Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Leon 1,8 TSI 160 PS
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Leon 1,8 TSI 160 PS
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 8 / 8
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    24
    158
    293
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kid last edited by

Ε ναι, επειδή μέχρι και 8 χρόνια μετά μπορείς να το πουλήσεις.. Εδώ δεν πουλιέται καινούριο.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kostis20 last edited by

Ο χρήστης music_lover έγραψε:

Προς λοιπους, δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να διωχνετε ατομα απο το forum. Δεν ειναι ολοι μαθημενοι σε λογικες forums και παρεξηγουνται ευκολα. Αλλωστε ο submariner απο την ορθογραφια του και μονο φαινεται οτι δεν ειναι ενα 12χρονο troll...

τζάμπα χάνεις τον καιρό σου..

Κατι τετοια κανανε καποιοι και σε newsgroups και απεμειναν 3 και ο κουκος...

εδώ πόσοι νομίζεις θα μέινουνε?

ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!

• M
          music_lover last edited by

σορρυ έσεις δίκιο,λάθος στον code,το διόρθωσα

και επανέρχομαι,να ένας καλός λογος λοιπόν για να μήν αγοράσεις leon..μεταπώληση? zero,σαν την νέα coca cola

αλήθεια όταν το astra η sport έκδοση με τον 1.6τ με 180hp έχει 21.000 ποιός θα αγοράσει seat με 23.500?

γιατί λοιπόν δεν μπόρεσαν ποτέ στην seat να πείσουν τον κόσμο να τους αγοράζει? ιδιαίτερα σχήματα ίσως?

τα skoda πάντως πηγαίνουν καλύτερα..

• K
            krusenstern last edited by

Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
            Ειλικρινα δεν εχω δει αλλο forum στο οποιο τα μελη του να ειναι τοσο ετοιμα να πλακωθουν με την παραμικρη κ πιο κουλη αφορμη!Αναφερεται καπου στους κανονες του φορουμ οτι απαγορευεται να βαζουμε links απο ιστοσελιδες αλλων περιοδικων;;;

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα???
            Ξεκολλάτε ρε.

submariner

αυτό που δεν έχεις καταλάβει ακόμη εδωμέσα επειδή είσαι νέος είναι μερικοί βασικοί άγραφοι κανόνες:

1.δεν κατηγορούμε ποτέ ούτε σχολιάζουμε αρνητικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή κινητήρα του group vag γιατί αν το κάνουμε αυτό τότε καιγόμαστε στην πυρά ως μάγισσες στον μεσαίωνα.επίσης εισπράτουμε απο παλαιότερα μέλη του forum μια γερή δόση ειρωνίας που στην τελική βγάζουν το συμπέρασμα οτι ή άσχετοι είμαστε και αυτοί σχετικοί ή επίτηδες τα λέμε λόγω εμπάθειας στα αυτοκίνητα του group vag.

2.δεν αναφερόμαστε ποτέ σε άλλα περιοδικά αυτοκινήτου καθότι όλα ανεξεραίτως είναι αναξιόπιστα και μόνο οι 4τροχοί είναι το πιο έγκυρο περιοδικό επάνω στον πλανήτη.επίσης είναι 99% σίγουρο οτι στο τέλος θα κατηγορηθείς οτι είσαι 'βαλτός' (κοινώς 'τα παίρνεις') απο άλλο περιοδικό του χώρου να κατηγορείς σκόπιμα τους 4τρόχούς.

3.τα αυτοκίντητα του group vag είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στο πλανήτη με διαφορά.παλαιότερα προτάθηκε το 4troxoi forum να μετονομαστεί σε vw forum αλλά δεν έγινε γιατί αντέδρασαν έντονα οι οπαδοί της honda και opel..

θα μάθεις πάντως..είσαι ακόμη μικρός εδωμέσα

Μπα, καλώστον, άργησες
            Στο είπε κι άλλος: δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Πάμε ένα ένα:

1. Τα κατηγορούμε και τα παρακατηγορούμε. Είσαι ΠΟΛΥ νέος και προφανώς δεν έχεις διαβάσει παλαιότερα.

2. Οι ίδιοι οι 4Τ διατηρούμε θέμα 'Προτάσεις φορουμάδων κλπ' όπου ΣΥΝΗΘΩΣ πέφτει το θάψιμο της αρκούδας. Άντε κάντο αυτό σε φόρουμ άλλου περιοδικού.

3. Τα αυτοκίνητα του VW Group ΔΕΝ είναι τα καλύτερα στον κόσμο, αλλά έχουν εξαιρετικά δείγματα σε όλες τις κατηγορίες. Δεν ίσχυε παλιότερα, αλλά τα κατάφεραν. Όποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί, έχει εκείνος το πρόβλημα και όχι οι 4Τ, ούτε το 4ΤF.

