-
Κι εγώ θα ήμουν υποψιασμένος. Κανείς δεν χαρίζει λεφτά σήμερα κι αν το αυτοκίνητο βγάλει κάποιο σοβαρό ή επίμονο πρόβλημα, ο άλλος θα σου πει 'τζάμπα το πήρες, δεν σ' έκλεψα δα' και θα σ' αφήσει να τρέχεις στα συνεργεία.
Φαντάσου, ας πούμε, να μην παίρνει μπρος όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από 5 βαθμούς C. -
Απλά είπε πως είναι φίλος του ο πωλητής και γνωρίζει καλά το αυτοκίνητο... Αν δεν είναι και τόσο φίλος του, τότε ναι, να το ψάξει!
-
Το αυτοκίνητο έχει πράγματι 20.000 χιλιόμετρα μιας και το παιδί τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα μόνο τα Σαββατοκύριακα. Και πάλι πολλά πρόλαβε να κάνει Και εννοείται πως είναι ατρακάριστο...
Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι μαζευτήκανε πολλοί φίλοι/μνηστήρες και έχω αρχίσει να ανησυχώ ως προς την τήρηση της σειράς προτεραιότητας
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πως; Δεν είναι 2+2;
εξαρταται... αν είναι roadster ή απλό tt. το πρώτο είναι για 2 ατομα μονο... το άλλο έχει κ ακόμα 2 θέσεις.
Το απλό ΤΤ είναι, όχι το roadster. Είναι 2+0,5 μάλλον.
-
Πες του οτι τα δινεις εσυ τα λεφτα κλπ χωρις προβλημα, γνωρισε του και καμια γνωστη σου και δεν παιξει προβλημα στη σειρα
-
Αφου ειναι φιλος και εμπιστευεσαι την κατασταση του ,ΠΑΡΤΟ και υπολογισε
+300Ε για xenon
+1k για δερμα.Και αν δεν σε φτανουν τα αλογα υπαρχει και η βελτιωση , αλλα νομιζω οτι τελικα θα σου φτανουν.
Επισης το παλιο ΤΤ (κατα τη γνωμη μου και πιστευω πολλοι θα συμφωνειτε) θεωρειται classic μοντελο , οποτε δεν εχεις να ξενερωνεις που εχει βγει νεο μοντελο.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι μαζευτήκανε πολλοί φίλοι/μνηστήρες και έχω αρχίσει να ανησυχώ ως προς την τήρηση της σειράς προτεραιότητας
Aκόμα δεν το πήρες??
Πάρτο πριν πλακώσουν καμια ντουζίνα μνηστήρες... -
Μόνο 300 για xenon; Τύπου-xenon φαντάζομαι, όχι σαν τα μαμά.
Για βελτίωση δε με ενδιαφέρει καθόλου. Η ερώτηση σχετικά με το 150άρι είχε να κάνει κυρίως με το αν υστερεί σε κάτι άλλο, εκτός από τους ίππους, σε σχέση με το 180άρι και 225άρι (εξοπλισμό, μεταπώληση, κλπ).
-
Δυστυχώς πριν το Σάββατο δε μπορούμε αμφότεροι. Έτσι μέχρι τότε πολλά μπορούν να συμβούν. Δε θα σκάσω κιόλας αν δεν το πάρω. Δε λέω, λίγα τα χρήματα που ζητάει αλλά δεν είναι και Νο 1 στις προτιμήσεις μου.
Το Σάββατο το πρωί λοιπόν (κατά πάσα πιθανότητα) θα κριθούν όλα...
-
Εγω θα εσκαγα αν δεν το παιρνα παντως. με 17500 παιρνεις ενα all-time classic γρηγορο και ποιοτικο roadster. με τα ιδια λεφτα σε καινουριο παιρνεις εναν καλα εξοπλισμενο κουβα που θα τον βαρεθεις μεσα σε 2 χρονια
-
Κλειστοφοβικο, με διαφορα προβληματακια στο εσωτερικο,τα αλογα μαλλον λιγα για το βαρος του αμαξωματος-θα νομιζεις οτι ειναι 120 αλογα,αλλα μπορεις με ενα προγραμμα να πας στα 190+ οπου ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.
-
Οτι είναι κλειστοφοβικό το έχω ακούσει. Όταν λες 'προβληματάκια'; Όπως;
-
Τέϊκ ιτ.
-
Αϊ χόουπ αϊ γουίλ
Αλλά να μην ξέρω τι προβληματάκια θα συναντήσω; -
Μια χαρά είναι τα αλογάκια. Είχα συμβιώσει ένα ΠΣΚ με ένα 150άρι roadster και μια χαρά γκάζι είχε. Και 21.4 κιλά ροπής. Κι αν θες, πας στα 193 (βελτίωση της ΑΒΤ, που η Skoda την πουλάει εργοστασιακά στα μοντέλα της) με κάνα χιλιάρικο. Άσχημα είναι;
-
Η τιμη ειναι καλη, αλλα οχι ανεπαναληπτη. Οποτε αν δεν ειναι στις πρωτες προτιμησεις σου ενα διθεσιο σπορ αμαξι απλα προσπερασε. Ουτε ειναι ευκολο να το μεταπωλησεις σε μεγαλυτερη τιμη αν δεν σου κανει. Οποτε αν το θελεις παρτο, αν δεν το πολυθελεις και απλα λες 'μην χασω την ευκαιρια' αστο, δεν χανεις τιποτα και ευκαιριες ξαναβρισκεις
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Οτι είναι κλειστοφοβικό το έχω ακούσει. Όταν λες 'προβληματάκια'; Όπως;Σε roadster συγγενικου προσωπου, το τριξιμο παει συννεφο, το ηλεκτρικο καντραν με τις πληροφοριες εχει μισο-χαλασει.Μηχανικα ειναι ολα ΟΚ παντως.Ειναι με τα 180 αλογα και το βρισκω σχετικά αργο, πολλα κιλα ρε παιδί μου.Γι αυτο λεω οτι εαν επαιρνα με 150,θα του εβαζα προγραμμα άμεσα.
-
Ελπίζω οι τριγμοί να οφείλονται στο ότι είναι roadster και έχει περισσότερα κινητά μέρη από το coupe αλλιώς κρίμα για την audi. Tο καντράν, φαντάζομαι διορθώνεται (πόσο στοιχίζει βέβαια δε θέλω να ξέρω).
Όσο για τους ίππους, πόσο αργό να είναι; Δηλαδή, έτσι σαν τάξη μεγέθους, τι 0-100 έχει; Πάνω από 10'';
Ας κάτσει να το πάρω πρώτα κι αν δω ότι δε με καλύπτει, εδώ είναι και η ABT -
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=307&article=8214
Τεστ του roadster 150ps. Λογικά το κλειστό θα είναι πιο ελαφρύ. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Όσο για τους ίππους, πόσο αργό να είναι; Δηλαδή, έτσι σαν τάξη μεγέθους, τι 0-100 έχει; Πάνω από 10'';
Ας κάτσει να το πάρω πρώτα κι αν δω ότι δε με καλύπτει, εδώ είναι και η ABTΣιγα μην εχει και 12'',απλα το ειχα στησει με κατι ibiza 1.8T και νομιζα οτι ειχε παθει βλαβη,ηταν πισω παντου
Audi TT Mk1 Forum