-
περι αμφιθεας και αγιας βαρβαρας
στο φαναρι υπαρχει μια και μονο λωριδα που στριβει αριστερα.-
ολοι οσοι περιμενουν στην δεξια απο την νομιμη λωριδα ειναι ζωα.-
η παπαρια η δικια σας δεν θα μου στοιχισει εμενα ουτε την σωματικη μου ακεραιοτητα ουτε την ψυχικη μου ηρεμια
πριν σβησουν οι γραμμες στο δρομο η συγκεκριμενη λωριδα ειχε διαγραμιση για πορεια ευθεία
επισης η αγιας βραβαρας ειναι μιας λωριδας ανακατευθυνση
στο παραπανω ουδεμια σχεση παιζει η στροφη που κανει ο δρομος δεξια...ααααιιιιι πρωινιατικα
-
Ασχετο, HighFidelity, οταν θελεις να δωσεις λινκ σε χαρτη του drive me δεν παιρνεις την http διευθυνση αλλα το λινκ που ειναι κατω απο το χαρτη και λεει:
'link στο χαρτη'. -
Μου φαίνεται πως χρειάζονται κάποιες απαντήσεις...
Λοιπόν, για να περιγράψουμε λίγο το σημείο, επειδή κάποιοι εμφανίζονται νομοταγείς επιλεκτικά...
Η Αμφιθέας έχει δύο ρεύματα, ενώ στο σημείο εκείνο αποκτά μια εσοχή που έχει χώρο για 5 άντε 6 αυτοκίνητα για να περιμένουν να στρίψουν. Βέβαια, προφανώς περιμένουν συνήθως πολύ περισσότερα, γι' αυτό και το φανάρι προς αριστερά (Αγ. Βαρβάρας κλπ...) κρατάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Ειλικρινά, δεν νομίζω άλλο φανάρι προς αριστερά να κρατάει περισσότερο!
Ας υποθέσουμε πως όλοι θα το παίξουν νόμιμοι, όπως ο Kacey και ο Mark απαιτούν..
Είμαστε όλοι στο αριστερό ρεύμα, 1ος, 2ος ....5ος,6ος, έχουν χωρέσει όλοι στην εσοχή. Ο 7ος ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; Δεν θα σου κλείσει το ρεύμα της Αμφιθέας τελικά;Φυσικά και θα το κλείσει... Και θα το κλείσει και κοντύτερα στα φανάρια, άρα θα πολλαπλασιάσει το μποτιλιάρισμα...Επιπλέον, επειδή όλοι θα είναι σε ένα ρεύμα, θ' αργήσουν περισσότερο εν τέλει να περάσουν, αφού το σύστημα της διπλής σειράς, περνάει ιδανικά, διπλάσια αυτοκίνητα...
Το παραπάνω σε ένα τέλειο κόσμο φυσικά, όπου κανείς δεν θα την έκανε από δεξιά, ούτε θα έτρωγε την προτεραιότητα...
Τώρα στον πραγματικό κόσμο, αν εγώ μείνω αριστερά, μετά θα έρθουν άλλοι δεξιά μου και θα κάνουν δεύτερη γραμμή και μόλις εγώ προσπαθήσω να πάω δεξιά μετά το φανάρι, κινδυνεύω: από τους πίσω μου, από αυτούς που έρχονται από δεξιά μου και θέλουν να πάνε όπως κι εγώ στην Πραξιτέλους, από αυτούς που έρχονται, από δεξιά και θέλουν να πάνε στην Αγ. Βαρβάρας και από κανένα ξέμπαρκο μηχανάκι , που έχει σφηνωθεί κάπου ανάμεσα σε όλους αυτούς...
Επειδή στην αρχή, πήγαινα κι εγώ νόμιμα, στο τέρμα αριστερά σημείο, είδα το...Χάρο με τα μάτια μου, κινδύνεψα σχεδόν κάθε φορά να μου έρθει κάποιος καταπάνω και καλώς ή κακώς, επιλέγω το δεξί ρεύμα, που είναι το πλέον ανώδυνο. Απλά βγάζω φλας αρκετά νωρίς και πηγαίνω αρκετά αργά με σκοπό να προειδοποιήσω όσους έρχονται πίσω μου και δεν ξέρουν το σημείο. Είναι πραγματικά δύσκολο σημείο πάντως!
