-
Ο χρήστης After έγραψε:
άμα ξαναδώ μηχανάκι να μπαίνει αέρα πατέρα ανάποδα σε μονόδρομο κ να πουλάει κ πνεύμα θα γίνει της πόπης
Aν χωρουσε να περασει και πηγαινε σιγα, τοτε τι σε πειραζε?
Και εγω εχει τυχει να αφησω αμαξι που παει αναποδα, και μαλιστα εκανα και στην ακρη
Μα τι λετε ρε παιδια, ολα τα προβληματα στα μηχανακια οφειλονται
Το οτι εχει τρελη κινηση, φταινε τα μηχανακια
Το οτι το 85% των οδηγων ειναι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ, φταινε τα μηχανακια
Το οτι δεν βρισκεται παρκινγκ, φταινε τα μηχανακιαΜηπως ηρθε η ωρα να αγορασετε και εσεις ενα μηχανακι?
Για να μην παρεξηγηθω, οσοι με ξερουν εδω μεσα, μου αρεσουν και οι δυο ''κοσμοι''
Ειναι τρελο ομως για ολο αυτο το κωλοχανειο εκει εξω, να σας φταιει ενα οχημα 1 μετρο μηκοςSorry κιωλας....
Τα μηχανακια δεν φταινε ποτε σε τιποτα.
Φταιμε εμεις που αναγκαζονται να πηγαινουν αναποδα σε μονοδρομο
Φταιμε εμεις που αναγκαζονται να περνανε φιλλερ αναμεσα στα ακινητοποιημενα αυτοκινητα με 80 κ 90 ΧΑΩ
Φταιμε εμεις που αναγκαζονται να προσπερνανε την κινηση και να πηγαινουν μπροστα μπροστα στα φαναρια
Φταιμε εμεις που αναγκαζονται να ξεκινανε στο φαναρισαν κοιμησμενες αγελαδες μιση ωρα αφου αναψει το πρασινο
Φταιμε εμεις που αναγκαζονται 3 μηχανες να πιανουν τις 3 λωριδες κυκλοφορειας σε μια κεντρικη λεοφωρο και να πηγαινουν με 30....ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
Φταιμε εμεις που αναγκαζονται να μη φορανε κρανοςΚαι οχι.... Δεν ηρθε η ωρα να αγορασω μηχανακι, γιατι δεν εχει εγκριθει ακομα το στεγαστικο μου δανειο για ενα οικοπεδακι που ζητησα στο Α Αθηνων....
-
μου ετυχε μια φορα τετοιο περιστατικο στη κατερινη με μηχανακι σε μονοδρομο.
εγω με το clk κανονικα στη πορεια μου με καπου 40 χλμ,και ξαφνικα βλεπω εναν πιτσιρικα γυρω στα 17 με παπακι,μαλλι κοτσιδα,σκουλαρικακια και χαλκαδες στα αυτια,γυαλακι μορτικο, και ενα κοριτσακι πισω,φανταστικο μωρο ,
να ερχεται με φορα κατα πανω μου.εγω κανονικα,αυτος αναποδα σε μονοδρομο.
κοβω στην αρχη,αλλα αυτος ακαθεκτος.
σταματαμε και οι δυο αφου δεν ειχε χωρο να περασει μιας και ο δρομος ηταν ηταν στενος.
καθεται και μαρσαρει.φαινεται περιμενε να κολλησω στο κρασπεδο για να περασει.
του λεω αγορινα σε μονοδρομο εισαι.αυτος τιποτα.συνεχιζε το μαρσαρισμα.
λεω γαμω το μπελα μου,ειναι και πιτσιρικι,εχει και το μωρο μαζι του.να το πλακωσω δεν λεει.
τελικα εκανε πισω.δεν με ενοχλει ιδιαιτερα οταν ενα μηχανακι παραβιαζει το μονοδρομο.το μηχανακι ειναι μικρο και μπορει να παει στην ακρη,το αμαξι οχι.
αλλα με εξοργιζει οταν παει να βγει και απο πανω,και εχει την απαιτηση να παω εγω στην ακρη που ειμαι κανονικα στη πορεια μου. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
μην θιγεσαι φιλε και μην προσπαθεις να εκπροσωπησεις ολους τους 2τροχους.
γελαδια υπαρχουν αφθονα και στα δυο 'στρατοπεδα'=2τροχων-4τροχων.
