-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και θα σου πει ήδη το έχω μειώσει λόγω αυτού.σωστός
έτσι k αλλιώς στην audi μου είπαν ότι πολύ δύσκολα θα βρω αμάξι τριετίας ατρακάριστο εντελώςΚαλά άλλο ΤΤ σε αυτά τα λεφτά δεν έχεις βρει;
έχω βρει αλλα όλα έχουν πιο πολλά χιλιόμετρα από το συγκεκριμένο που δεν ξέρω αν είναι και αληθινά
ενώ αυτό το είδα και είναι τα πραγματικά και επίσης κανεις δεν μου εγγυάται ότι k αυτά δεν θα χουν μικρό τρακαρίσματα -
Φιλε μου αν ειναι το καλυτερο που βρηκες σε αυτα τα λεφτα, ποιος ο λογος να μην το παρεις??? Αν παλι εχεις την υπομονη να ψαξεις να βρεις κατι καλυτερο, ΟΚ. Παντως κι ετσι οπως ειναι αφου προκειται για καλη περιπτωση, με ενα παζαρακι θα πεσει κι ο εμπορος 1-2 χιλιαρικα λογικα (κανεις δεν παιρνει πλεον οσα ζηταει) κ θα'σαι μια χαρα
-
giannis20 αν ψαχνεις ακομα για ΤΤ, εχει ενας φιλος ενα αριστο S-tronic, ισως το δωσει αν σε ενδιαφερει
αν δε παρεις αυτο που λες πες μου να κανονισω να το δεις. -
Ένα βαμμένο πχ φτερό προφανώς κρύβει κάτι παραπάνω από μικρογρατσουνιές και γι' αυτό πολλές φορές οι ιδιοκτήτες όταν πρόκειται για μικροχτυπήματα δεν τα βάφουν έτσι ώστε ο πιθανός αγοραστής να γνωρίζει ακριβώς τη ζημιά. Η λογική είναι ότι αφού θα το δώσει σε μειωμένη τιμή λόγω των μικροχτυπημάτων γιατί να πληρώσει επιπλέον και το κλοστος επισκευής;
Φυσικά δεν σημαίνει ότι κάθε βαμμένο κομματι κρύβει κατ' ανάγκη κάποια σοβαρή ζημιά αλλά καλό είναι να εξετάζουμε το αμάξι εξονυχιστικά πριν προχωρήσουμε στην αγορά. Άρα αν είσαι 100% σίγουρος ότι όλα είναι καλά προχώρα. Να θυμάσαι μόνο ότι όταν χρειαστεί να το πουλήσεις θα πρέπει να πείσεις κι εσύ με τη σειρά σου τον πιθανό αγοραστή ότι πρόκειται για κάτι τοπικό.
-
Καλησπερα και απο μενα και καλως σας βρηκα.
εχω βρει μια ελκυστικη περιπτωση μεταχειρισμενου TT quattro του '04 με 77,000km στην Κύπρο με 10.500Ε.
αξιζει ενα τετοιο αμαξι 7 ετιας? υπαρχουν καποια συγκεκριμενα πραγματα που πρεπει να κοιταξω? και οσον αφορα την καταναλαωση νμζ μικτη λιγο πανω απο τα 10 λιτρα..?
γενικα εκφραστε τις αποψεις σας
ευχαριστω! -
Δεξιοτιμονο???
-
ναι. σπουδαζω κυπρο το αμαξι ειναι για κυπρο!
-
Παρτω
-
Νομιζα οτι θες να το φερεις Ελλαδα.
Kαλη ειναι η αναλογια τιμης/χιλιομετρων, και δω καπου τοσο παει αλλα με περισσοτερα χλμ. -
180 ή 225 άλογα ; καλό αυτοκίνητα λίγο απότομα στο όριο
-
παρτο με κλειστα τα ματια ......
-
225 hp
-
Αν δεν είναι τρακαρισμένο, αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά, αν δεν έχει πρόγραμμα 400 ίππων και αν δεν του έχει τινάξει τα πέταλα ο/οι προηγούμενος/προηγούμενοι ιδιοκτήτες του, ΝΑΙ, πάρτο. Η τιμή είναι πολύ καλή!
