-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εχμμμ για να μαντέψω, μήπως φοιτάς στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς , Πολυτεχνείο Πατρών;
Γενικά, η σχολή θεωρεί πως ΠΡΙΝ πας στο μάθημα έχεις ΗΔΗ επίπεδο γνώσεων πάνω στο θέμα και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις μόνος σου...
αυτο συμβαινει σε πολλες σχολες...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εχμμμ για να μαντέψω, μήπως φοιτάς στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς , Πολυτεχνείο Πατρών;Γενικά, η σχολή θεωρεί πως ΠΡΙΝ πας στο μάθημα έχεις ΗΔΗ επίπεδο γνώσεων πάνω στο θέμα και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις μόνος σου...
Καλά φαντάζεσαι
Μήπως είμαστε και συμφοιτητές;καλη συνεχεια ευχομαι με θετικα αποτελεσματα...
Ευχαριστώ πολύ...
Και γω το εύχομαιΈχω φτάσει σε σημείο να μου λέει η μητέρα μου να χαλαρώσω και ας καθυστερήσω κάπως, από πείσμα και μόνο όμως θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς και όσο αντέξω.
ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ! Χωρίς αυτές η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο χαλαρή
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχμμμ για να μαντέψω, μήπως φοιτάς στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς , Πολυτεχνείο Πατρών;
Γενικά, η σχολή θεωρεί πως ΠΡΙΝ πας στο μάθημα έχεις ΗΔΗ επίπεδο γνώσεων πάνω στο θέμα και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις μόνος σου...
αυτο συμβαινει σε πολλες σχολες...
Φαντάζομαι πως ναι, αλλά εγω...σε μία πήγα!:lol:
Καλά φαντάζεσαι
Μήπως είμαστε και συμφοιτητές;καλη συνεχεια ευχομαι με θετικα αποτελεσματα...
Ευχαριστώ πολύ...
Και γω το εύχομαιΈχω φτάσει σε σημείο να μου λέει η μητέρα μου να χαλαρώσω και ας καθυστερήσω κάπως, από πείσμα και μόνο όμως θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς και όσο αντέξω.
ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ! Χωρίς αυτές η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο χαλαρή
Μπα, όχι είμαι παλιός εγώ, πρόλαβα και την...σκληρή γενιά, Κοκκινάκη (φοβερός καθηγητής, τέλειο βιβλίο), Γραμματικού (+ - 2, όσοι ξέρουν θα καταλάβουν, απαίσιο βιβλίο-φωτοτυπία), Σαφάκα (Σωστός καθηγητής), Μήλια (αγύριστο κεφάλι, σε έπαιρνε ο ύπνος στο μαθημα..), Παπαδόπουλου (τεράστια ύλη στα ψηφιακά, αυτός λογικά ακόμη εκεί είναι καθότι νεότερος...), Μπιτσιώρη (η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στα ΣΑΕ! ).
Καλά ξεμπερδέματα, εύχομαι, μην σκας αν χάσεις κι ένα εξάμηνο, ο...στρατός μπορεί να περιμένει!
Εκτός αν θέλεις να φύγεις καπάκι για μεταπτυχιακά...