εσυ δεν βλεπεις καμικαζι που θα φανε το κεφαλι τους?μονο 4τροχα ζωα βλεπεις?
οι γενικευσεις ειναι ανουσιες
η διαφορα ειναι οτι τα μεν 4τροχα γελαδια πανε στον φανοποιο και τα δε 2τροχα στο Κατ.Αυτο με καλυψε
Δεν χρειαζεται να μπουμε παλι σε αντιπαραθεσεις οπως και πριν πολυ καιροΑπλως ειναι ασχημο να θεωρειτε τις μοτοσυκλετες προβλημα
Οι μοτοσυκλετες ειναι η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακοΤο οτι οι περισσοτεροι ειναι καγκουρες/αμυαλοι αυτο δεν λεει τιποτα
Αλλους τοσους βρισκω και σε 4 τροχουςwagner το θεμα του αργου ξεκινηματος απο τα φαναρια, απο αυτοκινητα, ειναι ενα θεμα που με εξοργιζει καθε φορα που οδηγαω αυτοκινητο, και το θεωρω ενα απο τα 2-3 προβληματα που δημιουργουν κυκλοφοριακο
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
μου ετυχε μια φορα τετοιο περιστατικο στη κατερινη με μηχανακι σε μονοδρομο.
εγω με το clk κανονικα στη πορεια μου με καπου 40 χλμ,και ξαφνικα βλεπω εναν πιτσιρικα γυρω στα 17 με παπακι,μαλλι κοτσιδα,σκουλαρικακια και χαλκαδες στα αυτια,γυαλακι μορτικο, και ενα κοριτσακι πισω,φανταστικο μωρο ,
να ερχεται με φορα κατα πανω μου.εγω κανονικα,αυτος αναποδα σε μονοδρομο.
κοβω στην αρχη,αλλα αυτος ακαθεκτος.
σταματαμε και οι δυο αφου δεν ειχε χωρο να περασει μιας και ο δρομος ηταν ηταν στενος.
καθεται και μαρσαρει.φαινεται περιμενε να κολλησω στο κρασπεδο για να περασει.
του λεω αγορινα σε μονοδρομο εισαι.αυτος τιποτα.συνεχιζε το μαρσαρισμα.
λεω γαμω το μπελα μου,ειναι και πιτσιρικι,εχει και το μωρο μαζι του.να το πλακωσω δεν λεει.
τελικα εκανε πισω.δεν με ενοχλει ιδιαιτερα οταν ενα μηχανακι παραβιαζει το μονοδρομο.το μηχανακι ειναι μικρο και μπορει να παει στην ακρη,το αμαξι οχι.
αλλα με εξοργιζει οταν παει να βγει και απο πανω,και εχει την απαιτηση να παω εγω στην ακρη που ειμαι κανονικα στη πορεια μου.ESP OFF-> Apply Breaks simultaneously Apply Acceleration Pedal....
Οταν δει τα πισω λαστιχα να βγαζουν καπνους...
Δεν θα μαρσαρει... αλλα θα φυγει τρεχοντας.....Ειχα πετυχει παρομοια ζωα στη Γλυφαδα με το Stang....
Στον κεντρικο δρομο κ ενω ειχε χορο να κατσουν ο ενας πισω απο τον αλλον και να χοραει κ ενα αμαξι...
Πηγαιναν πορεια με 20 για μπανιο....
Μια ξερογκαζια τιποτα....
Δευτερη ξερογκαζια τιποτα....
Τριτη και εισπαρατω ενα μεσαιο δαχτυλο.....
Σταματαω.... Φρενο και γκαζι ταυτοχρονα.....
Στριγκλισματα.... Καπνος.....
Σε κλασματα δευτερολεπτου δεν υπηρχαν.... Ο καθενας πηγε απο αλλο δρομο....Το χω κανει στον ιδιο δρομο σε πεζους.....
7-8 ατομα -μαλακισμενα με τις γκομενες τους- διπλα σ ενα αμαξι και μηλανε...
Εχουν πιασει οοοολο το δρομο....
Σταματαω και περιμενω....
Τιποτα....
Φωτα.... τιποτα..... Κορνα....
Εισπρατω Χριστοπαναγιες....
Φρενο και γκαζι ταυτοχρονα....
Τσουφ.... Ψυχη πουθενα....
Σταματαω διπλα στ αμαξι... Να πεις στα φιλαρακια σου... Την επωμενη φορα θα το κανω χωρις φρενο....
Ωχ....
Χρυσα....
