-
[quote]Μόνο το τελικό για να το φέρω από Ιαπωνία μου κόστισε 650
-
[quote='nimer'][quote]Μόνο το τελικό για να το φέρω από Ιαπωνία μου κόστισε 650
-
Βασικά εμένα μου κάνει εντύπωση οτι του βάζεις 650 Ευρώ καζανάκι για να πάρεις λίγη δύναμη, και απο την άλλη βάζεις πολύ μεγάλη ζάντα που έχει καταστροφικό αποτέλεσμα στις επιδόσεις.
Όχι οτι μου πέφτει λόγος αλλα είναι σαν να αλληλοαναιρούνται κάπως. -
bill viper πέτα το αυτοκόλητο απο τον πίσω προφυλακτήρα πάνω απο την εξάτμιση.
εγώ αν άλλαζα τα πίσω φανάρια θα έβαζα αυτά που λες 'σχέδιο 3' στην σελίδα σου.
κατά τα άλλα δεν το βρίσκω καγκούρικο.
ερώτηση με τα εξτρά έξοδα που έχεις κάνει θα είχες πάρει εξαρχής το sport? -
Ο χρήστης nimer έγραψε:
sorry αλλα υπαρχει συσχετισμος κοστους και καγκουριας?στα πιο πολλα homemade projects εχουν πεσει πολλα χρηματα...
(δεν υπονοω κατι για το συγκεκριμενο swift...αλλα μου εκανε εντυπωση το παραπανω)
Δεν υπάρχει συσχετισμός αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν είναι ένα κομμάτι που πας στον μαστρό-Μήτσο και του λες θέλω ένα τελικό 'να' με το συμπάθειο.
Είναι έτσι, γιατί μελετήθηκε, σχεδιάσθηκε, από την HKS για τον συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου και τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Αυτοί κάτι παραπάνω δεν ξέρουν για το κάθε εκατοστό που έχουν σχεδιάσει;
Και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος pasxos και από τον τύπο του μοντέλου Silent Hi-Power, η συγκεκριμένη εξάτμιση δεν κάνει θόρυβο, γιατί δεν μ'αρέσει να προχωράω στο δρόμο και να μ'ακούν 10 τετράγωνα πίσω.Βασικά εμένα μου κάνει εντύπωση οτι του βάζεις 650 Ευρώ καζανάκι για να πάρεις λίγη δύναμη, και απο την άλλη βάζεις πολύ μεγάλη ζάντα που έχει καταστροφικό αποτέλεσμα στις επιδόσεις.
Όχι οτι μου πέφτει λόγος αλλα είναι σαν να αλληλοαναιρούνται κάπως.Σωστός ο συνειρμός σου φίλε gmantz. Απλά ψάχνω μια μεσαία λύση, δηλαδή δεν θέλω να θυσιάσω τον αισθητικό τομέα για τις επιδόσεις. Εξάλλου γνωρίζω ότι πήρα ένα ταπεινό 13αράκι.
ερώτηση με τα εξτρά έξοδα που έχεις κάνει θα είχες πάρει εξαρχής το sport?Ωραίο σχεδιάκι κι αυτό απλά μου αρέσουν περισσότερο τα συγκεκριμένα.
Γούστα είναι βέβαια αυτά.
Όσον αφορά την ερώτησή σου, ναι, και θα μου έμειναν και να έβαζα λίγο το χεράκι μου και σ'εκείνο, αλλά όταν πήρα το 13αράκι δεν είχε βγει το Sport. Κυκλοφόρησε μετά από 1 χρόνο. -
μια χαρα ειναι το σουιφτ
ειδικα τα φαναρια και οι ζαντες με τρελαινουν
ακομα και το αυτοκολλητο δεν ειναι σαν την καγκουρια με οσους βαζουν λιστα με ψωνια με μαρκες που δεν εχουν καν απανω
το αμαξι ειναι πανεμορφο και ποσως μας ενδιαφερει γιατι εκανε τις αλλαγες κτλπ απο τη στιγμη που το αποτελεσμα ειναι καλο
σε λιγο θα πειτε καγκουρα οποιον εχει αλλαξει και πατακια -
Εχεις αλλαξει πατακια φιλε zastava;
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Το μοναδικό που θα μπορούσε κάποιος να προσάψει στο Swift από καγκουριά είναι η εξάτμιση. Κυρίως το αυτοκολλητακι μαζί με την μπούκα που είναι για 1347+ άλογα τροχό...