Τώρα πάμε και στο ίδιο το συμβάν: δεν δικαιολογείται ο οποιοσδήποτε, για το...παράπτωμά μου, ούτε να με βρίσει, ούτε να χτυπιέται! Πρώτον, πήγαινα αργά, προσεκτικά, με φλας κλπ και είχε όλο το χρόνο και χώρο για να μην συμβεί τίποτε, γιατί είχε και ελάχιστη κίνηση και δεν υπήρχαν αυτοκίνητα δίπλα του. Απλά ήταν αφηρημένος, δεν είδε το φλας, δεν ήξερε το σημείο και αντί να πάει δεξια μόλις έβγαλα εγώ το φλας για να στρίψω(που τελικά πήγε...για να με....μπινελικώσει ) και κυρίως ήταν ολίγον ψυχασθενής και αρκετά ηλίθιος, εκτός από άπλυτος...
Η κίνησή μου, απείχε...πολύ από το να είναι...επικίνδυνη για την ζωή του και σίγουρα δεν υπήρχε λόγος να με βρίσει... Ο λόγος που τον χαιρέτησα με το μεσαίο δάκτυλο, ήταν επειδή με έβρισε, κρίμα να μείνει παραπονεμένος... Βέβαια, την επόμενη φορά , μάλλον δεν θ' ασχοληθώ, γιατί οι επικίνδυνοι τρελοί έχουν αυξηθεί...
Και μιας και φτάσαμε στην επικινδυνότητα και στους κινδύνους που διατρέχει η αρτιμέλειά μας...
Kacey, αν μου κόρναρες απλώς, δεν θα έκανα τίποτε. Και το εννοώ, ούτε δάκτυλο θα έβλεπες, ούτε θα κουνιόμουν από τη θέση μου πάντως. Χώρο έχει μπόλικο από δίπλα...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι η βεβαιότητά σου, πως εγώ εν τέλει θα έφευγα χωρίς δάκτυλο κι εσύ αρτιμελής...Μπορεί να συνέβαινε και το αντίθετο, ανεξάρτητα αν είχες δίκιο ή όχι.
Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, και επειδή κάποιοι εκεί έξω, θεωρούν πως τα δικά τους δάκτυλα δεν πίπτουν επί τον τύπον των ήλων, ούτε κινδυνεύουν, έχουν δεν έχουν δίκιο, και ακριβώς επειδή την επόμενη φορά , μπορεί να είμαι κουρασμένος και κακόκεφος, και όχι ψύχραιμος (συνήθως είμαι τέρας ψυχραιμίας, αλλά όταν μου ανάβουν τα λαμπάκια, χάνω πολλές φορές το μέτρο, κι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο στο δρόμο...), λέω να σταματήσω ν' ασχολούμαι γενικώς, στην τελική, κανείς δεν έπαθε τίποτε με ένα βρίσιμο ή μια κόρνα...
Ειρήνη ημίν αδελφοί ας πορευώμεθα το δρόμον του Κυρίου, από τούδε και εις το εξής...
Κατα Γρηγόρην, προς Φορουμίους Α ,Κεφ. Α -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
περι αμφιθεας και αγιας βαρβαραςστο φαναρι υπαρχει μια και μονο λωριδα που στριβει αριστερα.-
ολοι οσοι περιμενουν στην δεξια απο την νομιμη λωριδα ειναι ζωα.-
η παπαρια η δικια σας δεν θα μου στοιχισει εμενα ουτε την σωματικη μου ακεραιοτητα ουτε την ψυχικη μου ηρεμια
πριν σβησουν οι γραμμες στο δρομο η συγκεκριμενη λωριδα ειχε διαγραμιση για πορεια ευθεία
επισης η αγιας βραβαρας ειναι μιας λωριδας ανακατευθυνση
στο παραπανω ουδεμια σχεση παιζει η στροφη που κανει ο δρομος δεξια...ααααιιιιι πρωινιατικα
Mad-Max, εχω απαντήσει στον ομοϊδεάτη σου... Αν ξεκολλήσεις λίγο, μπορεί και να δεις λίγο και την άλλη άποψη. Αν όχι, μιας και είμαι σε ...περίοδο αποθεραπείας, δεν θα επιστρέψω τα σχόλια περί...ζωώδους φύσης...
