-
Οχι κοντας στις γκομενες! Ντρεπομαι!
-
Ντρεπομαι!
α επιτελους κοιταξες τον καθρεπτη???
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι κοντας στις γκομενες! Ντρεπομαι!Μη μασας ρε.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ντρεπομαι!
α επιτελους κοιταξες τον καθρεπτη???
Ναι αλλα δεν φαινοσουνα πουθενα....και ξεκινησα και με 2ρα!
Το κακο εινα ιοτι μασαω....πρεπει να σταματησω μπας και αδυνατισω!
-
Ναι αλλα δεν φαινοσουνα πουθενα....και ξεκινησα και με 2ρα!
Λογικο γιατι ο μπροστα δεν φαινεται στον καθρεφτη!
-
Ελεος ρε ουτε ο παχχος δεν λεει τετοια! και ασε τα οφ τοπικ!
-
Ελεος ρε ουτε ο παχχος δεν λεει τετοια! και ασε τα οφ τοπικ!
Αυτην την κοπελια που την θυμηθηκες τωρα?Ελα διπλα και ασε τα οφ τοπικ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:ysterical:Ελεος ρε ουτε ο παχχος δεν λεει τετοια! και ασε τα οφ τοπικ!
Οπως το λες κουκλα μου.Παχχχος,γιατι οποτε πετυχαινω κατι τυπους σαν και του λογου σου τους κανω 'σεξ'.
-
Το παχχος σημαινει οτι εισαι χοντρουλης!
-
Καλα εισαι εντελως προβλεψιμος ομως.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παιδια χθες πηγα θαλασσα υστερα απο πολυ καιρο και επαθα πλακα. Τί χάλι ειναι αυτο. Οπου κοιτουσα εβλεπα ξενερωτους με γυμνασμενα σωματα, γυαλι ηλιου φλωρικο και υφακι 'ειμαι εγω και κανενας αλλος'.κλασσικοι gay...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παιδια χθες πηγα θαλασσα υστερα απο πολυ καιρο και επαθα πλακα. Τί χάλι ειναι αυτο. Οπου κοιτουσα εβλεπα ξενερωτους με γυμνασμενα σωματα, γυαλι ηλιου φλωρικο και υφακι 'ειμαι εγω και κανενας αλλος'.
κλασσικοι gay...
έτσι !!!!!!!! οι παραδοσιακές αξίες αναγνωρίζονται απο την κοιλίτσα.....
-
ΜΟυ εκανε αρνητικη εντυπωση, που σχεδον ολες οι κοπελες 18-27 ειναι αγυμναστες και με κοιλιες και κωλους. Μα καλα καθολου γυμναστική; Ασε που ολες καπνιζουν.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΜΟυ εκανε αρνητικη εντυπωση, που σχεδον ολες οι κοπελες 18-27 ειναι αγυμναστες και με κοιλιες και κωλους. Μα καλα καθολου γυμναστική; Ασε που ολες καπνιζουν.Ελα ρε τωρα κι εσυ δεν καταλαβαινεις ορισμενα πραγματα κοτζαμ αντρας;
Τα ωραια μωρα εχουν ξενυχτησει. Πώς να σηκωθουν το πρωι να πανε στη θαλασσα. Πανε μετα το μεσημερι. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΜΟυ εκανε αρνητικη εντυπωση, που σχεδον ολες οι κοπελες 18-27 ειναι αγυμναστες και με κοιλιες και κωλους. Μα καλα καθολου γυμναστική; Ασε που ολες καπνιζουν.
Ελα ρε τωρα κι εσυ δεν καταλαβαινεις ορισμενα πραγματα κοτζαμ αντρας;
Τα ωραια μωρα εχουν ξενυχτησει. Πώς να σηκωθουν το πρωι να πανε στη θαλασσα. Πανε μετα το μεσημερι.E και εγώ μετά το μεσημέρι πάω
Περαν της πλακας, χωρις να θιγω φυλα, δυσκολα βλεπεις ωραια κορμια (και δεν εννοω φουσκωτους) εννοω κορμια γυμνασμένα.
-
Εγώ θίγω φύλα, και λέω πως τα αγοράκια προσέχουν περισσότερο το σώμα τους. Αγοράκια με κοιλιές κλπ δεν βλέπω τόσο συχνά όσο κοριτσάκια.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Εγώ θίγω φύλα, και λέω πως τα αγοράκια προσέχουν περισσότερο το σώμα τους. Αγοράκια με κοιλιές κλπ δεν βλέπω τόσο συχνά όσο κοριτσάκια.Επειδη δεν προσεχω τα αγορακια , αλλα μονο τα κοριτσακια , δεν θα παρω θεση
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΜΟυ εκανε αρνητικη εντυπωση, που σχεδον ολες οι κοπελες 18-27 ειναι αγυμναστες και με κοιλιες και κωλους. Μα καλα καθολου γυμναστική; Ασε που ολες καπνιζουν.με απομακρύνει πολύ αυτό από μια γυναίκα όσο κι αν μ'αρέσει
-
καλα ρε παιδια τσιγαρο καπνιζουν δεν αφηνουν τριχα στη μασχαλη μην τρελαθουμε!
-
πολλους εχω ακουσει να χαλιουνται αγρια απο αυτο...
και για μενα αν γινοταν να λειπει καλα θα ταν...
Κιλά και παραλίες....