-
πάρτε cuore έχει ΤΟΝ χώρο
-
Το 1,76 ειναι σιγουρα η Μανα σου και παιζω και ενα 80% το 1,90 να εινα ιο πατερας σου...ε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το 1,76 ειναι σιγουρα η Μανα σου και παιζω και ενα 80% το 1,90 να εινα ιο πατερας σου...ε?τα πέτυχες... αν και δε νομίζω ότι ήταν τόσο δύσκολο
-
Καλα ρε παιδια ηρεμα ενταξει, εδω δεν μπορουμε να κανουμε ενα ταξιδι εμ αεροπλανο ανετα με τους φουστηδες (ειμαι 1,87)χα το αιωνιο δίλημμα
να ζητήσω θέση διάδρομο και να απλώνω τα πόδια ή παράθυρο και να γλιτώνω το βάρεμα κάθε φορά που περνάει το καροτσάκι.
Για 737 μόνο διάδρομο γιατί παράθυρο πρέπει να σκύβεις λόγω καμπυλότητας της ατράκτου.για πε ρε aserf σε τι τουτου σφηνώνετε οικογενειακώς να παίρνω ιδέες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για πε ρε aserf σε τι τουτου σφηνώνετε οικογενειακώς να παίρνω ιδέεςΕδώ είναι το πρόβλημα...
Όταν είχε αγοράσει τουτού ο πατέρας μου το 1992 είχε προβλέψει καλά την ανάπτυξη εμένα και του αδερφού μου και αγόρασε Fiat Tipo.
Από το 1993 και μετά μετακινούμαστε με εταιρικά αυτοκίνητα, οπότε πλέον ΄που οδηγεί μια Toyota Corolla Sedan μοντέλο 2004, αν πάμε κάπου οικογενειακώς, κάθομαι πίσω και δε μπορώ να κάτσω τεντωμένος γιατί βρίσκω στην οροφή Με τα πόδια ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτά χωράνε.
Δυστυχώς λοιπόν δε μπορώ να σε βοηθήσω στην επιλογή σου καθώς εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιβαζόμαστε. Εφόσον κάποια στιγμή ο πατέρας μου πάψει να χρησιμοποιεί εταιρικό αυτοκίνητο (δε ξέρω πότε και αν θα συμβεί αυτό) ή του δοθεί η δυνατότητα για αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας τότε θα καταλήξει σίγουρα σε κάποιο SUV τύπου RAV 4 ή σε κάποια οικογενειακό κατηγορίας Avensis. Οτιδήποτε μεγαλύτερο το βρίσκω υπερβολικό. Μιλάω από άποψη μεγέθους και όχι από άποψη κινητήρων
-
Kάτι τετοιες ώρες αισθάνεσαι τυχερός που είσαι κοντός!
-
Τι να πεις.....μας ζηλευουν που ειμαστε φαγανοι!εσένα μωρή κουφάλα δεν σε είδα τι κτυπούσες στην ταβέρνα.........
πολύ κρυφά το έκανες....... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Kάτι τετοιες ώρες αισθάνεσαι τυχερός που είσαι κοντός!Χαχα
Έχει και τα καλά του όμως (το να είσαι ψηλός)
Τι να πεις.....μας ζηλευουν που ειμαστε φαγανοι!
εσένα μωρή κουφάλα δεν σε είδα τι κτυπούσες στην ταβέρνα.........
πολύ κρυφά το έκανες.......Τι να δεις μωρέ που το ένα του ξίνιζε, το άλλο του βρώμαγε
Το κρέας ήταν σκληρό, η μπριζόλα είχε λίπος, κοκ
Δύσκολος άνθρωπος βρε παιδί μου
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Kάτι τετοιες ώρες αισθάνεσαι τυχερός που είσαι κοντός!
Χαχα
Έχει και τα καλά του όμως (το να είσαι ψηλός)
o ψηλός είναι υπηρέτης του κοντού λέει ο σοφός λαός...