Ασχετο, HighFidelity, οταν θελεις να δωσεις λινκ σε χαρτη του drive me δεν παιρνεις την http διευθυνση αλλα το λινκ που ειναι κατω απο το χαρτη και λεει:
'link στο χαρτη'.Εχεις δίκιο, αφηρημένος ήμουν!
-
Ωραια ολα αυτα που λες στο πρωτο μισο, αλλα
α) ολα αυτα ειναι ΔΙΚΟ σου προβλημα, που δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μου μεταφερεις με το να κλεινεις την αριστερη της Αμφιθεας. Βρες ακρη μονος σου.
β) ολοι εσεις που σταματατε δευτερη σειρα, ακομα και αν βγαζετε εγκαιρως φλας και ειδοποιειτε τους πισω να πανε δεξιοτερα για να περασουν, δημιουργειτε μποτιλιαρισμα στο σημειο καθως αφαιρειτε μια λωριδα απο την Αμφιθεας. Ετσι ειναι ειτε σου αρεσει ειτε οχι = παλι κανεις το δικο σου προβλημα δικο μου.
Δεν ειναι τυχαιο που η Αμφιθεας ειναι μονιμως πηγμενη απο την Αχιλεως μεχρι την Αγ. Βαρβαρας και ΑΜΕΣΩΣ μετα απο εκεινο το φαναρι ανοιγει.
γ) Για το δαχτυλο ειπαμε, παντα μπορει να ριξεις, μπορει και να φας. Γνωστα αυτα.
-
Συγνώμη φίλε highfidelity, αλλά ακόμα διαφωνώ μαζί σου. Όλοι το ξέρουν πως έχει κίνηση το συγκεκριμένο φανάρι, και τις περισσότερες φορές η κανονική λωρίδα που στρίβει φτάνει μέχρι το προηγούμενο φανάρι. Αυτό το ξέρουν όλοι όσοι έχουν περάσει από εκεί τουλάχιστον μια φορά, και όποιος θέλει να συνεχίσει αμφιθέας, λίγο πριν, πάει δεξιά για να μην κολλήσει. Από εκεί και πέρα όποιος περιμένει να στρίψει 2η σειρά, καθώς έρχεται ΜΕΤΑ από αυτόν που περιμένει υπομονετικά στη σειρά του να στρίψει(όπου και να θέλει να πάει) στην ουσία είναι σαν να λέει εγώ είμαι ο έξυπνος κι εσύ ο μ.......
Αλλά έστω ότι δεχόμαστε, για χάριν εξυπηρέτησης και ευκολίας, πως όποιος θέλει να στρίψει στο στενάκι κάθεται εκεί, και έστω ότι δεν είναι σωστό, δε θα με πειράξει γιατί εγώ στρίβω μόνο για Αγ. Βαρβάρας. Δυστυχώς πάνε από δεξιά πολλά ζώα που συνεχίζουν για Αγ. Βαρβάρας, και ότι και να κάνεις δε μπορείς να τους σταματήσεις τους κάφρους. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Φοβερο διημερο
Πραγματικα ολα τα κουλαδια βγηκαν στους δρομουςΑρχιζουμε λοιπον
ΖΩΟ ο ηλιθιος στην Α.Ο. που με το καφε mondeo του(αν θυμαμαι καλα), ειχε στησει σκηνη στην αριστερη λωριδα και δεν το κουναγε
Καπου 3 χιλιομετρα ημουν πισω του και ουτε με** κορνες ουτε με φλας ουτε με φωτα εκανε δεξια**Απο τον καθρεπτη του καταλαβα οτι ουτε που με ειχε δει
Ηλικια κατω των 60 παντως
Στο τελος βαρεθηκα και τον περασα απο δεξια
Πισω μου ηταν μια μερσεντες που ειχε δει την φαση, και μαλλον απο τα νευρα του αποφασισε να του παιξει και αυτος φωτα
Ο γλυκουλης μας ομως ουτε και τοτε εκανε δεξια, στην κοσμαρα του.
