-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι ευρωπαίοι δεν οδηγούν στην αριστερή παρά μόνο όταν θέλουν να προσπεράσουν.
Λάθος, σε δρόμο που δεν ορίζεται ως αυτοκινητόδρομος καθένας μπορεί να βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα και να πηγαίνει μέχρι και με το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας της συγκεκριμένης οδού (το είδα στο Βερολίνο σε δρόμο τριών λωρίδων, απόρησα με τη συμπεριφορά αυτή και μου το εξήγησαν).
...το θέμα είναι ότι υποχρεούται να κάνει στην άκρη για να περάσει ταχύτερο όχημα.
Ούτε ο νόμος δεν τον υποχρεώνει σε δρόμο που δεν είναι χαρακτηρισμένος ως αυτοκινητόδρομος.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Λάθος, σε δρόμο που δεν ορίζεται ως αυτοκινητόδρομος καθένας μπορεί να βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα και να πηγαίνει μέχρι και με το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας της συγκεκριμένης οδού (το είδα στο Βερολίνο σε δρόμο τριών λωρίδων, απόρησα με τη συμπεριφορά αυτή και μου το εξήγησαν).
+1
Και στη Γερμανία και στην Αγγλία. Ειδικά στην τελευταία, κάθονται ευλαβικά στη λωρίδα τους με το όριο ταχύτητας και αν τους περάσεις από αριστερά (αντίστοιχα με το 'από δεξιά' εδώ), σου παίζουν τα φώτα και σου κορνάρουν.
Το ότι στην Ευρώπη ισχύει 'η αριστερή λωρίδα μόνο για προσπέρασμα' είναι λαϊκός μύθος (δεν ξέρω αν ίσχυε ποτέ, αλλά τώρα σίγουρα δεν ισχύει σε πολλές... καλές -ευρωπαϊκές- οικογένειες).+1.
το ζω καθημερινα στους γερμανικους δρομους.
απλα θα δω σπανια εως καθολου εναν να πηγαινει στην αριστερη,
οταν η μεσαια,
η η δεξια σε περιπτωση με δρομο με 2 λωριδες,
ειναι αδεια.
σημερα σε δρομο με 2 λωριδες,ειχαν θρονιαστει ολοι στην αριστερη,
η δεξια ψιλοαδεια.καθημερινο φαινομενο σε γερμανικους δρομους.
επισης αυτο με οτι σου παιζουν τα φωτα και κορναρουν αν τους περασεις με ταχυτητα ανω του οριου,
φιλε πετρο ΔΕΝ το εχω δει ποτε.
α σορρυ.τωρα το προσεξα.εκτος αν εννοεις για αγγλια. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πάντως όσες φορές οδηγώ αυτοκίνητο με φώτα Xenon, παρατηρώ πως όσοι βρίσκονται στην αριστερή κάνουν αμέσως δεξιά (χωρίς καν να τους έχεις πλησιάσει ή να παίξεις φώτα ή οτιδήποτε άλλο) με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι όταν τους πλησιάζεις με αυτοκίνητο με συμβατικά φώτα. Ίσως το πιο έντονο φως τους φοβίζει ή το συνδέουν στο μυαλό τους ότι έρχεται κάτι 'γρήγορο'. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.Aυτό το έχω παρατηρήσει και γω ως συνοδηγός σε αυτοκίνητα με xenon. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και όταν πλησιάζεις με πολλά τον μπροστινό σου, οπότε και πάλι είναι πιο συχνό το φαινόμενο του να κάνει άμεσα δεξιά, απ' ότι όταν πλησιάζεις το μπροστινό με μικρή διαφορά ταχύτητας. Φαίνεται ότι σ' αυτή την περίπτωση όντως φοβάται ο μπροστινός...
-
δεν ειναι οτι φοβαται.
τι να φοβηθει εξαλλου;
οτι θα τον κολλησεις η θα τον χτυπησεις απο πισω;εσυ θα φταις.
απλα κανουν δεξια ωστε να περασει ενας που ερχεται με πιο μεγαλη ταχυτητα. -
Κατεβαίνω τον Κηφισό προς Πειραιά πριν 3-4 μέρες, ώρα περίπου 5 μμ, στο ύψος της Renault, λίγο πριν ανοίξει η κλασσική κίνηση, ψιλοποιγμένοι ακόμα, μου μπαίνει απο πίσω ενας 'γλήγορος' με σφήνα.
