Ο χρήστης cpp έγραψε:
Χθες δεν κρατήθηκα και διαπληκτίστηκα έντονα με μια κυρία 50άρα σε στυλ Λιάνα Κανέλη... .
Είμαστε στην άνοδο της Κηφισίας στην αριστερή στροφή στην Sato στο Μαρούσι ... αριστερή εγώ (λίγο πιο πίσω) στην μεσαία (πιο μπροστά μου) η Λιανα με ενα μπλε RAV... πάνω στην στροφή και χωρίς λόγο την παίρνει με μια τροχή που κλείνει και την μισή αριστερή λωρίδα χωρίς φλας μάλλον λόγω άγνοιας που έιναι η μεσαία λωρίδα ... της κορνάρω για να μην τρακάρουμε αφ΄ενός και να πάει λίγο πιο δεξια αφ΄ ετέρου να περάσω.
Δεν το κάνει τελικά και στο επόμενο φανάρι έρχεται και σταματάει δίπλα μου και μου λέει
- Τι θέλεις, γιατί κορνάρεις???
- Με κλειστό παράθυρο της απαντώ με παλλόμενη κίνηση του χεριου
- Σε εμένα???
- (Κατεβάζω παραθυρο) Ναι σε σένα!!!! που στρίβεις σαν βαρκάρισσα!!!!
- Μου είπε κάτι γαλλικά και ξεκίνησε από την μεσαία λωρίδα κάνοντας σλάλομ σε όλο το μήκος της Κηφισίας για να μην μπορώ να την προσπεράσω ...... εκει τρελάθηκα !!!! και όπως έκανε τις τιμονιές με το RAV σε μια τιμονιά της μπήκα από την αντίθετη και σταματάω δίπλα της στο φανάρι του ΚΑΤ!!!!!! Μα την παναγία είπα να κατέβω!!!!! Κρατήθηκα και απλά άνοιξα το παράθυρο και της είπα κάτι πολύ χοντρό 'Θα στο .... όλο από κ...αρακι σου μέχρι το ..ρύγγι μαζί και το RAVAKI.
Παλιοχαρακτηρα.
Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.....πως μερικες γυναικες βριζουν αβερτα στο δρομο...δεν φοβουνται μην πεσουν σε κανενα 'τρελο' που γραφει στα παλια του τα παπουτσια τα περι ' τις γυναικες δεν τις χτυπαμε' ??και τις τουλουμιαση στο ξυλο???