Τελικα περασε και αυτος απο δεξια
Ειλικρινα αν ειχα οπλο ηθελα να ηξερα αν ακουγε τον πυροβολισμο!!!ΑΡΧΙΖΩΟ ο βλακας με το santa fe που ενω γυριζαμε απο Πορτ Ραφτη(α.ο.) και ειχε ελεεινη κινηση, ειχε θρονιασει στην Λ.Ε.Α. και πηγαινε καμαρωτος καμαρωτος, θετοντας σε κινδυνο τα αλλα οχηματα
Τον παρακολουθουσα ωρα τωρα, που κορναρε κιολας για να κανουν στην ακρη(πιο αριστερα δηλαδη) ωστε να περασει η αφεντια του
Εγω στην δεξια λωριδα ετοιμος να στριψω δεξια για Περ.Υμηττου
Ελα ομως που στην Λ.Ε.Α. λιγο πιο κατω ειχε οχημα της Α.Ο. και επρεπε να κανει αριστερα(ηταν λιγο μπροστα μου)ΦΥΣΙΚΑ και δεν τον αφησα να μπει, με αποτελεσμα παραλιγο να παει να πεσει στο οχημα
Μετα μπηκε απο πισω μου, ειχε κολλησει, και με εβριζε
Εγω ειχα σκασει στα γελια
Πατησα γκαζι και εφυγαΦυσικα εμεινε να σερνετε στην αριστερη λωριδα
Εχει γεμισει ο τοπος κουλαδια/φονιαδες με SUV
Γεια σου βλαχο νεοελληναΜια απορία …
Σε πιο σημείο του ΚΟΚ αναφέρεται τέτοιου είδους συμπεριφορά ?
«κόρνες ούτε με φλας ούτε με Φώτα έκανε δεξιά» «αποφασισε να του παίξει και αυτός φώτα»
σε δρόμους όπως η Α.Ο και Ε.Ο (με τρεις λουρίδες κυκλοφορίας)
όπου αυτός που κινείται στην αριστερή με 100, 120, 140 χλμ κλπ
πρέπει να κάνει δεξιά επειδή ο πίσω θέλει σώνει και καλά να τον προσπεράσει ? -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
πρέπει να κάνει δεξιά επειδή ο πίσω θέλει σώνει και καλά να τον προσπεράσει ?Ναι.-
-
Μια απορία …
«κόρνες ούτε με φλας ούτε με Φώτα έκανε δεξιά» «αποφασισε να του παίξει και αυτός φώτα»
πρέπει να κάνει δεξιά επειδή ο πίσω θέλει σώνει και καλά να τον προσπεράσει ?H αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπεράσεις. Μετά πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψεις στη μεσαία.
-
IOANNISTSA, ναι, ακριβώς αυτό επιτάσσει ο ΚΟΚ. Όχι με 100, με 300 να πηγαίνεις, εφόσον άλλος θέλει να προσπεράσει, οφείλεις να κάνεις δεξιά - ελέγχοντας και με πλήρη ασφάλεια εννοείται.
