-
Γιατί να βάλεις αυτοκόλλητα Ferrari στο Fiat Coupe?
-
Βασικα ο μικρος μου το ζητησε και το βρηκα ενδιαφερον . Ας φερραροφερουμε λιγο με τον σχεδιαστη της.
-
Ferrari αυτοκολητα γνησια με 60ε? οκ......
-
60 ευρω ολα τα αυτοκολλητα. Ισως μου βρει τα γνησια μου ειπε. Μαλλον εννοουσε την γνησια απεικονιση στο αυτοκολλητο. Εκτος αν υπαρχει μαυρη αγορα η εννοουσε 600 ευρω και δεν καταλαβα τι ειπε.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Γιατί να βάλεις αυτοκόλλητα Ferrari στο Fiat Coupe?γιατί έχει τις προδιαγραφές! θυμάμαι ένα τεστ των 4τροχών που έτσι το ονόμαζαν (το 20βάλβιδο). Το είχε ο κουνιάδος μου, εξαιρετικό αυτοκίνητο!
-
Γεια σας,
Θέλω να πάω για βαφή σε 2 πόρτες το s60 και είμαι σε δίλλημα. Να το πάω στην αντιπροσωπεία ή σε κάποιος φανοποιείο έξω?
Την προηγούμενη φορά που με είχαν χτυπήσει και πλήρωσε η ασφάλεια του άλλου πήγα στην αντιπροσωπεία και αν δεν κάνω λάθος το χρέωσαν 280 ευρώ την πίσω φτερούγα. Τώρα με χτύπησαν εκεί που ήμουν παρκαρισμένος, οπότε θα το φτιάξω με δικά μου χρήματα. Σίγουρα νομίζω σε εξωτερικό φανοποιείο θα είναι πιο φθηνά. Έτσι δεν είναι? Θα γίνει όμως η ίδια δουλειά? Δεν είναι ούτε 2 χρονων το αμάξι και το σκέφτομαι.
Πόσο περίπου λέτε να πιάσει? Χρειάζεται και λαμαρινοδουλειά γιατί εχεί πάρει και η λαμαρίνα σε κάποια σημεία. Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να το φτιάξουν χωρίς αλλαγή, αλλα΄με επαναφορά?
Επίσης χάνω κάτι από την εγγύηση αν πάω σε εξωτερικό φανοποιείο?
-
-
Από εδώ.
Για φανοποιείο (λόγω αυτού του συμβάντος) είμαι μεταξύ Merser και ΕΚΚΑ. Από ΕΚΚΑ έχω προηγούμενη εμπειρία (βάψιμο προφυλακτήρα smart σε ανάλογη περίπτωση) και έχω μείνει ικανοποιημένος. Από Merser δε γνωρίζω κάτι, αλλά το σκέφτομαι επειδή συνεργάζεται με την ασφαλιστική μου και 1) μου παρέχει όχημα αντικατάστασης και 2) πληρώνεται απευθείας από την ασφαλιστική.
Το βασικότερο όλων είναι να γίνει καλή δουλειά. Έχει κανένας άποψη για κάποιο από τα δύο;
-
Ο χρήστης pvinis έγραψε:
Για ίσιωμα και βάψιμο σας φαίνονται καλά τα 180€ (χωρίς απόδειξη κι ας είναι σε αντιπροσωπεία);
180 ευρώ για να το στοκάρει και να το βάψει?
Έχω την εντύπωση φίλε μου ότι πρέπει να βάλεις το χέρι σου στο πίσω μέρος του σώματος σου να απομακρύνεις το χέρι που σε χουφτώνει, πριν πάει παραμέσα. -
50 ευρώ για επισκευή.
Εκτός αν θέλεις να βάλεις καινούριο φτερό.
-
Οχι αλλαγή φτερού μόνο ίσιωμα και βάψιμο απλά να είναι καλή δουλειά και να μην φαίνεται χτυπημένο. Έχετε κάποιον να προτείνετε κατά προτίμηση προς βόρεια προάστεια; Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
50 ευρώ για επισκευή.Εκτός αν θέλεις να βάλεις καινούριο φτερό.
50 είναι φθηνά (πολύ)
γύρω στα 80 είναι ψιλονορμάλ -
Στο τελειο βαψιμο που εγινε στο αμαξι μου (μη πω τι σε εκεινον τον πατερα μου που το αφησε ετσι ), εχει 2 σταξιματα στη πορτα του οδηγου και του συνοδηγου. Αγορασα λεπτη αλοιφη, μηπως και το στρωσω. Αν παρω γυαλοχαρτο πολυ ψιλο (εκεινο του νερου), το τριψω και μετα το περασω με την αλοιφη λετε να στρωσει?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
50 ευρώ για επισκευή.Εκτός αν θέλεις να βάλεις καινούριο φτερό.
Eχεις ασχοληθεί με επισκευή τέτοιων χτυπημάτων??? 50 ευρώ μόνο θα του πάρουν για το βάψιμο,μιλάμε για σωστή δουλειά και όχι για κτήσιμο-πασάλειμα
-
180 για επισκευή βάψιμο σωστά σου είπαν τα πασαλειματα θα τα βλέπεις κάθε μέρα
-
Ο χρήστης pvinis έγραψε:
Οχι αλλαγή φτερού μόνο ίσιωμα και βάψιμο απλά να είναι καλή δουλειά και να μην φαίνεται χτυπημένο. Έχετε κάποιον να προτείνετε κατά προτίμηση προς βόρεια προάστεια; ΕυχαριστώΑπο τα πιο καλα φανοποιεια που χω παει: http://www.afoipapanikolaou.gr/index.html
Ισως λιγο τσιμπημενες τιμες αλλα σε ολα τα αλλα υπερευχαριστημενος! Και αυτοκινητο αντικαταστασης! -
Για το w203
2 φαναρια 200
καπω 200(καινουριο ιμιτασιον)
2 φτερα 120(ομοιως)
μετωπη κομπλε 450
ψυγειο και ιντερκουλερ 220 καινουρια και αυτα.
Ηταν οι χαμηλοτερες τιμες που καταφερα να βρω και τα χω συγκεντρωσει ολα και απο δευτερα ξεκιναει η επισκευη. -
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
180 για επισκευή βάψιμο σωστά σου είπαν τα πασαλειματα θα τα βλέπεις κάθε μέρα+1
-
Αν πας το αμάξι για βαφή πόρτας σε εξωτερικό φανοποιείο χάνεις κάτι από την εγγύηση?
-
Ο χρήστης diegito έγραψε:
Αν πας το αμάξι για βαφή πόρτας σε εξωτερικό φανοποιείο χάνεις κάτι από την εγγύηση?Αν εχει εγγυηση φανοποιειας το αυτοκινητο, λογικα ναι. Αν εχει τελειωσει η δεν εχει τοτε οχι!
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...