-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι δεν γνωρίζω το σημείο.Απορία: Αποκλείεται ο πρώτος της κανονικής σειράς που στρίβει να θέλει να πάει στον ίδιο δρόμο με εσένα;
Δεν αποκλειεται οπως και ο πρωτος διπλανος του να θελει να παει στην Αγια Βαρβαρα.ΜΠΛΕΞΙΜΟ,αυτη ειναι η λεξη για αυτο το σημειο.
Η Αμφιθεας εχει δυο λωριδες μεχρι 50 μετρα πριν απο αυτο το φαναρι.Αν εισαι λοιπον στην αριστερη και θελεις να πας ισια θα σε εμποδισουν οι δημιουργουντες τη δευτερη λωριδα που λεει και ο H.F.
Αν εισαι στη δεξια, no problem μα ελα που σου βγαινουν μπροστα σου οι της προηγουμενης περιπτωσης.
Μονη λυση να βαλουν 100 μετρα πιο πριν μεγαλες πινακιδες που να σε οδηγουν στη λωριδα που πρεπει να χρησιμοποιησεις (αριστερη για στροφη,και δεξια λωριδα για ισια).
Αν και βλεπω στο μελλον να γινεται και καποια ανισοπεδη. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα λοιπόν, προτιμώ να κλείσω την αριστερή λωρίδα περιμένοντας την σειρά μου για το φανάρι, παρά να 'δημιουργώ' λωρίδες για στρίψιμο εκεί που δεν υπάρχουν. Αν μη τι άλλο, από σεβασμό στους άλλους οδηγούς που έφτασαν εκεί πριν από εμένα.
+1
-
ΖΩΟΝ ο οδηγός smart που έβαλε aftermarket xenon και έκανε τη νύχτα μέρα σε όλη τη γειτονιά . Αναγκάστηκα να σταματήσω με το scooter γιατί δεν έβλεπα αρκετά μπροστά μου. Τελικά έτσι όπως πάει θα είσαι 'ιn' αν δεν έχεις xenon
-
Εγω θα συμφωνηση με τον HighFidelity και τον kasel.
'ΕΦΟΣΟΝ δεν ενοχλεις το αλλο ρευμα,
και ΕΦΟΣΟΝ οταν στριψεις υπαρχουν 2 λωριδες η και περισσοτερες,ωστε να μην μπλοκαρεις τον αλλον που περιμενε υπομονετικα στην λωριδα του'.
Και ενα λινκ:
Γκουγκλ Μαψ -
Παρόμοιο σημείο με αυτό της Αμφιθέας υπάρχει στη Βουλιαγμένης προς Αθήνα, στο ύψος της SAAB, ένα φανάρι μετά το σήμα της Ολυμπιακής, με τη διαφορά ότι εκεί έχει δύο λωρίδες για να στρίψεις αριστερά. Το λέω για όποιον θέλει να καταλάβει περίπου πώς είναι τα πράγματα.
Τα βράδια όταν έχει λίγη κίνηση και η αριστερή δε γεμίζει τόσο ώστε να κόβει την Αμφιθέας, δημιουργείται 2η λωρίδα;
Επίσης, καθώς γεμίζει η αριστερή, και ενώ έχει ακόμα χώρο, κάποιος πηγαίνει στη 2η με τη λογική ότι 'θα γεμίσει σίγουρα η αριστερή';
Προσωπικά προτιμώ να μη δημιουργώ διπλή σειρά όσο και αν πρακτικά φαίνεται να βολεύει κάποιους, όταν αυτή πρόκειται να εμποδίσει κάποιους άλλους. Στο συγκεκριμένο φανάρι, ακόμα και αν πήγαινα αριστερά και αμέσως δεξιά, θα καθόμουν στην 1η αριστερή. ΑΝ είναι να εμποδίσω, ας γίνει επειδή γέμισε και εκ των πραγμάτων δε χωράμε.
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Νομίζω μετά τα 80 πρέπει να μας απαγορεύεται να κυκλοφορούμε έστω και πεζοί...
Μάλλον είναι καλύτερα να μας εκτελούνε για να μη γινόμαστε και βάρος...