μη ξεχνάμε οτι οι 4ΤΡΟΧΟΙ ήταν μέχρι πριν κάποια χρόνια φανατικοί ιταλόφιλοι και όλα τα άλλα τα έθαβαν. Τώρα έγιναν γερμανόφιλοι κλπ αλλά αυτό δείχνει σοβαρότητα και αξιοπιστία που να μας δίνει το δικαίωμα να υπερηφανευόμαστε εναντι όλων των άλλων και να μειώνουμε όλους τους άλλους??

Mε αυτό ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ και δίνεις την εντύπωση αναγνώστη που δεν έχει ιδέα τι σκατά είναι αυτό που διαβάζει. Οι 4Τ ούτε ιταλόφιλοι ήταν, ούτε γερμανόφιλοι έγιναν έτσι ξαφνικά. ΤΥΧΑΙΝΕΙ στις εποχές που αναφέρεσαι, να τους άρεσαν πολύ τα ιταλικά αυτοκίνητα και η συμπεριφορά τους. ΤΥΧΑΙΝΕΙ στις μέρες μας την πιο σπορ συμπεριφορά σε απλά αυτοκίνητα να την συναντάς σε αυτοκίνητα του group VW. 'Πού φτάσαμε', θα μου πεις, αλλά καλώς ή κακώς έτσι είναι. ΤΥΧΑΙΝΕΙ επίσης να έχουν γραφτεί κορυφαία σχόλια για την συμπεριφορά των Ford (ακόμα και το ψοφίμι Fiesta 1.4 έχει ΚΑΤΙ να σου πει). Αλήθεια, η Ford ανήκει στο group VW?

Κατάλαβα πολύ καλά με τι επίπεδο ορισμένων μελών και διαχειριστών έχω να κάνω πλέον... 'Ολως τυχαίως' οι ίδιοι πρωταγωνιστές εμπλέκονται...

Αν δεν σου κάνει το επίπεδο, LOGOUT
            Δεν σε έβαλε κανείς εδώ μέσα με το ζόρι.

Κατι τετοια κανανε καποιοι και σε newsgroups και απεμειναν 3 και ο κουκος...

εδώ πόσοι νομίζεις θα μέινουνε?

Έτσι! Κάνε κι εσύ logout φίλε, να βοηθήσεις την κατάσταση

και τέλος: κόφτε όλοι τους χαρακτηρισμούς και τις εξυπνάδες (στόκε, πτυχίο μαλακίας, φάε την κρεμούλα σου κλπ.), τα εμότικονς 'whatever.gif' προς άλλους χρήστες και τα offtopic. Ας συνεχίσει η κουβέντα πάνω στο αυτοκίνητο ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Tα offtopic θα σβήνονται.

• C
              coyote last edited by

offtopic edited [Krus]

• C
                coyote last edited by

Τελικά δεν είπατε ότι εχει 19000?

Πόσο έχει τελικά ρε παιδιά.... Τιμή καταλόγου?

• H
                  highfidelity last edited by

Για να πω κι εγώ την μου πάνω στο ζήτημα που δημιουργήθηκε, νομίζω πως ενώ στην ουσία υπάρχουν 3 ζητήματα, κάποιοι ηθελημένα ή αθέλητα τα μπλέκουν...