-
Σύμφωνα λοιπόν με το Άρθρο 17, παράγραφος 8,
επιτρέπεται η κυκλοφορία σε παράλληλες σειρές (στοίχους),
επιτρέπεται η αλλαγή λωρίδας η οποία δεν θεωρείται προσπέρασμα,
άρα δεν ισχύουν οι διατάξεις περί προσπεράσματος
εκτός της στ’ παράγραφος 3 του παρόντος Άρθρου,
και μόνο οι οδηγοί των βραδυπορούντων οχημάτων υποχρεούνται να κινούνται στην δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος
και όχι αυτοί που κινούνται στο όριο με ταχύτητα πχ 130 χλμ/ω. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωραια ολα αυτα που λες στο πρωτο μισο, αλλαα) ολα αυτα ειναι ΔΙΚΟ σου προβλημα, που δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μου μεταφερεις με το να κλεινεις την αριστερη της Αμφιθεας. Βρες ακρη μονος σου.
β) ολοι εσεις που σταματατε δευτερη σειρα, ακομα και αν βγαζετε εγκαιρως φλας και ειδοποιειτε τους πισω να πανε δεξιοτερα για να περασουν, δημιουργειτε μποτιλιαρισμα στο σημειο καθως αφαιρειτε μια λωριδα απο την Αμφιθεας. Ετσι ειναι ειτε σου αρεσει ειτε οχι = παλι κανεις το δικο σου προβλημα δικο μου.
Χωρίς να παίρνω τη θέση κανενός, φαντάζομαι ο HighFidelity θα θέλει να μάθει εσύ τι ακριβώς κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις (συνεχίζεις εθεία, υποθέτω, χωρίς δεύτερη σκέψη και ψάχνεις να βρεις άλλο δρόμο να πας στον προορισμό σου για να μη μεταφέρεις το πρόβλημά σου στους άλλους που ακολουθούν, σωστά?...) και τι προτείνεις να κάνουν οι άλλοι - όχι μόνο εκεί αλλά και όπου αλλού υπάρχει το ίδιο πρόβλημα (πάμπολες οι περιπτώσεις μέσα στην Αθήνα όπου η χωρητικότητα του δρόμου αδυνατεί να τους εξυπηρετήσει όλους).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η ΛΕΑ φυσικά δεν είναι λωρίδα κίνησης. Ομοίως, οι λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς που μπαίνουν και βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο. Στην Ελλάδα η πλημμελής αστυνόμευση επιτρέπει σε οποιονδήποτε να τις παραβιάζει συστηματικά για να κερδίσει κάποια μέτρα σε σχέση με τους υπόλοιπους, ασφαλής στην γνώση ότι θα μείνει ατιμώρητος.Εκτός από την ΛΕΑ και τα slip roads λοιπόν, έχει πουθενά το ποτάμι 4 λωρίδες;
Εχει σε αρκετα σημεια.
Μωλις εχω την ευκαιρεια, θα σου πω.
Στανταρ εχει το κομματι κοντα στο Αλλου φαν παρκ.
4 πανω στη γεφυρα που γινοντε 3 λιγο ποιο μετα -
Καθομαι στην τερμα αριστερη που ειναι για οσους στριβουν. Και αμα εχει μεγαλη ουρα, καθομαι στην αριστερη λωριδα του δρομου, στην σειρα μου.
**
ΜΟΝΟ ΑΜΑ** το φαναρι ειναι ηδη πρασινο οταν φτανουμε σε αυτο, ΚΑΙ ο δρομος που θα μπουμε εχει 2+ λωριδες που σημαινει οτι δεν θα παρω την θεση κανενος και δεν θα αναγκασω κανεναν να κοψει για να μπω εγω, **ΚΑΙ **δεν ερχεται αλλος απο πισω που θα προχωρησει ισια στην αριστερη ωστε να τον φρεναρω οταν κοψω για να στριψω, κινουμαι παραλληλα με την λωριδα που στριβει και στριβω μαζι τους. Οταν πληρουνται ΟΛΕΣ αυτες οι προυποθεσεις που σημαινει οτι δεν θα ενοχλησω/εμποδισω κανεναν με την κινηση μου, ε τοτε δεν χρειαζεται να δημιουργουμε κινηση απο το πουθενα στοιβαζωντας αυτοκινητα σε μια γραμμη.IOANNISTSA
ο οδηγος που επιθυμει να προσπερασει περισσοτερα του ενος αυτοκινητα, μπορει να το πραξει παραμενωντας στην αριστερη λωριδα, εφ'οσον δεν προκαλει δυσχερεια στους οδηγους ταχυτερων οχηματων που πλησιαζουν απο πισω. Αυτο λεξη προς λεξη απο τον ΚΟΚ. Κοινως, κανε ακρη να περασω οταν μπορεις (οχι να σκοτωθεις πλακωνοντας στα φρενα), ακομα και αν αναγκαστεις να διακοψεις την προσπεραση σου και να την συνεχισεις μετα.