Ενώ πάμε να ξεμπλοκάρουμε και εχουμε πιασει μια σταθερή ταχύτητα ~60, όντας στην αριστερή, ξαφνικά κολλάει στους 30 πόντους ο πίσω, και αρχίζουμε τα φώτα. Εμπρός πολλά, πάρα πολλά αυτοκίνητα, χωρίς κενό και προοπτική.Πατάω το φρένο προοδευτικά για να το υποψιαστεί, και αφού βλέπω οτι εχει το πόδι στο φρένο και φρενάρει, πατάω πιο έντονα... Δεν ξανακόλλησε απο πίσω...
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ωραία, ένιωσα οτι κάτι έκανα, του έδειξα, τον έβαλα στη θέση του...
Ζώο εγώ λοιπόν, μερικές ώρες μετά όταν το ξανασκέφτηκα, που αντί να τον γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, έκανα τα ίδια και χειρότερα. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κατεβαίνω τον Κηφισό προς Πειραιά πριν 3-4 μέρες, ώρα περίπου 5 μμ, στο ύψος της Renault, λίγο πριν ανοίξει η κλασσική κίνηση, ψιλοποιγμένοι ακόμα, μου μπαίνει απο πίσω ενας 'γλήγορος' με σφήνα.
Ενώ πάμε να ξεμπλοκάρουμε και εχουμε πιασει μια σταθερή ταχύτητα ~60, όντας στην αριστερή, ξαφνικά κολλάει στους 30 πόντους ο πίσω, και αρχίζουμε τα φώτα. Εμπρός πολλά, πάρα πολλά αυτοκίνητα, χωρίς κενό και προοπτική.Πατάω το φρένο προοδευτικά για να το υποψιαστεί, και αφού βλέπω οτι εχει το πόδι στο φρένο και φρενάρει, πατάω πιο έντονα... Δεν ξανακόλλησε απο πίσω...
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ωραία, ένιωσα οτι κάτι έκανα, του έδειξα, τον έβαλα στη θέση του...
Ζώο εγώ λοιπόν, μερικές ώρες μετά όταν το ξανασκέφτηκα, που αντί να τον γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, έκανα τα ίδια και χειρότερα.Σ' αυτές τις περιπτώσεις, μια χειρονομία σε στίλ 'Τι θες?' ή 'Πέρνα από πάνω ρε', συνήθως τους βάζει στη θέση τους.
-
Και αν δεν πιάσει ενα τσιμπιματάκι στο φρένο ίσα ίσα να ανάψουν τα φώτα...
-
Νεαρός με παλιά Lancia κόλλησε από πίσω μου μαρσάροντας ΠΟΥ αν έχετε το Θεό σας;
Στην Καραολή & Δημητρίου, δίπλα στην παλιά Βιομηχανική του Πειραιά!
(στενός δρόμος 1 λωρίδας με παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά και διασταυρώσεις ανά 50 μέτρα).
Έφαγε το φρενάκι του και με κοίταζε σαν χάνος. -
Τiger αν ησουν μαζι μου σιγουρα και εσυ θα εκνευριζοσουνα
Αφησα να περασουν τουλαχιστον 20''(ειναι πολυ) πριν κανω ενα μικρο σινιαλο με τα φωτα
Στην συνεχεια ενα μικρο αγγιγμα της κορνας
Αλλα και παλι τιποτα
Ε μετα αρχισα τις κλακετες, δεν του ζητησα να του %$^%$^ την κορη
Για καποιο χ/ψ λογο βιαζομουνα
Αν δηλαδη κουβαλουσα ετοιμογενη ή ετοιμοθανατο, θα πεθαινε επειδη αυτος δεν ειναι ικανος ουτε το καθρεπτη του να κοιταξει?
Αν δεν μπορει, απλα βαζει αλλον να οδηγησει
Ξερετε ποσοι τετοιοι προκαλουν ατυχημα και ουτε χαμπαρι δεν παιρνουν μετα?