1. Η Seat έβαλε το μοτέρ 1.8 TFSi στο Leon και πολύ καλά έκανε, μπας και πουλήσει κανένα κομμάτι πέραν του Cupra και χωρίς βόδι-κιτ, δηλαδή σε ανθρώπους που ψάχνουν καλό μικρομεσαίο. Στην προσπάθειά της αυτή, είπε να 'τσιμπήσει' λίγο από την δεξαμενή των αγοραστών του Golf TSi και βάφτισε και το δικό της TSi, ενώ στην ουσία είναι TFSi, τα οποία δεν είναι εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά λένε πολλά για τον κινητήρα: νομίζω πως ΚΑΙ για το ΜΕΣΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να γνωρίζει ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, έτσι δεν είναι; Έχει τούρμπο ή τούρμπο + κομπρέσσορα; Η δεύτερη διάταξη σημαίνει καλύτερες επιδόσεις από χαμηλά, αυτό δεν είναι σημαντική πληροφορία; Δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει;
                    Στην ίδια λαθροχειρία, έπεσε βέβαια και η μαμά VW, αφού και το καινούριο μοτέρ χωρίς κομπρέσσορα το βαφτίζει TSi, άρα μην τα χώνουμε μόνον στην Seat! Απλά μάλλον το μάρκετιγκ πήγε πολύ καλά για τον TSi, έχουν ρίξει μπόλικα λεφτά , οπότε γιατί να ρίξουν άλλα τόσα και για το άλλο αρκτικόλεξο, το TFSi; Το είδαν από την πρακτική πλευρά (γι' αυτούς πρακτική...). Αυτά όσον αφορά τις εταιρείες
                  2. Το AutoTriti καλά έκανε και δημοσίευσε την είδηση ΤΗΣ Seat, πως βγήκε 'Leon TSi 1.8 160HP', αφού έτσι το λέει η Seat, έτσι θα το δημοσιεύσει. Βέβαια, ακριβώς επειδή είναι περιοδικό αυτοκινήτου (τα οποία περιοδικά αυτοκινήτου, όσο κι αν καμιά φορά κάποιοι μπερδεύονται, απευθύνονται ΠΡΩΤΑ στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... ), θα έπρεπε μαζί με την είδηση να γράψει και την ανάλυσή του, για την πληρέστερη πληροφόρηση ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ TOY, πως ο συγκεκριμένος κινητήρας, ουδεμία σχέση έχει με τον TSi που φοράει το 'κακό' και 'άσπλαχνο' Golf, τον οποίο και διακαώς ήθελε και η Seat για το Leon! Θα έλεγε πως στην πραγματικότητα είναι αυτος που φοράει το Α3, πως είναι υποκυβισμένη έκδοση του 2.0, πως είναι μια χαρά μοτέρ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤSi.
                    Αυτό ΟΦΕΙΛΕ να το γράψει, γιατί αποκρύβει μια αλήθεια από τους αναγνώστες ΤΟΥ!Γιατί και μεγαλύτερα ασφάλιστρα θα έχει το Leon από το Golf και δεν θα έχει τόσο καλό τράβηγμα από χαμηλά, κάτι που είναι και το καλύτερο χαρτί του TSi. ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ κα ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ, σωστά;
                    3.Το τι πρέπει να κάνει κάποιος που αναφέρει το παραπάνω: αρχικά όπως και έγινε, γράφει την είδηση, δίνει το link και αναφέρει την πηγή. Πολύ ωραία. Μετά κάποιοι λένε το παραπάνω, πως ο κινητήρας δεν είναι TSi. Να καθήσει ψύχραιμα να το ακούσει, να ψάξει αυτό που του λένε και παράλληλα να ψάξει και τι λέει και η κάθε εταιρεία, αν έχει φυσικά όρεξη (αν δεν έχει όρεξη, να μην συνεχίσει να ποστάρει). Αφού δει ψύχραιμα λοιπόν όλες τις πλευρές, το σωστό είναι να κάνει ότι δεν έκανε το AutoTriti: να συμπληρώσει ΣΩΣΤΑ την είδηση! Να καταλάβει πως και οι υπόλοιποι εδώ μέσα, δεν έχουν κακή πρόθεση , απλά καμιά φορά ο τρόπος τους να φαίνεται ανοίκειος, θέλει απλώς υπομονή και καλές προθέσεις... Τις οποίες, κάποιοι καλοθελητές δεν έχουν, όταν έρχονται για να τα κάνουν μπάχαλο, φέρνοντας διάφορες θεωρίες συνωμοσίας μαζί τους...

Για να τελειώνουμε την ιστορία κάποια στιγμή, αυτό το φορουμ δεν έχει κάποιο στίγμα, ή κάποια προτίμηση αν θέλετε: ούτε ιταλόφιλο, ούτε γερμανόφιλο , ούτε τίποτε! Οι προτιμήσεις αφορούν τις προτιμήσεις των μελών του, και αλλάζουν σύμφωνα με την...κατεύθυνση του ανέμου! Εδώ έχουμε οδηγούς από όλες τις...σχολές, απλά κάποιοι δεν έχουν καταλάβει την μικρή επανάσταση της VW που έλαβε χώρα πέρυσι, κι έκανε τους υπόλοιπους να τρέχουν και να μην φτάνουν! Κι επειδή σε ΠΟΛΛΟΥΣ από μας ΑΡΕΣΕ το Golf GTi,το GT και το TSi, ανακάλυψαν συνομωσίες για να καλύψουν τα μειονεκτήματα των 'εταιρειών' τους! Αυτό το πολύ απλό έγινε! Γιατί εγώ έχω ένα Υ, αλλά αν είχα χρήματα GT ή GTi θ' αγόραζα ΣΗΜΕΡΑ. Κι όχι μόνον εγώ, πολλοί θ' αλλοξοπιστούσαν προς Golf, μόνον και μόνο γιατί ήταν το καλύτερο αμάξι ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ στην κατηγορία του. Τώρα έχει και ανταγωνιστές βέβαια, τα Astra,Leon σύντομα το Bravo και αργότερα Alfa, Lancia και θ'ακολουθήσουν κι άλλοι....Δεν υπάρχει κάτι παράξενο, λοιπόν! Έχω οδηγήσει Golf II 1.3 και ήταν κυριολεκτικά ΤΑΦΟΣ! Αλεξίσφαιρο, δεν χαλούσε ποτέ, αλλά το μοτέρ έμοιαζε με χιλιάρι! Κι όσο σκέφτομαι πως τα περισσότερα που πουλήθηκαν στην Ελλάδα τότε, ΗΤΑΝ χιλιάρια, απορώ ποιος τ' αγόραζε! Ε, δεν θα τολμούσα να πω καλό λόγο για ΕΚΕΙΝΟ (αν και από όσους είχαν το GTi τότε, μόνον καλά άκουσα!). Τώρα όμως έτσι είναι, κι ας μην είχα ποτέ καν γερμανικό αμάξι! Αλλά γιατί να μην αγοράσω ΑΥΡΙΟ ένα, αν είναι καλό; Το ίδιο να κάνετε όλοι και να μην είστε ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ, για την δική σας τσέπη πρόκειται!

