Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ γενικά πρόβλημα με τα μηχανάκια δεν έχω παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή με τα φανάρια που αναφέρει ο tazio, αλλά ακόμα και τότε μόνο στην περίπτωση που κοιμούνται όρθιοι και περιμένουν κορνάρισμα από πίσω ή είναι δικάβαλα 50άρια που στο άναμα του πράσινου θα χρειαστεί να περάσουν 5 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να σέρνουν το κουφάρι τους (συνήθως κάνοντας ζιγκ ζαγκ στη μέση ή αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας). Αν στο πράσινο φανάρι επιταχύνουν άμεσα και ικανοποιητικά, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι εγώ μαζί τους.
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.
Χθες πρωι στα πρωτα διοδια....
Καθομαι στην ουρα και πισω μου μηχανη που καθεται πισω μου.
Εχω 2 αυτοκινητα μπροστα μου και ερχεται αλλη μηχανη, προσπερναει ολη την ουρα και παει μπροστα στον μπροστινο μου.....
Μπηνελικα εγω....
Ερχεται παπι και σταματαει, κατεβαινει ο παπαρας αναβατης,
φευγει ο μπροστινος μου... Σειρα μου!
Κ με το που ξεκιναω, ο παπακουλας, εχει βγει μπροστα μου πεζος και παει στο ταμειο. Φρενα εγω....
Ανεβαινει πανω φτανω διπλα στο ταμειο δινει τα λεφτα...
Τα παιρνω στο κρανιο και βγαζω 100ευρω λεγοντας στον εισπρακτορα οτι αν τα παρει απο τον αλλον θα τον καταγγειλω....
Πληρωσα εγω.... Πληρωσε η μηχανη πισω μου και μετα ο παπακουλας....