Τι κανεις;;;; -
Ο χρήστης After έγραψε:
μην θιγεσαι φιλε και μην προσπαθεις να εκπροσωπησεις ολους τους 2τροχους.
γελαδια υπαρχουν αφθονα και στα δυο 'στρατοπεδα'=2τροχων-4τροχων.
εσυ δεν βλεπεις καμικαζι που θα φανε το κεφαλι τους?μονο 4τροχα ζωα βλεπεις?
οι γενικευσεις ειναι ανουσιες
η διαφορα ειναι οτι τα μεν 4τροχα γελαδια πανε στον φανοποιο και τα δε 2τροχα στο Κατ.Αυτο με καλυψε
Δεν χρειαζεται να μπουμε παλι σε αντιπαραθεσεις οπως και πριν πολυ καιροΑπλως ειναι ασχημο να θεωρειτε τις μοτοσυκλετες προβλημα
Οι μοτοσυκλετες ειναι η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακοΤο οτι οι περισσοτεροι ειναι καγκουρες/αμυαλοι αυτο δεν λεει τιποτα
Αλλους τοσους βρισκω και σε 4 τροχουςwagner το θεμα του αργου ξεκινηματος απο τα φαναρια, απο αυτοκινητα, ειναι ενα θεμα που με εξοργιζει καθε φορα που οδηγαω αυτοκινητο, και το θεωρω ενα απο τα 2-3 προβληματα που δημιουργουν κυκλοφοριακο
Μην αλλαζεις θεμα.... τους παπακουλες κραζουμε......
-
βαγκνερ,
επειδη ηταν πιτσιρικας,μωρο κακομαθημενο παιδακι,και ειχε και το απιστευτο μωρο μαζι του το κωλοπαιδο
το πηγα χαλαρα.εξαλλου μια αγρια ματια ηταν αρκετη για να παει πισω.
αν ηταν κανας ενηλικος θα πηγαινα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ πανω του
χωρις καν να σχοληθω μαζι του.
ευκαιρια κιολας να μου βαφαν τον προφυλακτηρα. -
Γαμω τα παρκαρισμενα φορτηγα μου γαμω. Σταματαω σε STOP. Φορτηγο στην γωνια. Εν τω μεταξυ ολος ο δρομος αδειος αλλα αυτος επρεπε να το βαλει πανω στην γωνια γιατι προφανως εκει ειναι το μαγαζι του.
Εχω σταματησει λοιπον στο ΣΤΟΠ, κανω μισο μετρο μπροστα και μπαμ σκαει ενα TDM (δυο ατομα το ενα χωρις κρανος) με το μαρσπιε πανω στον προφυλακτηρα μου. Αφου λοιπον ο τυπος καταφερνει να μην πεσει (και καταληξουν σερνοντας πανω στα τσιμεντενια κολωνακια στην ακρη του δρομου και γινουν κομματια) παω, τους βρισκω, βεβαιωνομαστε οτι ειναι ολα οκ, του δινω ονομα και τηλ. και φευγει βιαστικος
Τεσπα, ετσι κι αλλιως εχει ονομα και τηλ οδηγου αλλα οχι πινακιδα αυτοκινητου, οποτε να ισχυριστει τιποτα περιεργο δεν παιζει. Ετσι κι αλλιως ηρεμος ηταν, ουτε στιγμη δεν φωναξε, γενικα πολυ cool το παλικαρι.
Απο Δευτερα τα νεωτερα. Εγω προφυλακτηρας για πεταμα (ισως και το προβολακι και η γριλια γιατι παιζουν οποτε ή οι βασεις τους εχουν σπασει, ή ειναι απο τον προφ. που εχει σπασει εκει και δεν τα κραταει), αυτος στραβωμενο τελικο εξατμισης. Δεν ξερω το μαρσπιε του τι εχει γινει, επισης παραπονεθηκε στην αρχη για αστραγαλο/μεταταρσια κλπ αλλα μετα το πατησε κατω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.