-
Βάσει ΚΟΚ ο δρόμος έχει μια λωρίδα για αριστερά και δυο για ευθεία, το οποίο και πρέπει να ισχύει!!! Καλώς ή κακώς η δεύτερη λωρίδα για αριστερά είναι δίπλωμα και δεν θα πρεπε να γίνεται εστω και αν η κίνηση έφθανε μέχρι την Συγγρού!!!!
Μια λύση είναι η διαπλάτυνση της Αμφιθέας στο σημείο (όπου γίνεται καθώς μπορεί να μεγαλώσει η γέφυρα... να φύγουν και τα τσαντηρομάγαζα!!!!)
Επιπλέον....... θα μπορούσε να κουνηθεί λίγο προς τα αριστερά η νησίδα στο δρόμο που μπαίνει για Αγ. Βαρβάρα και επιτέλους να μας πει κάποιος αν επιτρέπεται το παρκάρισμα ή όχι και σε τι απόσταση από το φανάρι!!!!! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καθομαι στην τερμα αριστερη που ειναι για οσους στριβουν. Και αμα εχει μεγαλη ουρα, καθομαι στην αριστερη λωριδα του δρομου, στην σειρα μου.
**
ΜΟΝΟ ΑΜΑ** το φαναρι ειναι ηδη πρασινο οταν φτανουμε σε αυτο, ΚΑΙ ο δρομος που θα μπουμε εχει 2+ λωριδες που σημαινει οτι δεν θα παρω την θεση κανενος και δεν θα αναγκασω κανεναν να κοψει για να μπω εγω, **ΚΑΙ **δεν ερχεται αλλος απο πισω που θα προχωρησει ισια στην αριστερη ωστε να τον φρεναρω οταν κοψω για να στριψω, κινουμαι παραλληλα με την λωριδα που στριβει και στριβω μαζι τους.Το ερώτημα είναι αν η αριστερή που περιμένει να στρίψει είναι φουλ γεμάτη μέχρι την ευθεία (ώστε αν πας και κολήσεις κι εσύ από πίσω τους θα κλείνεις αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν ίσια) τι θα κάνεις - και τι προτείνεις στους άλλους (όπως ο HighFidelity) να κάνουν.
-
Το καταλαβα το ερωτημα. Και η απαντηση ειναι η ιδια. Καθομαι τερμα αριστερα. Αμα γεμιζει η λωριδα που στριβει, αναγκαστικα κλεινω την αριστερη. Ακριβως οπως κλεινει την αριστερη και αυτος που παει και στηνεται διπλα σε αυτους που στριβουν νομιμα, αλλα τουλαχιστον εγω δεν κλεβω την σειρα κανενος...
-
Άρα λες πως αναγκαστικά μεταφέρεις το πρόβλημά σου στους άλλους [που θέλουν να συνεχίσουν ευθεία], ενώ ο άλλος που πάει και χώνεται διπλοσειρά το κάνει επίτηδες. ΟΚ, κατανοητός.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωραια ολα αυτα που λες στο πρωτο μισο, αλλαα) ολα αυτα ειναι ΔΙΚΟ σου προβλημα, που δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μου μεταφερεις με το να κλεινεις την αριστερη της Αμφιθεας. Βρες ακρη μονος σου.
Δεν ειναι τυχαιο που η Αμφιθεας ειναι μονιμως πηγμενη απο την Αχιλεως μεχρι την Αγ. Βαρβαρας και ΑΜΕΣΩΣ μετα απο εκεινο το φαναρι ανοιγει.