Λοιπόν, έτσι για να κάνω την...έκπληξη, αυτή τη φορά λέω να μην τα χώσω στην Seat, ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή κρατάει χαμηλό προφίλ και μαθαίνει από τα λάθη της... Ελπίζω τουλάχιστον... Το καλό είναι πως η έκδοση με το βόδι-κιτ είναι ακριβή και λίγοι θα την προτιμήσουν, αλλά οι λίγοι αυτοί είναι που θα κάνουν την ζημιά στην εικόνα πάλι...Στην τελική, το Leon δεν είναι κακό αυτοκίνητο, απλά έχει λίιιιγο περίεργη εμφάνιση και λίιιιιγο απαίσιο ταμπλό και πολύυυυυυ σπρώξιμο από τον ειδικό τύπο. Αλλά ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο είναι... Κι όσο περισσότεροι ανταγωνιστές παίζουν μπάλα, τόσο καλύτερο για μας τους καταναλωτές, οι τιμές μένουν χαμηλά και τ' αυτοκίνητα γίνονται καλύτερα και πλουσιότερα! Να θυμίσω πως με τόσα λεφτά, στο προηγούμενο Leon έπαιρνες το 1.6 άντε το 1.8 χωρίς turbo. Αρα, μια χαρά είμαστε! Ενα μεγάλο ευχαριστώ απ' όλους στο Golf TSi, χωρίς αυτό ούτε το Leon θα έκανε τόσο, ούτε το Astra 1.6T, ούτε και το Bravo που έρχεται σύντομα, ούτε φυσικά η C4 θα ξεκινούσε με καλό εξοπλισμό από τα 12Κ...
                  Ας δούμε τα πράγματα λίιιιιγοοοο πιο ψύχραιμα, όλοι λοιπόν.

