-
Χώρια που προσπαθεί να βγάλει άχρηστους όλους στη Φυσική, Αστροφυσική, Πυρηνική Φυσική, Γεωλογία κλπ κλπ
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
....Οποιονδήποτε «επιστήμονα» (σε οποιαδήποτε επιστήμη και αν ανήκει) που ενώ δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα, επιχειρεί με οποιονδήποτε τρόπο, να εξιχνιάσει, ΓΕΝΙΚΑ, θέματα στα οποία απουσιάζει η άμεση παρατήρηση, τον θέτει στη γενική απαξίωση...Τα κόκκαλα των δεινοσαύρων δεν τα βλέπεις με τα ματάκια σου στα μουσεία ? Βλέπεις κανέναν να κυκλοφοράει έξω στο δρόμο ? Ή μήπως θες να πάμε να ρωτήσουμε τον Σωκράτη και τον Όμηρο αν υπήρχαν δεινόσαυροι τότε ? Ακόμα και με αυτή τη βλακεία που τσαμπουνάς εδώ και 15 σελίδες για την επαγωγική, μια χαρά αποδεικνύεται η θεωρία της εξέλιξης...
Το ότι βέβαια η επαγωγική λογική ακυρώνει εξ'ολοκλήρου όλη τη 'θεωρία' της θρησκείας το περνάμε αβλεπί....
-
Δε θα κάνουμε επιστημονική συζητηση με κανένα στόκο που επειδή έπιασαν τα επιχειρήματα του καθοδηγητή του σε κάποιο φόρουμ της Μοντάνα, περιμένει να πιάσουν κι εδω. Απλά έχω επανειλλημένα πει πως ο χρόνος ημιζωής ενός στοιχείου είναι παρατηρημένος ΑΜΕΣΑ και ως εκ τούτου οι ραδιοχρονολογήσεις επίσης ΑΜΕΣΑ παρατηρημένες. Φυσικά το λιμό δεν τολμά να απαντήσει σε μένα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε θα κάνουμε επιστημονική συζητηση με κανένα στόκο που επειδή έπιασαν τα επιχειρήματα του καθοδηγητή του σε κάποιο φόρουμ της Μοντάνα, περιμένει να πιάσουν κι εδω. Απλά έχω επανειλλημένα πει πως ο χρόνος ημιζωής ενός στοιχείου είναι παρατηρημένος ΑΜΕΣΑ και ως εκ τούτου οι ραδιοχρονολογήσεις επίσης ΑΜΕΣΑ παρατηρημένες. Φυσικά το λιμό δεν τολμά να απαντήσει σε μέναΚαλα περιμενε και εσυ, τη Δευτέρα Παρουσια θα σου απαντησει.
-
Να και άλλη άμεση παρατήρηση: τηλεσκόπιο + μετατόπιση προς το ερυθρό
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231270595
(οι διαφορές δεν προκύπτουν από λάθος επιστήμη αλλά κυρίως από ατέλειες των μετρητικών οργάνων, αλλά αυτό φαντάζομαι είναι πολυτέλεια να το αναφέρω... στο κάτω-κάτω το ιερό βιβλίο μπορεί να μην είναι μετρητικό όργανο αλλά έχει 100% ακρίβεια μόνο 6-7 τάξεις μεγέθους )
(σε περίπτωση που διαβάσω καμιά κοτσάνα-αντίρηση για τη μετατόπιση προς το ερυθρό, να τρέξω να το πω στους αστυνομικούς με τα (παλιότερης γενιάς, μη laser, αλλά και όλα τα φωτογραφικά) ραντάρ ταχύτητας στους δρόμους, ότι μετράνε με μη επιστημονική μέθοδο και ότι 'ήσασταν κύριοι μαζί μου στο αυτοκίνητο να παρατηρήσετε ΑΜΕΣΑ το ταχύμετρό μου ότι έτρεχα με 300' 'αφού δεν ήσασταν, η αλάνθαστη επαγωγική μέθοδος αποδεικνύει ότι κάνετε λάθος' )
-
@greo,
...λίγο άσχετο αλλά λύσε μου την εξής απορία (κάπου διάβασα ότι είσαι γεωλόγος). Με τον τελευταίο σεισμό στην Κρήτη, άκουσα με τα ίδια μου τ' αυτιά τον σεισμολόγο Παπαζάχο να λέει ότι: '...ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει στην Κρήτη χρονολογείται το 334 μ.Χ. και ήταν της τάξης των 8,1 ρίχτερ(!)'... υπάρχει τρόπος που καθορίζει και τα ρίχτερ ενός σεισμού που έγινε το 334 μ.Χ.? (ή ρώτησε κάποιον επιστήμονα της εποχής(!)... αστειεύομαι βέβαια, στο πνεύμα του The Ace λίγο πιο πάνω... ) -
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
@greo,
...λίγο άσχετο αλλά λύσε μου την εξής απορία (κάπου διάβασα ότι είσαι γεωλόγος). Με τον τελευταίο σεισμό στην Κρήτη, άκουσα με τα ίδια μου τ' αυτιά τον σεισμολόγο Παπαζάχο να λέει ότι: '...ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει στην Κρήτη χρονολογείται το 334 μ.Χ. και ήταν της τάξης των 8,1 ρίχτερ(!)'... υπάρχει τρόπος που καθορίζει και τα ρίχτερ ενός σεισμού που έγινε το 334 μ.Χ.? (ή ρώτησε κάποιον επιστήμονα της εποχής(!)... αστειεύομαι βέβαια, στο πνεύμα του The Ace λίγο πιο πάνω... )βιβλος κεφαλαιο KB' σελ 34....
