-
Κάνα 80ρι πρέπει να είναι η αλλαγή χρώματος στην άδεια...
-
Οταν τριβουμε στοκαρισματα ...παλιο βερνικι-χρωμα κτλ. χρησιμοποιουμε μηχανημα που εκτελει κινησεις μονο εμπρος-πισω ή μηχανημα που εκτελει περιστροφικες κινησεις?
Εν ολιγοις ο μ@λ@κ@ς ο φανοποιος οταν μου εβαφε το αυτοκινητο απο χαλαζι (περαν του οτι ξεχασε πολλες λακουβες)ετριβε με 400αρι γυαλοχαρτο μπροστα πισω.....αφησε γραμμες που φαινονται ΜΕΣΑ στο χρωμα.Επισης το βερνικι αλλου ηταν πολυυυ και αλλου λιγοστο.Τα τρεξιματα και τα μπιμπικια αφθωνα.Το βερνικι ηταν σαν φλουδα πορτοκαλιου....και μετα απο
το ξυνει με 400αρι γυαλοχαρτο μπρος πισω αφηνοντας γραμμες.....παρα την αλοιφη.Το ΠΟΣΟ μεγαλες ειναι οι γραμμες φαινεται στο πλυσιμο με σφουγγαρι....αλλου στεγνωνει και αλλου μουσκευει μεσα στη γραμμη η σαπουναδα.
Περαν του οτι ειπα τον πονο μου.... αν ο φανοιποιος σου θελει να παρει 1500 ευρω για αποτελεσμα σαν τον δικο μου......και να μην εχεις ουτε χαρτοταινια κατσε αγορασε τα ολα και βαψε ακολουθωντας ολα τα βηματα.(να πιανει και λιγο το χερι σου)
Εκτος απο τον ουρανο ολα τα αλλα μερη του αυτοκινητου με σπρευ αν τα εβαφα καλητερα θα τα ειχα......
Για να καταλαβετε εριχνε βερνικι με μισανοιχτες πορτες και τα λαστιχα την πορτας και τα παραθυρα εκαναν μπανιο στο βερνικι...
Διχως να μου φταινε ολοι οι φανοποιοι.....εξ αιτιας αυτου εχω την χειροτερη εντυπωση για αυτον τον κλαδο.....
Αυτο που επαγγελεσαι οφειλεις να το κανεις σωστα διαφορετικα αλλαξε επαγγελμα.
Εσπασε και ο στοκος σε καποια σημεια 9 μηνες μετα.....Μετα το ντυνεις καρμπον και θα σε λενε καγκουρα!!!! -
Παίδες για βαφές κτλ Δήμος στο Μοσχάτο. Αρχηγόπουλο
-
αρχηγοπουλο αλλα παλια ο κος Δημος που ειχα παει για προσφορα εσφαζε με το γαντι.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
αρχηγοπουλο αλλα παλια ο κος Δημος που ειχα παει για προσφορα εσφαζε με το γαντι.+1. Ακριβώς την ίδια διαπίστωση είχα και εγώ.
Ισως έκανε καλύτερες τιμές σε κατόχους Vw αυτοκινήτων, εν αντιθέσει σε κατόχους Opel.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
αρχηγοπουλο αλλα παλια ο κος Δημος που ειχα παει για προσφορα εσφαζε με το γαντι.Εχει κατεβάσει λίγο τις τιμές αλλά θεωρώ οτι αξίζει αν θές ό,τι πιο κοντινό στο τέλειο. Έχω βάψει σχεδόν όλο το αμάξι (εκτός απο 3 πάνελ) και η στάνταρ ερώτηση που μου κάνουν ειναι πώς διατηρώ τόσα χρόνια το εργοστασιακό χρώμα σ'αυτήν τη κατάσταση. Συνήθως δεν τους λέω την αλήθεια
-
εγω πάω στο alldentmagic κερατσινι και ειναι φθηνοτερος με διαφορα και πετυχαινει επακριβώς το χρωμα ακομα και στην τοπικη. Ενω αλλου το να σου πετυχουν το χρωμα ειναι σπανιο
Φυσικα ο τελειος δεν υπάρχει, απλά βρίσκεις αυτον που να ικανοποιει το μάτι σου -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
εγω πάω στο alldentmagic κερατσινι και ειναι φθηνοτερος με διαφορα και πετυχαινει επακριβώς το χρωμα ακομα και στην τοπικη. Ενω αλλου το να σου πετυχουν το χρωμα ειναι σπανιο
Φυσικα ο τελειος δεν υπάρχει, απλά βρίσκεις αυτον που να ικανοποιει το μάτι σουΤα δινει εξω σε φαναρτζη για τοπικη βαφη. χωρις να σημαινει αυτο πως δεν ειναι καλη η δουλεια που κανει.