• T
                    technik last edited by

+ οο

• S
                      submariner last edited by

@Krusenstern Φίλε εθελοτυφλείς. Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι οτι όποιος αναφέρει κάποια πληροφορία που να προέρχεται από τον ανταγωνιστικό των 4ΤΡΟΧΩΝ χώρο των περιοδικών αυτοκινήτου αμέσως μπαίνει στην μπούκα. Έψαξα και είδα οτι και άλλοι έχουν δεχτεί ανάλογη συμπεριφορά. Όπως σου είπα ποσώς με ενδιαφέρουν τα απωθημένα σας με τον υπόλοιπο περιοδικό τύπο της αυτοκίνησης. Το ζουμί ποιο ήταν? Ηταν το οτι προσπαθήσατε να παρουσιάσετε ως αναξιόπιστο το περιοδικό AUTOΤΡΙΤΙ επειδή ανέφερε τον εν λόγω κινητήρα ως TSI και όχι TFSI. Όπως υπεδείχθη αμέσως μετά η επίσημη ονομασία από την ΣΕΑΤ ήταν TSI και άρα πολύ σωστά αναφέρθηκε η ονομασία του κινητήρα. Το εάν πρόκειται για τον TFSI είναι άλλο ζήτημα, από τη στιγμή όμως που το περιοδικό αναφέρει την επίσημη ονομασία σωστά, κανείς δεν μπορεί να το κατηγορεί οτι φέρθηκε αναξιόπιστα τουλάχιστον στο θέμα που συζητάμε. Ούτε μαθήματα μηχανολογίας προσπάθησε να κάνει σε κανέναν παρά μόνο να παρουσιάσει στο μέσο αγοραστή ενδιαφερόμενο και αναγνώστη την επίσημη ονομασία του μοντέλου για να μην υπάρχουν συγχύσεις. Εάν έκανε αναφορά για TFSI ο μέσος ενδιαφερόμενος θα έψαχνε να βρεί τον TFSI και απλά δε θα τον έβρισκε. Αυτό θα ήταν αναξιοπιστία και σύγχυση, δε νομίζεις?.
                      Τα άλλα περί ειρωνειών χαρακτηρισμών και επιθέσεων θα πρέπει πρώτα να εξετάζονται το ποιος τα αρχίζει και όχι το ποιος απαντά σε αδικαιολόγητες επιθέσεις εναντίον του. Λογικό να απαντά και έτσι θα έκανε ο οποιοιδήποτε και εσύ ο ίδιος.. Μη ξεχνάς οτι εσύ ήσουν ένας επίσης από αυτούς που ανεπίτρεπτα με χαρακτήρισε ως αδαή που αναμασώ όποια τροφή μου δίνουν τα 'αναξιόπιστα' περιοδικά.....
                      Δεν το παίζω μηχανολόγος ούτε θα σου πω τι, πόσα και ποια πτυχία έχω και ποια η σχέση μου με την αυτοκίνηση, θα περιαυτολογούσα εάν το έκανα, αλλά θα σου πω οτι φυσικά και γνώριζα οτι πρόκειται για τον ίδιο κινητήρα που η AUDI ονομάζει TFSI, αλλά το ζήτημα ήταν αλλού. Στη συμπεριφορά ορισμένων οι οποίοι το παίζουν πολυσχετικοί πολυπράγμονες και υπερ άνω των πάντων και κυρίως απαξιώνουν τη γνώση και την αξιοπιστία άλλων για να προβάλλουν τη δική τους μόνο. Αυτές τις συμπεριφορές τις απαξιώνω και δε μου αρέσουν. Σε κανέναν σοβαρό συζητητή δεν αρέσουν νομίζω.
                      Διάβασα παραπάνω κάποιον εξυπνάκια ο οποίος απομόνωσε κάποιες απαντήσεις μου οι οποίες τάχα ήταν προσβλητικές. Στα Quotes φυσικά απέφυγε να αναγράψει και τις προηγούμενες πάντα επιθέσεις και χαρακτηρισμούς που δέχτηκα. Θέλεις να κάνω και εγώ τώρα κάποιον χαρακτηρισμό σε αυτές τις περίγελες πρακτικές? Δε θα το κάνω γιατί απλά σε γελοιότητες και τέτοιου είδους πρακτικές που έχουμε φάει στη μάπα χρόνια τώρα πίσω από τα μόνιτορς θα γινόσουν και εσύ ο ίδιος γελοίος εάν απαντούσες επί της ουσίας η του ζουμιού που αναφέρω παραπάνω..
                      Δε ξέρω σε άλλα νήματα τι κάνετε αν και έχω σχηματίσει γνώμη ήδη αλλά εμένα με ενδιαφέρει βασικά ποια ήταν η συμπεριφορά ορισμένων στο νήμα που εγώ άνοιξα. Δε θα χαρακτηρίσω αυτή τη συμπεριφορά για τον παραπάνω λόγο που αναφέρω.
                      Το Log Out είναι μία δική μου υπόθεση, όπως και το να κρίνω τις συμπεριφορές όσων διαλέγονται μαζί μου ειδικά όταν αυτές είναι ανάρμοστες και αποκρουστικές. Εάν δε δέχεσαι την κριτική αυτό είναι ζήτημα δικό σου, όχι δικό μου και δε νομίζω ότι και από την άλλη μπορείς να παίρνεις στον ώμο σου ένα ολόκληρο περιοδικό με ιστορία και το οποίο πιθανότατα υπήρχε πριν να γεννηθείς εσύ, επειδή είσαι άμισθος διαχειριστής. Να είσαι σίγουρος ότι ο Κώστας Καββαθάς θα υπέγραφε αμέσως τα όσα αναφέρω εάν διάβαζε τις 10 τόσες σελίδες μέχρι τώρα. Ας προσέχεις λοιπόν την συμπεριφορά σου γιατί δεν εκπροσωπείς εσύ με αυτή τη δική σου συμπεριφορά το ιστορικό περιοδικό των 4ΤΡΟΧΩΝ και σε διαβεβαιώ γιαυτό.

Για να σου δείξω μάλιστα το πόσο λάθος και ερειστικός είσαι να σου υπενθυμίσω οτι το Emoticon 'whatever.gif' προβλέπεται και επιτρέπεται από το ίδιο το φόρουμ και δεν το έφερε κανείς εδώ απ'εξω. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν απαγορευεις κάτι που επιτρέπεται στις επιλογές του χρήστη? Εάν απαγορευεται τότε γιατι δεν το βγάζετε από τις επιλογές των Emoticons?

Αυτά για να μπαινει μία τάξη στα πράγματα.

• P
                        pai-mei last edited by

Ο χρήστης submariner έγραψε:
                        Να είσαι σίγουρος ότι ο Κώστας Καββαθάς θα υπέγραφε αμέσως τα όσα αναφέρω εάν διάβαζε τις 10 τόσες σελίδες μέχρι τώρα.

Δεν έχει γραφεί ποτέ σε αυτό το φόρουμ τίποτα πιο προσβλητικό από αυτό, για την προσωπικότητα του ΚΚ.

