-
Τουλάχιστον η μεγάλη σκάλα στις μηχανές έχει μια εξήγηση. Θα ήθελα να ήξερα τι εξήγηση δίνουν όλοι αυτοί που κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα με φώτα ομίχλης. Σούρουπο, ορατότητα 30 Κm και ο άλλος με αναμμένα τα προβολάκια να σε στραβώνει
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τουλάχιστον η μεγάλη σκάλα στις μηχανές έχει μια εξήγηση. Θα ήθελα να ήξερα τι εξήγηση δίνουν όλοι αυτοί που κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα με φώτα ομίχλης. Σούρουπο, ορατότητα 30 Κm και ο άλλος με αναμμένα τα προβολάκια να σε στραβώνειΠαντως στα περισσοτερα αμαξια με εργοστασιακα φωτα ομιχλης, φωτιζουν αρκετα χαμηλα και δεν στραβωνουν
Θες και εξηγηση γιατι τα αναβουν?
Ειναι συνδεδεμενα σε σειρα, τα καλωδια, με τα φωτα νεον απο κατω... -
-
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ κιτς κιτς κιτς
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ?ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΖΩΑ
Όχι βρε συ, αυτά δεν είναι Ζώα.. είναι ΖΑ!
Αν τα πετυχεις ομως βραδυ και πανω σε στροφη την στρουμφισες!!Με το κουταλακι θα σε μαζεύουν.
Exω πετυχει να πεσω στην στροφη επανω στα 'προιοντα τους' τρομαξα να το μαζεψω το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ?ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΖΩΑ
Όχι βρε συ, αυτά δεν είναι Ζώα.. είναι ΖΑ!
Αν τα πετυχεις ομως βραδυ και πανω σε στροφη την στρουμφισες!!Με το κουταλακι θα σε μαζεύουν.
Ξέρω κάποιον που 'καθάρισε' 50 πρόβατα έτσι... Το αμάξι για πέταμα φυσικά
-
εχω φιλο που πετυχανε γαιδαρο...
-
-
Exω 8ειο πιλοτο της πολεμικης αεροποριας,ο οποιος για να μην πετυχει ενα γαιδουρι που ητανε στην μεση του δρομου καβαλα με ενα γερο,εριξε το Μ3 σε ενα δεντρο και αυτη την στιγμη ειναι παραλυτος απο την μεση και κατω.. και ο βλαχος δεν πηρε πρεφα εννοειται..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όταν έδινα δίπλωμα για μηχανή ( πριν περίπου 10 χρόνια δηλαδή ) ο ΚΟΚ έλεγε ότι οι μηχανές στην καθημερινή τους πορεία οφείλουν να κυκλοφορούν με τη μεγάλη σκάλα προκειμένου να αυξάνουν την δική τους ορατόττητα το βράδυ αλλά και να μπορούν να είναι ευκολότερα ορατοί από τους υπολοίπους και το πρωί και το βράδυ..Οχι τη μεγάλη, τη μεσαία.
-
-
Ζώο ο οδηγός του καινούργιου ΚΙΑ που χθες στη Βουλιαγμένης:
- πέρασε από δεξιά από τη λωρίδα στροφής τους 5 οδηγούς που περίμεναν στο φανάρι
- ανέβηκε στο πεζοδρόμιο
- βγήκε μπροστά και πέταξε στη μεσαία λωρίδα τον μαθητή οδηγό που ξεκινούσε πρώτος
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τουλάχιστον η μεγάλη σκάλα στις μηχανές έχει μια εξήγηση. Θα ήθελα να ήξερα τι εξήγηση δίνουν όλοι αυτοί που κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα με φώτα ομίχλης. Σούρουπο, ορατότητα 30 Κm και ο άλλος με αναμμένα τα προβολάκια να σε στραβώνει
Παντως στα περισσοτερα αμαξια με εργοστασιακα φωτα ομιχλης, φωτιζουν αρκετα χαμηλα και δεν στραβωνουν
Θες και εξηγηση γιατι τα αναβουν?
Ειναι συνδεδεμενα σε σειρα, τα καλωδια, με τα φωτα νεον απο κατω...Όντως σε μερικά αυτοκίνητα δεν ενοχλούν, έτσι νόμιζα και γω όταν είχα πρωτοπάρει το Corolla και τα άναβα σε διαδρομές βουνού (γιατί φώτιζαν χαμηλά και έβλεπα καλύτερα στις στροφές) μέχρι που πέτυχα έναν άλλο Corollάκια με τα προβολάκια του ανοιχτά και με ενόχλησαν και από τότε το σταμάτησα. Τώρα που έβαλα άλλο προφυλακτήρα δεν έβαλα καθόλου προβολάκια
-
Πότε θα καταλάβουν μερικοί μερικοί ότι από την Νέα Εθνική Οδό στην Πάτρα είναι 2 οι λωρίδες που στρίβουν δεξιά στην Κανελλοπούλου;
Έχω βαρεθεί τους λαλάκες που με κλείνουν ενώ στρίβω μένοντας όσο πιο αριστερά γίνεται στη λωρίδα μου και όταν τους κορνάρω ή τους κάνω νόημα να κινηθούν στη λωρίδα τους πάνε και να βγουν από πάνω υποστηρίζοντας ότι είναι μία η λωρίδα για δεξιά.
Οκ, από δω και πέρα θα έχω και αποδείξεις μαζί μου. Τύπωσα τη φωτογραφία που παραθέτω πιο πάνω και θα τους την τρίβω στα μούτρα όταν επιμένουν ενώ έχουν άδικο...
Αι σιχτίρ πια -
Μάλλον είναι νέο φρούτο το παρακάτω γιατί το βλέπω συχνά τελευταία...ταρίφες να κυκλοφορούν βράδυ με αναμένα μόνο τα μικρά
-
Και εγώ το βλέπω, ναι... Ξεχνιούνται ή δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν την ΔΕΗ και κάνουν οικονομία;
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Μάλλον είναι νέο φρούτο το παρακάτω γιατί το βλέπω συχνά τελευταία...ταρίφες να κυκλοφορούν βράδυ με αναμένα μόνο τα μικράΔεν είναι νέο φρούτο. Αλλά τι ασχολούμαστε, αυτή η 'φάρα' είναι ειδική περίπτωση, ότι και να κάνουν δε θα μου κάνει καμία εντύπωση.
-
Το τριημερο εκανα 900χλμ τα 500 σχεδον εκτος εθνικης .
Ολοι μα ολοι οι φορτηγατζηδες με βοηθουσαν στα προσπερασματα και φυσικα με την σειρα μου τους ευχαριστουσα με διακεκομενο κορναρισμα ρυπαινοντας ηχητικα .
Τι αλλο μπορουσα να κανω -
Και αυτό σε κάνει εσένα ή τους φορτηγατζήδες ζώο;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]