-
Στην πυλωτή μου παλιά είχαμε
- To δικό μου παλιό κόκκινο σκονισμένο **citroen zx **
- Την πλυμένη προσεγμένη Merc C200 του γείτονα
Μάντεψε που πηγαιναν οι γάτες.
Ο κάτοχος της merc, αφού εξάντλησε όλες τις τεχνικές δηλητηρίασης και
διωξίματος, αγόρασε κουκούλα.ΑΣΤΟ ΑΠΛΥΤΟ να βρείς την υγειά σου.
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
το δε opel, λες και μαζευει τις γρατσουνιες ρε παιδια!
Λιγο το κυκλοφορω, το προσεχω πως και πως, και μια ανακαλυπτω μικρογρατσουνια εδω, μια εκει, καθε μερα και κατι νεο!
Δεν μιλαω για γρατσουνιες απο αλλους, μιλαω για γρατσουνιες μικρες που ειλικρινα δεν ξερω που τις μαζευει το οπελ!
Απο τα χερια μας? Απο τον αερα? Απο γατες? Απο τι?Τι παιζει?
Μήπως εκεί που στο παρκάρεις έχει θάμνους; κάτι τέτοιες ανεξήγητες γρατσουνιές συνήθως γίνονται από θάμνους, αλλά βγαίνουν εύκολα.
-
Εδω εχει πληροφοριες για τα παντα......
http://www.sikkenscr.gr/sikkens/greece/ ... #additives
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Στην πυλωτή μου παλιά είχαμε- To δικό μου παλιό κόκκινο σκονισμένο **citroen zx **
Ούπς, γιατί οι γατες αφήνουν γρατζουνιές όταν περπατάνε ;
-
... όχι μόνο όταν σπινάρουν σε φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα!!!!!
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Λιγο το κυκλοφορω, το προσεχω πως και πως, και μια ανακαλυπτω μικρογρατσουνια εδω, μια εκει, καθε μερα και κατι νεο!Δυστυχώς έτσι σκάς χωρίς λόγο. Με τις γρατζουνιές δεν βγάζεις άκρη πάντα θα υπάρχει και μία καινούργια
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Aν αφήνουν λέει; 3πλες!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν αφήνουν λέει; 3πλες!!
Μόνο αν τσακωθούν άγρια πάνω στο αυτοκίνητο και αναγκαστούν να βγάλουν τα νύχια τους. Αν γνωρίζονται μεταξύ τους δεν γρατζουνάνε τα αυτοκίνητα στα οποία ανεβαίνουν.
Στο πάρκινγκ που βάζω την 147 κυκλοφορούν κατά καιρούς πολλές γάτες και ανεβαίνουν πάνω στα αυτοκίνητα αλλά καμμία δεν έχει γρατζουνίσει ποτέ κάποιο αυτοκίνητο.
-
Το 307 και το 406 μου έχει τέτοιες γρατζουνιές πάντως.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Aν αφήνουν λέει; 3πλες!!
Μόνο αν τσακωθούν άγρια πάνω στο αυτοκίνητο και αναγκαστούν να βγάλουν τα νύχια τους. Αν γνωρίζονται μεταξύ τους δεν γρατζουνάνε τα αυτοκίνητα στα οποία ανεβαίνουν.
Στο πάρκινγκ που βάζω την 147 κυκλοφορούν κατά καιρούς πολλές γάτες και ανεβαίνουν πάνω στα αυτοκίνητα αλλά καμμία δεν έχει γρατζουνίσει ποτέ κάποιο αυτοκίνητο.
Άσε έχω δει live γάτα να πάει να ανέβει σε αυτοκίνητο, γλυστράει πάνω στο μπροστινό καπώ και στην προσπάθεια της να μην πέσει βγάζει τα νύχια. Την πήρε όμως το βάρος προς τα πίσω και με έξω τα νύχια διέγραψε όλο το καπώ...
-
Ο χρήστης ... έγραψε:
Σε καλοπλυμμένο αυτοκίνητο αφήνουν και παρα-αφήνουν.