• H

Ο χρήστης submariner έγραψε:
                          @Krusenstern Φίλε εθελοτυφλείς. Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι οτι όποιος αναφέρει κάποια πληροφορία που να προέρχεται από τον ανταγωνιστικό των 4ΤΡΟΧΩΝ χώρο των περιοδικών αυτοκινήτου αμέσως μπαίνει στην μπούκα. Έψαξα και είδα οτι και άλλοι έχουν δεχτεί ανάλογη συμπεριφορά. Όπως σου είπα ποσώς με ενδιαφέρουν τα απωθημένα σας με τον υπόλοιπο περιοδικό τύπο της αυτοκίνησης. Το ζουμί ποιο ήταν? Ηταν το οτι προσπαθήσατε να παρουσιάσετε ως αναξιόπιστο το περιοδικό AUTOΤΡΙΤΙ επειδή ανέφερε τον εν λόγω κινητήρα ως TSI και όχι TFSI. Όπως υπεδείχθη αμέσως μετά η επίσημη ονομασία από την ΣΕΑΤ ήταν TSI και άρα πολύ σωστά αναφέρθηκε η ονομασία του κινητήρα. Το εάν πρόκειται για τον TFSI είναι άλλο ζήτημα, από τη στιγμή όμως που το περιοδικό αναφέρει την επίσημη ονομασία σωστά, κανείς δεν μπορεί να το κατηγορεί οτι φέρθηκε αναξιόπιστα τουλάχιστον στο θέμα που συζητάμε. Ούτε μαθήματα μηχανολογίας προσπάθησε να κάνει σε κανέναν παρά μόνο να παρουσιάσει στο μέσο αγοραστή ενδιαφερόμενο και αναγνώστη την επίσημη ονομασία του μοντέλου για να μην υπάρχουν συγχύσεις. Εάν έκανε αναφορά για TFSI ο μέσος ενδιαφερόμενος θα έψαχνε να βρεί τον TFSI και απλά δε θα τον έβρισκε. Αυτό θα ήταν αναξιοπιστία και σύγχυση, δε νομίζεις?.
                          Τα άλλα περί ειρωνειών χαρακτηρισμών και επιθέσεων θα πρέπει πρώτα να εξετάζονται το ποιος τα αρχίζει και όχι το ποιος απαντά σε αδικαιολόγητες επιθέσεις εναντίον του. Λογικό να απαντά και έτσι θα έκανε ο οποιοιδήποτε και εσύ ο ίδιος.. Μη ξεχνάς οτι εσύ ήσουν ένας επίσης από αυτούς που ανεπίτρεπτα με χαρακτήρισε ως αδαή που αναμασώ όποια τροφή μου δίνουν τα 'αναξιόπιστα' περιοδικά.....
                          Δεν το παίζω μηχανολόγος ούτε θα σου πω τι, πόσα και ποια πτυχία έχω και ποια η σχέση μου με την αυτοκίνηση, θα περιαυτολογούσα εάν το έκανα, αλλά θα σου πω οτι φυσικά και γνώριζα οτι πρόκειται για τον ίδιο κινητήρα που η AUDI ονομάζει TFSI, αλλά το ζήτημα ήταν αλλού. Στη συμπεριφορά ορισμένων οι οποίοι το παίζουν πολυσχετικοί πολυπράγμονες και υπερ άνω των πάντων και κυρίως απαξιώνουν τη γνώση και την αξιοπιστία άλλων για να προβάλλουν τη δική τους μόνο. Αυτές τις συμπεριφορές τις απαξιώνω και δε μου αρέσουν. Σε κανέναν σοβαρό συζητητή δεν αρέσουν νομίζω.
                          Διάβασα παραπάνω κάποιον εξυπνάκια ο οποίος απομόνωσε κάποιες απαντήσεις μου οι οποίες τάχα ήταν προσβλητικές. Στα Quotes φυσικά απέφυγε να αναγράψει και τις προηγούμενες πάντα επιθέσεις και χαρακτηρισμούς που δέχτηκα. Θέλεις να κάνω και εγώ τώρα κάποιον χαρακτηρισμό σε αυτές τις περίγελες πρακτικές? Δε θα το κάνω γιατί απλά σε γελοιότητες και τέτοιου είδους πρακτικές που έχουμε φάει στη μάπα χρόνια τώρα πίσω από τα μόνιτορς θα γινόσουν και εσύ ο ίδιος γελοίος εάν απαντούσες επί της ουσίας η του ζουμιού που αναφέρω παραπάνω..
                          Δε ξέρω σε άλλα νήματα τι κάνετε αν και έχω σχηματίσει γνώμη ήδη αλλά εμένα με ενδιαφέρει βασικά ποια ήταν η συμπεριφορά ορισμένων στο νήμα που εγώ άνοιξα. Δε θα χαρακτηρίσω αυτή τη συμπεριφορά για τον παραπάνω λόγο που αναφέρω.
                          Το Log Out είναι μία δική μου υπόθεση, όπως και το να κρίνω τις συμπεριφορές όσων διαλέγονται μαζί μου ειδικά όταν αυτές είναι ανάρμοστες και αποκρουστικές. Εάν δε δέχεσαι την κριτική αυτό είναι ζήτημα δικό σου, όχι δικό μου και δε νομίζω ότι και από την άλλη μπορείς να παίρνεις στον ώμο σου ένα ολόκληρο περιοδικό με ιστορία και το οποίο πιθανότατα υπήρχε πριν να γεννηθείς εσύ, επειδή είσαι άμισθος διαχειριστής. Να είσαι σίγουρος ότι ο Κώστας Καββαθάς θα υπέγραφε αμέσως τα όσα αναφέρω εάν διάβαζε τις 10 τόσες σελίδες μέχρι τώρα. Ας προσέχεις λοιπόν την συμπεριφορά σου γιατί δεν εκπροσωπείς εσύ με αυτή τη δική σου συμπεριφορά το ιστορικό περιοδικό των 4ΤΡΟΧΩΝ και σε διαβεβαιώ γιαυτό.

