-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως κάποια κινητά να έχουν καλύτερομικρόφωνο. 2 motorola που δοκίμασα (Ε770v, L7) δεν ακούγονταν αν βρίσκονταν σε απόσταση μεγαλύτερη από το τιμόνι.Μοτορόλα;
έλα ρε Μάνο...σοβαρά κινητά...
-
Δεν ήταν δικά μου.
-
-
βλημα με boxter κιτρινο (μα κιτρινο? ), οποιος ξεσκιστηκε στις σφηνες, διχως φλας και μιλωντας στο κινητο (ΕΟ Αθ.-Κορ.)
-
Παλι ΕΟ Αθ.-Κορ., ο τρομπας με το jaguar xk, που ενω ειχε τρελη κινηση και μαξ ταχυτητα ~100, πηγαινε με 150+ στην ΛΕΑ.
-
Ζωα πολλα σημερα γυριζοντας, στο υψος της κινεττας, που εμποδιζαν το ασθενοφορο να περασει μιας και η ΛΕΑ ηταν κλεισμενη ολη!
-
στοκος ο μπαρμπας (μετα σου λεει οδηγω 20 χρονια ), ο οποιος στην Λ.Βουλιαγμενης ενω ο δρομος κανει 1 εσακι, ειπε να παει ευθεια +να προσπαθησει να πεσει πανω μου.
-
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Aπ'οτι ξερω απαγορευετε η ενσυρματη επικοινωνια του κινητου με ακουστικα ,ομως τα BT ακουστικα με το καλωδιακη δεν απαγορευονται γιατι το καλωδιακι ξεκιναει απο την συσκευη που επικοινωνει ασυρματα με το κινητο αρα εισαι νομιμος...
Κι εγώ αυτό λέω. Βέβαια, έχει ένα δίκιο ο Βάγκνερ: άντε να το εξηγήσεις στον μπάτσο που θέλει να σε γράψει ή που δεν έχει ιδέα αυτά.
Θα σε γράψει 100% .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοράς ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ στο αυτοκίνητο.
Δεν ξερω ποιον KOK διαβαζεις εσυ αλλα ο ελληνικος ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ:
Επιτρεπονται ΚΑΙ τα ασυρματα hands free.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Θα σε γράψει 100% .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοράς ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ στο αυτοκίνητο.Αυτό που λες δεν ισχύει!
Όπως λέει και ο kacey η χρήση bluetooth handsfree είναι καθόλα νόμιμη.
Προ καιρού μάλιστα με σταμάτησαν για έλεγχο στην Πάτρα και φορούσα bluetooth handfree, με το οποίο μιλούσα κιόλας και δε μου είπαν απολύτως τίποτα. Παρόλα αυτά ελέγξαν άδεια, δίπλωμα, ΚΤΕΟ, ασφάλεια και με ρωτήσαν αν έχω φαρμακείο και πυροσβεστήρα και όταν τους είπα ότι έχω μου είπαν οκ, φύγε. Ο πιο τυπικός έλεγχος που μου έχουν κάνει ποτέ και στον οποίο όπως είπα δε μου είπαν τίποτα που μίλαγα στο κινητό με τη χρήση bluetooth handfree. Και για να μη μου πείτε ότι δε με είδαν να σας πω ότι το τηλέφωνο το έκλεισα όταν ο αστυνομικός ήρθε δίπλα μου και αφού με είχε ακούσει πρώτα ότι μιλάω. -
μετα τον ποδηλατη μεσα στο τουνελ εγινε και ενα αλλο κουφο χθες...
βγαινω απο την πρωτη εξοδο της περιφερειακης μετα το τουνελ για κωνσταντινουπολιτικα..μεσα στο σαλιγκαρι πετυχαινω ενα ροβερ 214-216 που πηγαινε χαρακτηριστικα αργα..καλοκαιρι λεω ειναι, σαββατο απογευμα ας παμε κουλ..
μπαινουμε στη λαμπρακη και σταματαμε στο φαναρι αριστερα για περαιβου..γυρω στα 5 οχηματα πρεπει ναταν στη σειρα, το ροβερ πρωτο, εγω δευτερος...
πρασινο, το ροβερ ψιλοκοιμαται και ενας επιδοξος σουμαχερ απο πιο πισω παταει τη κορνα λες και θα χανε κανα γαμο..
ξεκινα το ροβερ κουτσα κουτσα και ο οδηγος βγαζει το χερι απο το παραθυρο ζητωντας το λογαριασμο..εγω γελαω βεβαια γιατι μαλλον νομιζε οτι το κανα εγω..