Επίσης να απαγορεύεται να κυκλοφορεί οποιοσδήποτε πιθανών να πρακαλέσει πρόβλημα στους οδηγούς (παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ)...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
ΖΩΟΝ ο οδηγός smart που έβαλε aftermarket xenon και έκανε τη νύχτα μέρα σε όλη τη γειτονιά . Αναγκάστηκα να σταματήσω με το scooter γιατί δεν έβλεπα αρκετά μπροστά μου. Τελικά έτσι όπως πάει θα είσαι 'ιn' αν δεν έχεις xenonΕίναι ότι χειρότερο. Εγώ μια φορά ήμουν στο Π. Φάληρο, νομίζω Αιόλου λέγεται ο δρόμος, μονόδρομος που καταλήγει στην παραλιακή, έχει φανάρι και νησίδα που χωρίζει την έξοδο δεξιά για όσους πάνε προς πειραιά-συγγρού και αριστερά για γλυφάδα. Βρίσκομαι εκεί να στρίψω αριστερά πρώτος στο φανάρι, και πίσω μου 3 αυτοκίνητα. Πιο πίσω έχει αδειάσει θέση και το βλέπει ζώο που ήταν στην παραλιακή με smart με xenon, και έρχεται να μπει ανάποδα όπως βγαίναμε εμείς, και να έχει την απαίτηση να πάμε όλοι πίσω για να περάσει να μπει. Κάθεται εκεί μπροστά μου επί 2 λεπτά και με τυφλώνει, και χάσαμε και το φανάρι μέχρι να πάρει χαμπάρι ότι δε γίνεται αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του το τετράποδο. Πάντως είναι μεγάλη βλακεία το xenon στο smart γιατί δεν κάνει για αυτό το αμάξι. Φίλος μου με smart το έχει κάνει και μου λέει ότι δε γίνεται να μη στραβώνει τους άλλους, και σκεφτότανε να βάλει άλλα λάστιχα με χαμηλότερο προφίλ για να χαμηλώσει το αμάξι, όπως επίσης να βάλει και 'φρύδια' στα φανάρια μπας και σταματήσει να τυφλώνει....
-
Χθές το βραδυ, λιγο μετά την ώρα που έπιασε φωτιά στην ταβέρνα στη Νεα Σμύρνη (περίπου 12 το βράδυ) είμαι πάνω στην Ευξείνου Πόντου και πλησιάζω προς το φανάρι που έχει με τον άλλο δρόμο που ανεβαίνει στον ασύρματο. Μπροστά μου Αυστραλός με λευκό Ροβερ 416, τερμα φυμέ τζαμια, φωτα 'lexus' μπουρι που κάνει θόρυβο και κατι αυτοκόλλητα στα τζάμια, βλεπει απο μακριά το πορτοκαλί, γίνεται κοκκινο και με βαθύ κόκκινο οπως φτάνει, το περνάει και φευγει, εγώ σταματάω.
Στο κάθετο φανάρι περίμενε περιπολικό, το οποίο ξεκινάει και πάει πισω του, βλέπω οπως απομακρυνονται σιγα σιγα οτι ανάβει φάρο, σκεφτομαι ολο ικανοποίηση απο μεσα μου οτι ηρθε η ωρα επιτελους να πληρώσει ενας αυστραλός μπροστά στα μάτια μου.
Ανάβει πράσινο φευγω και όταν τους έφτασα (έτρεξα λίγο να το απολάυσω) είδα οτι το περιπολικό τον ειχε προσπεράσει και ειχε απομακρυνθεί, μαλλόν πηγαινοντας προς την ταβέρνα που είχε πιάσει φωτιά και είχε τραυματίες...
Τελικά οταν δε βγαίνουν να γράψουν, μπορεις να πάς ακομα και σε μονόδρομο ανάποδα μπροστά τους....
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
ΖΩΟΝ ο οδηγός smart που έβαλε aftermarket xenon και έκανε τη νύχτα μέρα σε όλη τη γειτονιά . Αναγκάστηκα να σταματήσω με το scooter γιατί δεν έβλεπα αρκετά μπροστά μου. Τελικά έτσι όπως πάει θα είσαι 'ιn' αν δεν έχεις xenonH απορία η δικιά μου είναι γιατι το 80% των Smart είναι πειραγμένα και οδηγούνται συνεχώς κοντά στη τελική τους? Στην Ελλάδα από το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης έχει καταντήσει το απόλυτο εργαλείο εκτόνωσης.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
H απορία η δικιά μου είναι γιατι το 80% των Smart είναι πειραγμένα και οδηγούνται συνεχώς κοντά στη τελική τους? Στην Ελλάδα από το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης έχει καταντήσει το απόλυτο εργαλείο εκτόνωσης.
