-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube Videoααααα.... G class.... ετσι ακριβως τα πηγαιναμε και στον στρατο....
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
έτοιμο είναι για ...ξάπλες
πάντως συγκεκριμένα η σειρά τζί και η μπράμπους και η α μου γκου να την περιελάμβαναν μαζί είναι το κατεξοχήν τουμπαρόάμαξο έτσι ψηλό που είναι. Οκ αν αυξήσουν το μετατρόχιο καμία 60αρία πόντους κάτι γίνεται...
Το G-Class ειναι απο τα πλεων καλοστιμενα οχημα για εκτος δρομου.
Η Stayer, καθε φορα που τα αναβαθμηζει, τα δοκιμαζει στο δασακι πισω απο τις εγκαταστασεις τους.
Πανε με 120αρες αναμεσα σε θαμνους και δεντρα 200-300ετων.
Απ οτι λενε, δεν τουμπαρε ποτε κανενα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
έτοιμο είναι για ...ξάπλες
πάντως συγκεκριμένα η σειρά τζί και η μπράμπους και η α μου γκου να την περιελάμβαναν μαζί είναι το κατεξοχήν τουμπαρόάμαξο έτσι ψηλό που είναι. Οκ αν αυξήσουν το μετατρόχιο καμία 60αρία πόντους κάτι γίνεται...
Το G-Class ειναι απο τα πλεων καλοστιμενα οχημα για εκτος δρομου.
Η Stayer, καθε φορα που τα αναβαθμηζει, τα δοκιμαζει στο δασακι πισω απο τις εγκαταστασεις τους.
Πανε με 120αρες αναμεσα σε θαμνους και δεντρα 200-300ετων.
Απ οτι λενε, δεν τουμπαρε ποτε κανενα.Δώστε μου καλή άσφαλτο και με 100 σας τουμπάρω ότι Τζι θέλετε. Προφανώς στην στροφή δεν θα τουμπάρουν τόσο έυκολα. Το πρόβλημα αρχίζει στη μεταφορά βάρους και ιδιαίτερα στο φλικάρισμα! Δεν λέω ίσως τα πιο σύγχρονα σουβ και τζιπ με την αρωγή του ι ες πι αποφεύγουν τις τούμπες αλλά για παλία δύσκολα το βλέπω...
Φυσικά δεν φτάνει τους ιάπωνες προταθλητές της τούμπας, (παλιό τέριος και νυν τζίμνυ)
-
Φλικ σε SUV ποιος ακριβώς θα κάνει?
-
Ο travelman.
-
ρε άπιστοι θωμάδες οι άλλοι τα κάνουν ο άλλος το κάνει χωρίς καν να προσπαθήσει ( http://www.youtube.com/watch?v=3l6QLvQaf9E μαϊ φέιβοριτ) και δεν θα τα καταφέρω εγώ που έχω και όρεξη?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Youtube VideoΕ, νομίζω πως αυτό μπορεί και μία κομμώτρια (TM) να το κάνει εύκολα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φλικ σε SUV ποιος ακριβώς θα κάνει?Να κατι που δεν εχω δοκιμασει να φλικαρω
-
Διαβάζοντας προσεκτικά οοοολες τις σελίδες σκεφτηκα να πω κ εγω την γνώμη μου, αφού μετά απο 2-3 'ερπετα' αλλαξα και 1-2 τζιποειδή καταλήγοντας σε SUV...
Σίγουρα ενας απλος συνηθισμένος οδηγός που οδηγά 'ερπετο' το τελευταιο αιώνα, καθούμενος σε τζιπ νοιώθει ακριβώς σαν να απολαμβάνει βαρκάδα στις οχθες του Νείλου! Ακόμα και να ανασηκωθεί για να βγάλει κάτι απο την τσέπη του το σκέφτεται...
Οδηγούσα χρονια Ραλλυ, και Μεγκαν. Και τα δυο στημένα οσο δεν πήγαινε άλλο. Αγόρασα ενα Opel Frontera κ η πρωτη μου αίσθηση ήταν οτι ανεβαίνοντας πεζοδρόμιο θα τουμπάρω...Το ίδιο επειτα κ με το Vitara... Βάρκες! Πίσω κίνηση, πολύ ψηλομένο, χωμάτινα λάστιχα (το frontera) κτλ... Πήγα μεγάλες διαδρομές πολλές φορές! Δεν έμπαινα στις στροφές όπως με το Μεγκάν, οδηγούσα λιγο κρατημένα... ήταν κ η πισω-κίνηση που ήταν άγνωστη για μένα...καταλαβαίνετε!!!
Αγοράζοντας όμως το KIA Sportage (suv) η οδική συμπεριφορά τελείως διαφορετική. Δεν λέω οτι μπαίνω με ανάποδα στις στροφές, όμως καθόλου μα καθόλου δεν μου δίνει την αίσθηση οτι θα δω τον κόσμο ανάποδα! Ειναι τα esp-abs-kfsh-ksiwl-xyz, δεν ξέρω, πάντως είναι πολύ μα πάρα πολύ σταθερό και φερέγκυο!!!!