1.90 είμαι...ήμουν 97 κιλά και τώρα είμαι 85...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
o ψηλός είναι υπηρέτης του κοντού λέει ο κοντός λαός... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Kάτι τετοιες ώρες αισθάνεσαι τυχερός που είσαι κοντός!Καλα σε λιγο θα λενε οι κακομουτσουνοι οτι ειναι καλο να εισαι ασχημος!
Χωρις πλακα, οι κοντοπιθαροι μας μαμανε στα χωρισματα, πιασε αυτο εκει πανω, βαλε αυτο εκει που ειναι ψηλα....να παρετε σκαλα ρε!
Θοδωρε...τπτ ρε φιλε, μια γαλακτος χτυπησα, και λιγο απο το μπεκρη μεζε ( ητι διαολο ηταν αυτη η μαλακια) παντως το εχει χαλασει πολύ το φαι της. Και εγω να μαγειρευα.....το ιδιο σκατα θα τα εκανα!
aserf
-
Χωρις πλακα, οι κοντοπιθαροι μας μαμανε στα χωρισματα, πιασε αυτο εκει πανω, βαλε αυτο εκει που ειναι ψηλα....να παρετε σκαλα ρε!
αυτό κάνουν...
-
*χωρισματα=χωσιματα
-
*χωρισματα=χωσιματαΚαλά μλκ, είσαι γτπκ, πραγματικά.. Ότι να ναι γράφεις και μια βδομάδα μετά θυμάσαι να το διορθώσεις..
-
Σημερα το πρωι ανεβηκα στην ζυγαρια (το απεφευγα πανω απο ενα μηνα γιατι εβλεπα οτι ειχα παρει την ανηφορα ) αφου εβγαλε Error την πρωτη φορά, την δευτερη εδειξε 102,5
Πρεπει κατι να γινει...και μαλιστα αμεσα! Αποφασισα λοιπον, να αρχισω να προσεχω λιγακι, οτι τπτ τραγικο....ψαρι (μπλιαχ) η κρεας ψητο, σαλατες χορτα κλπ, ελαχιστο χωμι και αυτο μαυρο, φρουτα αντι για γλυκα...και κομμενη και η κοκα κολα, για γυμναστικη αρκετα χλωμο αυτην την περιοδο. Καμια αλλη συμβουλη? Κατι που μπορω να τρωο το πρωι και κατι ακομα κατα τις 11-12 για να με κραταει? Καμια συμβουλη γενικοτερα στην διατροφη θα ηθελα.
Thanks -
Γάλα με δημητριακά?
-
Αντε και πες οτι καθομαι με την τσιμπλα στο ματι και τρωο γαλα με τα διαιτητηκα δημητριακα, στην δουλεια τι θα φαω κατα τις 12? Βασικα υπαρχει το ενδεχομενο να τρωο καμια σαλατα κανα βραστο προκολο (μπλιαααααααααααααχ) κλπ....η να τρωο κανα γιαουρτι να πινω κανα γαλα κλπ...ε?
-
Bασικά αν δεις τα διαιτητικά δημητριακά και τα άλλα με τη σοκολάτα έχουν σχεδόν ίδιες θερμίδες,οπότε φάε τα σοκολατένια
Tώρα κατά τις 12 εξαρτάται κ από τι σαρέσει να τρως.Εγώ γιαούρτι κ μπρόκολα δν τα παλεύω με τίποτα ας πούμε.Άμα όμως μπορείς να τα φας φαντάζομαι μιά χαρά θα ναι -
Αντε και πες οτι καθομαι με την τσιμπλα στο ματι και τρωο γαλα με τα διαιτητηκα δημητριακα, στην δουλεια τι θα φαω κατα τις 12? Βασικα υπαρχει το ενδεχομενο να τρωο καμια σαλατα κανα βραστο προκολο (μπλιαααααααααααααχ) κλπ....η να τρωο κανα γιαουρτι να πινω κανα γαλα κλπ...ε?μπορείς να κτυπήσεις χαλβά.........
-
ratanplan
1 τοστ (με ψωμί σικάλεως, βούτυρο μπεσέλ και μία φέτα τυρί μίλνερ)
αυτό κάνω και με κρατά μέχρι το μεσημεριανό.
Κιλά και παραλίες....