Μέσα είσαι φίλε...κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.
Απειρες οι φορές που είδα ένα Smart να πηγαίνει στην τελική του στην αριστερή λωρίδα και να κολλάει και στον μπροστά του... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H απορία η δικιά μου είναι γιατι το 80% των Smart είναι πειραγμένα και οδηγούνται συνεχώς κοντά στη τελική τους? Στην Ελλάδα από το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης έχει καταντήσει το απόλυτο εργαλείο εκτόνωσης.
Απειρες οι φορές που είδα ένα Smart να πηγαίνει στην τελική του στην αριστερή λωρίδα και να κολλάει και στον μπροστά του...Αν είχαν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα για το πώς συμπεριφέρεται το περίπτερο που οδηγούν αν χρειαστεί απότομη αλλαγή λωρίδας ή γερό φρενάρισμα από 120+, δεν θα πήγαιναν έτσι. Δυστυχώς, κάποιοι θα το μάθουν 'the hard way'.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απειρες οι φορές που είδα ένα Smart να πηγαίνει στην τελική του στην αριστερή λωρίδα και να κολλάει και στον μπροστά του...Αν είχαν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα για το πώς συμπεριφέρεται το περίπτερο που οδηγούν αν χρειαστεί απότομη αλλαγή λωρίδας ή γερό φρενάρισμα από 120+, δεν θα πήγαιναν έτσι. Δυστυχώς, κάποιοι θα το μάθουν 'the hard way'.
έχω συνοδηγήσει σε smart for2 (όχι brabus) με 180 σταθερά στην εθνική και από φρένα μια χαρά και νιώθεις ότι είσαι σε μεγαλύτερο αμάξι δεν τρέμει τπτ. stable as a rock
-
ένα ογδόντα με σμάρτ?
άντε να αραιώνουμε σιγά σιγά
-
διπλά
-
Χθες δεν κρατήθηκα και διαπληκτίστηκα έντονα με μια κυρία 50άρα σε στυλ Λιάνα Κανέλη... .
Είμαστε στην άνοδο της Κηφισίας στην αριστερή στροφή στην Sato στο Μαρούσι ... αριστερή εγώ (λίγο πιο πίσω) στην μεσαία (πιο μπροστά μου) η Λιανα με ενα μπλε RAV... πάνω στην στροφή και χωρίς λόγο την παίρνει με μια τροχή που κλείνει και την μισή αριστερή λωρίδα χωρίς φλας μάλλον λόγω άγνοιας που έιναι η μεσαία λωρίδα ... της κορνάρω για να μην τρακάρουμε αφ΄ενός και να πάει λίγο πιο δεξια αφ΄ ετέρου να περάσω.
Δεν το κάνει τελικά και στο επόμενο φανάρι έρχεται και σταματάει δίπλα μου και μου λέει- Τι θέλεις, γιατί κορνάρεις???
- Με κλειστό παράθυρο της απαντώ με παλλόμενη κίνηση του χεριου
- Σε εμένα???
- (Κατεβάζω παραθυρο) Ναι σε σένα!!!! που στρίβεις σαν βαρκάρισσα!!!!
- Μου είπε κάτι γαλλικά και ξεκίνησε από την μεσαία λωρίδα κάνοντας σλάλομ σε όλο το μήκος της Κηφισίας για να μην μπορώ να την προσπεράσω ...... εκει τρελάθηκα !!!! και όπως έκανε τις τιμονιές με το RAV σε μια τιμονιά της μπήκα από την αντίθετη και σταματάω δίπλα της στο φανάρι του ΚΑΤ!!!!!! Μα την παναγία είπα να κατέβω!!!!! Κρατήθηκα και απλά άνοιξα το παράθυρο και της είπα κάτι πολύ χοντρό 'Θα στο .... όλο από κ...αρακι σου μέχρι το ..ρύγγι μαζί και το RAVAKI.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω συνοδηγήσει σε smart for2 (όχι brabus) με 180 σταθερά στην εθνική και από φρένα μια χαρά και νιώθεις ότι είσαι σε μεγαλύτερο αμάξι δεν τρέμει τπτ. stable as a rock
Ε τοτε το προβλημα θα το εχει μονο στις ευθειες , γιατι εγω που τα βλεπω στο δρομο, μονο το παλιο Atos θυμαμαι να κουνιεται περισσοτερο...