-
δε νομιζω! μπροστα μου βαψανε στα γρηγορα το καλοκαιρι, κανα δυο γρηγορες γρατσουνιες.
γινεται χαμος απο αυτοκινητα καθημερινα και δουλευει μεχρι το βραδυ. Ριχνει τις τιμες. Δεν υπαρχει κανενας με τοση κινησηΤα αρνητικα ειναι οτι το χρωμα εχει αραχνη στον ηλιο αλλα φευγει με μια λεπτη αλοιφη που βάζω μετα απο 2 μηνες Super resin polish της Autoglym. Την περνας με το χερι και βγαινει πανευκολα με ενα πανακι μικροινων.
επισης οτι εχει Πακιστανους υπαλληλους, αλλα αφου κανουν τη δουλεια τους.
Για το Δημο: καλα σχολια στο Cardetailing.gr δεν εχει τον τελευταιο καιρο.
Ειπαμε ουδεις τελειος! Μου τη βιδωνει που οι περισσοτεροι φανοποιοι δεν πετυχαινουν το χρωμα ακριβως και ζητανε πολλα λεφτα -
δεν υπαρχει περιπτωση να παραλαβεις αμαξι σημερα χωρις μπιμπικια..
το γελοιο ειναι οτι το βλεπεις και το περναει με αλοιφη. Γιατι οταν το παραδιδουνε δεν το τσεκαρουν πρωτα αυτοι?
-
Μπορείς να μου δείξεις τα αρνητικά σχόλια για τον Δήμο που βλέπεις τον τελευταιο καιρό στο cardetailing; Διότι το τελευταίο σχόλιο ειναι του 2010 κι αυτό θετικό. Αυτό που βλέπεις για την άχνα στη ζάντα προ 2 μηνών τυχαίνει να είναι δικό μου σχόλιο και δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα της βαφής του. Εβαψα το καπώ και έγινε πένα. Δεν το λέω εγω το λένε όσοι βλέπουν το αμάξι, απο τον βενζινά μέχρι τον χ περαστικό. Γουστάρεις το τάδε μαγαζί, οκ το είπες το εμπεδώσαμε, μη γίνεσαι κακεντρεχής όμως επειδή εσένα δεν αντέχει η τσέπη σου και το'χεις κρατήσει μανιάτικο στον Δήμο. Διαθέτει τεράστεια εμπειρία, γνωρίζω πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε στο επάγγελμα του κι αν καμια φορά βρεθούν ψεγάδια στη δουλειά του οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα παρα σε ασχετοσύνη όπως μπορεί να νομίζει κάποιος.
Επίσης το χρώμα δεν είναι πετύχει δεν πετύχει. Η βάζεις το χρώμα με τον σωστό κωδικό και εισαι μέσα ή βάζεις άλλα αντί άλλων και το κάνεις σαλάτα. Απο εκεί και πέρα αν η απόχρωση δεν ειναι ίδια με το μαμά οφείλεται στις φθορές που έχει υποστεί απο τον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Αν εχει πάνω αρκετό βερνίκι, μπορεί να έρθει στα ίσια του πολύ εύκολα με ενα σωστό γυάλισμα αλλιώς φτιάχνεις χρώμα με φασματογράφο και προσπαθείς να ταιριάξεις. -
ο,τι πειτε κύριε φανοποιέ!