Πάντως με μεταπτυχιακό ή χωρίς, η αγορά εργασίας, περί άλλων τυρβάζει... -
Μ'αρέσει που σήμερα φεύγω για να δω Ακρόπολις το ΣΚ
Δεν μου αρέσει που φεύγω σήμερα, αφού θα ήθελα να είχα πάει από προχθές. -
Μου αρέσει που χθες στην εφημερία παρήχθη έργο πολύ... Για μια ακομη φορά τα μικρά παιδάκια φάνηκαν πιο δυνατοί χαρακτήρες από τους μεγάλους... ενα παιδακι 8 ετών εσπασε κ τα 2 του χεράκια κ μονο που δεν γελουσε...! οι πιο δύσκολοι ασθενείς είναι οι νταήδες 25-45άρηδες... προσέχετε γονείς τα παιδιά σας... χθες ήρθε ένα παιδάκι από τον Πολύγυρο σε ημικωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένο, επειδή, αν άκουσα καλά, έπεσε μια πόρτα πάνω του... πήγε κατευθείαν στη μονάδα αναζωογόνησης... προσοχή πολύ με τα 5χ5... το 25% των ανδρών είναι αθλητές που έπαθαν κάκωση στο 5χ5. ο 'αθλητισμός του σαββατοκύριακου' είναι το χειρότερο σπορ
Δε μου αρέσει που το σύστημα υγείας θέλει πολύ βελτίωση ακόμα. θέλει προσωπικό κ προς το παρόν στηρίζεται στις πλάτες των καλοθελητών...στην ορθοπαιδική όλα τα επείγοντα περιστατικά για 24 ώρες βγαίνουν από 4 γιατρούς, ενώ άλλοι 4 χειρουργούν στο διάστημα αυτό... με βάρδιες βέβαια... παρόλα αυτά η επιτυχία στην κλινική είναι βέβαιη... μπαίνοντας στο νοσοπκομείο άκουσα έναν νέο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την κλινική... το μόνο μείον είναι η αναμονή για τη σειρά, λόγω φόρτου
προσοχή λοιπόν εκεί έξω.
-
Επειδή δεν ξέρω που να το ποστάρω, το ποστάρω εδώ γιατί μου άρεσε πολύ!!!
έρχεται παιδάκι 7 ετών με κάταγμα στο χέρι ( κάταγμα κερκίδας ΔΕ, για τους δόκτορες ) κ του λέμε
Γιατρός: Θα βάλουμε γύψο...
Παιδάκι: Ω ναι!
Γ: καλά, πως κάνεις έτσι?
Π: έχει κ η τάδε φίλη μου στο σχολείο!
Γ: αντε θα γράψεις κ την ομάδα πάνω... τί ομάδα είσαι?
Π: αριανάρα
Γ: ναι, αλλά εγώ είμαι παοκ... να αλλάξεις, δεν είναι ομάδα αυτή... αν δεν αλλάξεις μπορεί να χρειαστεί εγχείρηση...
Π: εεεεεε..... (σκεπτικό πολύ)Συνεχίζεται η κουβέντα κ στο τέλος ο γιατρός τον ξαναρωτά
Γ: τί ομάδα είπαμε ότι είσαι?
Π: ΠΑΟΚ ( με μια φατσούλα όλο συγκατάβαση )
Γ: έ καλά, αν σου αλλάξαμε γνώμη τόσο γρήγορα, δεν είσαι γνήσιος αριανός...
Π: όχι-όχι! είμαι ακόμα ΑΡΗΣ!αχ αυτά τα παιδάκια... είναι καταπληκτικά... κ πάντα σε αυτά προσέχουμε πολύ γιατί έχουν ακόμα μια ζωή πίσω τους!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω που να το ποστάρω, το ποστάρω εδώ γιατί μου άρεσε πολύ!!!έρχεται παιδάκι 7 ετών με κάταγμα στο χέρι ( κάταγμα κερκίδας ΔΕ, για τους δόκτορες ) κ του λέμε
**Π: έχει κ η τάδε φίλη μου στο σχολείο! **:yahoo:
Γ: ναι, αλλά εγώ είμαι παοκ... να αλλάξεις, δεν είναι ομάδα αυτή... αν δεν αλλάξεις μπορεί να χρειαστεί εγχείρηση...
Π: εεεεεε..... (σκεπτικό πολύ)Συνεχίζεται η κουβέντα κ στο τέλος ο γιατρός τον ξαναρωτά
Π: όχι-όχι! είμαι ακόμα ΑΡΗΣ!αχ αυτά τα παιδάκια... είναι καταπληκτικά... κ πάντα σε αυτά προσέχουμε πολύ γιατί έχουν ακόμα μια ζωή πίσω τους!