και τι κανει μετα? αρχιζει να παταει φρενο αποτομα μαλλον για να με τρομαξει.. πρεπει μεσα σε 40 μετρα να πατησε 4-5 φορες..
καπου εκει τα πηρα εγω κρανιο γιατι δεν εχω ορεξη να πληρωνει κανεις ζημιες και τον προσπερναω ενω παταει φρενο αλλη μια φορα..
στεκομαι διπλα του και τρωει ενα γαμωσταυριδι γιατι πηγε να ζητησει και το λογαριασμο..
τελικα ηταν 3 αλλοδαπες φατσες της κλασικης καταγωγης απο τα υψιπεδα του ουζμπεκισταν..
φυσικα, ειδικα απο τον οδηγο με τετοια φατσα που ειχε δε περιμενα και να καταλαβει ποιος τον κορναρει αλλα πηγε να το παιξει και μαγκας...
ποιος τους ειπε οτι εχουν ολοι την ορεξη τους...?
-
ρε μόνο εγώ πιστεύω ότι το επίπεδο των οδηγών τώρα τελευταία είναι σε πολύ καλό επίπεδο;;
βέβαια έχω να κυκλοφορήσω Κυριακή κ βράδια αρκετό καιρό οπότε δεν λέω κ μεγάλα λόγια
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Θα σε γράψει 100% .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοράς ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ στο αυτοκίνητο.
Αυτό που λες δεν ισχύει!
Όπως λέει και ο kacey η χρήση bluetooth handsfree είναι καθόλα νόμιμη.
Προ καιρού μάλιστα με σταμάτησαν για έλεγχο στην Πάτρα και φορούσα bluetooth handfree, με το οποίο μιλούσα κιόλας και δε μου είπαν απολύτως τίποτα. Παρόλα αυτά ελέγξαν άδεια, δίπλωμα, ΚΤΕΟ, ασφάλεια και με ρωτήσαν αν έχω φαρμακείο και πυροσβεστήρα και όταν τους είπα ότι έχω μου είπαν οκ, φύγε. Ο πιο τυπικός έλεγχος που μου έχουν κάνει ποτέ και στον οποίο όπως είπα δε μου είπαν τίποτα που μίλαγα στο κινητό με τη χρήση bluetooth handfree. Και για να μη μου πείτε ότι δε με είδαν να σας πω ότι το τηλέφωνο το έκλεισα όταν ο αστυνομικός ήρθε δίπλα μου και αφού με είχε ακούσει πρώτα ότι μιλάω.δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ να δείξω φαρμακείο-τρίγωνο-κτέο!!
μόνο άδεια-δίπλωμα-ταυτότητα (μια φόρα μόνο δίπλωμα μάλιστα!)
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρε μόνο εγώ πιστεύω ότι το επίπεδο των οδηγών τώρα τελευταία είναι σε πολύ καλό επίπεδο;;Ναι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
-
βλημα με boxter κιτρινο (μα κιτρινο? ), οποιος ξεσκιστηκε στις σφηνες, διχως φλας και μιλωντας στο κινητο (ΕΟ Αθ.-Κορ.)
-
Παλι ΕΟ Αθ.-Κορ., ο τρομπας με το jaguar xk, που ενω ειχε τρελη κινηση και μαξ ταχυτητα ~100, πηγαινε με 150+ στην ΛΕΑ.
-
Ζωα πολλα σημερα γυριζοντας, στο υψος της κινεττας, που εμποδιζαν το ασθενοφορο να περασει μιας και η ΛΕΑ ηταν κλεισμενη ολη!
**4) στοκος ο μπαρμπας (μετα σου λεει οδηγω 20 χρονια ), ο οποιος στην Λ.Βουλιαγμενης ενω ο δρομος κανει 1 εσακι, ειπε να παει ευθεια +να προσπαθησει να πεσει πανω μου. **
Στα εργα μετρο λες, στο υψος της Ηλιουπολης....
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Τα χω δει ολα εκει!!!!!!!
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ;;;;;;
Που στο π...τσο περιμενουν να παω;;;;
Πανω στο κρασπεδο;;;;;;; -
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-
-
-
**4) στοκος ο μπαρμπας (μετα σου λεει οδηγω 20 χρονια ), ο οποιος στην Λ.Βουλιαγμενης ενω ο δρομος κανει 1 εσακι, ειπε να παει ευθεια +να προσπαθησει να πεσει πανω μου. **
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Πανω στο κρασπεδο;;;;;;;+1
Ούτε την κίτρινη χάραξη βλέπουν, ούτε την ταμπέλα που προειδοποιεί ότι ΚΑΙ οι τρεις λωρίδες κάνουν αυτή την ελαφρά παράκαμψη. Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ άνθρωποι -
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-
-
-
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Πανω στο κρασπεδο;;;;;;;Πουθενα δεν θα πας εσυ. Αυτους θα στειλεις στο κρασπεδο. Ε ρε πστ μου μου λειπει το Ladaκι μερικες φορες...