Θα το ψαξω όμως και θα το βρω -
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... 1&start=10
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... %BF#p55128
οεο τα βρήκα, εσυ γιατι δεν τα βρηκες; Ειναι ωραιο να γραφεις ο ιδιος για τη δουλεια σου; Ασε και τους άλλους να γραψουν. Παντως εχεις πολυ περισσότερες γνωσεις απο μενα στο βαψιμο. Εγω έχω άλλο επαγγελμα όμως και δικαιολογουμαι
Ειμαι και πτωχος -
Εκτός απο εγκάθετος είσαι και φαντασμένος αν νομίζεις οτι ειμαι ο Δήμος. Στα ποστ δεν βλέπω τίποτα συγκεκριμένο. Πρώτα μας άρεσε, μετά δεν μας άρεσε και τρέχα γύρευε συζήτηση. Μια περίπτωση απο τις 1000 που μπορεί να είναι και κάτι αστείο απο ψείρες ψυχαναγκαστικούς αμαξοκαύληδες του detailing. Ψεγάδια υπάρχουν ακόμα και στα εργοστασιακά. Να βάλουμε κάτω τους μη ευχαριστημένους απο τον Δήμο με τους αντίστοιχους των Πακιστανών που υποστηρίζεις εσυ και να δούμε τελικά ποιος κάνει τι. Γιατί τα ονόματα δεν χτίζονται τυχαία αλλά μέσα απο την δουλειά χρόνων. Αρκετά ασχολήθηκα με
-
Ασφαλως εισαι ο γιος! εισαι ευγενεστατος και εργατικος για αυτο πετυχες στη ζωη! Μετα να μη στενοχωριεσαι τι φταιει και συντηρείσαι απο τους γονεις σου. Με τα προσοντα σου και τη μορφωση σου νεε μου θα φτασεις ψηλα. Μονο για πρωθυπουργος κανεις και μαλιστα παλαιας κοπης προ 6ετιας. Αλλωστε νομιζεις οτι μονο αυτο σου αξιζει. Ετσι κι αλλιως τιποτε αλλο δεν ξερεις.
επισης ειπα τη γνωμη μου και ποιος εχει δουλεια και ποιος οχι. Αν ειναι τυχαιο που γινεται χαμος ενταξει. Παντα και παντου τελεια δουλεια δε θα σου κανουν. Απλα να ειναι καλή και τουλαχιστον να ειναι σε οικονομικες τιμες. Θεωρω ομως αδιανόητο να μην πετυχαινουν το χρωμα και να βγαζουν άλλες αποχρωσεις! Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει που εμεινε ευχαριστημενος και οχι να επιτιθεται σε όποιον τολμήσει να πει κατι διαφορετικο. Εσυ αντιδρας λες και θα σου φανε το ψωμι σου ή μαλλον το πατεσπανι σου γιε! Επιτιθεσαι προσωπικα σε καποιον που δεν ξερεις και τουλαχιστον δεν κανει τα ορθογραφικά σου λάθη. Σε φανταζομαι να πας σε καμια δουλεια που δεν ειναι του πατερα σου, ουτε 10 μερες δε θα σε κρατησουν, ακομα και με μεσο να ειναι, γιατι αλλιως φυσικα δε θα βρεις ποτε. Ασφαλως και την εργασια του μπαμπα θα τη φουνταρεις.
Αφου σου αρεσει η προσωπικη επιθεση, σου τα επεστρεψα. Μα να κανεις ετσι, λες σου σου θιξαμε την οικογενεια! Για αυτο το λεω αστεια: Αν δεν εισαι ο γιος, τεραστιο προβλημα εχεις που επιτιθεσαι σε οποιον εχει διαφορετικη γνωμη απο σενα. Χρησιμος...
-
ΠΑντως και τα δυο λινκ είναι απο το 2012 .
-
Τωρα βριζεις και τον γιο του. Εισαι μεγαλος φελλος τελικα. Θα επρεπε ντρεπεσαι.
Μακάρι να ειχες τα πτυχία μου γελοίε. -
Αγαπητε ανεργε εχω διδακτορικο αναγνωρισμενο σε Ελλαδα και Αμερικη. Υποτροφια στην Αμερικη με τιτλο fccp. Ασφαλως τελειωσα πανεπιστημιο Αθηνων με την πρωτη και περασα απο την πορτα, οχι απο το παραθυρο. Δουλεια καλη με την αξια μου και παντα σεβομαι τους αλλους. Σου ευχομαι να αλλαξεις για να βρεις καποτε δουλεια γιατι εισαι αντικοινωνικος. Δεν πρεπει να επιτιθεσσι προσωπικα σε ανθρωπους που εχουν αλλη γνωμη απο σενα.
Ειμαι σε αδεια αλλα δεν μπορω αλλο να σε ακολουθησω στον κατηφορο -
Για δεσιμο εντελως... Εισαι και σε αδεια αχαχαχ. Κλασσικο αρρωστακι των φορουμ κ θυμα της κρισης. Μισανθρωπος, φασιστακος κ φαντασμενος. Με μια καλη αντιψυχωσικη αγωγη θα ερθεις στα ισα σου ειναι βεβαιο. Καλη συνεχεια Ναπολεοντα...
-
Ωραίο επίπεδο εκατέρωθεν !!!!
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...