Τον καριολη με το φορτηγο θελω να βρω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γαμω τα παρκαρισμενα φορτηγα μου γαμω. Σταματαω σε STOP. Φορτηγο στην γωνια. Εν τω μεταξυ ολος ο δρομος αδειος αλλα αυτος επρεπε να το βαλει πανω στην γωνια γιατι προφανως εκει ειναι το μαγαζι του.Εχω σταματησει λοιπον στο ΣΤΟΠ, κανω μισο μετρο μπροστα και μπαμ σκαει ενα TDM (δυο ατομα το ενα χωρις κρανος) με το μαρσπιε πανω στον προφυλακτηρα μου. Αφου λοιπον ο τυπος καταφερνει να μην πεσει (και καταληξουν σερνοντας πανω στα τσιμεντενια κολωνακια στην ακρη του δρομου και γινουν κομματια) παω, τους βρισκω, βεβαιωνομαστε οτι ειναι ολα οκ, του δινω ονομα και τηλ. και φευγει βιαστικος
Τεσπα, ετσι κι αλλιως εχει ονομα και τηλ οδηγου αλλα οχι πινακιδα αυτοκινητου, οποτε να ισχυριστει τιποτα περιεργο δεν παιζει. Ετσι κι αλλιως ηρεμος ηταν, ουτε στιγμη δεν φωναξε, γενικα πολυ cool το παλικαρι.
Απο Δευτερα τα νεωτερα. Εγω προφυλακτηρας για πεταμα (ισως και το προβολακι και η γριλια γιατι παιζουν οποτε ή οι βασεις τους εχουν σπασει, ή ειναι απο τον προφ. που εχει σπασει εκει και δεν τα κραταει), αυτος στραβωμενο τελικο εξατμισης. Δεν ξερω το μαρσπιε του τι εχει γινει, επισης παραπονεθηκε στην αρχη για αστραγαλο/μεταταρσια κλπ αλλα μετα το πατησε κατω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.
Kριμα, ευτυχως που δεν χτυπησε κανεις
Αυτο το θεμα με την ορατοτητα ειναι πολυ σοβαρο
Στην γειτονια μου δεν μπορω να ελεγξω αν ερχεται κανεις, γιατι βαζουν καδους στις γωνιες, αν ειναι δυνατονΚρατα τον αριθμο του φορτηγου, και τραβα στο τμημα για καταγγελια
-
Γιατί δεν κατέβηκες να ελέγξεις;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σταματαω διπλα στ αμαξι... Να πεις στα φιλαρακια σου... Την επωμενη φορα θα το κανω χωρις φρενο....
Ωχ....
Χρυσα....
Τι κανεις;;;;Wagner είσαι ένας μικρός θεούλης, σε προσκυνώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν κατέβηκες να ελέγξεις;Πας φυρι φυρι για το smilie με την τηγανια στο κεφαλι.
-
Εναλλακτικη απαντηση:
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν κατέβηκες να ελέγξεις;Α, χαιρε manosk. Δεν ηξερα οτι επαγγελεσαι δικαστης.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αυτο το θεμα με την ορατοτητα ειναι πολυ σοβαροΕγώ όταν δω ότι δεν έχω ορατότητα κορνάρω ρυθμικά 2-3 φορές πριν σκάσω μύτη. Συνήθως κάνει δουλειά.
-
Δεν ηταν στενακι, εβγαινα σε κεντρικο δρομο (τελος της Θηβων που βγαινει στην πλατεια Ιπποδαμειας) απο το καθετο στενακι. Βγηκα ουτε μισο μετρο και ηρθε και εσκασε με το μαρσπιε πανω μου. Δεν μπορω να καταλαβω ποσο ξυστα απο το παρκαρισμενο φορτηγακι περασε. Παλι καλα που τελευταια στιγμη τον καταλαβα με την ακρη του ματιου μου και κοκκαλωσα, αλλιως θα ειχα βγει οντως μισο μετρο και τωρα αυτοι θα ηταν αλλου...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εναλλακτικη απαντηση:Γιατί δεν κατέβηκες να ελέγξεις;
Α, χαιρε manosk. Δεν ηξερα οτι επαγγελεσαι δικαστης.
Εγώ; Όχι, καμία σχέση.