Oρίστε πώς βγάζουν γκόμενα τα μικρά. Και εμείς προσπαθούμε να τις ξελογιάσουμε με τα κάλη μας...
-
PeterPan πας για Παιδιατρος!
-
αχ αυτά τα παιδάκια... είναι καταπληκτικά... κ πάντα σε αυτά προσέχουμε πολύ γιατί έχουν ακόμα μια ζωή πίσω τους!
Ενώ τους άλλους τους ξεπετάμε ε?
'Ελα μωρέ 30 χρονών έφτασε, δεν πειράζει κι αν ψοφήσει -
Μ' αρέσει που η γειτονιά έχει αρχίσει να φεύγει τα ΣΚ και βρίσκω θέση κατευθείαν.
Δε μ' αρέσει που δε μπορώ να φεύγω κι εγώ για την ώρα.
-
Michael-Amott σκέφτομαι σοβαρά για ορθοπαιδικός !!! μακριά από ιώσεις κ αμυγδαλίτιδες!
@ koutsan
Κ τους υπόλοιπους τους φροντίζουμε! ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! απλά μόλις δεις παιδάκι να σε κοιτά με προσοχή κ γουρλωμένα ματάκια, με ύφος , λίγο φοβισμένο, βάζεις ένα στοίχημα να το κάνεις να μην φοβηθεί κ να του αποσπάσεις την προσοχή!2ο περιστατικό δίνω!!!
25άρης γομάρι-110 κιλά κ 1.85- είχε φλεγμονή στην ΑΡ πηχεοκαρπική... ο γιατρός ψηλαφούσε βαθιά τα οστά του καρπού, κ ο τύπος πόνεσε σε μια στιγμή, κ με το δεξί σφίγγει (το χέρι του χαλκ είχε ) αντανακλαστικά μια γροθιά ΝΑ (!!!) με το συμπάθειο, κ λέμε εγώ κ μια ακόμη φοίτήτριας... 'ωχ, βλέπω να κάνουμε εισαγωγή τον ....(τον γιατρό) για χειρουργείο κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης (ΚΕΚ) !!! όλα τα λεφτά ο γεροδεμένος!!!
-
Michael-Amott σκέφτομαι σοβαρά για ορθοπαιδικός !!!ρε ατιμε θα μου παρεις τη δουλεια?
-
εγω στον Βορρά, εσύ στον Νότο! θα ανοίξουμε κλινική με παραρτήματα ανά την Ελλάδα!
-
Και θα γεμίσει ο κόσμος Οπισι?
-
Επειδή δεν ξέρω που να το ποστάρω, το ποστάρω εδώ γιατί μου άρεσε πολύ!!!έρχεται παιδάκι 7 ετών με κάταγμα στο χέρι ( κάταγμα κερκίδας ΔΕ, για τους δόκτορες ) κ του λέμε
Π: έχει κ η τάδε φίλη μου στο σχολείο!
πρέπει να περνάς πολύ ωραία με τα παιδιά εκεί στο νοσοκομείο
-
Και εγω γιατρος ηθελα να γινω μικρος ,αλλα καθε φορα που εβλεπα τους βαθμους του τριμηνου επεστρεφα στην πραγματικοτητα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και θα γεμίσει ο κόσμος Οπισι?Γιατί ποιός έχει OPC?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Γιατί ποιός έχει OPC?
Τι θα του κανεις?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Γιατί ποιός έχει OPC?
Τι θα του κανεις?
Τι θα του κάνω? Μια βόλτα ίσως να μου κάνει αυτός αλλά να μην τρέχει
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Γιατί ποιός έχει OPC?
Τι θα του κανεις?
Τι θα του κάνω? Μια βόλτα ίσως να μου κάνει αυτός αλλά να μην τρέχει
Μια βολτα ..αλλα να μην τρεχει ... λυπαμαι..δεν νομιζω πως μπορω να βοηθησω...
(thanx για το avatar! )
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]