Για να σου δείξω μάλιστα το πόσο λάθος και ερειστικός είσαι να σου υπενθυμίσω οτι το Emoticon 'whatever.gif' προβλέπεται και επιτρέπεται από το ίδιο το φόρουμ και δεν το έφερε κανείς εδώ απ'εξω. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν απαγορευεις κάτι που επιτρέπεται στις επιλογές του χρήστη? Εάν απαγορευεται τότε γιατι δεν το βγάζετε από τις επιλογές των Emoticons?

Αυτά για να μπαινει μία τάξη στα πράγματα.

Ενα deja-vu μου ήρθε με τα παραπάνω.... Σαν να τα έχω ξαναδιαβάσει...
                          Επίσης, ειλικρινά, ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ γιατί νομίζω πως ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
                          Εκτός αν διαβάζεις επιλεκτικά... Αν συνεχίσεις πάντως στο ίδιο βιολί, θα καταδικάσεις το ποστ αυτό σε ανυπαρξία και είναι κρίμα, γιατί το δικαιούται και το αυτοκίνητο. Κάνε όπως νομίζεις.

• C
                            coyote last edited by

Ο χρήστης coyote έγραψε:
                            offtopic edited [Krus]

Μόνο εγώ ήμουνα εκτός τοπικ..... σνιφ

• S

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:

1. Το AutoTriti καλά έκανε και δημοσίευσε την είδηση ΤΗΣ Seat, πως βγήκε 'Leon TSi 1.8 160HP', αφού έτσι το λέει η Seat, έτσι θα το δημοσιεύσει. Βέβαια, ακριβώς επειδή είναι περιοδικό αυτοκινήτου (τα οποία περιοδικά αυτοκινήτου, όσο κι αν καμιά φορά κάποιοι μπερδεύονται, απευθύνονται ΠΡΩΤΑ στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... ), **θα έπρεπε μαζί με την είδηση να γράψει και την ανάλυσή του, για την πληρέστερη πληροφόρηση ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ TOY, **πως ο συγκεκριμένος κινητήρας, ουδεμία σχέση έχει με τον TSi που φοράει το 'κακό' και 'άσπλαχνο' Golf, τον οποίο και διακαώς ήθελε και η Seat για το Leon! Θα έλεγε πως στην πραγματικότητα είναι αυτος που φοράει το Α3, πως είναι υποκυβισμένη έκδοση του 2.0, πως είναι μια χαρά μοτέρ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤSi.
                                Αυτό ΟΦΕΙΛΕ να το γράψει, γιατί αποκρύβει μια αλήθεια από τους αναγνώστες ΤΟΥ!Γιατί και μεγαλύτερα ασφάλιστρα θα έχει το Leon από το Golf και δεν θα έχει τόσο καλό τράβηγμα από χαμηλά, κάτι που είναι και το καλύτερο χαρτί του TSi. ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ κα ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ, σωστά;

Για να τελειώνουμε την ιστορία κάποια στιγμή, αυτό το φορουμ δεν έχει κάποιο στίγμα, ή κάποια προτίμηση αν θέλετε: ούτε ιταλόφιλο, ούτε γερμανόφιλο , ούτε τίποτε!
                              Ας δούμε τα πράγματα λίιιιιγοοοο πιο ψύχραιμα, όλοι λοιπόν.