Τραβα πες το σε εναν φιλο που τρακαρε μετωπικη με εναν γερο που ειχε μπει αναποδα στην κηφησιας απο το Ψυχικο
Τρακαρανε πανω στην στροφη, στην βυθιση
(πουθενα δεν ειμαστε ασφαλεις)Εγω γιατι οταν προσπερναω μπαινω αμεσως δεξια, ακομα και σε αδειο αυτοκινητοδρομο με 3 λωριδες, ειμαι βλακας?
Αν ειμαι εγω δημοσιος κινδυνος, θα επρεπε να δεις τον τυπο με το santafe στην ΛΕΑ για να καταλαβεις
Σχεδον τους πεταγε ολους στην μεσαια λωριδα για να περασει η αφεντεια του(αρχοντοβλαχε)
Ελεγχομενα του εδωσα να καταλαβει οτι δεν προκειται να τον αφησω, αλλα δεν το περιμενε οτι το punto δεν θα εκανε πισω στο SUV τουΕ οχι, ο φασισμος ΔΕΝ θα περασει
Αν πηρε το μαθημα του εχει καλως(σιγα μην το πηρε)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...με παλιά Lancia κόλλησε από πίσω μου μαρσάροντας ...Τρόμπα βενζίνης μάλλον!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...με παλιά Lancia κόλλησε από πίσω μου μαρσάροντας ...
Τρόμπα βενζίνης μάλλον!
Εγκάθετη δημοσίευση παρακαλώ να αγνοηθεί.
-
Κυριακή στην Α.Ο από Ελ.Βενιζέλος προς Αθήνα.
Πριν τα διόδια να γίνεται τις κακομοίρας και οι κλασσικοί έξυπνοι να πηγαίνουν από τη Λ.Ε.Α (ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΩ) και ξάφνου ένα ασθενοφόρο να περνάει του σκοτωμού στην άδεια ΛΕΑ μέχρι που φτάνει στην ουρά (της ΛΕΑ) και χάνει αρκετή ώρα μέχρι να κάνουν στην άκρη οι έξυπνοι. Ειλικρινά τους εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να βρεθούν στη θέση του άτυχου στο ασθενοφόρο και να αργήσουν λίιιιγο παραπάνω να φτάσουν στο νοσοκομείο....
-
εχουμε φτασει στο σημειο να κραζουμε και να ονομαζουμε αντικοινωνικο αυτον που κορναρε σε καποιον που εχει κατασκηνωσει στην αριστερη...Και μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν κανουν ακρη τα ζωα...
-
Αν ειναι μερα μπορεις να αναψεις και να σβησεις αμεσως τα φωτα σου, εκεινη τη στιγμη είναι τόσο συγκεντρωμενος στα πισω φαναρια σου, που δνε βλεπει οτι δεν αναψε το τριτο στοπ...και φρεναρει αμεσως.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φοβερο διημερο
Πραγματικα ολα τα κουλαδια βγηκαν στους δρομουςΑρχιζουμε λοιπον
ΖΩΟ ο ηλιθιος στην Α.Ο. που με το καφε mondeo του(αν θυμαμαι καλα), ειχε στησει σκηνη στην αριστερη λωριδα και δεν το κουναγε
Καπου 3 χιλιομετρα ημουν πισω του και ουτε με** κορνες ουτε με φλας ουτε με φωτα εκανε δεξια**Απο τον καθρεπτη του καταλαβα οτι ουτε που με ειχε δει
Ηλικια κατω των 60 παντως
Στο τελος βαρεθηκα και τον περασα απο δεξια
Πισω μου ηταν μια μερσεντες που ειχε δει την φαση, και μαλλον απο τα νευρα του αποφασισε να του παιξει και αυτος φωτα
Ο γλυκουλης μας ομως ουτε και τοτε εκανε δεξια, στην κοσμαρα του.