Σε ζεστό καλοπλυμμένο αυτοκίνητο μάλιστα είναι η χαρά των γατών.Αφήστε λίγη σκόνη να βρείτε την υγειά σας.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Σε καλοπλυμμένο αυτοκίνητο αφήνουν και παρα-αφήνουν.
Σε ζεστό καλοπλυμμένο αυτοκίνητο μάλιστα είναι η χαρά των γατών.Αφήστε λίγη σκόνη να βρείτε την υγειά σας.
Λιγο πιπερι γυρω απο το αμαξι και δεν πηγαινουν γατες.Καπου το εχω διαβασει.Εναλλακτικα παρκαρετε κοντα σε σκυλο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 307 και το 406 μου έχει τέτοιες γρατζουνιές πάντως.Θα είναι γατοπαγίδες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 307 και το 406 μου έχει τέτοιες γρατζουνιές πάντως.Οπως και το δικο μου,το οποιο το χρησιμοποιουν,εκτος απο κρεβατι και για βατηρα για να πηδηξουν σε ενα στεγαστρο.
Οποτε εχω καλες νυχιες απο γατες.
Ποτε πια χωρις κουκουλα. -
Καλησπερα παιδες,
Εχω στην κατοχη μου εδω και ενα χρονο ενα μαυρο τριθυρο golf tsi.
Την ημερα που πηγα στο αεροδρομιο ΕλΒενιζελος ομως καποιος
απροσεχτος/απροσεχτη οδηγος μου αφησε ενα ενθυμιο για να τον/τν θυμαμαι.Συγκεκριμενα στην προσπαθεια του να ξεπαρκαρει μου αφησε
ενα μικρο βαθούλωμα ακριβως στο νευρο, στο πισω δεξια μερος του αυτοκινητου
κατω ακριβως απο το δεξι παραθυρο του πισω μερους.Το βαθουλωμα ειναι μικρο ,ομως η περιοχη του νευρου δυσκολη.
Θα ηθελα να μαθω τροπους επαναφορας και επιδιορθωσης του βαθουλωματος. Μπορει να γινει η επαναφορα αν το χτυπησει καποιος φαναρτζης απο μεσα? Θελει ξηλωμα το εσωτερικο?
Ελπιζω να μην χρειαστει να στοκαριστει ολο το δεξια μερος του αμαξιου
καθοτι τριθυρο..
Ποσο μπορει να μου κοστισει μια διαδικασια επιδιορθωσης αυτου του προβληματος.Θελω να το φτιαξω γιατι το golf ειναι τριθυρο και οσο κι αν κανω τα στραβα ματια χτυπαει λιγο ασχημα.(ειναι και καινουριο παναθεμα το)
-
Φαίνεται πολύ το βαθούλωμα;
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω τροπους επαναφορας και επιδιορθωσης του βαθουλωματος. Μπορει να γινει η επαναφορα αν το χτυπησει καποιος φαναρτζης απο μεσα? Θελει ξηλωμα το εσωτερικο?ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ
-
Αν το χτυπήσουν από μέσα θα χρειαστεί στοκάρισμα και βάψιμο.
-
Υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία που φτιάχνουν τέτοιες ζημιές χωρίς βάψιμο. Πρέπει να έχουν πρόσβαση από τη μέσα πλευρά.
http://www.clean-image.co.uk/contact-me ... val-00.htm
-
-
Ειχα δει ενα σχετικο βιντεακι, δεν ξερω αν αληθευει, δεν το εχω δοκιμασει.
Αγοραζεις σπρευ πεπιεσμενου αερα και ψεκαζεις στο σημειο κρατωντας αναποδα το σπρευ, ωστε να παγωσει το σημειο. Αμεσως μετα θερμαινεις το σημειο αποτομα με σεσουαρ.
Νομιζω το σχετικο βιντεο ειχε αναφερθει και στο φορουμ...
-
Ναι, είχε μπει και εδώ. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο 304.
-
Ηταν αληθοφανες παντως...
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...