Φίλε να σου θυμίσω ότι το autotriti δεν έκανε ένα τεστ στο LEON αλλά απλά έδωσε μία πληροφορία. Ότι δηλαδή το μοντέλο είναι διαθέσιμο και έγραψε τις τιμές και τον εξοπλισμό που αναλογεί σε αυτές. Ποιος σου είπε ότι δε θα δώσει στοιχεία και δε θα κάνει τις αναφορές που επισημαίνεις όταν θα δημοσιεύσει πλήρες τεστ ντραιβ? Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι 4 ΤΡΟΧΟΙ αναφέρουν λεπτομέρειες στην πρώτη τους ανάλογη πληροφορία που δημοσιεύουν? Θέλεις να σου δώσω τώρα 50 νέες παρουσιάσεις των 4ΤΡΟΧΩΝ που απλά αναφέρουν τιμές διάθεση μερικά στοιχεία περί κυλινδρισμού, ίππων διαστάσεων κλπ και εξοπλισμούς χωρίς να κάνουν καμία ειδικότερη μηχανική η άλλη αναφορά? Λογικό δεν το βλέπεις αυτό?

Ας γίνουμε σοβαρότεροι λοιπόν και ας μη παρουσιάζουμε το μαύρο άσπρο γιατί δε μασάνε όλοι όπως τυχόν νομίζεις. Και τις υποδείξεις εκεί που σε παίρνει να τις κάνεις για να μιλάμε στην ίδια γλώσσα αφού έτσι το θέλετε και προπαντός άσε τη Μαριγούλα ήσυχη. όσο για τα στίγματα μπορείς να γλύφεις όποιον θέλεις για να είσαι αρεστός. Εμένα δε μ’ ενδιαφέρουν τα γλειψίματα. Εκεί είναι η μεγαλύτερη διαφορά μας φίλε.
                              Και υποδείξεις γλειψίματος και ψυχραιμία δεν πανε μαζί αλλά χώρια να ξέρεις. ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

• S

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:

Να είσαι σίγουρος ότι ο Κώστας Καββαθάς θα υπέγραφε αμέσως τα όσα αναφέρω εάν διάβαζε τις 10 τόσες σελίδες μέχρι τώρα.

Δεν έχει γραφεί ποτέ σε αυτό το φόρουμ τίποτα πιο προσβλητικό από αυτό, για την προσωπικότητα του ΚΚ.

Μήπως τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά τον Κώστα Καββαθά και να γνωρίζω επίσης κάτι περισσότερο από σένα 'Αρη' μας? Λέω μήπως.... Από την άλλη μου αρέσει πολύ ο εμπεριστατωμένος τρόπος που διαλέγεσαι. Πάρα πολύ μου αρέσει 'Αρούλη' μας....

• C
                                  coyote last edited by

ρε..... ειναι Σ βράδυ....... ηρεμήστε....

• T
                                    technik last edited by

γιατί συνεχίζουμε να μιλάμε εδώ,
                                    όταν υπάρχουν αρκετά τόπικ για το Leon: (κατά τα πρότυπα Corsa Gsi + opc, TSI: 122-140-170):hmmm:

Seat Leon 2005
                                    LEON II CUPRA 240HP

βέβαια 1.8 TFSI υπάρχει κi εδώ

• S

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                                      Ενα deja-vu μου ήρθε με τα παραπάνω.... Σαν να τα έχω ξαναδιαβάσει...
                                      Επίσης, ειλικρινά, ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ γιατί νομίζω πως ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
                                      Εκτός αν διαβάζεις επιλεκτικά... Αν συνεχίσεις πάντως στο ίδιο βιολί, θα καταδικάσεις το ποστ αυτό σε ανυπαρξία και είναι κρίμα, γιατί το δικαιούται και το αυτοκίνητο. Κάνε όπως νομίζεις.

Α προφανώς θέλεις να πεις οτι και άλλοι έχουν διαπιστώσει την κατάσταση που περιγράφω έτσι? Κατάλαβα πολύ καλά….

Εγώ με τη σειρά μου αμφιβάλλω πραγματικά οτι μπορείτε να καταλάβετε πράγματα. Τα αυτονόητα είναι πολύ δυσδιάκριτα όταν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα κρίσης και νόησης...

• H

Εγώ πάλι λέω να το συνεχίσουμε το τοπικ, πάει πολύ καλά και προβλέπω πως ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ έχει βρει ένα άξιο αντίπαλο νεαροί μου!

Όσο για σένα submariner, προσπάθησα αδελφέ να βοηθήσω λίγο την κατάστασή σου, αλλά δεν παίρνεις από λόγια, οπότε συνέχισε όπως νομίζεις! Τώρα αν νομίζεις πως ό,τι έγραψα το έκανα για να υπερασπιστώ το περιοδικό, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, ούτε το εκπροσωπώ , ούτε το αγοράζω , κι όταν το κάνω, αμέσως μετά συνήθως το...θάβω, παρά του κάνω ...γλύκες!

Αλλά είπαμε, εσύ, ΔΕΝ...

• K
                                          krusenstern last edited by

OK, εσείς το θελήσατε. Eίπα να σταματήσουν τα Offtopic. Lock και καληνύχτα.

• First post
                                            Last post
                                          • 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 8 / 8