Τελικα περασε και αυτος απο δεξια
Ειλικρινα αν ειχα οπλο ηθελα να ηξερα αν ακουγε τον πυροβολισμο!!!ΑΡΧΙΖΩΟ ο βλακας με το santa fe που ενω γυριζαμε απο Πορτ Ραφτη(α.ο.) και ειχε ελεεινη κινηση, ειχε θρονιασει στην Λ.Ε.Α. και πηγαινε καμαρωτος καμαρωτος, θετοντας σε κινδυνο τα αλλα οχηματα
Τον παρακολουθουσα ωρα τωρα, που κορναρε κιολας για να κανουν στην ακρη(πιο αριστερα δηλαδη) ωστε να περασει η αφεντια του
Εγω στην δεξια λωριδα ετοιμος να στριψω δεξια για Περ.Υμηττου
Ελα ομως που στην Λ.Ε.Α. λιγο πιο κατω ειχε οχημα της Α.Ο. και επρεπε να κανει αριστερα(ηταν λιγο μπροστα μου)ΦΥΣΙΚΑ και δεν τον αφησα να μπει, με αποτελεσμα παραλιγο να παει να πεσει στο οχημα
Μετα μπηκε απο πισω μου, ειχε κολλησει, και με εβριζε
Εγω ειχα σκασει στα γελια
Πατησα γκαζι και εφυγαΦυσικα εμεινε να σερνετε στην αριστερη λωριδα
Εχει γεμισει ο τοπος κουλαδια/φονιαδες με SUV
Γεια σου βλαχο νεοελληναΦιλε After,ισως καποτε καταλαβεις οτι εισαι πραγματικο προβλημα για οποιον κυκλοφορει στους δρομους.
Χρησιμοποιεις ασκοπα την κορνα,προβαινεις σε αυτοδικιες και επικυνδυνες συμπεριφορες,και στο φιναλε κρινεις τους αλλους ως βλαχους νεοελληνες,προφανως γιατι εσυ συμπεριφέρεσαι ως διανοούμενος μεγαλωμένος στο Παρίσιγια την ταμπακιέρα δεν λες τίποτα όμως....
Η ταμπακιερα λοιπον:
Ενας ανθρωπος οδηγει αργα στην αριστερη λωριδα.
Ενας οδηγός απο πισω κορναρει,χειρονομει, παιζει φωτα,φλας και γενικως γινεται κινουμενο τσιρκο και προκαλει εκνευρισμο στους παντες στον δρόμο καθως και στον εαυτο του, την στιγμη που ειναι κατι παραπανω απο σαφες οτι ο πρωτος οδηγος δεν εχει μεγαλη επαφη με το περιβαλλον.Στο δευτερο θεμα:
Ενας οδηγος οδηγει στην ΛΕΑ.Κανενα προβλημα,εκτος ισως απο τον ιδιο εαν ξαφνικα στενεψει ή χαθει η ΛΕΑ.
Απο πισω οδηγος αποφασιζει να τον κλεισει παρολλο που δεν ενοχλείται καθολου.Σε περιπτωση ατυχηματος ο πισω οδηγός μπορει εκτος απο τον δρομο, να 'κλεισει' τελικά και ενα σπιτι ασκοπα.Ποιος ειναι ο γαλαζοαιματος ευρωπαιος στην ιστορια μας που εγω δεν βλεπω πουθενα;
πωπω μερα με την μερα ανακαλυπτω πως πολλοι ζωντανοι καραγκιοζηδες που βλεπω στους δρομους γραφουν εδω μεσα και μαλιστα νομιζουν οτι εχουν και δικιο οι κουφιοκεφαλοι!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Φοβερο διημερο
ΖΩΟ ο ηλιθιος στην Α.Ο. που με το καφε mondeo του(αν θυμαμαι καλα), ειχε στησει σκηνη στην αριστερη λωριδα και δεν το κουναγε
Καπου 3 χιλιομετρα ημουν πισω του και ουτε με** κορνες ουτε με φλας ουτε με φωτα εκανε δεξια**Απο τον καθρεπτη του καταλαβα οτι ουτε που με ειχε δει
Πισω μου ηταν μια μερσεντες που ειχε δει την φαση, και μαλλον απο τα νευρα του αποφασισε να του παιξει και αυτος φωτα
Ειλικρινα αν ειχα οπλο ηθελα να ηξερα αν ακουγε τον πυροβολισμο!!!ΑΡΧΙΖΩΟ ο βλακας με το santa fe που ενω γυριζαμε απο Πορτ Ραφτη(α.ο.) και ειχε ελεεινη κινηση, ειχε θρονιασει στην Λ.Ε.Α. και πηγαινε καμαρωτος καμαρωτος, θετοντας σε κινδυνο τα αλλα οχηματα
Τον παρακολουθουσα ωρα τωρα, που κορναρε κιολας για να κανουν στην ακρη(πιο αριστερα δηλαδη) ωστε να περασει η αφεντια του
Ελα ομως που στην Λ.Ε.Α. λιγο πιο κατω ειχε οχημα της Α.Ο. και επρεπε να κανει αριστερα(ηταν λιγο μπροστα μου)ΦΥΣΙΚΑ και δεν τον αφησα να μπει, με αποτελεσμα παραλιγο να παει να πεσει στο οχημα
Γεια σου βλαχο νεοελληναΦιλε After,ισως καποτε καταλαβεις οτι εισαι πραγματικο προβλημα για οποιον κυκλοφορει στους δρομους.