Αυτή η ατάκα δικαστή έχει ξαναγραφτεί εδώ μέσα. -
Η ίδια κατάσταση στην Θεσσαλονίκη. Τύπος άνοιξε το μαγαζί του με μεταχειρισμένα στην αρχή της Κ.Καραμανλή (Νέα Εγνατία) και πάρκαρε σταθερά το Santa Fe του πάνω στην γωνία που σχημάτιζαν τα παρκαρισμένα! Το αποτέλεσμα ήταν όταν εσύ ήθελες να βγει από το στενάκι στην Κ.Καραμανλή (που έχει πολύ κίνηση) να μην μπορείς να δεις τίποτα, πέρα από το αμάξι του φυσικά! Ευτυχώς πρέπει να τον έγραψαν ή να του έγιναν συστάσεις γιατί πλέον το βλέπω απλά παρκαρισμένο στα γύρω πεζοδρόμια
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η ίδια κατάσταση στην Θεσσαλονίκη. Τύπος άνοιξε το μαγαζί του με μεταχειρισμένα στην αρχή της Κ.Καραμανλή (Νέα Εγνατία) και πάρκαρε σταθερά το Santa Fe του πάνω στην γωνία που σχημάτιζαν τα παρκαρισμένα! Το αποτέλεσμα ήταν όταν εσύ ήθελες να βγει από το στενάκι στην Κ.Καραμανλή (που έχει πολύ κίνηση) να μην μπορείς να δεις τίποτα, πέρα από το αμάξι του φυσικά! Ευτυχώς πρέπει να τον έγραψαν ή να του έγιναν συστάσεις γιατί πλέον το βλέπω απλά παρκαρισμένο στα γύρω πεζοδρόμιαΤο σκηνικό που περιγράφεις μου θυμίζει αυτό που περιέγραψα σε άλλο θέμα:
Φαντάζομαι πως μια μάντρα αυτοκινήτων μπορεί να έχει παρκαρισμένα επ' άπειρον τα αυτοκίνητα που εμπορεύεται μπροστά στον δρόμο της, ε; Εννοώ σε θέσεις που κανονικά παρκάραμε οι περίοικοι...
Εγώ αναφέρομαι σε ένα που είναι γωνία λαμπράκη-εγνατία, λίγο πιο μετά από το 424. Γείτονας;
-
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Γαμω τα παρκαρισμενα φορτηγα μου γαμω. Σταματαω σε STOP. Φορτηγο στην γωνια. Εν τω μεταξυ ολος ο δρομος αδειος αλλα αυτος επρεπε να το βαλει πανω στην γωνια γιατι προφανως εκει ειναι το μαγαζι του.
Εχω σταματησει λοιπον στο ΣΤΟΠ, κανω μισο μετρο μπροστα και μπαμ σκαει ενα TDM (δυο ατομα το ενα χωρις κρανος) με το μαρσπιε πανω στον προφυλακτηρα μου. Αφου λοιπον ο τυπος καταφερνει να μην πεσει (και καταληξουν σερνοντας πανω στα τσιμεντενια κολωνακια στην ακρη του δρομου και γινουν κομματια) παω, τους βρισκω, βεβαιωνομαστε οτι ειναι ολα οκ, του δινω ονομα και τηλ. και φευγει βιαστικος
Kριμα, ευτυχως που δεν χτυπησε κανεις
Αυτο το θεμα με την ορατοτητα ειναι πολυ σοβαρο
Στην γειτονια μου δεν μπορω να ελεγξω αν ερχεται κανεις, γιατι βαζουν καδους στις γωνιες, αν ειναι δυνατονΚρατα τον αριθμο του φορτηγου, και τραβα στο τμημα για καταγγελια
Αυτή η ανοησία με τους κάδους είναι εγκληματική. Ας τον έχουν στη γωνία τον κάδο, για να μπορεί το απορριμματοφόρο να τους μαζεύει πιο γρήγορα, αλλά ας είναι, ανάλογα με τη φορά της οδού, μετά τη διασταύρωση. Δηλαδή αν βγαίνουμε από ένα στενό και η φορά της κίνησης είναι από αριστερά μας προς τα δεξιά, ο κάδος να είναι δεξιά. Τι στο καλό τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν αυτό.
-
Σήμερα στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με όσους βλέπετε στη σειρά να περιμένουν, κορνάροντας, ζώο είναι ο οδηγός του φορτηγού που σταμάτησε στη μέση του δρόμου να ξεφορτώσει.
Αλλά μάλλον δεν είναι έτσι. Πρώτον γιατί υπάρχει απαγορευτικό στην αρχή της οδού που απαγορεύει την είσοδο σε όλα τα οχήματα πλην των οχημάτων τροφοδοσίας και δεύτερο όλες οι θέσεις στάθμευσης, για τα οχήματα τροφοδοσίας με μέγιστη διάρκεια στάθμευσης 20 λεπτών, είναι μόνιμα πιασμένες από πονηρούς. Μάλλον λοιπόν τα ζωάκια είναι οι πολλοί κι όχι ο ένας.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]