-
Για πέρνα μ'αυτή την ταχύτητα εγκάρσια ανωμαλία και το ξανασυζητάμε! Εγώ με το δικό μου καταλαβαίνω αυτά που στην Xsara ούτε καν υπάρχουν! Ταχύτητες πάνω από 160 με κοντό μεταξόνιο, είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ όταν το οδόστρωμα δεν είναι ομαλό! Και στην Ελλάδα, μόνον η Εγνατία έχει καλό οδόστρωμα κι αυτό όχι παντού... Είναι επικίνδυνη ταχύτητα αυτή για Smart.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Χθες δεν κρατήθηκα και διαπληκτίστηκα έντονα με μια κυρία 50άρα σε στυλ Λιάνα Κανέλη... .
Είμαστε στην άνοδο της Κηφισίας στην αριστερή στροφή στην Sato στο Μαρούσι ... αριστερή εγώ (λίγο πιο πίσω) στην μεσαία (πιο μπροστά μου) η Λιανα με ενα μπλε RAV... πάνω στην στροφή και χωρίς λόγο την παίρνει με μια τροχή που κλείνει και την μισή αριστερή λωρίδα χωρίς φλας μάλλον λόγω άγνοιας που έιναι η μεσαία λωρίδα ... της κορνάρω για να μην τρακάρουμε αφ΄ενός και να πάει λίγο πιο δεξια αφ΄ ετέρου να περάσω.
Δεν το κάνει τελικά και στο επόμενο φανάρι έρχεται και σταματάει δίπλα μου και μου λέει- Τι θέλεις, γιατί κορνάρεις???
- Σε εμένα???
- Μου είπε κάτι γαλλικά και ξεκίνησε από την μεσαία λωρίδα κάνοντας σλάλομ σε όλο το μήκος της Κηφισίας για να μην μπορώ να την προσπεράσω ...... εκει τρελάθηκα !!!! και όπως έκανε τις τιμονιές με το RAV σε μια τιμονιά της μπήκα από την αντίθετη και σταματάω δίπλα της στο φανάρι του ΚΑΤ!!!!!! Μα την παναγία είπα να κατέβω!!!!! Κρατήθηκα και απλά άνοιξα το παράθυρο και της είπα κάτι πολύ χοντρό 'Θα στο .... όλο από κ...αρακι σου μέχρι το ..ρύγγι μαζί και το RAVAKI.
Παλιοχαρακτηρα.
Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.....πως μερικες γυναικες βριζουν αβερτα στο δρομο...δεν φοβουνται μην πεσουν σε κανενα 'τρελο' που γραφει στα παλια του τα παπουτσια τα περι ' τις γυναικες δεν τις χτυπαμε' ??και τις τουλουμιαση στο ξυλο???
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
- Σε εμένα???
Παλιοχαρακτηρα.
Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.....πως μερικες γυναικες βριζουν αβερτα στο δρομο...δεν φοβουνται μην πεσουν σε κανενα 'τρελο' που γραφει στα παλια του τα παπουτσια τα περι ' τις γυναικες δεν τις χτυπαμε' ??και τις τουλουμιαση στο ξυλο???
Επρεπε να της έλεγες το βριδίδι διαφορετικά:
'Θα σου .... το κ~λαράκι μέχρι κλπ κλπ, αλλά είσαι και πολύ μπάζο, οδηγικά και εμφανισιακά'
Θα το θυμόταν για καιρό...
Δεν χαμπαριάζουν αν τους θίξεις τα ...οδηγικά προσόντα! Αν τους θίξεις τη....γυναικεία χάρη, την ακούνε κανονικά! -
Χιλιόμετρα ή μίλια;;;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]