-
να αφησω και εγω ενα feed the troll
http://redcresearch.ie/wp-content/uploa ... 5-7-12.pdf -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καταλάβατε τώρα γιατί είναι καλύτερος ο κομμουνισμός; Θα αποφεύγαμε τέτοια σκηνικά...Μ' άρεσε πάντως το γεγονός πως αυτό το τόπικ ένωσε από ακραιφνείς κομμουνιστές μέχρι και δεξιούς και όλα τα ενδιάμεσα φάσματα (nass, δεν βάζω ταμπέλες φίλε μου). Τουλάχιστον η πλειοψηφία του τόπου ξεπέρασε τον μυστικισμό...
-
Τώρα φίλοι μου, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση:
Ενδέχεται στο μέλλον – σύμφωνα με τη θτε – δια της εξελικτικής οδού, να εμφανισθούν όντα (= ορισμένα εξελιγμένα ζώα, εκτός των πιθηκοειδών, διαφορετικής μορφής μεταξύ τους), έχοντα και αυτά ως κοινό γνώρισμα της ΑΚΡΙΒΟΥΣ ίδιας ποιότητας, λογική και ομιλία, με αυτήν του ανθρώπου; -
αυτό που μας απασχολεί περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι αν ενδέχεται στο μέλλον να ξαναγυρίσεις εσύ σε δεύτερη ζωή με φαινομενικά κοινό γνώρισμα λογικής και ομιλίας
-
Αντι για ναρκωτικα, πινεις carnation μου φαινεται
-
troll victims
-
Μαμώ το μπελά σας ρε γμτ, Γιατί ασχολείστε;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μαμώ το μπελά σας ρε γμτ, Γιατί ασχολείστε;Γιατί μπορούν.
-
-
Καταλάβατε τώρα γιατί είναι καλύτερος ο κομμουνισμός; Θα αποφεύγαμε τέτοια σκηνικά...Έχω λιώσει ...
-
Ενδέχεται στο μέλλον – σύμφωνα με τη θτε – δια της εξελικτικής οδού, να εμφανισθούν όντα (= ορισμένα εξελιγμένα ζώα, εκτός των πιθηκοειδών, διαφορετικής μορφής μεταξύ τους), έχοντα και αυτά ως κοινό γνώρισμα της ΑΚΡΙΒΟΥΣ ίδιας ποιότητας, λογική και ομιλία, με αυτήν του ανθρώπου;
Που να βρείτε απάντηση στο παραπάνω ερώτημα!!!
Γιατί όμως δεν ρωτάτε την ορισμένη «επιστημονική» κοινότητα που από την οξυμένη φαντασία της επινόησε την εξελικτική αερολογία;
Αυτή και να μη ξέρει να δώσει απάντηση, θα την ενημερώσει η συγγενής της σκοταδιστική «επιστημονική» κοινότητα που αποτελείται από καφετζούδες, χαρτορίχτρες, αστρολόγους, ονειροκρίτες και λοιπούς συγγενείς τους.
Ξέρετε! Όλοι αυτοί σε θέματα μέλλοντος είναι εξπέρ!!! -
Και επειδή δεν ασχολείται πλέον κανείς μαζί του, θα γραφει στα άλλα fora 'όταν αποστόμωσα τους άθεους στο φόρουμ των 4 τροχών...'
-
εγώ μια φώτο του ήθελα, έτσι για το φατσοκοφτικό του πράγματος
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εγώ μια φώτο του ήθελα, έτσι για το φατσοκοφτικό του πράγματοςΌχι σοβαρά τώρα :
Εντάξει μωρέ πως κάνετε έτσι;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
(...)Μας πήρες τις ταυτότητες τώρα...
(από τότε δεν είναι η φωτογραφία; )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
(...)Μας πήρες τις ταυτότητες τώρα...
(από τότε δεν είναι η φωτογραφία; )
Αυτά ήταν σοφτκορ για τους εσφιγμενους. Λογικά είναι από την επίσκεψη του Παπα- ξέρεις τώρα, μαύρα σεντόνια στα παράθυρα, ψωμί και νερό μέχρι να φύγει, ωραία πράματα, αντρικια και ξηγημενα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και επειδή δεν ασχολείται πλέον κανείς...Αγαπητέ Χρήστο, δεν έχετε απάντηση για αυτό δεν ασχολείστε.
Μη μπορώντας να παραθέσετε κάποια έστω υποφερτή επιχειρηματολογία για να στηρίξετε την εξελικτική αερολογία.
Απλά, έχετε καταλάβει ότι η εξελικτική θεωρία έχει πλέον πεθάνει.Άντε, προτείνω μια και είμαστε συγκεντρωμένοι στη μνήμη της,
να ευχηθούμε με πόνο, θλίψη και βαριά καρδιά! Ας είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει!!! -
Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο την θεωρία της εξέλιξης πιστεύουν. Μόνο κάτι μουλάδες και ταλιμπάν των διάφορων εκκλησιών πιστεύουν ακόμα σε αγγελάκια και διαβολάκια.
-
Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο την θεωρία της εξέλιξης πιστεύουν. Μόνο κάτι μουλάδες και ταλιμπάν των διάφορων εκκλησιών πιστεύουν ακόμα σε αγγελάκια και διαβολάκια.διάβολους δεν ξέρω αλλά άγγελους πολλούς....έχω και κουμπάρο...
-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
Και επειδή δεν ασχολείται πλέον κανείς...
Αγαπητέ Χρήστο, δεν έχετε απάντηση για αυτό δεν ασχολείστε.
Μη μπορώντας να παραθέσετε κάποια έστω υποφερτή επιχειρηματολογία για να στηρίξετε την εξελικτική αερολογία.
Απλά, έχετε καταλάβει ότι η εξελικτική θεωρία έχει πλέον πεθάνει.Άντε, προτείνω μια και είμαστε συγκεντρωμένοι στη μνήμη της,
να ευχηθούμε με πόνο, θλίψη και βαριά καρδιά! Ας είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει!!!Σε πληρώνουν ή τσάμπα το κάνεις;
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]