-
-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ, αλλα κατι πολυ περισσοτερο, ο ''μπαμπας'' με το παιδακι αναμεσα απο τα καθισματα(πισω) και αλλον στο καθισμα του συνοδηγου, που ενω εβλεπε οτι η Α.Ο. ειχε πηξει επεμενε να εχει κολλησει στην νησιδα αριστερα προσπαθοντας να περασει εναν εναν, πατοντας κορνα και φωτα
Στην συνεχεια εκανε 5-6 επικινδυνες σφηνες, για να φτασει μονο και μονο στον αμεσως μπροστα, και μετα παλι τα ιδια
Τι να σας λεω, δημοσιος κινδυνος!
Και ολα αυτα, με το χερι να κρεμεται απο εξω ετσιΗ εθνικοτητα του οδηγου, ειναι αυτη που ολοι ξερουμε(μετα το καταλαβα)
Ρε αυτοι μας αγαπανε ρε, και σεβονται που τους φιλοξενουμε στην χωρα μας
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-
-
-
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Ούτε την κίτρινη χάραξη βλέπουν, ούτε την ταμπέλα που προειδοποιεί ότι ΚΑΙ οι τρεις λωρίδες κάνουν αυτή την ελαφρά παράκαμψη. Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ άνθρωποιTo ίδιο γίνεται και στο Σύνταγμα στα δύο 's' που κάνει η Φιλελλήνων και με τά στην Αμαλίας. Γκαβοί είναι ;
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
-
-
-
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Ούτε την κίτρινη χάραξη βλέπουν, ούτε την ταμπέλα που προειδοποιεί ότι ΚΑΙ οι τρεις λωρίδες κάνουν αυτή την ελαφρά παράκαμψη. Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ άνθρωποιTo ίδιο γίνεται και στο Σύνταγμα στα δύο 's' που κάνει η Φιλελλήνων και με τά στην Αμαλίας. Γκαβοί είναι ;
Καλά, εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι για την πλειοψηφία των οδηγών, ένα εσάκι με 20 χ.α.ω. είναι ΠΟΛΥ δύσκολη υπόθεση. Βέβαια, όταν οδηγούν κρατώντας το τιμόνι με το... γόνατο ή με το χέρι κρεμασμένο από το παράθυρο ή τρώγοντας ή δεν ξέρω τι άλλο, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά...
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
To ίδιο γίνεται και στο Σύνταγμα στα δύο 's' που κάνει η Φιλελλήνων και με τά στην Αμαλίας. Γκαβοί είναι ;Παιδες, εκει αν πας με τη διαγραμμιση το εχεις σιγουρο το ατυχημα. Πρεπει να κανεις 'blend' με τη βλακεια ολων των αλλων, δηλαδη να κανεις κι εσυ 'ευθυγραμμιση' της στροφης. Αλλιως δε βγαινει...
Προσωπικα, αναγκαζομαι να 'κοβω' κι εγω τις λωριδες, τουλαχιστον πολυ προσεκτικα.
-
Προσωπικά πάω πάντα με τη διαγράμμιση και μπορεί όποιος θέλει να μου ξαναβάψει το Astra.
-
Δεν ήξερα να το βάλω αυτό στα 'Απίθανα' ή εδώ.
Είδα λοιπόν έναν οδηγό (60άρη) Fiesta Mk1 ο οποίος πιθανότατα δεν ήξερε να φοράει ζώνη ασφαλείας και είχε κάνει την εξής ομορφιά: η ζώνη όπως ξεκίναγε από τη βάση της αριστερής κολώνας δεν πέρναγε εγκάρσια στην κοιλιά του αλλά διαγώνια στο στήθος του, ΔΕΞΙΑ από το λαιμό του (έτοιμος για πνίξιμο), πίσω από το κεφάλι του και πάλι στην κολώνα (με την αγκράφα της ζώνης σφηνωμένη κάτω από τον 'κρίκο' που έχει εκεί ψηλά στην κολώνα).
Ζώνη-θηλειά 2 σημείων.
-
Μπορει να επασχε απο 'αυχενικο',και να στηριζε το λαιμο του με αυτον τον τρόπο ρε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπορει να επασχε απο 'αυχενικο',και να στηριζε το λαιμο του με αυτον τον τρόπο ρε'Αυχενικό' είναι η έλλειψη εγκεφάλου?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]