμη, έχεις δει έρευνα άλλη, που να έχει την Volvo, την Chevrolet και την Daihatsu στις πρώτες θέσεις; Όπου οι Ιάπωνες είναι χειρότεροι από τους Κορεάτες και τους...Σουηδούς; Όπου οι Γάλλοι είναι το ίδιο σχεδόν με τους Ιάπωνες και όπου η Fiat απειλεί τη...Honda σε αξιοπιστία;+1
(ρε συ hifi, τι σεντονια ειναι αυτα που γραφεις?)
To report με τα "ζημιάρικα" αυτοκίνητα