Κατά τ΄ άλλα δεν είναι καγκούρικο, μια χαρά είναι...
(βέβαια, εξακολουθω να μην καταλαβαίνω το λόγο να δώσει κάποιος ένα σκασμό λεφτά για ν' αλλάξει τα φανάρια του και να μην πάρει κάτι πιο χρήσιμο, αλλά ΟΚ, περί ορέξεως...)Η συγκεκριμένη εξάτμιση είναι η HKS Silent Hi-Power και είναι από τις λίγες που είναι R&D για το Swift και δεν είναι από την μπάρμπα-Μήτσο της γειτονιάς. Μόνο το τελικό για να το φέρω από Ιαπωνία μου κόστισε 650
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
σε λιγο θα πειτε καγκουρα οποιον εχει αλλαξει και πατακια
εδώ είπαν κάγκουρα έναν που άλλαξε πρόσοψη στο κινητό...
-
[quote='pasxos'][quote='nimer'][quote]Μόνο το τελικό για να το φέρω από Ιαπωνία μου κόστισε 650
-
Και μένα μου αρέσει το αμαξάκι. Δεν έχει κάτι το εξεζητημένο πάνω του. Οι ζάντες δεν μου πολυαρέσουνε αλλά δεν θα το κάνω και θέμα...
-
Φιλε nimer οι μελετημενες εξατμισεις εχεις υποψην σου ποσο κανουν;Η μηπως κατι αλλο θες να πεις και δεν το καταλαβαινω εγω; Δε μιλαμε για καγκουρια στη συγκεκριμενη εξατμιση,που απ οτι ξερω δεν κανει σχεδον καθολου θορυβο..
θεωρω οτι -γενικα παντα- ο,τι ειναι ακριβο δεν σημαινει οτι μπορει να ειναι και καγκουρικο....
anyway no problem, of course...
-
ο καθενας εχει τα γουστα του.
για εμενα το awift δεν ειναι καγκουρικο τα μπροστα φαναρια ειδικα ειναι πολυ ωραια.
αληθεια εχουν διαφορα προς το καλυτερο η οχι? -
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
ερώτηση με τα εξτρά έξοδα που έχεις κάνει θα είχες πάρει εξαρχής το sport?Ωραίο σχεδιάκι κι αυτό απλά μου αρέσουν περισσότερο τα συγκεκριμένα.
Γούστα είναι βέβαια αυτά.
Όσον αφορά την ερώτησή σου, ναι, και θα μου έμειναν και να έβαζα λίγο το χεράκι μου και σ'εκείνο, αλλά όταν πήρα το 13αράκι δεν είχε βγει το Sport.** Κυκλοφόρησε μετά από 1 χρόνο.**ατυχία!
πιστεύω οτι αυτά που έχεις βάλει στο τρέχων θα έδεναν ακόμα καλύτερα με το sport, οπτικά πάντα. και θα είχες και καλύτερες επιδόσεις συν τοις άλλοις. -
Καταρχήν θα'θελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και για την συμπαράσταση, μιας και ότι έχει μπει στο αυτοκίνητο έχει γίνει με πολύ κόπο για το κάθε
-
Εχω μια υποψια...ελπιζω να μην επιβεβαιωθει.....τι αμαξι ειναι αυτο? Τελος παντων τι αμαξι ΗΤΑΝ?
-
Φτουυυυυυυυυυυυυυυυ αυτο ειχα στο μυαλο μου
ακομη και ο πασχος θα εδειχνε λιγο ελεοσ ρε γμτ!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχω μια υποψια...ελπιζω να μην επιβεβαιωθει.....τι αμαξι ειναι αυτο? Τελος παντων τι αμαξι ΗΤΑΝ?
Ηταν Ferrari 360 Spider...
Πλάααακα κάνεις!
-
Αυτο το πλακα κανεις πιο κακομαθημενο πλουσιοπαιδο στο κολησε?
-
Australia Uber Alles!!!!! [#3]