Χρησιμοποιεις ασκοπα την κορνα,προβαινεις σε αυτοδικιες και επικυνδυνες συμπεριφορες,και στο φιναλε κρινεις τους αλλους ως βλαχους νεοελληνες,προφανως γιατι εσυ συμπεριφέρεσαι ως διανοούμενος μεγαλωμένος στο Παρίσιγια την ταμπακιέρα δεν λες τίποτα όμως....
Η ταμπακιερα λοιπον:
Ενας οδηγός απο πισω κορναρει,χειρονομει, παιζει φωτα,φλας και γενικως γινεται κινουμενο τσιρκο και προκαλει εκνευρισμο στους παντες στον δρόμο καθως και στον εαυτο του, την στιγμη που ειναι κατι παραπανω απο σαφες οτι ο πρωτος οδηγος δεν εχει μεγαλη επαφη με το περιβαλλον.Στο δευτερο θεμα:
Ενας οδηγος οδηγει στην ΛΕΑ.Κανενα προβλημα,εκτος ισως απο τον ιδιο εαν ξαφνικα στενεψει ή χαθει η ΛΕΑ.
Απο πισω οδηγος αποφασιζει να τον κλεισει παρολλο που δεν ενοχλείται καθολου.Σε περιπτωση ατυχηματος ο πισω οδηγός μπορει εκτος απο τον δρομο, να 'κλεισει' τελικά και ενα σπιτι ασκοπα.Ποιος ειναι ο γαλαζοαιματος ευρωπαιος στην ιστορια μας που εγω δεν βλεπω πουθενα;
πωπω μερα με την μερα ανακαλυπτω πως πολλοι ζωντανοι καραγκιοζηδες που βλεπω στους δρομους γραφουν εδω μεσα και μαλιστα νομιζουν οτι εχουν και δικιο οι κουφιοκεφαλοι!
Να δουμε ποτε θα ανακαλυψεις εσυ ποσο καραγκιοζης εισαι, δούλε του βαρδινογιάννη.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
+1
Και στη Γερμανία και στην Αγγλία. Ειδικά στην τελευταία, κάθονται ευλαβικά στη λωρίδα τους με το όριο ταχύτητας και αν τους περάσεις από αριστερά (αντίστοιχα με το 'από δεξιά' εδώ), σου παίζουν τα φώτα και σου κορνάρουν.
Το ότι στην Ευρώπη ισχύει 'η αριστερή λωρίδα μόνο για προσπέρασμα' είναι λαϊκός μύθος (δεν ξέρω αν ίσχυε ποτέ, αλλά τώρα σίγουρα δεν ισχύει σε πολλές... καλές -ευρωπαϊκές- οικογένειες).οκ μολις εμαθα οτι εγω επι 5 χρονια δεν ημουνα στην αγγλια αλλα σε αλλη χωρα....
επισης εγω δεν πηγα ποτε οδικος γαλλια, ιταλια, ελβετια, ισπανια, αγγλια, γραφοντας εκτος αγγλιας σχεδον 10.000κμ....τελος παντων εγω σε αυτα τα 5 χρονια 1998-2003 αυτο που ειδα ηταν οτι η αριστερη ηταν παντα αδεια εκτος απο οταν υπηρχε jam στις εισοδους των πολεων
επισης δεν ειδα ποτε κανεναν να διπλωνει σε φαναρι ακομα και αν η ουρα εφτανε στο προηγουμενο
ισως βεβαια απο το 2003 μεχρι τωρα να εχουν μετακομισει πολλα ελληνικα ζωα απο την ελλαδα στις χωρες της Ε.Ε. και να εχουν αλλαξει οι καταστασεις....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φοβερο διημερο
Η ταμπακιερα λοιπον:
Να δουμε ποτε θα ανακαλυψεις εσυ ποσο καραγκιοζης εισαι, δούλε του βαρδινογιάννη.
