-
Γιατι εσυ ασχολεισαι με γυναικες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι εσυ ασχολεισαι με γυναικες?μονο με σενα θελω να ασχολουμαι!
-
Ψευτη......
-
Γαβ γαβ γαβ!!!
-
Patrine έχουν σοβαρό δεσμό μη μπαίνεις ανάμεσά τους
-
-
Ζυγίζομαι στην ζυγαριά του Nass αφού όλες οι άλλες μου λένε «Ένας – ένας ρε»
Λοιπόν το μοναδικό πρόβλημα με τα (μπόλικα) παραπανίσια μου κιλά στην θάλασσα το αντιμετωπίζω από την άνωση. Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος. Τίποτε άλλο.
Όσο για τα κοριτσάκια, αυτό που κοιτάνε είναι το Ε1. -
Ο χρήστης friar έγραψε:
Ζυγίζομαι στην ζυγαριά του Nass ...... -
Ο χρήστης friar έγραψε:
Ζυγίζομαι στην ζυγαριά του Nass αφού όλες οι άλλες μου λένε .Α ρε πονηρακια,βρηκες ζυγαριά που χτυπάει συναγερμο σε ελλειψη βαρους κι'όχι σε υπέρβαρο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ΜΟυ εκανε αρνητικη εντυπωση, που σχεδον ολες οι κοπελες 18-27 ειναι αγυμναστες και με κοιλιες και κωλους. Μα καλα καθολου γυμναστική; Ασε που ολες καπνιζουν.
με απομακρύνει πολύ αυτό από μια γυναίκα όσο κι αν μ'αρέσει
E ναι. Ειδικά μετά την ΄πράξη, να ανάβει τσιγάρο.
Δεν με απομακρύνει απλά δε μου αρέσει και το δείχνω. Ειμαι και πρων καπνιστής αλλα μετά το σεξ ποτέ δεν κάπνιζα. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Γιατι εσυ ασχολεισαι με γυναικες?
μονο με σενα θελω να ασχολουμαι!
-
εμενα μου αρεσει που αναβουν τσιγαρο μετα
Μονο αυτην την χρονικη στιγμη,τις αλλες ωρες το σιχαινομαι -
Τι λέει ξεχάσαμε την Merenda?Αθλιοί συνφορουμίτες, εγώ λέω να την τιμήσω, χλουπατίς ΛΕΜΕ, για να σοβαρευτούμε λέω γω
-
μου ανοιξες την ορεξη πολυ δυσκολα αντιστεκομαι σε γλυκο
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΜΟυ εκανε αρνητικη εντυπωση, που σχεδον ολες οι κοπελες 18-27 ειναι αγυμναστες και με κοιλιες και κωλους. Μα καλα καθολου γυμναστική; Ασε που ολες καπνιζουν.
με απομακρύνει πολύ αυτό από μια γυναίκα όσο κι αν μ'αρέσει
E ναι. Ειδικά μετά την ΄πράξη, να ανάβει τσιγάρο.
Δεν με απομακρύνει απλά δε μου αρέσει και το δείχνω. Ειμαι και πρων καπνιστής αλλα μετά το σεξ ποτέ δεν κάπνιζα.'
αυτο ειναι ενα θεμα τωρα...μετα την πραξη τσιγαρο....σκεψου να εισαι σε ενα κλειστο χωρο τωρα,χειμωνα...και να σου αναψει τσιγαρο εκει που εισαι νιρβανα...ειναι να αυτοκτονεις..
ευτυχως με το αισθημα το ρυθμισα αυτο και δειχνει να το σεβεται..αυτα τα πραγματα τα ρυθμιζεις απο την αρχη,για να μην βγεις μαλακς μετα.... -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Παιδια χθες πηγα θαλασσα υστερα απο πολυ καιρο και επαθα πλακα. Τί χάλι ειναι αυτο. Οπου κοιτουσα εβλεπα ξενερωτους με γυμνασμενα σωματα, γυαλι ηλιου φλωρικο και υφακι 'ειμαι εγω και κανενας αλλος'.
κλασσικοι gay...
έτσι !!!!!!!! οι παραδοσιακές αξίες αναγνωρίζονται απο την κοιλίτσα.....
εξαλου μην ξεχναμε οτι..ολα τα καλα εργαλεια ...θελουν και υποστεγο!!
-
τελειωσε, η κοιλια ειναι γοητεια...
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
τελειωσε, η κοιλια ειναι γοητεια... -
η κοιλιά είναι χμμμμ Looser
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
η κοιλιά είναι χμμμμ Looser
Κιλά και παραλίες....