-
Εαν ειναι το 225 (που εχει σφυρηλατα) λιγα μπορει να εχει παθει ακομα και με σκισιμο, αρκει να του αλλαζαν λαδια σωστα. Θα πρεπει να υπολογισεις ενα κοστος 500 ευρω περιπου για προληπτικη αλλαγη ιμαντα χρονισμου και αντλιας νερου. Ειναι συνηθες για το συγκεκριμενο κινητηρα και ειδικα αφου ειναι αυτης της ηλικιας. Η καταναλωση ειναι αρκετα τσιμπημενη μεσα στην πολη (15-20λτ/100χλμ αναλογα την οδηγηση), αλλα στον ανοιχτο δρομο πεφτει σε νορμαλ νουμερα 9λτ/100χλμ με ταχυτητες 150-170χμ/ω. Για τα λεφτα που ζηταει μην το σκεφτεσαι καν. Α επισης εχει τρομερο κρατημα στις στροφες αλλα το τιμονι στερειται αισθησης.
-
up
για να δούμε , τι λέτε σήμερα για το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει η αγορά με 12-14κ γιούρα ; -
Φοβερο ξεθαψιμο,απο την ημερομηνια ειδα οτι το θεμα συζητηθηκε εκτενως της ημερες που παρηγγειλα το Α3 μου πισω στο 2004 .
Περα απο τη πλακα θεωρω οτι αξιζει η αγορα ενος ΤΤ σε αυτα τα χρηματα.Πολυ ευκολα εδινα το Α3 μου για παρω ενα αντιστοιχα διατηρημενο ΤΤ.Μιλαμε για ενα future classic,το σχημα του δεν παλιωνει (συγκρινετε το με τις slk και Z3 της εποχης του) και οταν στο δρομο συνατησω καλοδιατηρημενο με εργοστασιακο look καθομαι και το χαζευω.Απο θεμα δυναμης δε νομιζω οτι του λειπει κατι,ισα ισα...
Πλεον θεωρω οτι μπορει να συντηρηθει ευκολα και οικονομικα,ειναι γνωστο στο που πασχουν αυτα τα αυτοκινητα (βαλβιδα Ν75,haldex,τουρμπινα,κολαρα,διαφορικα,καμμενα pixels καντραν) και αν διαθεσεις ενα ποσο της ταξης των 2000-2500 ευρω για μηχανικα,νεο δερματινο σαλονι και εξωτερικο συγυρισμα) το κανεις ολοκαινουριο ικανο να γραψει ευκολα και απροβληματιστα 150000km ακομα.1800 κυβικα ειναι οποτε δεν πληρωνεις το κρατος,θεωρω λοιπον οτι ειναι ο,τι καλυτερο στα χρηματα του.Το μεγαλο στοιχημα για μενα ειναι να βρεθει ενα καλοδιατηρημενο,χωρις μαιμουδιες,χωρις τρακαρισματα με λογικο αριθμο χιλιομετρων...Και απο οσο βλεπω στο car gr τα αξιολογα μετριουνται στα δαχτυλα.
-
Έτσι πιστεύω και γω , με λίγα χρήματα μπορείς να πάρεις ένα καλό ροούντστερ να κάνεις την πλάκα σου κάθε σαββατοκύριακο .
-
Member
3 posts
0 warning points
Αυτοκίνητο:TTPosted Today, 09:37 AM
Πηρα προσφατα ενα ΤΤ του 1999 και η οθονη υγρων κρυσταλλων τα δειχνει ...μισα
Επισκευαζεται και πως και με τι κοστος ?
Του εβαλα και υγραεριο..
Εγχειριδιο χρησης στα ελληνικα μπορω να βρω καπου ?
Ευχαριστω
-
Μια ακομα ερωτηση με την ελπιδα οτι θα παρω απαντηση
Το quatro πρωτης γενιας 1998-2006 **το coupe και οχι το roadstar **εχει μονιμη τετρακινηση ?
-
Γιατί να έχει διαφορά το coupe από το roadster;
Διάβασε εδώ : http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=267&article=6684. Εξηγεί αρκετά αναλυτικά.
Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 4
Audi TT Mk1 Forum