-
-
Δεν θα τον ελεγα καγκουρα...
Απλα μια ελειψη γουστου εχει!!Α!!! Η σπάνια έκδοση Fiat Tempra GT-R! Το χρώμα όμως με προβληματίζει, δεν θυμάμαι να κυκλοφόρησε σε πορτοκαλί, άλλα ήταν τα χρώματα του αγωνιστικού Tempra στο DTM.
Το συγκεκριμένο μάλιστα δεν είναι καν KTM-orange (η πορτοκαλί μόδα εκτός από τις μοτοσυκλέτες αρχίζει να εξαπλώνεται και στα 4τροχα, βλέπε Focus ST) αλλά ΔΕΗ-orange...
-
-
](http://xs.to/xs.php?h=xs220&d=07400&f=reno.jpg)[/img]
Το αυτοκίνητο του Καγκουρο...εξορκιστή!
Καλομινιαρισμένο για να μη σκουριάζει!
Προσέξτε την μπογιά που προφανώς έσταξε... στο παρμπρίζ και 'έγινε' σταυρός. -
Μπα μάλλον βουντού του έκαναν
-
-
quiz....
ποια απο τις 9 βγαζει καπνο???
-
Η ....δέκατη που δεν φαίνεται
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
quiz....ποια απο τις 9 βγαζει καπνο???
Aπο τις τρεις μεσαιες!Οι τρεις αριστερα ειναι για τις αναθυμιασεις και οι τρεις δεξια για τις χημικες τουαλετες!!!!
-
Λάθος κάνετε ολοι
εχει 2 για κάθε κύλινδρο (1 ανα βαλβίδα εξαγωγής δλδ), και εχει και 1 redundant σε περιπτωση που καποια χαλάσει να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώναελεος
-
-
Για κλαμματα ειναι κ οχι για γελια....
-
Τώρα στο alter τρελοί αυστραλοί
-
-
Krus αν αρχίσουμε να κλαίμε με αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα όσον αφορά στο 'καν-κούρεμα' των αυτοκινήτων χαθήκαμε.
-
-
Ο ΕΤ σήκωσε κεφάλι και ψάχνει 'σήμα' ...
-
Αυτό είναι στη κυριολεξία 'bolt-on turbo'
-
Kυκλοφορούσε ένα Υ προηγούμενης γενιάς χρώματος πορτοκαλί με τέτοια πατέντα...Τ ακούς High Fidelity?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kυκλοφορούσε ένα Υ προηγούμενης γενιάς χρώματος πορτοκαλί με τέτοια πατέντα...Τ ακούς High Fidelity?Σοκ και ΔΕΟΣ!
Μην μου λες τέτοια! Το μόνο που με παρηγορεί, είναι πως τέτοιες μετατροπές είναι εξαιρετικά επιζήμιες για τον κινητήρα και καθιστούν το όλον πρότζεκτ εξαιρετικά βραχύβιο!
Κοινώς, ελπίζω να έκαψε καμιά φλάτζα, να πήρε καμιά μπιέλα στο χέρι και να σταμάτησε να το κυκλοφορεί και να το σοδομίζει έτσι!
Υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα για τέτοιες δουλειες!Πραγματικό περιστατικό: το Υ ήταν η επιλογή μου γιατί μεταξύ άλλων είχε ελάχιστα δείγματα καγκουροποίησης στους δρόμους...Μέσα στον πρώτο μήνα που το πήρα στα χέρια μου, ήμασταν με την κοπέλα μου (πρώτες έξοδοι σαν ζευγάρι... ), πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι, προσπαθούσα να παρκάρω κάπου για να πάμε στο Jazz in Jazz στη Δεινοκράτους... Χαμός , πουθενά πάρκιγκ, με τα πολλά, παρκαρω καπου, βγαίνουμε και λέω στην καλή μου: αν γουστάρω κάτι πολύ σ' αυτό το αμάξι, είναι το μέγεθος και προφανώς πως δεν είναι καγκουράμαξο (της είχα εξηγήσει πριν τι εστί αυτό...), οπότε -αν έχετε το θεό σας - σε δευτερόλεπτα , σκάει δίπλα μας, Υ μαύρο σαν το δικό μου, με full βόδι κιτ, λίστα για ψώνια, παράθυρα ανοιχτα (Φλεβάρης ήταν, παλτά φορούσαμε! ), μουσική να βαράει στο τέρμα, μπουρί και χοάνη , να κάνει ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ!
Σαν να μην έφτανε η παρουσία του, το ότι είχα καταπιεί την γλώσσα μου, το ότι η μικρούλα μου με κοιτούσε και γελούσε, σταματάει ο τύπος, χαμηλώνει τη μουσική, το μοτέρ δεν κρατούσε και ρελαντί κανονικό, είχε 2000 στροφές ή έτσι νομίζω τουλάχιστον, και ρωτάει, 'ρε φίλε η Σκουφά που είναι;'. Είπα να του πω,* 'Ευθεία κάτω μετά την πλατεία, κόψε δρομο από τα σκαλοπάτια;'*
Του είπα ένα 'Δεν ξέρω ρε φιλαράκι, είμαι από χωριό, πήγαινε από 'κει καλύτερα' και έφυγα μέσα να πνίξω τον καημό μου στο ποτό...
Η κοπέλα μου με παρηγορούσε (;), 'Ελα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, να ερχόταν κι αυτός στο μπαρ..'
Εκτοτε, πέτυχα άλλο ένα καγκουρεμένο με τον ίδιο τρόπο κι άλλο ένα που είχε απλώς κομμένο εμπρός προφυλακτήρα για να χωρέσει το intercooler...
Πάντως, δεν λέω μεγάλα λόγια, ξανά από τότε!Γι' αυτό μωρά μου, να προσέχετε τι λέτε και τι εύχεστε, μπορεί η πραγματικότητα να σας διαψεύσει, πολύ πιο γρήγορα από όσο μπορείτε να φανταστείτε!
(και τώρα ένα φιλάκι στη γιαγιά και νάνιιιιι.... )
Australia Uber Alles!!!!! [#3]