γ) Για το δαχτυλο ειπαμε, παντα μπορει να ριξεις, μπορει και να φας. Γνωστα αυτα.
Βασικα.... Συνηθως ειναι πηγμενη μεχρι την Συγγρου.
Σ εκεινο το σημειο ο δρομος εχει αρκετο πλατος για να χωρεσει 4 σειρες αυτοκινητα.κ αν ακολουθουσαν, ολοι το συστημα 'αριστερη σειρα για Αγ.Βαρβαρας δεξια σειρα για Πραξητελους etc' ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δεν θα υπηρχε προβλημα στη διασταυροση και θα γινοταν αποσυμφωρηση της Αμφιθεως πιο γρηγορα.
Εγω εχω σταματησει να περναω απο κει....
Υπαρχει κ αλλη καβατζα στη διασταυρωση.....
Χωνεσαι δεξια, στον καθετο της Αμφιθεας, περιμενεις ν ανψει το πρασινο....και ξεκινας σαν κυριος -
Φοβερο διημερο
Πραγματικα ολα τα κουλαδια βγηκαν στους δρομουςΑρχιζουμε λοιπον
ΖΩΟ ο ηλιθιος στην Α.Ο. που με το καφε mondeo του(αν θυμαμαι καλα), ειχε στησει σκηνη στην αριστερη λωριδα και δεν το κουναγε
Καπου 3 χιλιομετρα ημουν πισω του και ουτε με** κορνες ουτε με φλας ουτε με φωτα εκανε δεξια**Απο τον καθρεπτη του καταλαβα οτι ουτε που με ειχε δει
Ηλικια κατω των 60 παντως
Στο τελος βαρεθηκα και τον περασα απο δεξια
Πισω μου ηταν μια μερσεντες που ειχε δει την φαση, και μαλλον απο τα νευρα του αποφασισε να του παιξει και αυτος φωτα
Ο γλυκουλης μας ομως ουτε και τοτε εκανε δεξια, στην κοσμαρα του.
Τελικα περασε και αυτος απο δεξια
Ειλικρινα αν ειχα οπλο ηθελα να ηξερα αν ακουγε τον πυροβολισμο!!!ΑΡΧΙΖΩΟ ο βλακας με το santa fe που ενω γυριζαμε απο Πορτ Ραφτη(α.ο.) και ειχε ελεεινη κινηση, ειχε θρονιασει στην Λ.Ε.Α. και πηγαινε καμαρωτος καμαρωτος, θετοντας σε κινδυνο τα αλλα οχηματα
Τον παρακολουθουσα ωρα τωρα, που κορναρε κιολας για να κανουν στην ακρη(πιο αριστερα δηλαδη) ωστε να περασει η αφεντια του
Εγω στην δεξια λωριδα ετοιμος να στριψω δεξια για Περ.Υμηττου
Ελα ομως που στην Λ.Ε.Α. λιγο πιο κατω ειχε οχημα της Α.Ο. και επρεπε να κανει αριστερα(ηταν λιγο μπροστα μου)ΦΥΣΙΚΑ και δεν τον αφησα να μπει, με αποτελεσμα παραλιγο να παει να πεσει στο οχημα
Μετα μπηκε απο πισω μου, ειχε κολλησει, και με εβριζε
Εγω ειχα σκασει στα γελια
Πατησα γκαζι και εφυγαΦυσικα εμεινε να σερνετε στην αριστερη λωριδα
Εχει γεμισει ο τοπος κουλαδια/φονιαδες με SUV
Γεια σου βλαχο νεοελληναΜια απορία …
πρέπει να κάνει δεξιά επειδή ο πίσω θέλει σώνει και καλά να τον προσπεράσει ?Ε....ναι...το λεει....
Η αριστερη ειναι μονο για προσπερασεις.
Και μας υποχρεωνει να κινουμαστε οσο δεξιοτερα γινεται
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]