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
@greo,
...λίγο άσχετο αλλά λύσε μου την εξής απορία (κάπου διάβασα ότι είσαι γεωλόγος). Με τον τελευταίο σεισμό στην Κρήτη, άκουσα με τα ίδια μου τ' αυτιά τον σεισμολόγο Παπαζάχο να λέει ότι: '...ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει στην Κρήτη χρονολογείται το 334 μ.Χ. και ήταν της τάξης των 8,1 ρίχτερ(!)'... υπάρχει τρόπος που καθορίζει και τα ρίχτερ ενός σεισμού που έγινε το 334 μ.Χ.? (ή ρώτησε κάποιον επιστήμονα της εποχής(!)... αστειεύομαι βέβαια, στο πνεύμα του The Ace λίγο πιο πάνω... )βιβλος κεφαλαιο KB' σελ 34....
...επειδή δεν έχω βίβλο - μην τρέχω τώρα ν' αγοράζω - δεν μου δανείζεις τη δική σου?!..
-
-
Φίλε nass, στα απαντητικά μου σχόλια ήμουν σαφέστατος.
-
greo έγραψε:
H ηλικία πάντως των πετρωματων της Γης… έχει αποδειχθεί με άμεση παρατήρηση…Αγαπητέ φίλε greo, Επειδή συγχέεις την άμεση παρατήρηση με την έμμεση, θα αναφερθεί ένα παράδειγμα: Παρατηρείς ένα πέτρωμα = προς στιγμή έχεις άμεση παρατήρηση. Έμμεση χαρακτηρίζεται αυτόματα, αν δια μέσου της παρατήρησης αυτής, θέλεις να συμπεράνεις, το χρόνο που προέκυψε από την αρχική του υπόσταση.
Θέμα κατά το οποίο δεν ήσουν παρών (= μη παρατηρούμενο).
Οι χρονολογήσεις λοιπόν που προέρχονται βάσει τέτοιων παρατηρήσεων, ως αυτής που αναφέρεσαι,
ο απαράβατος επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του. -
greo έγραψε:
H ηλικία πάντως των πετρωματων της Γης… έχει αποδειχθεί με άμεση παρατήρηση…Αγαπητέ φίλε greo, Επειδή συγχέεις την άμεση παρατήρηση με την έμμεση, θα αναφερθεί ένα παράδειγμα: Παρατηρείς ένα πέτρωμα = προς στιγμή έχεις άμεση παρατήρηση. Έμμεση χαρακτηρίζεται αυτόματα, αν δια μέσου της παρατήρησης αυτής, θέλεις να συμπεράνεις, το χρόνο που προέκυψε από την αρχική του υπόσταση.
Οι χρονολογήσεις λοιπόν που προέρχονται βάσει τέτοιων παρατηρήσεων, ως αυτής που αναφέρεσαι,
ο απαράβατος επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του.Και πως ξέρεις ότι αυτά που γράφει η Αγια Γραφή ειναι πραγματικά;Αφου δεν ήσουν παρών όταν έγιναν !
-
Ησουν ασαφέστατος. Σαφέστατο είναι το εξής: Και μεις γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας τη μαλακία την επαγωγική λογική και εσένα παρέα.
-
greo έγραψε:
ο απαράβατος επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του.Να δώ τι άλλη μαλακία θα γράψεις για να υποστηρίξεις τις μπούρδες σου
**αυτόedit MOD ** -
Λολ.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
greo έγραψε:
ο απαράβατος επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του.Να δώ τι άλλη μαλακία θα γράψεις για να υποστηρίξεις τις μπούρδες σου
αυτόedit MODΉθελα να τον αποκαλέσω edit Mod καιρό τώρα αλλά κρατιόμουν.
-
Δεν χρειάζεται.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
-
-
liostemi ο κυρ Βασιλης ειπε 'της ταξης' και οχι ακριβους μεγεθους. Η προσεγγιση μπορει να γινει, εφοσον βρεθει το ρηγμα του ιστορικου σεισμου και φυσικα οι συνεπειες του απο πηγες.
-
Η χρονολογηση των πετρωματων γινεται με τη χρηση του χρονου ημιζωης των ραδιενεργων του στοιχειων. Αυτο γινεται με αμεση παρατηρηση και δεν αποτελει καποιου ειδους συμπερασμα. Ειναι δηλαδη κατι μετρησιμο αμεσα. Εφοσον ο λογος πχ Rb/Sr ειναι Α τοτε η ηλικια ειναι Χ οπως εχει αποδειχθει πειραματικα και με ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. Ρωτα παλι τον αιδεσιμοτατο γιατι δε σου τα ειπε καλα.
-
-
Σας τρολαρει ομαδικώς το ξόανο, μεγαλοι ανθρωποι, κριμα.
-
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]