Αυτά για την διαφορά τζιπ (frontera-vitara) και SUV... πόσο μάλλον και ένα καλό suv και οχι το ΚΙΑ!!!!Οσο για τις τούμπες....να πω κ το ασχετο...Εχω μετρήσει τούμπες με Rallye που θα χάνατε τον λογαριασμό!!! Εγώ τον έχασα πάντως! Για αυτό μην λέμε για κεντρο βάρους κτλ... Ποιο ομορφα νιώθω με το Κεντρο Βαρους του ΚΙΑ, παρά με την Υπερστοφή του Rallye.... Sorry!!!!!!!!!!
Βέβαια, μην ξεχνάμε οτι δεν είμαι καμιά 'χερου-αγωνιστικη-χαϊ' οδηγός... Παω γρήγορα εκεί που με παίρνει! -
Ωχ, ωχ...
Μην συγκρίνεις τώρα τα ασύγκριτα γιατί θα γίνει μπουρδέλο το θέμα, και δικαιολογημένα θα προσθέσω...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Ποιο ομορφα νιώθω με το Κεντρο Βαρους του ΚΙΑ, παρά με την Υπερστοφή του Rallye.... Sorry!!!!!!!!!!Υπάρχεουν και ενδιάμεσες καταστάσεις ξέρεις...
-
Δεν συγκρίνω τα ασύγκριτα, φίλοι μου...
Απλά λέω την γνώμη μου σαν οδηγός suv πια! Στάθηκα νομίζω στο σημείο οτι ειναι τί εχεις συνηθίσει!!! Η οδήγηση ενος suv μετα απο 13354234 χρονια μεσα σε 'ερπετό' τόνισα οτι ειναι σαν βαρκάδα στον Νείλο! Οταν το συνηθίσεις όμως καταλαβαίνεις οτι έχει κ αυτο τις δυνατοτητες του....οχι για αναποδα, αλλά για μια γρηγορη καμπη κ ενα μικρο s. Δεν ειναι για κατεβασιες βεβαια κ μπούκα σε φουρκετες!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Δεν συγκρίνω τα ασύγκριτα, φίλοι μου...Απλά λέω την γνώμη μου σαν οδηγός suv πια! Στάθηκα νομίζω στο σημείο οτι ειναι τί εχεις συνηθίσει!!! Η οδήγηση ενος suv μετα απο 13354234 χρονια μεσα σε 'ερπετό' τόνισα οτι ειναι σαν βαρκάδα στον Νείλο! Οταν το συνηθίσεις όμως καταλαβαίνεις οτι έχει κ αυτο τις δυνατοτητες του....οχι για αναποδα, αλλά για μια γρηγορη καμπη κ ενα μικρο s. Δεν ειναι για κατεβασιες βεβαια κ μπούκα σε φουρκετες!!!
Τα πάντα γίνονται συνήθεια κάποτε,και τα πάντα μπορεις να τα απολαύσεις οδηγώντας τα,αρκει να το θελεις.
Κάθε αυτοκίνητο εχει και κάτι να προσφερει οδηγικά.Και τα ερπετα,και τα τζιπ,και τα αγροτικα,και οι λιμουζίνες ,και τα ρόντστερ,και τα φορτηγά*.
Αν εχει κάποιος την καλή διάθεση,θα το ανακαλύψει οδηγώντας τα- ασύγκριτα μπορει να είναι τα αυτοκίνητα αυτα αναμεταξυ τους,αλλα απολύτως συγκρίσιμο το οτι μιλάμε για οδηγικη απολαυση,η οποία απόλαυση ειναι 'εσωτερικη' λειτουργεια
-
παντως στο νέο crv δε φοβάμαι καθόλου τις στροφές... Καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
παντως στο νέο crv δε φοβάμαι καθόλου τις στροφές... Καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλατο ιδιο θα γραψεις και για το επομενο crv.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παντως στο νέο crv δε φοβάμαι καθόλου τις στροφές... Καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα
το ιδιο θα γραψεις και για το επομενο crv.
σωστό... Το ίδιο έλεγα και για τις γκόμενες που είχα..... (μιλάμε για πολύ παλιά)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σωστό... Το ίδιο έλεγα και για τις γκόμενες που είχα..... (μιλάμε για πολύ παλιά)
βγηκες στη συνταξη και πηρες crv?
αντε χτυπα κανα typeR -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αντε χτυπα κανα typeRΜε το Type-R που εχω φοβάμαι στις στροφές πολύ περισσότερο απ ότι με το νέο civic.... Τα ηλεκτρονικά σου προσθέτουν πόντους
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αντε χτυπα κανα typeRδε πηρα εγώ, άλλος το πηρε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
παντως στο νέο crv δε φοβάμαι καθόλου τις στροφές... Καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλαΗ αλήθεια είναι ότι το νέο CRV είναι ΠΟΛΥ καλό στο δρόμο, σε σημείο που δεν το περιμένει κανείς. Θυμίζει Χ3 η συμπεριφορά του. Κατ' εμέ, αυτά είναι τα μόνα 2 προσιτά SUV (δεν μιλάω για Καγιέν ας πούμε) που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί στην άσφαλτο όπως θα έκανε και με ένα καλό 'κανονικό' αυτοκίνητο.
Τζιπ-οειδη και ευσταθεια στις στροφες