ρε τελειωμενο απολιφαδι
τι σχεση εχει ο παναθηναικος με το θεμα μας εδωαντε και εκτονοσου σε καμια κατσικα τελειωμενε προταγωνιστη του θεατρου σκιων της σωκρατους και σοφοκλεους
-
Γνωρίζεστε ή να πλακώσω τα edit?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
επισης δεν ειδα ποτε κανεναν να διπλωνει σε φαναρι ακομα και αν η ουρα εφτανε στο προηγουμενο
ισως βεβαια απο το 2003 μεχρι τωρα να εχουν μετακομισει πολλα ελληνικα ζωα απο την ελλαδα στις χωρες της Ε.Ε. και να εχουν αλλαξει οι καταστασεις....
Τα ξαναέγραψα, αλλά μάλλον η ικανοποίηση που δίνει σε κάποιους να αποκαλούν τους συνανθρώπους τους ζώα είναι μεγαλύτερη και διέλαθε της προσοχής (που σε κάποιους -ονόματα δεν λέμε- είναι πάντοτε αυξημένη στο δρόμο, γι' αυτό και μπορούν να παραβιάζουν κάθε κανόνα του ΚΟΚ που δεν γουστάρουν...). Το κάνω ένα copy-paste, και αν θέλεις, απάντησέ μου, χωρίς ταυτόχρονα να σου στερώ την χαρά να με αποκαλέσεις όπως γουστάρεις. Αρκεί να απαντήσεις ΕΠ'ΑΥΤΟΥ που ρωτάω...
Και ο τρόπος να περιμένεις αριστερά και ο δικός μου τρόπος, εμποδίζουν! Αυτό γιατί η Αμφιθέας έχει μικρό πλάτος εκεί και χωράει λίγα αυτοκίνητα να περιμένουν...
Εγώ προτείνω, από τη στιγμή που έχουμε κάποιους να περιμένουν για Αγ. Βαρβάρας και καποιους για Πραξιτέλους ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, αν κάνουν δύο σειρές. Θεωρώ πως αυτό το σύστημα θα δουλέψει ταχύτερα, μέχρι να δώσουν κάποια καλύτερη λύση!
Ποιανού την σειρά κλέβω έτσι; Κανενός, δεν τον εμποδίζω, δεν του παίρνω τη θέση, συνεχίζει την πορεία του κανονικά, απλά έχει το νου του μην πέσει πάνω μου, χώρο έχει μπόλικο! Εκτός αν είναι λεωφορείο ή φορτηγό, εκεί προφανώς δεν μπαίνω δίπλα του για να χωρέσει να στρίψει...
Ποιο ακριβώς είναι το κέρδος στην δική σου λύση; Τελικά δεν θα κλείσει το ρεύμα της Αμφιθέας;
Εμένα τι μου προτείνεις, να μένω αριστερά, να κλείνω το ρεύμα της Αμφιθέας , να περιμένω 3 πλάσιο χρόνο (μην ξεχνάμε πως λίγοι στρίβουν προς Πραξιτέλους, οι περισσότεροι πάνε Αγ. Βαρβάρας...), μόλις φτάνω στην στροφή, να πρέπει να προσέχω τριπλά μην έρθει κανένας άλλος από δεξιά για να πάει παράλληλα με εμένα, (υπολογίζοντας πως όπως οι περισσότεροι θα πάω για Αγ. Βαρβάρα), να προσέχω κι αυτούς που θα έρχονται από δεξιά για Πραξιτέλους, να προσέχω και τους πίσω, αφού θα έχω φρενάρει λόγω των παραπάνω, και όλα αυτά γιατί;Και τελικά, εσύ που έχτιζες προφανώς στην Αγγλία ...Παρθενώνες, ενώ εμείς παραμείναμε ζωντανά εδώ κάτω, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ; Θα έμενες αριστερά, ή θα συνέχιζες ευθεία, για να μην κλείσεις το ρεύμα της Αμφιθέας για να στρίψεις;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]